Νέα

Κωλόμπαρα στην Πάτρα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lykos1072
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 279
  • Εμφανίσεις 94K
  • Ετικέτες
    πάτρα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex23patra

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εχουν πεσει οι τιμες. οι μαυρες που κανουν πιατσα πλεον ζητανε 20. πριν λιγες μερες που περασα με φιλο τοσο μας ειπαν ολες.

alex23patra

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ρε φιλε λενε τιποτα η μαπα εντελως? σε σπιτι ερχονται?

οι περισοτερες λενε και μαλιστα λενε πολλα ;)  δεν εχω ιδεα αν ερχονται σε σπιτι. σιγουρα ερχονται στο αμαξι σε οποιο παρκινγκ γουσταρεις και στο λιμανι μεσα.

Εγγρ.
2 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
1
περασα απο κει φιλε.οντως με μια γρηγορη ματια καλες ειναι.με το που κοιταξα μαλιστα αρχισαν το σινιαλο.Ηταν 4
κοπελες και λιγα μετρα παρα περα, αλλες 2(Στην Αγ.Ανδρεου παντα)

Εγγρ.
2 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
μαγκες αριζονα που ειναι ακριβως και ποσα φραγκα ΠΕριπου θελει για να περασεις καλα? και τι αλλο παιζει πατρα εκτος απο μουλεν ρουζ και πιατσες με μαυρες?

alex23patra

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μαγκες αριζονα που ειναι ακριβως και ποσα φραγκα ΠΕριπου θελει για να περασεις καλα? και τι αλλο παιζει πατρα εκτος απο μουλεν ρουζ και πιατσες με μαυρες?

το αριζόνα είναι στην πλατεία ομόνοιας (ψηλά γούναρη). από 35-40 ευρώ και πρέπει να ακουμπήσεις για να περάσεις καλά. και όσα παραπάνω τόσο καλύτερα. τα υπόλοιπα που ρωτάς, κάνε έναν κόπο και διάβασε τις προηγούμενες 11 σελίδες συζήτηση και θα βρεις αυτό που ψάχνεις, μην τα ξαναγράφουμε.

vasilis_kavliaris

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες υπάρχει κανείς επίσης καυλιάρης να γνωριστούμε να κάνουμε παρεα καβλωτσαρκα? ειμαι πατρα εδω και δυο εβδομάδες και θα κάτσω κανενα 6μηνο οποτε καλο θα ηταν μια παρεα να πηγαίναμε μαζί σε κωλομπαρα και γενικα καβλωκουβεντες. ειμαι ωραίο παιδί για παρεα. όποιος θέλει πμ.

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Εχουν πεσει οι τιμες. οι μαυρες που κανουν πιατσα πλεον ζητανε 20. πριν λιγες μερες που περασα με φιλο τοσο μας ειπαν ολες.
φιλε κανουν πιατσα μαυρες στην πατρα ?? που? σε ποια οδο ???? μπορει σε λιγες ημερα να παω πατρα για καμοια-δυο ημερες και θα ηθελα τις πληροφοριες σου.θα μου φανουν χρησιμες !!!! σε ξενοδοχειο ερχονται εαν δεν εχεις αμαξι ??? σε δικο τους χωρο γινεται παιχνιδι ????

RIXTER 9.1

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ...........ΠΡΙΝ ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΑ  Η ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΩ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΝΜΑΤΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ.ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ OΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ Η 'ΜΑΛΑΚΕΣ΄ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΩΤΟΝ.ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΩ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑ ΜΕΛΟΣ ΩΣ ΡΙΧΤΕΡ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΗΣΕ Η ΚΟΤΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΕΠΑΣΩ ΤΟΝ 'ΑΓΓΕΛΟ' ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟ.ΤΡΙΤΟΝ ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΜΠΛΕΚΤΙΚΑ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΚΟΛΓΡΕΛ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΗΡΑ ΤΟΣΕΣ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΡΕ ΒΛΑΚΕΣ ΝΑ ΠΑΩ ΕΓΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΙ? ΤΡΥΠΑ ΚΩΛΟ ΒΥΖΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΑ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΟΤΑΝ ΒΓΩ ΠΗΓΑΙΝΩ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΓΑΜΑΩ ΤΟ ΚΑΘΕ ΒΡΩΜΟΜΟΥΝΟ ΚΥΡΙΟΙ,ΩΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΙ ΩΣ ΘΕΑΤΗΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ, ΓΙΑ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΓΥΡΙΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ ΟΠΟΙΟΣ ΝΥΧΤΑ ΠΕΡΠΑΤΕΙ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΠΑΤΕΙ Η' ΑΛΛΟΙΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΤΟΝ ΤΡΩΝΕ ΙΟ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΑΖΩ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΗΘΩ.ΚΑΛΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΟΤΙ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΜΑΣ,ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΑΠΗ ΓΑΛΗΝΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ.......................ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΕΣ ΕΝΝΟΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΝ..........ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΑΣ ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ ΡΙΧΤΕΡ.............I NOT COME BACK1111111111111111  

Al Petsiklan

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
8
Like
138
Πόντοι
0
Μαγκες, το αριζονα υπαρχει ακομα? Αν ναι παρακαλω θερμα να στειλει καποιος φιλος, ακριβη τοποθεσια, γτ οσο και αν περιπλανηθηκα γυρω απο ομονοια δεν το βρηκα. Επισης ξερει κανεις τι παιζει με το "ονειροπαγιδα" στα μπουρδελα στην Οθωνος και με το "δειλινα" καπου στα προσφυγικα???? Ευχαριστω εκ των προτερων για την πληροφορηση και τη στηριξη.

texeira

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
to arizona exei kleisei k einai pleon i oneiropagida stin othwnos....auto exei liges ginaikes metries alla pisw exei xwro prive gia xontro paixnidi me diplo poto alla oi ginaikes de lene polla..gia to allo prosfigika den exw apopsi,opoios exei kamia alli pliroforia k kanena magazi as grapsei

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
to arizona exei kleisei k einai pleon i oneiropagida stin othwnos....auto exei liges ginaikes metries alla pisw exei xwro prive gia xontro paixnidi me diplo poto alla oi ginaikes de lene polla..gia to allo prosfigika den exw apopsi,opoios exei kamia alli pliroforia k kanena magazi as grapsei
ένα καλο κωλομπαρο καλτικο είναι ο δεσμος ετσι λεγεται στην οδο καναρη μεταξι αγ ανδρεου και μπουμπουλινας,θα πας μετα τις 12 για παιχνιδι.

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
επισης αγ τριαδας και β.ηπειρου
2 αγ ιωαννη πρατσικα στο ψαχο
3 β.ηπειρου διπλα στο βενζιναδικο revoil
4 αγ ανδρεου στην αρχη λεγεται  το κοριτσακι

texeira

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
nai o desmos kalo magazi k kala kommatia kata kairous..to bar koritsaki pou les pou einai akrivws agiou andreou,k ti paizei an exeis paei?

* Θα σε παρακαλέσω να χρησιμοποιείς ελληνικούς χαρακτήρες, όπως αναγράφεται και στους κανόνες του forum

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
nai o desmos kalo magazi k kala kommatia kata kairous..to bar koritsaki pou les pou einai akrivws agiou andreou,k ti paizei an exeis paei?

* Θα σε παρακαλέσω να χρησιμοποιείς ελληνικούς χαρακτήρες, όπως αναγράφεται και στους κανόνες του forum
αλλαξε ονομα τωρα,ειναι στα πρωτα στην αγ ανδρεου

kostakis..13

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Επισκεψη στον Δεσμο ...ιδρυμα επι της Αγ Ανδρεου 5-6 κοπελες μεσα αν εχετε πολυ υψηλα στανταρ μην πατε καν ...κυριως μιλφαρες .η μπυρα 5 ευρω ποτο δεν ειπια αλλα καπου εκει θα εχει κ αυτο.οι κοπελες λιγο φορτικες με ενα ποτο κερασμενο των 7 ευρω υπαρχει χειρομαλαξη στα πισω σκαμπο ...υπαρχει δυνατοτητα και για το παραπανω δεν μπηκα καν στον κοπο ν διαπραγματευτω για θεωρησα τα χρηματα που ακουσα απαγαγορευτηκα επερνα cg..αυτα απ το μετωπο

apisteutos1982

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2007
Like
10
Πόντοι
0
γνωριζει κανεις αν υπαρχει κωλομπαρο στον βαρδα ηλειας?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom