Εγώ ακόμα ψάχνω στο νέο site πού λαμβάνουμε ενημέρωση για το αν υπάρχουν νέα posts τις τελευταίες ώρες στα threads που συμμετέχουμε, χώρια που έχω χάσει τη συνέχεια εδώ μέσα γιατί είχα να μπω καιρό και όλο λέω θα διαβάσω τις πίσω σελίδες και όλο δε βρίσκω χρόνο... Τέλος πάντων. Σας γράφω τώρα εκτάκτως για να σας πω το εξής: Κυκλοφορεί στο Facebook ένα προφίλ ονόματι Lucy Kyriakopoulos με φωτογραφία απ' το μπαράκι της Λούσης στην αρχή της Μεσογείων στους Αμπελοκήπους, το ξέρετε φαντάζομαι όλοι. Λοιπόν πίσω από αυτό το προφίλ δεν κρύβεται η Λούσυ αλλά το νέο αφεντικό του μαγαζιού που είναι άντρας, απ' ό,τι κατάλαβα η Λούσυ το άφησε το μαγαζί. Εγώ τον έκανα φίλο γιατί νόμιζα ότι είναι η Λούσυ και σήμερα μου έπιασε την κουβέντα. Ο τύπος λέει ότι θέλει να κάνει αλλαγές στο μαγαζί και θα είναι ανοιχτός στο τί ζητάνε οι πελάτες αλλά είναι τρομερά εξυπνάκιας, φλύαρος και φανφαρόνος, χαρακτηριστικά που συνήθως δεν αρμόζουν σε αφεντικά της νύχτας. Ειλικρινά δεν κατάλαβα τί ακριβώς θέλει να κάνει με το μαγαζί, από Σεπτέμβρη λέει θέλει να το δουλεύει και μέρα, θα αλλάξει τη μουσική, την πολιτική των κερασμάτων και άλλα, εμένα όμως πραγματικά με κούρασε και με ενόχλησε κιόλας λίγο ο τρόπος του, οπότε "από 'μένα είναι όχι" που έλεγε κι η Ηλιάνα στο GNTM. Εσείς αν θέλετε δοκιμάστε την τύχη σας εκεί, εγώ όμως δε νομίζω να πάω