Νέα

Κωλόμπαρα στην Πάτρα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lykos1072
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 279
  • Εμφανίσεις 93K
  • Ετικέτες
    πάτρα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

RIXTER 9.1

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
απο 5 δρομους προς τα εξω δηλαδη προς πυργο......περνας τους 5 δρομους συνεχιζεις εχει και ενα κωλαδικο στο αριστερο σου χερι με μπλε φωτισμο στο υψος βορειου ηπειρου πριν την εκκλησια της αγιος τριαδος  δεν λεει κατι μια φορα εχω παει αλλα καποια πραγματα φαινονται νομιζω και συνεχιζεις λοιπον περβας το αλλο φαναρι προχωρας και πριν φτασεις στην διασταυρωση της ελευθεριου βενιζελου στο δεξι σου χερι εχει μεγαλη πινακιδα που λεει βαλκανια τελευταιο δεξι στενο πριν την διασταυρωση............νομιζω πως αυτη η οδος που θα κινησε ειναι η αγιου ιωαννη πρατσικα......το εχει φατσα στο στενο πανω στο δρομο που θα πηγαινεις αλλα σαν μισοφεγγαραρο επι του στενου ομως.....το νου σου γιατι εγω το περναγα και ηταν μπροστα μου

alex23patra

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Νατάσσα έχει κλείσει.

Φιλε Ρίχτερ, για τα Βαλκάνια κρατάω πολλές επιφυλάξεις, είναι πάντα ΜΟΝΟ 2 γκόμενες μέσα και αυτές μέσα από το μπαρ σαν απλές μπαργούμαν. Ναι οκ, μοιάζει με κωλάδικο αλλά μην του βγάλουμε και τσάμπα το όνομα. Έ

alex23patra

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
'Εχω πάει 2 φορές στα βαλκάνια αλλά ήταν τελείως αδειο, με έναν τυπά έξω απ'το μπαρ και τις 2 γκόμενες από μέσα. οπότε σηκώθηκα κ έφυγα. Αν κάνω λάθος και ισχύει ότι είναι κάτι δικό μας σαν αυτά που ψάχνουμε, ενημερώστε να ξαναπάμε :)

RIXTER 9.1

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
θα συνφωνησω φιλαρακι ειπα οτι δεν εχω παει και τον κατατοπησα στο τι μπορει να συνβαινει.....για μενα σαν πρωτη εικονα για κλασικο σαλλουν το εκοψα αν καταλαβαινεις την εννοια της λεξης.....θελω να πω με φασαριες και τα συναφη....δεν ξερω αν συνφωνεις..........................οσο για την νατασσα δεν ειπα για το πρωην μπαρακι αν και δεν το βρηκα ποτε αλλα ειχα μαθει απο συναγωνιστη τις παλιας σχολης οτι ειχε πουληθει σε αλλον και μετα εκλεισε τωρα το θυμηθηκα....για μια κωλομπαρου νατασσα λεω δουλευε αριζονα περσυ επι εποχης ζετας αφεντικιας και μετα ξανθη και εφυγε για αιγιο λογο οτι η αφεντικια  που ονομαζετε ξανθη ειναι μεγαλη μα μεγαλη γαμιολα προς πελατεσ και κοριτσια τιμες γνωστα αυτα.....αν και μπορει να ξανα επεστρεψε διοτι ντοπια ειναι και καλο κομματι...αυτα

texeira

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
παιδια τα βαλκανια απ οτι εχω καταλαβει δε πολυαξιζει...για μενα αυτα που αξιζουν να επισκεφτεις ειναι αριζονα,μαστ,φως φαναρι..μαρακες εχετε ακουσει καθολου τι παιζει???

RIXTER 9.1

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
:pipa3:ξεκινα απο φαναρι φως μετα αριζονα μετα μαστ.....το μαρακες κολλησα θυμησε μου που ειναι ή νομιζω το στριπ παραλια πατρων αν ειναι αυτο η αποψη μου ειναι 50/50 μπορει τελεια μπορει και μετρια πανε χρονια που εχω να παω........

texeira

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ετσι ειναι οπως τα λες..το μαρακες ναι ειναι παραλια εχω κ εγω καιρο να παω,στο φως φαναρι τι ηλικιες παιζουν απο κοπελες??

texeira

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
α κ ποσο το κερασμα στο φως φαναρι??αν θυμασαι...

RIXTER 9.1

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
εχω να παω απο περσι δεν ξερω τι γινετε τωρα...δεν ετυχε να ξανα παω γιατι εμεις πινουμε μονο μπυρα το οποιο δεν εχει το φαναρι δευτερον το ποτο της καριολας 12 νομιζω οτι ειχε και απλο στα 8....στο θεμα μας τωρα εχω πετυχει πολυ δυνατα μουνια εκει σε αυτο και την αριζονα οχι τωρα ομως με την βλαχορουμανα που το πηρε 1 φαναρι 2 αριζονα.......η βοθριλα{μυρωδσια} του φαναριου θα σου μεινει αξεχαστη κλασικο σταθερο παρακμιακο old school κωλαδικο του κερατα..τι ειπα ρε πουστη

texeira

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
γυναικα ειναι το αφεντικο στο φως φαναρι??καλυτερα πιστευω να ναι γυναικα το αφεντικο κανεις πιο ευκολα πιχνιδι με τις καριολες..

RIXTER 9.1

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
στο συγκεκριμενο δεν παιζει κανενα ρολο ειναι μεγαλο πολυ και πολυ σκοτεινο,,,αν και νομιζω αντρας καθεται παντα μπαρ και τα τσουζι ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝ μονο λεφτα θελουν μεγαλε σου ειπα ΤΑ ΚΩΛΑΔΙΚΑ ΠΕΙΝΑΝΕ

texeira

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
απο ποτα τι προτεινεις σε αυτα τα μαγαζια εκτοσ απο μπυρα???γιατι σερβιρουν μπομπες τα περισσοτερα..

RIXTER 9.1

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Για αυτο και πινω μονο μπυρα.μια κωλου μου εχει πει να πινω bat69 ή vat69 μου ειπε πως δεν νοθευεται....τωρα γνωμη μου τα πιο φτηνα τυπου μαρτινι...θα χτυπησεις αποψε δρακε

RIXTER 9.1

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
μια απ΄τα ιδια......δεν εισαι πατρινος

RIXTER 9.1

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ρε συναγωνιστη εκει στην καυλαματα ανοιξε η ζετα το μαγαζι οταν πουλησε το καλοκαιρι την αριζονα..δεν ξερω που κοιτα μην ακουσεις τιποτα νομιζω με συναιτερο αλλα στανταρ δουλευει και αυτη ετσι κανουν ολες...πατρα σε πια εχεις παει

texeira

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
αν μαθω κατι θα σε ενημερωσω..εδω εχω παει μουλεν ρουζ,κ στο δεσμο απεναντι..το επομενο θα ναι το φως φαναρι παντως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom