κοιταξε για μενα με κατοσταρικο παω μουλεν πουζ και περναω τεζα...τωρα αφου θες κωλαδικο με μπαλαμουτι....οι πιθανοτητες χωρις να σε παρω στο λαιμο μου αυτο το διαστημα να πεσω μεσα ειναι 65 με 70%...ακυρα κωλαδικα χωρις τιποτα ουτε να περνας να δεις και λογο γυναικων και λογο εργονομιας χωρο ΄μπαρ μερσεντες ρηγα φεραιου και μιαουλη αν θυμαμαι απο γουναρη προς αγιο ανδρεα φαινεται στο βαθος ΄2 ξανθη πατατες γκομενες στα περισσοτερα εχω να περασω απο καρναβαλι και χριστουγεννα......αν και μπορει να πετυχεις και τιποτα καλο αλλα να προσεχεις γιατι το μαγαζι γδυνει δηλαδη χρεωνει οτι νανε τυπου μπυρακι 7 ευρω.... 12 καριολας 6 το απλο και τρως το κρεας σου......πας κοιτα αν δεις κατι αξιολογο κατσε τν ψωλη θα στην παιξορουφηξουν.......3 δυο κωλαδικα απεναντι απο μουλεν ρουζ μετρια μουνια χωρις αυτο που ζητας....αλλο μανχαταν κατω οβρυα δεν εχω παει ποτε δεν λεει κιολας για τετοια φαση εχω και φιλους και ακουγονται αυτα...αλλο αλλο κατι αλλα εκει κορινθου και φιλοποιμενος 2 απεναντι το ενα με το αλλο ονοματι του ενος ναυγιο,μονο κοπελες απο μεσα εχω δει και εφυγα 2 φορες....το μικρο παρισι το εψαξα δν το βρηκα ποτε δν εχω αποψη στα γυφτικα μερια δε θυμαμαι τν εκκλησια εκει νομιζω αγια κατερινη αλλα χανεσαι εκει....τωρα αν θες καποιο ρωτα να σου πω ......αυτα που 'αξιζουν' να περασει ειναι αριζονα πλατεια ομονοια αλλα να μπεις πρωτα καποιες τν φτιαχνουν ανα καιρους βολευει ο χωρος μπαινεις στο βαθος πιανει καναπε και μπαινεις αμεσως στο ψαχνο 7.5/10.......το μαστ επι αγιο ανδερου πριν μουλεν ρουζ 5/10 πιθανοτητες.....φαναρι φως διευθυνση αναφερετε αναλυτικα παραπανω 6/10 εχω να περασω απο ενα χρονο περιπου γυνονταν αυτα βολευει ο χωρος τερμα σκοταδι απο γκομενες ανα καιρους και αρκετα καλες.....καλο ειναι παντως χωρις να εχω παει να περασεις απο το βαλκανια λεει τα πρωτα ποστ που ειναι ειχα πετυχει μια στην αριζονα που ηρθε απο εκει και τν εφτιαχνε.........φασεις τσιμπουκιου+δακτυλα+βυζαρες εξω+και κανα φιλι αν γουσταρεις εχω κανει ξανθη, αριζονα,φως φαναρι και κατι ψιλα μαστ πολυ ψιλα.......να προσεχεις τις τιμες να ρωτησεις ποσο αυτο που πινω ποσο αυτο που πινεις παντου υπαρχει το σπεσιαλ με απλο διακριτικα τν κωλου οταν θα κατσει κοντα ........... τωρα για καλυτερες μερες και το π.π.σ ειναι καλο γιατι οτι καλο θα δουλευει τοτε αλλα και το δ.τ.τ που ειναι αδεια+++++ οτι πολλες κοντρες πλεον οι κωλουδες η μια με την αλλη και ρουφιανιες α του κανει τσιμπουκι και εδω ειμαστε εμεις παρθενες και μαλακιες τετοιες, φτωχιναμε για αυτο γινονται αυτα πλεον δεν τρωνε ολες οι κοτες και γινονται οι γκρινιες.......... γαμησα δωρεαν απο ψησιμο μια στη αριζονα με λογαρισμο 100 ευρω αλλα ετυχε να γουσταρεις οχι το ιδιο βραδυ ομως.....περισσοτερα δεν μπορω να βοηθησω γιατι δεν θα ξανα παω μεχρι τον νοεμβρη να ειμαστε καλα λογου οτι δεν παω ποτε μονος και δευτερον το φιλαρακι ξανα ερχεται τοτε........... και αν ξανα παμε,πιστευω οτι τα κωλαδικα πεθαναν....ελπιζω κατι να εκανα....κριμα που χαθηκαν αυτα γιατι ηταν μολις περσυ κ μου λυπουν ανα καιρους θα γυρισουν ομως........το αριζονα με την ζετα τα εσπαγε σε ολα οποιος ακουσει για κωλομπαρου με το ονομα ζετα παρακαλω να το αναφερει εκει θα περνας παντα καλα και για μια νατασσα ωραιο μωρο 50νταρα σκυλε φατσεα με τουπε...............γαμω την δντ και τα πουλημενα κομματοσκυλα αυτοι οι κεραταδες φταινε.......καλο βολι οπου και αν πας και αν θες πες μας τι γινετε πλεον στου βοθρους.....Φιλικα παντα Εγκελαδος Ριχτερ