Νέα

Κωλόμπαρα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Ρε συ Γκολέμη το "Πανεπιστήμιο" που λες στο Περιστέρι πού βρίσκεται / βρισκόταν ακριβώς; Πρώτη φορά το ακούω

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.946
Πόντοι
1.056
Ρε συ Γκολέμη το "Πανεπιστήμιο" που λες στο Περιστέρι πού βρίσκεται / βρισκόταν ακριβώς; Πρώτη φορά το ακούω
Την Καλημερα Φιλε μου....αν δεν κανω λαθος και λεμε για το ιδιο μαγαζι ηταν η ειναι στην Ανθουπολη...στην Πλατεια του Γιαννακου.....πριν πολλα χρονια γινοντουσαν καλες ζημιες....πισω απο την Μπαρα και αρκετες φορες και μπροστα η Ολγα....με την Ξαδελφη της την Συλβια.....Αρκετες γυναικες μεσα......απο 6αρια-μεχρι 8αρια.....Καλο μαγαζι αλλα σφικτο στα κερασματα....τουλαχιστον σε εμενα.....Καλα να περνας...

Pyrforogeros

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2020
Like
0
Πόντοι
0
Αν αυτη δουλευε και στο life του κρητικου, τοτε την εχω παρει κι εγω. Απο την περιγραφη και το ονομα ειναι μια που την κερναγα απλα ποτα των 10€ και ειχε ανοιξει τα ποδια και της εβαζα δαχτυλο για 45 λεπτα. Με πεντε απλα ποτα. Μετα με αλλα 50€ την πηρα στο ξενοδοχειο.

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216
Την Καλημερα Φιλε μου....αν δεν κανω λαθος και λεμε για το ιδιο μαγαζι ηταν η ειναι στην Ανθουπολη...στην Πλατεια του Γιαννακου.....πριν πολλα χρονια γινοντουσαν καλες ζημιες....πισω απο την Μπαρα και αρκετες φορες και μπροστα η Ολγα....με την Ξαδελφη της την Συλβια.....Αρκετες γυναικες μεσα......απο 6αρια-μεχρι 8αρια.....Καλο μαγαζι αλλα σφικτο στα κερασματα....τουλαχιστον σε εμενα.....Καλα να περνας...

Τι μου θημησες ρε φιλε!! Ολγα Συλβια τρελλα παρτυ με ουζα. Καβατζωμα Θεεικο κατω στις τεραστιες τουαλετες πουκατεβαινες αμετρητα σκαλια και αφεντικο θρυλικος Παναγιωτης που ειχε μετα το Μυστηριο. Την Ολγα την εχω παρει κατω υπογειο με πολυ χρημα τοτε. Να σαι καλα αρχηγε μου μου εφερες πισω τρελες μνημες.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.946
Πόντοι
1.056

Τι μου θημησες ρε φιλε!! Ολγα Συλβια τρελλα παρτυ με ουζα. Καβατζωμα Θεεικο κατω στις τεραστιες τουαλετες πουκατεβαινες αμετρητα σκαλια και αφεντικο θρυλικος Παναγιωτης που ειχε μετα το Μυστηριο. Την Ολγα την εχω παρει κατω υπογειο με πολυ χρημα τοτε. Να σαι καλα αρχηγε μου μου εφερες πισω τρελες μνημες.
Την Καλησπερα μου Φιλε μου Golemis.....το Πανεπιστημιο ηταν σχεδον διπλα απο το σπιτι μου....ο Παναγιωτης εμενε διπλα απο το σπιτι μου....Καλο μαγαζι....αν και μου ειχε κανει πουστια η γυναικα του...η κοντη...πισω απο την μπαρα.....εχω παει με φιλαρακι που εμενε και αυτος διπλα στο Πανεπιστημιο...γνωστοι να καταλαβεις και αφου παρηγγειλα και τα πληρωσα ...μου εκανε την τρελλη.....οτι δεν πληρωσα...δεν ηταν πολλα....καμμια 30 ευρω.....τα ξαναπληρωσα γιατι σεβαστηκα το Μαγαζι και τον Παναγιωτη.....ο φιλαρακος μου λεει γιατι ξαναπληρωσες????δεν γαμιεται του απαντησα....αλλα κρυωσα...καταλαβαινεις τι θελω να πω.....anyway
Θα τολμησω να το συγκρινω με το Ciao....στην πλατεια Αμερικης...στο δεξι σου χερι...μεσα στο στενο....
Επειδη φαινεσαι ΜASTER..και γνωστης της γειτονιας,,,,,στην Φωτεινη πηγαινες καθολου...στον δρομο του ΙΚΑ....στην μικρη πλατεια.....????στο παρκακι.....
σε ενα αλλο που τωρα δεν θυμαμαι ονομα στην πλατεια της Αγ.Μαρινας????αφεντικο πρεπει να ηταν καποια Ελενη....Ξανθια...ισως δουλευει ακομα...δεν ξερω....ειχανε και τα μπιλιαρδα...το set......iσως κανω και λαθος.....αν ειχανε και Κωλομπαρο......τελος παντων...Καλα να περνας και να ριχνεις και καμμια ενημερωση να θυμομαστε τα παλια.....

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
195
Like
4.566
Πόντοι
15.775
Πριν καιρο περασα για βολτα εξω απο το Pub 65 στην Κυψελη. Εγω σε ενα τραπεζακι καθοντουσαν 3 κοπελες η μια ηταν η γνωστη Σοφια, την αλλη δεν την καταλαβα και η τριτη παιζει να ηταν η γνωστη Δωρα η βυζαρου..Καθοντουσαν εξω, βγαζανε σελφι και προσπαθουσαν να τσιμπησουν κανενα πελατη. Α ρε κορονωιε που τις καταντησες τις κοπελες να κυνυγανε πελατη με το τουφεκι ενω πριν τις κυνηγουσαμε εμεις..Ελεγα να περασω καμμια βολτα για να βεβαιωθω οτι ηταν η γνωστη Δωρα αλλα γαμηθηκε ο Διας παλι..
Womanaholic που εισαι φαν της Δωρας μηπως ξερεις αν ξαναγυρισε εκει??

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.744
Πόντοι
6.255
ηταν στην οδο αγιου Κηρυκου 23 και αγιου Σωστη γωνια μπροστα στην πλατεια Κολοκοτρωνη τωρα ειναι πρακτοριο ΟΠΑΠ

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015

Την Καλησπερα μου Φιλε μου Golemis.....το Πανεπιστημιο ηταν σχεδον διπλα απο το σπιτι μου....ο Παναγιωτης εμενε διπλα απο το σπιτι μου....Καλο μαγαζι....αν και μου ειχε κανει πουστια η γυναικα του...η κοντη...πισω απο την μπαρα.....εχω παει με φιλαρακι που εμενε και αυτος διπλα στο Πανεπιστημιο...γνωστοι να καταλαβεις και αφου παρηγγειλα και τα πληρωσα ...μου εκανε την τρελλη.....οτι δεν πληρωσα...δεν ηταν πολλα....καμμια 30 ευρω.....τα ξαναπληρωσα γιατι σεβαστηκα το Μαγαζι και τον Παναγιωτη.....ο φιλαρακος μου λεει γιατι ξαναπληρωσες????δεν γαμιεται του απαντησα....αλλα κρυωσα...καταλαβαινεις τι θελω να πω.....anyway
Θα τολμησω να το συγκρινω με το Ciao....στην πλατεια Αμερικης...στο δεξι σου χερι...μεσα στο στενο....
Επειδη φαινεσαι ΜASTER..και γνωστης της γειτονιας,,,,,στην Φωτεινη πηγαινες καθολου...στον δρομο του ΙΚΑ....στην μικρη πλατεια.....????στο παρκακι.....
σε ενα αλλο που τωρα δεν θυμαμαι ονομα στην πλατεια της Αγ.Μαρινας????αφεντικο πρεπει να ηταν καποια Ελενη....Ξανθια...ισως δουλευει ακομα...δεν ξερω....ειχανε και τα μπιλιαρδα...το set......iσως κανω και λαθος.....αν ειχανε και Κωλομπαρο......τελος παντων...Καλα να περνας και να ριχνεις και καμμια ενημερωση να θυμομαστε τα παλια.....

Παιδιά στην Ανθούπολη στην Πλατεία Γιαννακού το "Μυστήριο" δεν ήταν; Μιλάμε για τον ίδιο χώρο, λεγόταν "Πανεπιστήμιο" παλιά; Ή τα μπερδεύω; Εγώ πλην του "Χαλαρά" που ήταν το πιο διάσημο και το έχω χτίσει άργησα να μάθω τα "καλά" μαγαζιά στο Περιστέρι και στην Ανθούπολη γιατί μένω αλλού γι' αλλού, άσε που πριν καθιερωθεί το GPS κιόλας χανόμασταν αν επιχειρούσαμε να πάμε σ' αυτά τα μέρη όσοι μένουμε στα Β.Π.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Πριν καιρο περασα για βολτα εξω απο το Pub 65 στην Κυψελη. Εγω σε ενα τραπεζακι καθοντουσαν 3 κοπελες η μια ηταν η γνωστη Σοφια, την αλλη δεν την καταλαβα και η τριτη παιζει να ηταν η γνωστη Δωρα η βυζαρου..Καθοντουσαν εξω, βγαζανε σελφι και προσπαθουσαν να τσιμπησουν κανενα πελατη. Α ρε κορονωιε που τις καταντησες τις κοπελες να κυνυγανε πελατη με το τουφεκι ενω πριν τις κυνηγουσαμε εμεις..Ελεγα να περασω καμμια βολτα για να βεβαιωθω οτι ηταν η γνωστη Δωρα αλλα γαμηθηκε ο Διας παλι..

Δε μιλάμε πλέον, αλλά απ' ό,τι ξέρω εκεί είναι ή τέλος πάντων εκεί ήταν μέχρι πριν από 6 μήνες που είχαμε ακόμα επαφές. Μη με ρωτήσεις να σου πω εδώ γιατί δε μιλάμε, αν θες στείλε μου PM :wink:

bill noxas

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2010
Like
268
Πόντοι
26
Εκεί είναι η Δώρα, σταθερά πλέον.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 96713

Επισκέπτης
Συναγωνιστές υπάρχει κανένα
Προς τα νότια προάστια;
Απάντηση και με πμ
Ευχαριστω

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Συναγωνιστές υπάρχει κανένα
Προς τα νότια προάστια;
Απάντηση και με πμ
Ευχαριστω

Υπήρχαν κάποια και στα Νότια Προάστια αλλά έχουν κλείσει τα περισσότερα... Αν σε βολεύει όμως κι ο Πειραιάς έχουμε να σου προτείνουμε πολλά!

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216

File Montiliani (ωραιο νικνειμ ζωγραφικο) να'σαι καλα που το εφερες στη μνημη μου. Ναι φιλε και Φωτεινη κομπλε πηγαιναμε. Η Ελενη που λες το ειχε κανει καφενειο μεχρι 11 το βραδυ και μετα ...ομπαρο. Λοιπον Πανεπιστημιο 2012 εμπαινες μεσα ωραιο μαγαζι μπαρα κυκλικη στο κεντρο του μαγαζιου και αλλο μπαρα-καθιστικο πισω δωματιακι απο πανω σαν παταρι και σημα κατατεθεν τα αμετρητα σκαλοπατια που κατεβαινες στην τεραστια τουαλετα. Η γυναικα του Αρχηγου τα εκανε αυτα αλλα οταν μου την ειπε και εμενα της απαντησα "τα δικα μου τα κερναει το μαγαζι'και την εκανα. Φωναζε βεβαια αλλα οτανξαναπηγαμε το ειχε ξεχασει. Τεραστιο μαγαζι

BABES

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2020
Like
1
Πόντοι
0
https://*****/erotikes-gnorimies/live-cid-5fb2d5edcbbc1226-το-σκαιπ-μου/

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216
https://*****/erotikes-gnorimies/live-cid-5fb2d5edcbbc1226-το-σκαιπ-μου/

Γιατι βαζετε αγγελιες για το α.....μαγαζο σας σε αυτο το νημα? εδω ειναι για κωλομπαρα και οχι για κοροιδιλικι-στριπτητζαδικα. βαλτε το στο δικο σας νημα η στον ..το σας. Ειναι αρχη καθε σοβαρου κωλομπαρακια να μην πηγαινει στριπτητζαδικο και ειδες τον Πριγκηπα να βαζει διαφημηση στο νημα για στριπτητζαδικα? Αντι να πας στο Πασαλιμανι να δεις αν κουνιουνται οι βαρκες? Πηγαινε να δεις αν κουνιουνται οι βαρκες και αντε και ... κουνησου

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.175
Πόντοι
3.846
καλά τα λες Δάσκαλε αν θέλαμε να ψωνίσουμε από το μαγαζάκι σας, ξέραμε και μόνοι μας. Εδώ η συζήτηση έχει συγκεκριμένο θέμα, και αν δεν ξέρεις που θα βρεις πελατάκια μέσα στο bou, τότε φίλε δε σε βλέπω να πηγαίνεις και πολύ μακριά.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Παίδες οι κάβλες έχουν αρχίσει πάλι να χτυπάνε κόκκινο... Μόλις ξανανοίξει η εστίαση με βλέπω να πηγαίνω πανηγυρικά Πρίγκηπα για κάτι πολύ βρώμικο

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216
Φιλε ευχομαι τα καλυτερα και ειμαι νοερα μαζι σου. Ο Πριγκηπας της καλτιλας στο μαγαζι του Πριγκηπα ταριαστη φαση

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216
Οταν τελειωσει το λοκνταουν θα γαμαμε με 18 πουτσες σε μερικα μαγαζια

Stories