Νέα

Κωλόμπαρα στην Πάτρα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lykos1072
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 279
  • Εμφανίσεις 93K
  • Ετικέτες
    πάτρα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
Μπουρδελοτσαρκα και προς το τελος περασα απο ΑΜΟΡΟΖΟ που ηταν κλειστο.Απεναντι απ το Μουλεν Ρουζ στο στενο εχει ενα κωλομπαρο water moon λεγεται..Ανοιχτο ηταν μεσα διεκρινα 3-4 μιλφ γκιλφ με αρκετους συναγωνιστες ηλικιας 45+ μεσα.Διπλα απο αυτο εχει εναν αλλο που ειναι κλειστο,εντυπωση μου εκανε το water moon που ηταν ανοιχτο,δεν ξερω αν ηταν λογω καρναβαλιου.

Εγγρ.
2 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Μπουρδελοτσαρκα και προς το τελος περασα απο ΑΜΟΡΟΖΟ που ηταν κλειστο.Απεναντι απ το Μουλεν Ρουζ στο στενο εχει ενα κωλομπαρο water moon λεγεται..Ανοιχτο ηταν μεσα διεκρινα 3-4 μιλφ γκιλφ με αρκετους συναγωνιστες ηλικιας 45+ μεσα.Διπλα απο αυτο εχει εναν αλλο που ειναι κλειστο,εντυπωση μου εκανε το water moon που ηταν ανοιχτο,δεν ξερω αν ηταν λογω καρναβαλιου.

φιλε που πηγες μπουρδελοτσαρκα?εχω καιρο να βγω  σεργιανι.. στην οθωνος περασες?εγω θελω να ανεβω στο prosexeto να δω τι παιζει..κλεινει νομιζω 12μιση ομως και δν με βολευουν και οι ωρες μερικες μερες  :-

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
φιλε που πηγες μπουρδελοτσαρκα?εχω καιρο να βγω  σεργιανι.. στην οθωνος περασες?εγω θελω να ανεβω στο prosexeto να δω τι παιζει..κλεινει νομιζω 12μιση ομως και δν με βολευουν και οι ωρες μερικες μερες  :-

οθωνος 106 για αρχη..ειχε απο κατω ενα στεκι καρναβαλιστων  :jerking: :jerking: :jerking: με κοιταζαν καλα καλα(ειμαι κ αλητοφατσα) κ ψηναν κατι σουβλακια...ηρθαν οι μυρωδιες στους αλλους της παρεας και πηγαν να φανε...ηπιαμε και κανα 2-3 μπυρες φουσκωσαμε μετα που ορεξη για γαμησι...παντως δεν ειδα κανεναν να μπαινει μεσα....μετα περασα και απο το 100 κ εκει ησυχια ειχε

texeira

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
to patras palace einai akomi anoixto??exei tsekarei kaneis??

Εγγρ.
2 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
1
οθωνος 106 για αρχη..ειχε απο κατω ενα στεκι καρναβαλιστων  :jerking: :jerking: :jerking: με κοιταζαν καλα καλα(ειμαι κ αλητοφατσα) κ ψηναν κατι σουβλακια...ηρθαν οι μυρωδιες στους αλλους της παρεας και πηγαν να φανε...ηπιαμε και κανα 2-3 μπυρες φουσκωσαμε μετα που ορεξη για γαμησι...παντως δεν ειδα κανεναν να μπαινει μεσα....μετα περασα και απο το 100 κ εκει ησυχια ειχε

ωραιος..

chrisex

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
δοκιμαστε στο club ελληναδικο διπλα στο patra palace και δεν θα χασετε.πολυ καλο και φθηνα.

Εγγρ.
2 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
1
αυτο πρεπει να ειναι ψιλονεο στην περιοχη..τι παιζει εκει φιλε?φορτωμα κανονικο η τα τυπικα?

texeira

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
kserei kaneis pou einai to cafe-bar monopolio??

chrisex

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
1 βουλγαρα 21 καβλααααα!!!!τηλεφωνο και τα υπολοιπα τα κανονιζετε

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
630
Πόντοι
86
Συναγωνίστη κρις για λεγε περισσότερα. Δίπλα από το πάτρα παλάς είναι αυτό; την βουλγάρα πως την λένε; την πέφτουμε χύμα δώσε καμία πληροφορία βρε φιλαράκι

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
AMOROSO ΕΧΕΙ ΜΟΝΙΜΑ 2 μελαχρινα νεαρα μουνακια...Εχει παει κανεις?

texeira

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
i boulgara 21 etewn pou leei o filos pio panw einai sto ellinadiko dipla apo patra palace i sto monopolio??to monopolio pou einai??

chrisex

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
νεωτερα μαγκες! στο ελληναδικο οι γκομενες το παιζουνε ερασιτεχνες!μου εδωσε το ρουμανακι τηλεφωνο για να παμε για καφε λεει!θα τη δοκιμασω και θα σας πω.παντως μιλαω για πολυ καλο μωρο!

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
νεωτερα μαγκες! στο ελληναδικο οι γκομενες το παιζουνε ερασιτεχνες!μου εδωσε το ρουμανακι τηλεφωνο για να παμε για καφε λεει!θα τη δοκιμασω και θα σας πω.παντως μιλαω για πολυ καλο μωρο!

ελληναδικο?που ειναι αυτο?

alex23patra

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
paidia to fws fanari pou vriskete??

κορίνθου & ηπείρου, ένα τετράγωνο πριν βγεις στη βενιζέλου. σε εκείνο το ύψος η κορίνθου είναι διπλής κυκλοφορίας κ όχι μονόδρομος. όπως πηγαίνεις από κέντρο προς βενιζέλου, στο δεξί σου χέρι λίγα μέτρα πριν διασταυρωθείς με την ηπείρου.

ταμπέλα με κίτρινο φωτισμό και μαύρα γράματα που γράφει "φανάρι φως" με ένα κόκκινο φυτίλι να αναβοσβήνει. ελπίζω να κατατόπισα.

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
Αλεξ πηγες σε κανα κωλομπαρο τωρα προσφατα?Κινειτε τπτ?

texeira

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
re magkes ti ginete me to patras palace ti mia anoixto tin alli kleisto..poios kserei ti ginete??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom