Νέα

Κωλομπαράδες όλοι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Elganador
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

Είναι ο πανούλης για το δαφνί.?

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    19
  • Η ψηφοφορία θα κλείσει: .

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
22.908
Πόντοι
12.946
OP
OP
Elganador

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
188
Like
41.465
Πόντοι
32.548
Ναι χαλαρά :coffee:
Κωλομπαράδες οι αεκτζηδες μαν :sad2:
IMG_6867.jpeg

ο πανουλης ηταν στο γήπεδο χθες μαν

Panos 1978

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2022
Κριτικές
15
Like
10.933
Πόντοι
3.296
Παιδιά Καλημέρα.

Εχω Χιούμορ.. Δεν είμαι κάποιος που παρεξηγείται η είναι ευαίσθητος σε αυτά που γράφονται για αυτόν.

Δεν κρατάω Κακία στη Ζωή μου ..ούτε θέλω να προσβάλλω.. Μπορώ να δεχτώ γνώμες.. κριτικές.. επιθέσεις.

Διάβασα την άποψη.. οτι επειδή είμαστε σε ενα site που ονομάζεται Μπουρδέλα : πρέπει να παρουσιάζουμε ενα σκληρό εαυτό όπου θα προσβάλλουμε..θα βρίζουμε.. η θα μειώνουμε τον άλλον.

Διάβασα οτι αυτά που γράφω είναι Μανιφέστο.. είναι υποκριτικά.. Απλά είναι η Αλήθεια μου.

Ναι.. βρισκόμαστε σε ενα site όπου κάνουμε πλάκα..ο σεβασμός πιστεύω οτι πρέπει να υπάρχει.

Κάποιοι απο εσας να θεωρείται οτι είμαι ενας Άδύναμος Άνθρωπος.. Όμως κανένας απο εσας δεν γνωρίζει τι εχω περάσει και τι εχω στερηθεί..

Είμαι Εδω.. μπορεί να είμαι ενας Πανούλης.. όπως γράφετε. Όμως εχω το Θάρρος να σας δείξω την Δικη μου Αλήθεια.

OP
OP
Elganador

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
188
Like
41.465
Πόντοι
32.548
Παιδιά Καλημέρα.

Εχω Χιούμορ.. Δεν είμαι κάποιος που παρεξηγείται η είναι ευαίσθητος σε αυτά που γράφονται για αυτόν.

Δεν κρατάω Κακία στη Ζωή μου ..ούτε θέλω να προσβάλλω.. Μπορώ να δεχτώ γνώμες.. κριτικές.. επιθέσεις.

Διάβασα την άποψη.. οτι επειδή είμαστε σε ενα site που ονομάζεται Μπουρδέλα : πρέπει να παρουσιάζουμε ενα σκληρό εαυτό όπου θα προσβάλλουμε..θα βρίζουμε.. η θα μειώνουμε τον άλλον.

Διάβασα οτι αυτά που γράφω είναι Μανιφέστο.. είναι υποκριτικά.. Απλά είναι η Αλήθεια μου.

Ναι.. βρισκόμαστε σε ενα site όπου κάνουμε πλάκα..ο σεβασμός πιστεύω οτι πρέπει να υπάρχει.

Κάποιοι απο εσας να θεωρείται οτι είμαι ενας Άδύναμος Άνθρωπος.. Όμως κανένας απο εσας δεν γνωρίζει τι εχω περάσει και τι εχω στερηθεί..

Είμαι Εδω.. μπορεί να είμαι ενας Πανούλης.. όπως γράφετε. Όμως εχω το Θάρρος να σας δείξω την Δικη μου Αλήθεια.
IMG_6874.jpeg

Πανούλη πατουσάκια μαν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom