Νέα

Κωλόμπαρα που γαμάς

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Athanasios kolompar

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2019
Μηνύματα
29
Like
20
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια γνωριζει κανεις αν το kiss η το χαλαρα στο περιστερι ειναι ανοιχτα?
 

vasilis2500

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Μηνύματα
68
Like
286
Πόντοι
20
Καλησπέρα σε όλους ξέρει κανείς τι παίζει με το aplo bar στων νέο κόσμο σκέφτομαι να πάω αλλα δεν έχω ιδέα τι φάση είναι
 

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Μηνύματα
578
Like
367
Πόντοι
26
Βασιλη δες τις τελευταιες 3 σελιδες εχω ρωτησει ηδη φιλε
 

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Μηνύματα
2.774
Κριτικές
9
Like
1.786
Πόντοι
216
Βασιλη δες τις τελευταιες 3 σελιδες εχω ρωτησει ηδη φιλε

Θα του το πω αλλη μια φορα:

Αμα γουσταρεις πυρφορια, σκατογερους ντιβογκομενες και σπασαρχιδια για Κουρκουλο ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ τρεχα κιολας
 

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Μηνύματα
2.774
Κριτικές
9
Like
1.786
Πόντοι
216
Στο Μοπυμπη θα παμε?
 

Συνημμένα

  • Mpoubis.jpg
    Mpoubis.jpg
    24,4 KB · Εμφανίσεις: 29

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Μηνύματα
2.774
Κριτικές
9
Like
1.786
Πόντοι
216
Και διπλα αυτο:

Ετσι γλεντανε Φλωρινα

 

Συνημμένα

  • epigrafes1.jpg
    epigrafes1.jpg
    128,9 KB · Εμφανίσεις: 83

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Μηνύματα
2.774
Κριτικές
9
Like
1.786
Πόντοι
216
Μασαζονομαχος επιστρεφει
 

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Μηνύματα
7.784
Κριτικές
17
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Αφιερωμενο στο φιλο μου Βυζολαγνο με τις αναλυσεις του. Σημερα θα πεσει κουλτουρα και κατουρα να φυγουμε. Μια αναλυση ντε προφουντις και ντε βυζουμπις. Ξεκιναω με λατινικα απο λυκειο:

Pectis glutis ante colosseum quotidie et non penitentem timor pectis et glutis conturbat me. Quia in ΧΑΛΑΡΑ nulla redemptio est miseris amicus mei Vyzolagnus et salva me.

Μεταφραση (οσο θυμαμαι)

Καθε μερα με βυζια και κωλους στην αρενα
ο φοβος του βυζιου και του κωλου με καταβαλλει
Επειδη στο Χαλαρα δεν υπαρχει Σωτηρια
δειξε ελεος φιλε μου Βυζολαγνε και σωσε με

Μερικες σκεψεις για κωλομπαροκατασταση και πυρφοριες

Έχετε παρατηρήσει ότι ξεμείναμε από κωλόμπαρα; Για εκείνα λέω τα αμαρτωλα καταφυγια των μοναχικών καρδιών, κάτι μπαρ μακρόστενα όλο πάγκο, συν ένα τραπέζι βία δύο, όπου κατέφευγαν τα βράδια οι σαραντοπενηντάρηδες κι οι εξηντάρηδες. Για να πουν τον πόνο τους, να τα βγάλουν από μέσα τους, να πιούν και δυο -τρία ποτά, να πιάσουν και κανά μπουτάκι και οχι μονο (ειδικα στη Λανα στο Κιςς και στο Χαλαρα εριχναν υποκλισεις τη μια μετα την αλλη ο Καλλιγουλας και ο Ηλιογαβαλος-ο ρωμαιος αυτοκρατορας που πηδαγε τη μανα του στο ιερο της Αφροδιτης και ειχε καλεσει ορδες μπανιστηρτζηδων που φωναζαν και χειροκροτουσαν οταν αλλαζε σταση) . Όχι πουτανάδικα, προσοχή, κωλόμπαρα κανονικά παλαιού τύπου, με τα κορίτσια να λειτουργούν περισσότερο ως εξομολογητές και λιγότερο ως αντικείμενα του πόθου-(εκτος βεβαια απο τα γνωστα Επωνυμο, Λορντσ, Λανα κλπ).

Στα κωλόμπαρα πήγαιναν ο εμποροβιοτέχνης, ο μικρομεσαίος, ο περιπτεράς, ο συνταξιουχος (αλλα οπως εχω παρουσιασει και ανθη της ιατρικης επιστημης-Γκολεμης, Αντωνης Γιατρος, Μακης Δικηγορος, Νεκταριος τσιγγανος επιπλας κλπ,-) για μπίρι-μπίρι. Για να ξεχαστούν και να ξεχάσουν, να χάσουν το νήμα της ζωής έστω και για μερικές ώρες. Μια φορά στις τόσες μπορεί να κατέληγαν και με κανένα κορίτσι στην οικία τους ή σε σχετικώς φθηνό ξενοδοχείο, αυτό ηταν το παιχνίδι. Αυτό που πάνω απ' όλα τους ένοιαζε ήταν ο στίχος του Άκη Πάνου, το αρχέγονο και παντοτινό «θέλω να τα πω». Και ποιός θα τους άκουγε δηλαδή στο σπίτι; Η ογδοντάχρονη μάνα, με την προχωρημένη άνοια; Η σύζυγος που ούτε να τους ξέρει δεν ήθελε; Τα παιδιά που αναγνώριζαν μόνο το πορτοφόλι τους και τους εσπασαν τα αρχιδια σε τετοιο επιπεδο που ο Ηρωδης ειχε το ιδιο στατους με Κολοκοτρωνη και Καραισκακη; Τα κορίτσια ωστόσο, μπροστά και πίσω από τη μπάρα είχαν τ' αυτιά τους (και οχι μονο οπως εχουν διδαξει ο Βυζολαγνος ο Γουμανχολικ και ο Μασαζονομαχος και εγω) τεντωμένα.

Αλλά τα κωλόμπαρα μας τελειώνουν, αν δεν μας τελείωσαν ήδη. Κατεβάζουν ρολά το ένα μετά το άλλο. Έκλεισε ένα στην παλιά μου γειτονιά στον Πειραια, ένα άλλο στα Ιλίσια, ένα τρίτο στο Περιστερι και ο κατάλογος δεν έχει τέλος. Οι λόγοι; Μάλλον οι ίδιοι που φουντάρουν και τις εφημερίδες. Το παλαιό κοινό πεθαίνει και δεν αντικαθίσταται από νέο. Ο εξηντάρης της δεκαετίας του ογδόντα, πρόσθεσε είκοσι χρόνια στην καμπούρα του και πλέον δεν εγκαταλείπει τον καναπέ. Κι ο τριαντάρης του τότε, αφού έζησε τη μεγάλη ζωή υπό τον Κώστα Σημίτη και το Μπασοκ πώς να πάει τώρα να κλειστεί σ' ένα κλουβί κωλόμπαρου και να πει τις αμαρτίες του; Αράχωβες ονειρεύεται και Μαλδίβες και όχι μισοσκόταδο και τσίπικα ποτά. Όσο για τους πιτσιρικάδες είναι τόσο αφοσιωμένοι στα inbox, στα pm και στα dm, που δεν καταλαβαίνουν άλλο είδος επικοινωνίας.

Εγω θυμαμαι οταν ημουν ειδικευομενος και πηγαινα σε κωλομπαρα, πριν από δύο δεκαετίες, ήμουν απλώς τρελαμένος. Δεν γύριζα ποτέ σπίτι. Όσα έβγαζα, τα έτρωγα στα ρεπό μου και μετα την εφημερια. Η μάνα μου φοβόταν ότι θα καταλήξω αλκοολικός, ότι θα μου παρουν την αδεια. Από την πλευρά της, είχε ένα δίκιο. Η νύχτα θέλει ρέγουλα αλλα αμα πηγαινεις στο Πανεπιστημιο στο Λαιφ και το Λορντς πως να αντεξεις?

Τωρα η παρακμή είναι εμφανής δεν υπαρχει δουλεια. Ο κόσμος απλώς δεν έχει λεφτά και δεν θα έρθει να χαλάσει εδώ το μεροκάματο που θα του λείψει αύριο. Πόσοι μπορούν σήμερα να χαλάσουν 60 ευρώ, για να μιλανε με το μιλφογκιλφ για 20 λεπτα? Ελάχιστοι και γαμημενοι κωλογεροπυρφοροι που χωνουνε ποτα και σαμπανιες για να λενε τι τους κανει ο Τσιπρας (φιλοι θλιβομαι για τους συνταξιουχους αλλα μακαρι ο Μητσοτακης να γινει πυρφοροσφαγεας). Παντως οπου δεν υπαρχουν σκατοπυρφοροι, οι γκομενες αγκαζόνται να παζαρέψουν την τιμή, να ρίξουν αρκετά τις απαιτήσεις, επειδή αλλιώς δεν θα βγει φραγκο και μεροκαματο/ποσοστα. Σε γνωστο πυρφοραδικο ο γαμημενος με το ενα ποδι στον ταφο πυρφοροπελάτης πρέπει να πληρώσει 60 ευρώ για "γνωριμια" και 140 για κανα φιλακι στο μαγουλο. Εδω μεγα ρεσπεκτ στον Κυρ-Βαγγελη στο Μετρο Κλαμπ Αιγαλεω (το μανατζαρε η Σια απο το παλιο Επωνυμο) που στα 76 τοτε (2016) καθοτανε στο τραπεζι μας και ελεγε στη σερβιτορα "φερε ενα Τσιβας μπουκαλι για τα παιδια και μια σοδα για μενα να παρω το Βιαγκρα μου και μετα απο κανα 20λεπτο στειλε μου τη Χριστινα για τσιμπουκι" Απαντηση:"Αμεσως κυριε Βαγγελη".

Σε συζητηση με το φιλο Γιατρο (οταν ειμασταν Ελλαδα) τον ρωτησα τι θυμοταν απο κωλομπαρα 2000-2010. Απαντηση:

" Νομίζω πως ακόμα και πυρηνικός πόλεμος να γίνει, να ερημώσουν όλα, τα κωλόμπαρα δεν πρόκειται να εξαφανιστούν. Το μάρκετινγκ ακομα είναι πανεπιστημιακού επιπέδου και ντροπές δεν υπάρχουν. Μπήκες μέσα; Άφησες λεφτά αν εισαι πυρφορος ολα αν εισαι Γκολεμης οσα πρεπει.  Οταν θα βγεις, αφενός θα είσαι ζαλισμένος από τη μπόμπα και ελαφρύτερος οικονομικά αλλα αν εισαι Κυρ-Βαγγελης δε θα βγεις μονος σου.

Με το που εμπαίνες μέσα τοτε, σε διπλαρώναν τρεις. Αγκαλιές, φιλιά, ειδικά στους θαμώνες, διαχυτικότητες, πάντα μια φιλοφρόνηση «τι όμορφο χαμόγελο, καλέ τι κουκλί είσαι εσύ» και ο δικος σου ανεβαίνει στον ουρανό. Αμέσως μετά, δεν προλαβαίναμε τις παραγγελιές:

«θέλω να πιω μαζί σου αγάπη μου, βάλε μου ποτό! Εδώ από τον Γιατρο, ποτό σε μένα (Σοφια) και στη Δωρα και ένα ο Ντι Τζει». Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, «μωρό που ησουν τόσο καιρό, περνάω υπέροχα, βάλε σφηνάκια από τον Γιατρο, τι άντρας είσαι συ μανάρι μου, επιτέλους ένα πραγματικό αρσενικό εδώ μέσα»

Χτυπάγανε αλύπητα στον ανδρικό εγωισμό και δεν σου αφήναν περιθώριο ούτε για μια ανάσα! Ο υπέρτατος ασχημοκάγκουρας να είσουνα, Μπραντ Πιτ θα ενοιωθες! Επιθετικά και χωρίς κυριλαναστολές με σκοπό να φουσκώνεις σαν παγώνι και να ξεφουσκώνει η τσέπη σου.

Στη μπαρα στο Κιςς δυο μιλφαρες τσιφτετελι αραπικο και εσυ αφου χαζέψεις τα εσώρουχα τους ( κάποιες δεν φοράνε ) τις απολαμβάνεις να φιλιούνται μεταξύ τους.
Η «συνοδός» σου, για να συνεχίσεις να κερνάς, αναλαμβάνει να σε φιλήσει στο στόμα, να σε αφήσει να τη χαϊδεύεις, να σου τον χαϊδεύει ( ελα μη γίνεσαι χυδαίος, πάνω από το παντελόνι ) και να σου λέει για το πόσο γοητευτικός άνδρας είσαι και τι παίδαρος και τι άρχοντας και φυσικά να συνεχίσει να φωνάζει για τις μπόμπες σφηνάκια που προσγειώνονται σαν ελικόπτερα. Αν εδειχνες και μπερκετης, μπορεί να σου εδιναν και ένα κινητό. Για νεους μπαροκομαντος προσοχη!!!, 4-5 κινητά εχει η κάθε μία. Αλλωστε καμια δεν λέει όχι σε ένα εξτρα χαρτζιλίκι άσχετα αν εκείνη την ώρα ακούσεις ένα «θα πήγαινα μαζί σου και τσάμπα μωρό μου" Ρεσπεκτ στο Γιατρο τον αρχηγο της νυχτας. Τωρα αυτα γινονται μονο στα πυρφοραδικα αλλα χωρις ξενοδοχεια, φιλια και χερια. Παντως ακομα και τωρα τα πρώτα ποτά για το κορίτσια εχουν πραγματικό αλκοόλ μετα μονο νερο. Ο Γιατρος εκανε κατι ωραια, ειχε ενα φακελο (του νοσοκομειου παρακαλω!)εβαζε μεσα 200 ευρω πηγαιναμε στη Λανα αγκαλιες φιλια ελεγε "Λανα παρε αυτα Ελενα μωρο μου τι πινεις βοτκα? ενα μπουκαλι βοτκα με συμπραγκαλα τι μεροκαματο παιρνουν η Ιρινα και η Φωτεινη (Τεταρτη που ειχε μονο μεροκαματο γιατ βαραγε μυγες) 50 ευρω ωραια δυο φακελα με 50 στην καθε μια Λανα στειλε τα κοριτσια καβατζα ενωσε καναπεδες, βαλε παραβαν και να μη με ενοχλησει κανεις γιατι θα κανω κλινικη και θα εξετασω γυναικολογικα". Οταν ερχονταν οι ναρεςμου και εμπαιναν τα παραβαν απο 50 ο γιατρος και γω εξτρα μεροκαματο και ξηγα οτι δεν κερναμε τιποτα και θα πινουνε απο το μπουκαλι. Λοιπον το τι γαμησι επεφτε δε μπορω να το περιγραψω το αφηνω στη φαντασια σας. Το γιατρο 7 η ωρα το πρωι που εκλεινε ηταν για να τον παρουν με το φορειο. Τσοντα σκληρο πορνο. 400 κατοσταρικα 2 ατομα και αν αντεχαμε και ξενοδοχειο χωρις αλλα εξοδα. Τα κανει κανεις τωρα αυτα γαμω τους κωλοπυρφορογερους?

Οι λιγοστοι εναπομειναντες μπαροκομαντος που γαμαγανε πανω και κατω απο τα τραπεχια, σε αθλιες καβατζες και πισω απο φυτα-παραβαν που αφηνανε τοσο κενο για να βλεπουν ολοι αλλα οι μπαροκομαντος μουνορειντζερς να ανυσηχουν ντεμεκ και δηθεν αν τους βλεπει κανενας και να κανουν το σημα της νικης οταν χυνανε τις αθλιες ξεδοντιαρες που το παιζανε ντιβες μπαρουδες, να βαζουνε τα κλαματα βλεποντας τους ναους της καλτιλας να τους εχουν καταλαβει οιπυρφορογεροι που πληρωνουνε για να μιλανε. Επιστροφη στο παρελθον.

Οξω πυρφοροπουστες απ το μπαρακι

Πριν κλεισω θελω να δωσω τα Γκολεμοφωτα στους ελαχιστους αλλα μαχιμους νεους μυστες (και χυστες) που μας κανουν να δακρυζουμε απο υπερηφανεια κυριολεκτικα.

Γυναικες στα Κωλομπαρα 2020

Οι γυναικες των κωλάδικων είναι κάθε καρυδιάς καρύδι. Για τις αλλοδαπές κανείς δεν ξέρει το παρελθόν τους κι ούτε πρόκειται να το μάθει. Γιατί λένε μόνο και πάντα ψέματα. Ψέματα λένε κι οι Ελληνίδες. Όταν τις ρωτάς πώς και βρίσκονται εκεί, ελάχιστες θα σου πουν "γιατί τα λεφτά είναι πολλά και εύκολα".
Οι περισσότερες πρώτα θα σε "κόψουν", κι αφού καταλάβουν πάνω-κάτω τι καπνό φουμάρεις, θα σου ξεφουρνίσουν το κατάλληλο παραμύθι που θα σε κάνει να τις συμπαθήσεις. Η συμπάθειά σου είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να αρμέξουν και το πορτοφόλι σου.

Στα κωλομπαρα δεν παίζουν όλες τον ίδιο ρόλο. Κάποιες είναι οι "κράχτριες" Συνήθως πολύ μικρές, ως 20 ετών, που ως πιο ζωντανές κι ανάλαφρες γίνονται πόλος έλξης των λιγούρηδων και ειναι παντα πισω απο τη μπαρα μεχρι να βγουν. Ρόλο "κράχτη" παίζουν κι όσες χορεύουν μπαρα η τραπεζι. Η παλια εφγραση (πριν 2010 ηταν "αναφτρες").

Υπάρχουν και οι "καψουρογκόμενες". Θεωρείται μάλλον τιμητικός τίτλος.
Αυτές ξεχωρίζουν απ’ τις υπόλοιπες γιατί οι πελάτες εκδηλώνουν συστηματικά το θαυμασμό και την αφοσίωση στο πρόσωπό τους. Τις καψουρεύονται οι πυρφοροι.
Ειδικά σε μικροτερα κωλομπαρα οπως Λα Λουνα η πυρφοραδικα οπως το Ροαγιαλ (που κατα τα αλλα ειναι μαγαζαρα σα χωρος) το φαινομενο πολλές φορές ξεπερνάει τα όρια της γελοιότητας.

Για αυτο φιλοι ντου απο παντου σε οτι εμεινε ανοιχτο και γαματε γιατι χανομαστε.

Ραντεβου στη Λανα/Κιςς συντομα
Ο αυτοκράτωρ της νύχτας...
54226261f935f29c9f7b21146ec9e1825a08f3ac.gif
 

Arosexxx

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2016
Μηνύματα
26
Like
26
Πόντοι
0
Πάντως έτσι απλά να σε διορθώσω ότι η Τζένη έχει κατάμαυρα μάτια, δεν καταλαβαίνω που τα είδες τα ανοιχτόχρωμα
 

tasivarop

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2020
Μηνύματα
50
Κριτικές
7
Like
265
Πόντοι
280
Καλησπερα, λεμε με ενα φιλαρακι να παμε πρωτη φορα σε κωλομπαρο αθηνα ηλικιακα ειμαστε 24 & 25, διαβαζοντας αρκετες σελιδες απο διαφορα threads που αφορουν το θεμα δεν εχουμε καταλαβει ακομα πιο ταιριαζει στα γουστα μας με βαση τα παρακατω που θα αναφερω.

1)Οσον αφορα τις ηλικιες να μην ειναι τιποτα 60 φευγα (δεν εχουμε ιδεα τι ηλικιες παιζουν, αλλα εχουμε καταλαβει το ελαχιστο 40αρες).
2)Δεν μας ενδιαφερει αν η φαση γινεται σε καβατζα η τουαλετες (αρκει να μην μας βλεπει ολο το μαγαζι).
3)Αν κερασουμε ποτο να αφηνουν χουφτμα και οχι μονο κουβεντα φαση μην κλαιμε τα λεφτακια μας.

Τελος, αν εχω καταλαβει καλα το κοστος των υπηρεσιων ειναι με ενα 50ρικο γαμας, και με 20-30 καμια πιπα? χωρια το ποτο μου.

Αν καποιος φιλος μπορει να μας κατατοπισει ας μας προτεινει κατι. Ευχαριστω πολυ ρε μαγκες!!!
 
  • Like
Αντιδράσεις: Distro

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Μηνύματα
1.520
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
Καλησπερα, λεμε με ενα φιλαρακι να παμε πρωτη φορα σε κωλομπαρο αθηνα ηλικιακα ειμαστε 24 & 25, διαβαζοντας αρκετες σελιδες απο διαφορα threads που αφορουν το θεμα δεν εχουμε καταλαβει ακομα πιο ταιριαζει στα γουστα μας με βαση τα παρακατω που θα αναφερω.

1)Οσον αφορα τις ηλικιες να μην ειναι τιποτα 60 φευγα (δεν εχουμε ιδεα τι ηλικιες παιζουν, αλλα εχουμε καταλαβει το ελαχιστο 40αρες).
2)Δεν μας ενδιαφερει αν η φαση γινεται σε καβατζα η τουαλετες (αρκει να μην μας βλεπει ολο το μαγαζι).
3)Αν κερασουμε ποτο να αφηνουν χουφτμα και οχι μονο κουβεντα φαση μην κλαιμε τα λεφτακια μας.

Τελος, αν εχω καταλαβει καλα το κοστος των υπηρεσιων ειναι με ενα 50ρικο γαμας, και με 20-30 καμια πιπα? χωρια το ποτο μου.

Αν καποιος φιλος μπορει να μας κατατοπισει ας μας προτεινει κατι. Ευχαριστω πολυ ρε μαγκες!!!

man ,

απο τα γραφωμενα σου καταλαβα οτι θελετε να πατε σε κανενα μαγαζι για τον χώσετε .....

Εαν ειναι αυτο το σκεπτικο σας ...καλυτερα ειναι να απρετε κανενα cg σε κανενα ξενοδοχειο αλλιως θα κλαιτε .

Αφου δεν γνωριζετε το θεμα του μπαρ ...θα σας γδαρουν και θα φυγετε απογοητευμενοι .

Στο κωλομπαρο πας για να πιεις ενα ποτο και να περασεις την ωρα σου ...το κωλομπαρο δεν ειναι ...studio .

Εαν τωρα επανω στο ποτο ...βγει και κανενα ακομα ...γουστο...βγηκε ...αλλα δεν πας μονο με αυτο στο μυαλο σου .

Θα σου προτεινα να παρεις τον φιλαρακο σου και να επισκεπτειτε μερικα μαγαζια ..ετσι για να πιειτε ενα ποτακι και να παρε μια γευση απο το θεμα .
Εαν βγει κατι ...βγηκε ...εαν οχι ...απλα μαθαινεις και πανω απο ολα ...δεν καις τα ευρω σου .



 

nikos.82

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2010
Μηνύματα
1.046
Κριτικές
5
Like
2.977
Πόντοι
456
man ,

απο τα γραφωμενα σου καταλαβα οτι θελετε να πατε σε κανενα μαγαζι για τον χώσετε .....

Εαν ειναι αυτο το σκεπτικο σας ...καλυτερα ειναι να απρετε κανενα cg σε κανενα ξενοδοχειο αλλιως θα κλαιτε .

Αφου δεν γνωριζετε το θεμα του μπαρ ...θα σας γδαρουν και θα φυγετε απογοητευμενοι .

Στο κωλομπαρο πας για να πιεις ενα ποτο και να περασεις την ωρα σου ...το κωλομπαρο δεν ειναι ...studio .

Εαν τωρα επανω στο ποτο ...βγει και κανενα ακομα ...γουστο...βγηκε ...αλλα δεν πας μονο με αυτο στο μυαλο σου .

Θα σου προτεινα να παρεις τον φιλαρακο σου και να επισκεπτειτε μερικα μαγαζια ..ετσι για να πιειτε ενα ποτακι και να παρε μια γευση απο το θεμα .
Εαν βγει κατι ...βγηκε ...εαν οχι ...απλα μαθαινεις και πανω απο ολα ...δεν καις τα ευρω σου .
Σωστός..
 
  • Like
Αντιδράσεις: dsino

tasivarop

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2020
Μηνύματα
50
Κριτικές
7
Like
265
Πόντοι
280
man ,

απο τα γραφωμενα σου καταλαβα οτι θελετε να πατε σε κανενα μαγαζι για τον χώσετε .....

Εαν ειναι αυτο το σκεπτικο σας ...καλυτερα ειναι να απρετε κανενα cg σε κανενα ξενοδοχειο αλλιως θα κλαιτε .

Αφου δεν γνωριζετε το θεμα του μπαρ ...θα σας γδαρουν και θα φυγετε απογοητευμενοι .

Στο κωλομπαρο πας για να πιεις ενα ποτο και να περασεις την ωρα σου ...το κωλομπαρο δεν ειναι ...studio .

Εαν τωρα επανω στο ποτο ...βγει και κανενα ακομα ...γουστο...βγηκε ...αλλα δεν πας μονο με αυτο στο μυαλο σου .

Θα σου προτεινα να παρεις τον φιλαρακο σου και να επισκεπτειτε μερικα μαγαζια ..ετσι για να πιειτε ενα ποτακι και να παρε μια γευση απο το θεμα .
Εαν βγει κατι ...βγηκε ...εαν οχι ...απλα μαθαινεις και πανω απο ολα ...δεν καις τα ευρω σου .

Το δεχομαι αυτο που λες φιλε μου, αλλα τι εννοεις? οτι θα καταλαβουνε οτι παμε πρωτη φορα και θα μας πιασουν κοτσους? γνωριζω οτι τιμολογιακα δεν αξιζει να γαμας εκει αν αυτο εννοεις, και δεν ψαχνουμε και απαραιτητα το γαμησι, απλα ρωτησα εδω γιατι βλεπω οτι ειναι active το thread σε σχεση με αλλα. Μεχρι ενα 30ε (χωρια το ποτο μας) τα χαλαμε σε αυτα τα μερη (απλα για να πουμε οτι πηγαμε και εκει και καναμε την φαση μας) απλα θελω να ξερω με βαση τα παραπανω που ρωτησα ποιο μαγαζι μας ταιριαζει και ποιες κοπελες για να μην παμε καπου και κανουμε 2-3 ποτα κερασμα και δεν γινει τιποτα. Δηλαδη το στανταρακι που θελουμε αν παμε ειναι, να παιχτει καμια φαση, πες το χαμουρεμα, φραπες πιπα εστω κατι απο αυτα.
 

bellaspanos

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Μηνύματα
193
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
1
Καλησπερα, λεμε με ενα φιλαρακι να παμε πρωτη φορα σε κωλομπαρο αθηνα ηλικιακα ειμαστε 24 & 25, διαβαζοντας αρκετες σελιδες απο διαφορα threads που αφορουν το θεμα δεν εχουμε καταλαβει ακομα πιο ταιριαζει στα γουστα μας με βαση τα παρακατω που θα αναφερω.

1)Οσον αφορα τις ηλικιες να μην ειναι τιποτα 60 φευγα (δεν εχουμε ιδεα τι ηλικιες παιζουν, αλλα εχουμε καταλαβει το ελαχιστο 40αρες).
2)Δεν μας ενδιαφερει αν η φαση γινεται σε καβατζα η τουαλετες (αρκει να μην μας βλεπει ολο το μαγαζι).
3)Αν κερασουμε ποτο να αφηνουν χουφτμα και οχι μονο κουβεντα φαση μην κλαιμε τα λεφτακια μας.

Τελος, αν εχω καταλαβει καλα το κοστος των υπηρεσιων ειναι με ενα 50ρικο γαμας, και με 20-30 καμια πιπα? χωρια το ποτο μου.

Αν καποιος φιλος μπορει να μας κατατοπισει ας μας προτεινει κατι. Ευχαριστω πολυ ρε μαγκες!!!

Διαφωνω με αυτους που απαντησαν..Μιας που ειμαι σε παρομοια ηλικια λιγο μεγαλυτερος..εχω κανει τα εξης μετα απο παζαρι- συνεννοηση εννοειται, γιατι και καλα η ταριφα ειναι μεγαλυτερη.
Pirouette εχω γαμησει μια με συνολο 50 ευρω για αυτη και 1 ποτο δικο μου δλδ 55 , το ιδιο και lucy την Inna αλλα δε θα το προτεινα ιδιαιτερα σαν μαγαζι + κατι αντιστοιχο μπορειτε να κανετε με Σια στον πριγκηπα Δραπετσωνα αλλα ειναι η μονη που λεει εκει μεσα.. γενικα ομως πρεπει να το παιξετε καλα..Μια ακομη συμβουλη πολλες απο δαυτες οταν τις γαμας κανουν πουστιες με τα χερια τους ή δεν ξερω και εγω τι και νομιζεις οτι γαμας αλλα δεν.. Οποτε βεβαιωθειτε οτι τον χωσατε πρωτα :P Α και μια τελευταια συμβουλη αφου δειτε ποια σας αρεσει κεραστε ενα ποτο και μετα παζαρεψτε οχι εξ αρχής. Και ποτο να τονιζετε το απλο πχ που κοστιζει 10 για να ειναι ξεκαθαρο γιατι κανουν και εκει μαλακιες.
Αυτα μαγκες καλα να περασετε.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom