Νέα

Κωλόμπαρα στην Πάτρα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lykos1072
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 279
  • Εμφανίσεις 93K
  • Ετικέτες
    πάτρα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

RIXTER 9.1

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
τραβα μουλεν ρουζ πρωτα και μετα φαναρι ......μου το ελεγε το φιλαρακι μου και δεν τον ακουγα....ειχε δικαιο παντως ......το αλλο δεν λεει τιποτα.αντε καληνυχτα τα λεμε παλι

RIXTER 9.1

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Να συμπληρωσω και κατι ακομα οτι αυτα μπορουν να συνβουν σε οποιοδηποτε μαγαζι αν το θελει η κοπελα και αναλογως το τι αφηνεις και ποσο καλα ψηνεις και η χημεια και οσον αφορα το θεμα πιπα ειναι το δυσκολοτερο να γινει και δεν μιλαμε σιγουρα για πιπα λες και εισαι σπιτι σου λιγα πραγματα και γρηγορα σε μαγαζι εισαι.........και παραπανω που μιλησα για την πρωην ιδιοκτητρια της αριζονα εννοωντας καλυτερο προγραμμα μουσικης πιο επαγγελματισμος προς τους πελατες και γενικως αυτο που λεμε εμπαινες και σε εφτιαχνε γουσταροντας να τα αφησεις οχι τραβοντας απ΄τη μυτη και δεν μιλαω για την μισο πιπα.......μπορει να περναγες για μια μπυρα 2 μπυρες και να μην ενιωθες σαν την μυγα μες το γαλα ασε πω δεν ηθελες να φυγεις.....πρωτα πας για την διασκεδαση και μετα για ολα τα αλλα....τσιμπουκι δεν πας να ευχαριστηθεις σε τετοια μαγαζια πας για την φαση ειναι τα τυχερα αυτα.........αποψη μου και καλο ειναι να λεγονται τα πραγματα με το ονομα τους...........

RIXTER 9.1

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
τραβα μουλεν ρουζ πρωτα και μετα φαναρι ......μου το ελεγε το φιλαρακι μου και δεν τον ακουγα....ειχε δικαιο παντως ......το αλλο δεν λεει τιποτα.αντε καληνυχτα τα λεμε παλι...........γραψε λαθοσ νομιζα οτι ελεγες δεν εχω παει

MyNameIsNobody

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Eρωτήσεις:
Τώρα με το moulin rouge το "palace" εξακολουθεί να δουλεύει;
Μία γλυκούλα Αλίνα που δούλευε στο palace υπάρχει ακόμη;

alex23patra

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Eρωτήσεις:
Τώρα με το moulin rouge το "palace" εξακολουθεί να δουλεύει;
Μία γλυκούλα Αλίνα που δούλευε στο palace υπάρχει ακόμη;

Ναι, το palace υπαρχει ακομα και δουλευει.μπορει να μην ειναι καθε μερα ανοιχτο αλλα δουλευει καποιες μερες κανονικοτατα.
Η αλινα εχω την εντυπωση οτι ειναι στο moulin rouge πλεον. αλλα δεν ειμαι 100% οτι λεμε την ιδια. παντως μια αλινα υπαρχει στο moulin,

texeira

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ΑΛΕΞ,ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΤΡΑ ΠΑΛΑΣ??ΠΑΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ??

alex23patra

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Eυχαριστώ. Είναι μια όχι ψηλή, με κανονικό σωματότυπο, ξανοιγμένα ξανθά μαλλιά ρωσόφωνη μολδαβή. Ευχάριστη στην παρέα

ναι, την ιδια λεμε φιλος. εκει ειναι. και ξηγιεται και πολυ σωστα σαν γκομενακι. επαγγελματιας. have fun ;)

alex23patra

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΑΛΕΞ,ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΤΡΑ ΠΑΛΑΣ??ΠΑΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ??

εχω περασει αλλα δεν εκατσα γιατι δε μου αρεσε ιδιαιτερα. (εμενα προσωπικα). αλλα ειχε κατι καλα κομματια μεσα. και κανα 2-3 τουμπανα μιλφ.

texeira

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΠΑΛΑΣ??ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙ ΝΟΜΙΖΩ

RIXTER 9.1

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε ivanildo πηγα μια βολτα απροοπτη απο φαναρι φως και εχεις το πρασινο φως να πας απο τιμες,κομματια...και τις υπηρεσιες που ζητας.......

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
630
Πόντοι
86
Για λέμε περισσότερα φίλε ρίχτερ. Θα είμαι και εγώ κανα τριάρι μέρες πάτρα . Δώσε μας καμία πληροφορία παραπάνω. Τιμές, γυναίκες, υπηρεσίες..

Εγγρ.
2 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
1
στειλτε κανα Pm εαν εχουμε πληροφορια να χτυπησουμε κανα κομματι για :fuck1: . για το μπαλαμουτι να μας τα παρουν ολα δν λεει :think:

texeira

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
φιλε ριχτερ απο τιμες τι παιζουν??οι κοπελες μικρες ή μεγαλες??απο υπηρεσιες δινουν γλωσσοφιλα,αφινουν δαχτιλα κτλπ??

RIXTER 9.1

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Γεια χαρα σε ολους προς πουτανιαρης δεν εχω πληροφορια και σε ευχαριστω εγω προσωπικα που οσο μπορεις συμμετεχεις στο φορουμ γενικως χωρις να εισαι απλα θεατης++++οτι συνφωνω με αυτο που εγραψες .........προς ολους 6 δικο σου 6 απλο 12 σπεσιαλ  υπηρεσιες διαβαζεις στα παραπανω θρεντ και καταλαβαινεις τι εννοω με την φραση πρασινο φως, απο κοπελες ΟΜΟΡΦΕΣ........ολα ειναι στην τσεπη εσενα+++ 'τον τροπο σου' την κοπελα και την χημεια......Υ.Σ ημουν θεατης στο φορουμ απο το πρωτο μπουρδελα κομ++ μπουρδελα τιβι και παλι κομ εδω και 4 χρονια ειπα να βοηθησω οσο μπορω γιατι ειναι λιγες οι καλες στιγμες που ζουμε πλεον.....φιλικα παντα 3A RIXTER

Εγγρ.
2 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
1
οτι μαθαινουμε φιλε μου καλο ειναι να το γραφουμε για την Πατρα.υπαρχουν πολλα ατομα λογικα στο site που ειναι απο την πολη.Ας βοηθηουμε ο ενας τον αλλον :rockon:

texeira

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
φιλε ρομαντικε πουτανιαρη ποια κωλομπαρα προτεινεις εσυ??εγω αριζονα,φως φαναρι,κ μαστ.αν γνωριζεις κ καποιο εκτος απο τα γνωστα ευπροσδεκτο..

RIXTER 9.1

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ενταξει.....αλλα μην κανουμε και μονοπωλιο 3 4 μαγαζι γιατι ενας ενας θα πηγαινει μονο εκει και δεν θα μαθαινουμε για αλλα αν και λιγο με απασχολει αλλα βαλε και τους επισκεπτες........μηπως πρεπει να λεμε λιγοτερα για να κρατηθει και η ισορροποια?????.απευθυνομενος κυριως στα κωλομπαρα γιατι στα μπουρδελα δεν μπορει να γινει κατι τετοιο........π.χ τα κωλομπαρα αλλα ειναι πιο διασκεδαστηρια και αλλα πιο μαλακιστηρια{το καλυτερο ειναι το ενδιαμεσο} ας το πουμε και ετσι...........π.χ ξερω τι ψαχνω και ζηταω και ξερω που θα το βρω λογο βερου πατρινου.........και οπως ξερουμε και η πατρα ειναι πολυ μικρη και λιγα μαζαγια θα επιβιωσουν σιγα σιγα......μηπως χαλασουμε την πιατσα γιατι αν τα πω και λιγο εξω απο τα δοντια....λεμε τιμες... σε ολα επεσαν και θα πεσουν και ρωτανε καποιοι ακομα,λεμε κοπελες που αλλαζουν ανα μηνα οχι παντα βεβαια λες και του ειναι κοπος να παει μια βολτα για καποιον που εχει μεταφορικο να ριχνει μια ματια τα περισσοτερα αν οχι ολα τα εχουμε αναφερει,αυτα που λεω νομιζω πως ειναι η πραγματικοτητα και συνεχιζουν καποιοι με 'χαζες' ερωτησεις να ρωτανε ακομα και 'εσυ' να απαντας στα απαντημενα και για να ολοκληρωσω ακομα και τα 'στανταρ' δεν ειναι στανταρ.......Υ.Σ. δεν νομιζω πως εχω κατι αλλο να προσθεσω οτι γνωριζω το ειπα μεχρι εκει που επιτρεπετε και μεχρι εκει που ειναι κοινως γνωστα....και ο νοων νοειτο........ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ 3AR  

RIXTER 9.1

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
να γαμησεις ή να κανεις βουτια χοντρη αδυνατη

Stories

Νέο!

Stories