Νέα

Κωλόμπαρα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216
Διαφωνω με αυτους που απαντησαν..Μιας που ειμαι σε παρομοια ηλικια λιγο μεγαλυτερος..εχω κανει τα εξης μετα απο παζαρι- συνεννοηση εννοειται, γιατι και καλα η ταριφα ειναι μεγαλυτερη.
Pirouette εχω γαμησει μια με συνολο 50 ευρω για αυτη και 1 ποτο δικο μου δλδ 55 , το ιδιο και lucy την Inna αλλα δε θα το προτεινα ιδιαιτερα σαν μαγαζι + κατι αντιστοιχο μπορειτε να κανετε με Σια στον πριγκηπα Δραπετσωνα αλλα ειναι η μονη που λεει εκει μεσα.. γενικα ομως πρεπει να το παιξετε καλα..Μια ακομη συμβουλη πολλες απο δαυτες οταν τις γαμας κανουν πουστιες με τα χερια τους ή δεν ξερω και εγω τι και νομιζεις οτι γαμας αλλα δεν.. Οποτε βεβαιωθειτε οτι τον χωσατε πρωτα :P Α και μια τελευταια συμβουλη αφου δειτε ποια σας αρεσει κεραστε ενα ποτο και μετα παζαρεψτε οχι εξ αρχής. Και ποτο να τονιζετε το απλο πχ που κοστιζει 10 για να ειναι ξεκαθαρο γιατι κανουν και εκει μαλακιες.
Αυτα μαγκες καλα να περασετε.

Σαφεστατα. Ανοιξε τους τα ματια γιατι θα ανοιξει και αλλο μαγαζι ο Πριγκηπας.

tasivarop

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
265
Πόντοι
280
Διαφωνω με αυτους που απαντησαν..Μιας που ειμαι σε παρομοια ηλικια λιγο μεγαλυτερος..εχω κανει τα εξης μετα απο παζαρι- συνεννοηση εννοειται, γιατι και καλα η ταριφα ειναι μεγαλυτερη.
Pirouette εχω γαμησει μια με συνολο 50 ευρω για αυτη και 1 ποτο δικο μου δλδ 55 , το ιδιο και lucy την Inna αλλα δε θα το προτεινα ιδιαιτερα σαν μαγαζι + κατι αντιστοιχο μπορειτε να κανετε με Σια στον πριγκηπα Δραπετσωνα αλλα ειναι η μονη που λεει εκει μεσα.. γενικα ομως πρεπει να το παιξετε καλα..Μια ακομη συμβουλη πολλες απο δαυτες οταν τις γαμας κανουν πουστιες με τα χερια τους ή δεν ξερω και εγω τι και νομιζεις οτι γαμας αλλα δεν.. Οποτε βεβαιωθειτε οτι τον χωσατε πρωτα :P Α και μια τελευταια συμβουλη αφου δειτε ποια σας αρεσει κεραστε ενα ποτο και μετα παζαρεψτε οχι εξ αρχής. Και ποτο να τονιζετε το απλο πχ που κοστιζει 10 για να ειναι ξεκαθαρο γιατι κανουν και εκει μαλακιες.
Αυτα μαγκες καλα να περασετε.

Σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου, για το χαλαρα στο περιστερι η το λα λουνα στην μιχαλακοπουλου πιστευεις ειναι οκ? τηρουν τα παραπανω που εχω γραψει? Επισης αλλη μια ερωτηση γινεται να κερασω με την μια π.χ. 3 ποτα και να παμε κατευθειαν καβατζα ή τουαλετα (δεν ξερω που γινεται) να πεχτει η φαση?

pefotis

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Like
85
Πόντοι
0
Όσοι συναγωνιστές γνωρίζουν, μπορούν να αναφέρουν ποια κωλόμπαρα έχουν ανοίξει?

Προσωπικά με ενδιαφέρουν τα μπαρ στην Κεφαλληνίας και γύρω

Kavouras13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2016
Κριτικές
9
Like
644
Πόντοι
301
Αν δεν έχεις ξαναπάει, η πρώτη σου αντίδραση θα είναι "ποιος τις γαμάει αυτές και πληρώνει κι αποπάνω;"

• Like
Αντιδράσεις: 25th

YuriKokorin

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2020
Like
6
Πόντοι
0
Σε ένα στη Συγγρου διαμενω αρκετά μακριά από εκεί δεν γνωρίζω babylon λέγεται παλιά Xbar γαμκυσεσ στο παλιό, τελοσ παντων στο babylon καρφωνεις εάν δώσεις το αντίτιμο η μπα?? Ασ με διαφωτίσει οποίος γνωρίζει ευχαριστώ

Kavouras13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2016
Κριτικές
9
Like
644
Πόντοι
301
Σε ένα στη Συγγρου διαμενω αρκετά μακριά από εκεί δεν γνωρίζω babylon λέγεται παλιά Xbar γαμκυσεσ στο παλιό, τελοσ παντων στο babylon καρφωνεις εάν δώσεις το αντίτιμο η μπα?? Ασ με διαφωτίσει οποίος γνωρίζει ευχαριστώ
Ναι παίζει αυτό... οχι με όλες αλλά παίζει

tasivarop

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
265
Πόντοι
280
ναι νομιζω ειναι 100ρικο, ειχα παρει πριν κανα χρονο, αλλα δεν ειναι στα κωλομπαρo αυτο ενα μιξ club με στριπ ειναι.

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216
ναι νομιζω ειναι 100ρικο, ειχα παρει πριν κανα χρονο, αλλα δεν ειναι στα κωλομπαρo αυτο ενα μιξ club με στριπ ειναι.

Συμφωνω με την τιμη σε παρομοια φαση ειχα δωσει 110

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.087
Πόντοι
22.785
.. δίνουν κ κωλο εκεί.

bellaspanos

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
1
Σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου, για το χαλαρα στο περιστερι η το λα λουνα στην μιχαλακοπουλου πιστευεις ειναι οκ? τηρουν τα παραπανω που εχω γραψει? Επισης αλλη μια ερωτηση γινεται να κερασω με την μια π.χ. 3 ποτα και να παμε κατευθειαν καβατζα ή τουαλετα (δεν ξερω που γινεται) να πεχτει η φαση?

Ναι..Μπορεις να κανεις συμφωνια μαζι της οτι δινω αυτα τα λεφτα παμε πισω για τα υπολοιπα..Δεν χρειαζεται καν να της αναφερεις την λεξη ποτα. Για Λα Λουνα δεν εχω ιδεα ουτε χαλαρα εχω παει ομως για χαλαρα μπορω να σου δωσω πληροφορια σε pm αν σε ενδιαφερει.

tasivarop

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
265
Πόντοι
280
Ναι..Μπορεις να κανεις συμφωνια μαζι της οτι δινω αυτα τα λεφτα παμε πισω για τα υπολοιπα..Δεν χρειαζεται καν να της αναφερεις την λεξη ποτα. Για Λα Λουνα δεν εχω ιδεα ουτε χαλαρα εχω παει ομως για χαλαρα μπορω να σου δωσω πληροφορια σε pm αν σε ενδιαφερει.

Ωραιος ναι οτι θες, θες εδω θες πμ οτι γουσταρεις, και γενικα ποιος αλλος ξερει κανα αλλο που να πληρει τα παραπανω ελευθερα και κανα ονοματακι να μου δωσει σαν συσταση απο καμια πολυ εκφυλη και ανωμαλη καλα ειναι χαχα.

makis254

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
481
Πόντοι
301
Εκεινο το ιστορικο corner στην πιπινου λεει τιποτα στις μερες μας?..Θυμαμε καποτε γινοταναι χαμος..τιγκα στα μουνακια ηταν!Με λιγη προσπαθεια εβγαζες και κατι ,αφου ειχες πρωτα αφησει ενα σεβαστο ποσο σε ποτα στο μαγαζι..

Car4

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2019
Like
4
Πόντοι
0
Όσοι συναγωνιστές γνωρίζουν, μπορούν να αναφέρουν ποια κωλόμπαρα έχουν ανοίξει?

Προσωπικά με ενδιαφέρουν τα μπαρ στην Κεφαλληνίας και γύρω
Ολα τα μπαρ της Κεφαλληνιας και εκει γυρω εχουν ανοιξει φιλε μου.Διαβαζοντας προηγουμενες σελιδες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom