Athanasios kolompar
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2019
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Ωραια σε ευχαριστω φιλε μου!!Απο πληροφοριες που εχω δουλευει με τον κανονισμο αλλα το σερβις ειναι το ιδιο
Ωραια σε ευχαριστω φιλε μου!!Απο πληροφοριες που εχω δουλευει με τον κανονισμο αλλα το σερβις ειναι το ιδιο
Καλησπερα παιδια!!Μπαροτσαρκα πριν μερικες ημερες στο περιστερι ξεκινωντας απο το kiss το οποιο ειχε πολυ φτωχικο ροστερ 3 κοπελες μονο την γνωστη στα ορια του Γκιλφ Αγγελικη με τα σαπια δοντια την ξανθια Ελληνιδα skinny Μαιρη και μια ψιλοπαχουλουλα μελαχρινη Ελληνιδα με τεραστια βυζια η οποια λεει οτι ειναι απο την Κρητη.Ηπια 2 ποτα και αναχωρησα για χαλαρα.Και στο χαλαρα 3 κοπελες η γνωστη Τζενη μια αλλη ξανθια αδυνατη Βουλγαρα η Ινα και μια αλλη μελαχρινη ψηλη Βουλγαρα με τεραστια βυζια της οποια το ονομα δεν το θυμαμαι απο την προηγουμενη φορα και την προλαβε καποιος συναγωνιστης για τα ενδοτερα.Εν ολιγοις σε γενικες γραμμες πολυ πεσμενα τα πραματα στο περιστερι και συγκεκριμενα σε αυτα τα δυο μαγαζια.Παρεπιτοντως τηρουνε το ωραριο λειτουργιας του νεου κανονισμου 19:00 -00:00 αν και στο χαλαρα το κρατανε και λιγο παραπανω αμα λαχει με βαση τα λεγομενα της θειας στο μπαρ
Παίδες μια ενημέρωση: Έμαθα για γνωστό μας κωλόμπαρο - γαμησάδικο ότι θα λειτουργεί και μετά τις 12:00 τη νύχτα, μη με ρωτήσετε τί και πώς και αν είναι εξασφαλισμένη σαν κίνηση ή θα τον κλείσουν τον τύπο σε λίγες μέρες θα σας γελάσω, προς το παρόν δε γνωρίζω λεπτομέρειες... Εγώ απέχω από τον Ιούλιο από τέτοια μαγαζιά λόγω κορωνοϊού αλλά και ωραρίου οπότε τώρα το σκέφτομαι να πάω. Επειδή δεν μπορώ να γράψω δημοσίως ποιο είναι στείλτε PM
μια χαρά μπορείς να περάσεις και μόνος σουμαγκες να σας πω λεω να κατεβω μια βολτα απο κει στα κωλομπαρα!λεω να παω μονος γενικα πανε μονοι τους σε τετοια μερη η ελεις παρεα?
Eυχαριστω πολυ Golemi θα το επισκεφτω να δω τι παιζει και απο κει και και θα γραψω κριτικηΑγιου Πολυκαρπου 16 περιστερι παρε και λινκ να δεις οπτικα. Καβατζα δεν εχει αλλα παιζει τουαλετα στα ορθια
Αγιου Πολυκαρπου 16 περιστερι παρε και λινκ να δεις οπτικα. Καβατζα δεν εχει αλλα παιζει τουαλετα στα ορθια
Καλημέρα συνάδελφοι.. τό Χαλαρά που ακριβώς βρίσκεται στο Περιστέρι μήπως ξέρουμε?
Αγιου Πολυκαρπου 16 περιστερι παρε και λινκ να δεις οπτικα. Καβατζα δεν εχει αλλα παιζει τουαλετα στα ορθια
Γκολέμη αλήθεια; Να το εντάξω δηλαδή στη λίστα για το... μέλλον; Για τη μετά - κορωνοϊό εποχή;
Γκολέμη αλήθεια; Να το εντάξω δηλαδή στη λίστα για το... μέλλον; Για τη μετά - κορωνοϊό εποχή;
Ναι φιλε συστηνεται για καταδρομικα γαμησια τουαλετα μονο γιατι δεν υπαρχει καβατζα ουτε για δειγμα