Ομορφες παλιες στιγμες.Οχι να την ερωτευτω μονο γιαΈχεις κάνει ποτέ κάτι μαζί της; Γιατί για να βαρέθηκες να τη βλέπεις μάλλον δεν την έχεις "τιμήσει"...
![Πάρτο! :takethis: :takethis:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tn03.gif)
![Πεοχορευτής :tn04: :tn04:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tn04.gif)
Ομορφες παλιες στιγμες.Οχι να την ερωτευτω μονο γιαΈχεις κάνει ποτέ κάτι μαζί της; Γιατί για να βαρέθηκες να τη βλέπεις μάλλον δεν την έχεις "τιμήσει"...
Γουσταρω τουμπανο γυναικες βυζαρεςΈχεις κάνει ποτέ κάτι μαζί της; Γιατί για να βαρέθηκες να τη βλέπεις μάλλον δεν την έχεις "τιμήσει"...
Γουσταρω τουμπανο γυναικες βυζαρες
Μετα τις πολλες φορες τη βαρεθηκα.Ποσο να τη πηδηξεις χωρις να νοιωθεις τιποτα.Περα απο ξαλαφρωμα δε μου βγαλε τιποτα αλλοΜωρέ κι εγώ τέτοιες γουστάρω αλλά με τη Φλώρα έκανα μια εξαίρεση γιατί μου έβγαζε μια τρομερή αύρα απ' την πρώτη στιγμή που συστηθήκαμε... Και πίστεψέ με δεν το μετάνιωσα καθόλου!
Στον Πρίγκιπα με ένα ποτάκι!!!Στο φραπεδάκι πόσα ποτά πληρώνουμε στο περίπου κατα μέσο όρο?:S
Στο φραπεδάκι πόσα ποτά πληρώνουμε στο περίπου κατα μέσο όρο?:S
Στον Πρίγκιπα με ένα ποτάκι!!!
Στον Πριγκηπα με δυο διπλα δινεις ανετα πιπα με cim στις περισσοτερες συναγωνιστη.Συνήθως δύο διπλά. Ακόμα και για τον "Πρίγκηπα" πάντως που λέει ο φίλος δύσκολα μόνο με ένα, εκτός αν μιλάμε για καμιά τελείως καμένη...
Στον Πριγκηπα με δυο διπλα δινεις ανετα πιπα με cim στις περισσοτερες συναγωνιστη.
Στο πρωτο μονο ποτο το χερακι της μπαινει, ψαχνει, βρισκει και αρχιζει τα παιχνιδακια , στο δευτερο τα ολοκληρωνει, φτανει να καθεσαι στο.....βαθος ;)
Τα τελευταια 3-4 χρονια δεν μου το εχει αρνηθει καμια εκει περα. Την Νατασα δεν νομιζω να την εχω γνωρισει, δεν μου θυμιζει κατι αυτο το ονομα εκει.Στο δωματιακι δεν παω απο καιρο, προτιμω υπηρεσιες στα ηρωικα τραπεζια, οπου εβλεπα αλλες τρεις με το κεφαλι κατω να αγωνιζονται παραδιπλα.Εχω να παω τουλαχιστον ενα εξαμηνο, απο τοτε που καθησα με την Βουλγαρα Δωρα και περασα τζαμι.Την επιβραβευσα οικονομικα γιατι το αξιζε, αλλα αποφευγω να παω ξανα γιατι "φοβαμαι" οτι μπορει να κολλησω ασχημα μαζι της....Καλά μπορεί κάποιες να τα κάνουν αυτά και μ' ένα ποτάκι, εγώ ούτως ή άλλως έχω το στανταράκι μου τη Νατάσσα εκεί με την οποία τώρα τελευταία συνήθως πάμε στο δωματιάκι και βγάζουμε τα μάτια μας οπότε έχω σχεδόν ξεχάσει τί μπορείς να κάνεις στην καβάτζα και με πόσα ποτά. Παρεμπιπτόντως μιας και το ανέφερες, από εκεί ποιες ξέρεις να κάνουν cim; Γιατί η Νατάσσα ούτε μου το έχει προτείνει ποτέ, ούτε της το έχω ζητήσει κι εγώ ποτέ να σου πω την αλήθεια, ίσως και να το κάνει, δεν ξέρω.
Φοβασαι;Δηλαδη δε μπορεις να ελεγξεις την κατασταση μαζι της;Γιατι να αφησεις αυτη που σ αρεσει ιδιαιτερα για τον επομενο;;Γιατι να μην την εχεις εσυ βρε φιλε.Καλο ειναι να προσπαθουμε παντα εκτος αν ειναι παντρεμενη .Τα τελευταια 3-4 χρονια δεν μου το εχει αρνηθει καμια εκει περα. Την Νατασα δεν νομιζω να την εχω γνωρισει, δεν μου θυμιζει κατι αυτο το ονομα εκει.Στο δωματιακι δεν παω απο καιρο, προτιμω υπηρεσιες στα ηρωικα τραπεζια, οπου εβλεπα αλλες τρεις με το κεφαλι κατω να αγωνιζονται παραδιπλα.Εχω να παω τουλαχιστον ενα εξαμηνο, απο τοτε που καθησα με την Βουλγαρα Δωρα και περασα τζαμι.Την επιβραβευσα οικονομικα γιατι το αξιζε, αλλα αποφευγω να παω ξανα γιατι "φοβαμαι" οτι μπορει να κολλησω ασχημα μαζι της....
Καμια σχεση με αυτο που καταλαβες, γιαυτο και το φοβαμαι ειναι μεσα σε εισαγωγικα...Και δεν μπορω να το αναλυσω εδω...Φοβασαι;Δηλαδη δε μπορεις να ελεγξεις την κατασταση μαζι της;Γιατι να αφησεις αυτη που σ αρεσει ιδιαιτερα για τον επομενο;;Γιατι να μην την εχεις εσυ βρε φιλε.Καλο ειναι να προσπαθουμε παντα εκτος αν ειναι παντρεμενη .
Σεβαστό.Καμια σχεση με αυτο που καταλαβες, γιαυτο και το φοβαμαι ειναι μεσα σε εισαγωγικα...Και δεν μπορω να το αναλυσω εδω...
Μπορείτε να μου πείτε σε ποιο μπαράκι είναι αυτά τα καλά κορίτσια για να πάω κι εγώ μια επισκεψούλα σήμερα;
Από Μιχαλακοπούλου και κάτω .... βασικά όλες οι περιοχές εκτός Πειραιά. ... Μένω Αμπελόκηπους
Την καλησπερα μου...δεν εχω παει ποτε σε τετοιο μπαρακι και θα ηθελα να δοκιμασω μια φορα για το χαβαλε να πεσει κανα χαμουρεμα.
Ο ''πριγκιπας'' που διαβαζω στα σχολια σας που ειναι;;;
Και ενα pub65 που διαβασα βρηκα οτι ειναι καπου κοντα στην τριτης σεπτεμβριου;;Απο κοπελες//προγραμμα πιο θα προτεινατε οτι αξιζει περισσοτερο;;Και γενικα δουλευουν καθε βραδυ αυτα;;;
Ξερω οτι ρωτησα πολλα αλλα ευχαριστω εκ των προτερων![]()