Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 189
- Like
- 42.679
- Πόντοι
- 32.548
180 φουλ πρόγραμμα
180 φουλ πρόγραμμα
ΝΑΙ180 φουλ πρόγραμμα
Πάει , έκλεισε η ψηφοφορίαDimi λέγε θα κάνουμε την ανατροπή
ηπιες καφέ μαν δεν έχεις ξυπνήσει καλά αυτό εκλεισε ο Πανούλης δεν πάει δαφνιΠάει , έκλεισε η ψηφοφορία![]()
ηπιες καφέ μαν δεν έχεις ξυπνήσει καλά αυτό εκλεισε ο Πανούλης δεν πάει δαφνι
για θρύλο λεω
Δεν κατάλαβα μαν .
Πιστεύω ότι όπως εμείς είχαμε μειονέκτημα εκεί πάνω λόγω καιρικών συνθηκών , γηπέδου - τάπητα , έτσι θα έχουν αυτοί τώρα εδώ στο καμίνι .
Το σίγουρο είναι θα το παλέψουν τα παιδιά , ο Ολυμπιακός ξέρει να κάνει ανατροπές , θα δείξει μαν
Εσύ γαμιόλα κωλομπαρά Πανούλη μην πίνεις καφέ .
ήρεμα μανΕσύ γαμιόλα κωλομπαρά Πανούλη μην πίνεις καφέ .
Σου έριξα 7 σε πέντε ημέρες![]()
Δεν είπα κάτι για Ολυμπιακο..Εσύ γαμιόλα κωλομπαρά Πανούλη μην πίνεις καφέ .
Σου έριξα 7 σε πέντε ημέρες![]()
Πρέπει να αλλάξεις ομάδα Πανούλη και να γίνεις ολυμπιακός όπως ο μέντορα σουΔεν είπα κάτι για Ολυμπιακο..
ΟΧΙΠρέπει να αλλάξεις ομάδα Πανούλη και να γίνεις ολυμπιακός όπως ο μέντορα σου
τώρα αν γίνει αυτό δεν ξέρω αν θα το δεχτούν ο @ΑΝΤΖΕΛΟ @dimigoall
Πω ρε πουστη
Μλκ τι μου θύμησες, πολύ ωραίο μνι, τον επαίξα πολλες φορές με την πάρτη της προ ετωνΣου άρεσε ε??? να βάλω και καμιά μοντέλα με πατουσάκια
Sexy Czech model Gina A looks like an ancient goddess, with high cheekbones, flowing hair, crystal-clear blue eyes, long legs, incredible proportions and perfect breasts that defy gravity. She loves to show off her gorgeous body and to be the center of attention.
![]()
![]()
![]()
Ξεκάθαρα ΟΧΙ ΜΑΝΈνα χιλιάρικο (να μου δώσει) για να μου τον πιάσει ΜΟΝΟ
Μια εποχή που ήταν πιο φρη τα πράγματα στο ίντερνετ είχα κατεβάσει με rapidshareΜλκ τι μου θύμησες, πολύ ωραίο μνι, τον επαίξα πολλες φορές με την πάρτη της προ ετων
200+50 για το σπέρμα που μου έχει στοιχίσει..