Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Ρε συ Γκολέμη το "Πανεπιστήμιο" που λες στο Περιστέρι πού βρίσκεται / βρισκόταν ακριβώς; Πρώτη φορά το ακούω
Την Καλημερα Φιλε μου....αν δεν κανω λαθος και λεμε για το ιδιο μαγαζι ηταν η ειναι στην Ανθουπολη...στην Πλατεια του Γιαννακου.....πριν πολλα χρονια γινοντουσαν καλες ζημιες....πισω απο την Μπαρα και αρκετες φορες και μπροστα η Ολγα....με την Ξαδελφη της την Συλβια.....Αρκετες γυναικες μεσα......απο 6αρια-μεχρι 8αρια.....Καλο μαγαζι αλλα σφικτο στα κερασματα....τουλαχιστον σε εμενα.....Καλα να περνας...Ρε συ Γκολέμη το "Πανεπιστήμιο" που λες στο Περιστέρι πού βρίσκεται / βρισκόταν ακριβώς; Πρώτη φορά το ακούω
Την Καλημερα Φιλε μου....αν δεν κανω λαθος και λεμε για το ιδιο μαγαζι ηταν η ειναι στην Ανθουπολη...στην Πλατεια του Γιαννακου.....πριν πολλα χρονια γινοντουσαν καλες ζημιες....πισω απο την Μπαρα και αρκετες φορες και μπροστα η Ολγα....με την Ξαδελφη της την Συλβια.....Αρκετες γυναικες μεσα......απο 6αρια-μεχρι 8αρια.....Καλο μαγαζι αλλα σφικτο στα κερασματα....τουλαχιστον σε εμενα.....Καλα να περνας...Ρε συ Γκολέμη το "Πανεπιστήμιο" που λες στο Περιστέρι πού βρίσκεται / βρισκόταν ακριβώς; Πρώτη φορά το ακούω
Την Καλησπερα μου Φιλε μου Golemis.....το Πανεπιστημιο ηταν σχεδον διπλα απο το σπιτι μου....ο Παναγιωτης εμενε διπλα απο το σπιτι μου....Καλο μαγαζι....αν και μου ειχε κανει πουστια η γυναικα του...η κοντη...πισω απο την μπαρα.....εχω παει με φιλαρακι που εμενε και αυτος διπλα στο Πανεπιστημιο...γνωστοι να καταλαβεις και αφου παρηγγειλα και τα πληρωσα ...μου εκανε την τρελλη.....οτι δεν πληρωσα...δεν ηταν πολλα....καμμια 30 ευρω.....τα ξαναπληρωσα γιατι σεβαστηκα το Μαγαζι και τον Παναγιωτη.....ο φιλαρακος μου λεει γιατι ξαναπληρωσες????δεν γαμιεται του απαντησα....αλλα κρυωσα...καταλαβαινεις τι θελω να πω.....anywayΤην Καλημερα Φιλε μου....αν δεν κανω λαθος και λεμε για το ιδιο μαγαζι ηταν η ειναι στην Ανθουπολη...στην Πλατεια του Γιαννακου.....πριν πολλα χρονια γινοντουσαν καλες ζημιες....πισω απο την Μπαρα και αρκετες φορες και μπροστα η Ολγα....με την Ξαδελφη της την Συλβια.....Αρκετες γυναικες μεσα......απο 6αρια-μεχρι 8αρια.....Καλο μαγαζι αλλα σφικτο στα κερασματα....τουλαχιστον σε εμενα.....Καλα να περνας...Ρε συ Γκολέμη το "Πανεπιστήμιο" που λες στο Περιστέρι πού βρίσκεται / βρισκόταν ακριβώς; Πρώτη φορά το ακούω
Τι μου θημησες ρε φιλε!! Ολγα Συλβια τρελλα παρτυ με ουζα. Καβατζωμα Θεεικο κατω στις τεραστιες τουαλετες πουκατεβαινες αμετρητα σκαλια και αφεντικο θρυλικος Παναγιωτης που ειχε μετα το Μυστηριο. Την Ολγα την εχω παρει κατω υπογειο με πολυ χρημα τοτε. Να σαι καλα αρχηγε μου μου εφερες πισω τρελες μνημες.
ηταν στην οδο αγιου Κηρυκου 23 και αγιου Σωστη γωνια μπροστα στην πλατεια Κολοκοτρωνη τωρα ειναι πρακτοριο ΟΠΑΠΤην Καλημερα Φιλε μου....αν δεν κανω λαθος και λεμε για το ιδιο μαγαζι ηταν η ειναι στην Ανθουπολη...στην Πλατεια του Γιαννακου.....πριν πολλα χρονια γινοντουσαν καλες ζημιες....πισω απο την Μπαρα και αρκετες φορες και μπροστα η Ολγα....με την Ξαδελφη της την Συλβια.....Αρκετες γυναικες μεσα......απο 6αρια-μεχρι 8αρια.....Καλο μαγαζι αλλα σφικτο στα κερασματα....τουλαχιστον σε εμενα.....Καλα να περνας...Ρε συ Γκολέμη το "Πανεπιστήμιο" που λες στο Περιστέρι πού βρίσκεται / βρισκόταν ακριβώς; Πρώτη φορά το ακούω
Την Καλησπερα μου Φιλε μου Golemis.....το Πανεπιστημιο ηταν σχεδον διπλα απο το σπιτι μου....ο Παναγιωτης εμενε διπλα απο το σπιτι μου....Καλο μαγαζι....αν και μου ειχε κανει πουστια η γυναικα του...η κοντη...πισω απο την μπαρα.....εχω παει με φιλαρακι που εμενε και αυτος διπλα στο Πανεπιστημιο...γνωστοι να καταλαβεις και αφου παρηγγειλα και τα πληρωσα ...μου εκανε την τρελλη.....οτι δεν πληρωσα...δεν ηταν πολλα....καμμια 30 ευρω.....τα ξαναπληρωσα γιατι σεβαστηκα το Μαγαζι και τον Παναγιωτη.....ο φιλαρακος μου λεει γιατι ξαναπληρωσες????δεν γαμιεται του απαντησα....αλλα κρυωσα...καταλαβαινεις τι θελω να πω.....anywayΤην Καλημερα Φιλε μου....αν δεν κανω λαθος και λεμε για το ιδιο μαγαζι ηταν η ειναι στην Ανθουπολη...στην Πλατεια του Γιαννακου.....πριν πολλα χρονια γινοντουσαν καλες ζημιες....πισω απο την Μπαρα και αρκετες φορες και μπροστα η Ολγα....με την Ξαδελφη της την Συλβια.....Αρκετες γυναικες μεσα......απο 6αρια-μεχρι 8αρια.....Καλο μαγαζι αλλα σφικτο στα κερασματα....τουλαχιστον σε εμενα.....Καλα να περνας...Ρε συ Γκολέμη το "Πανεπιστήμιο" που λες στο Περιστέρι πού βρίσκεται / βρισκόταν ακριβώς; Πρώτη φορά το ακούω
Τι μου θημησες ρε φιλε!! Ολγα Συλβια τρελλα παρτυ με ουζα. Καβατζωμα Θεεικο κατω στις τεραστιες τουαλετες πουκατεβαινες αμετρητα σκαλια και αφεντικο θρυλικος Παναγιωτης που ειχε μετα το Μυστηριο. Την Ολγα την εχω παρει κατω υπογειο με πολυ χρημα τοτε. Να σαι καλα αρχηγε μου μου εφερες πισω τρελες μνημες.
Θα τολμησω να το συγκρινω με το Ciao....στην πλατεια Αμερικης...στο δεξι σου χερι...μεσα στο στενο....
Επειδη φαινεσαι ΜASTER..και γνωστης της γειτονιας,,,,,στην Φωτεινη πηγαινες καθολου...στον δρομο του ΙΚΑ....στην μικρη πλατεια.....????στο παρκακι.....
σε ενα αλλο που τωρα δεν θυμαμαι ονομα στην πλατεια της Αγ.Μαρινας????αφεντικο πρεπει να ηταν καποια Ελενη....Ξανθια...ισως δουλευει ακομα...δεν ξερω....ειχανε και τα μπιλιαρδα...το set......iσως κανω και λαθος.....αν ειχανε και Κωλομπαρο......τελος παντων...Καλα να περνας και να ριχνεις και καμμια ενημερωση να θυμομαστε τα παλια.....
Πριν καιρο περασα για βολτα εξω απο το Pub 65 στην Κυψελη. Εγω σε ενα τραπεζακι καθοντουσαν 3 κοπελες η μια ηταν η γνωστη Σοφια, την αλλη δεν την καταλαβα και η τριτη παιζει να ηταν η γνωστη Δωρα η βυζαρου..Καθοντουσαν εξω, βγαζανε σελφι και προσπαθουσαν να τσιμπησουν κανενα πελατη. Α ρε κορονωιε που τις καταντησες τις κοπελες να κυνυγανε πελατη με το τουφεκι ενω πριν τις κυνηγουσαμε εμεις..Ελεγα να περασω καμμια βολτα για να βεβαιωθω οτι ηταν η γνωστη Δωρα αλλα γαμηθηκε ο Διας παλι..
Womanaholic που εισαι φαν της Δωρας μηπως ξερεις αν ξαναγυρισε εκει??
Εκεί είναι η Δώρα, σταθερά πλέον.Πριν καιρο περασα για βολτα εξω απο το Pub 65 στην Κυψελη. Εγω σε ενα τραπεζακι καθοντουσαν 3 κοπελες η μια ηταν η γνωστη Σοφια, την αλλη δεν την καταλαβα και η τριτη παιζει να ηταν η γνωστη Δωρα η βυζαρου..Καθοντουσαν εξω, βγαζανε σελφι και προσπαθουσαν να τσιμπησουν κανενα πελατη. Α ρε κορονωιε που τις καταντησες τις κοπελες να κυνυγανε πελατη με το τουφεκι ενω πριν τις κυνηγουσαμε εμεις..Ελεγα να περασω καμμια βολτα για να βεβαιωθω οτι ηταν η γνωστη Δωρα αλλα γαμηθηκε ο Διας παλι..
Womanaholic που εισαι φαν της Δωρας μηπως ξερεις αν ξαναγυρισε εκει??
Συναγωνιστές υπάρχει κανένα
Προς τα νότια προάστια;
Απάντηση και με πμ
Ευχαριστω
File Montiliani (ωραιο νικνειμ ζωγραφικο) να'σαι καλα που το εφερες στη μνημη μου. Ναι φιλε και Φωτεινη κομπλε πηγαιναμε. Η Ελενη που λες το ειχε κανει καφενειο μεχρι 11 το βραδυ και μετα ...ομπαρο. Λοιπον Πανεπιστημιο 2012 εμπαινες μεσα ωραιο μαγαζι μπαρα κυκλικη στο κεντρο του μαγαζιου και αλλο μπαρα-καθιστικο πισω δωματιακι απο πανω σαν παταρι και σημα κατατεθεν τα αμετρητα σκαλοπατια που κατεβαινες στην τεραστια τουαλετα. Η γυναικα του Αρχηγου τα εκανε αυτα αλλα οταν μου την ειπε και εμενα της απαντησα "τα δικα μου τα κερναει το μαγαζι'και την εκανα. Φωναζε βεβαια αλλα οτανξαναπηγαμε το ειχε ξεχασει. Τεραστιο μαγαζι
https://*****/erotikes-gnorimies/live-cid-5fb2d5edcbbc1226-το-σκαιπ-μου/
Φιλε ευχομαι τα καλυτερα και ειμαι νοερα μαζι σου. Ο Πριγκηπας της καλτιλας στο μαγαζι του Πριγκηπα ταριαστη φαση