Trelobourdelos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 279
- Πόντοι
- 291
Μπράβο παιδιά για την ενημέρωση, να γνωρίζουμε,καλή δουλειά
Με την πρώτη ευκαιρία από Σεπτέμβρη κι εφόσον τα οικονομικά μου είναι καλά θα επισκεφτώ Bazoozoo, Kiss, Lords, Lucy και Rouge όπου έχουν αναφερθεί κατά καιρούς εδώ μέσα να γίνονται "όμορφα" πράγματα σ' αυτά ;)
Δεν χρειάζεται καν να πας τουαλέτα, η είσοδος (αν δεν έχει άλλο κόσμο βέβαια) κλειδώνει και κάνεις παιχνίδι και στον κυρίως χώρο.... ;)τυπε στο Λουσυ δεν έχει καβατζα. Μονο στα ορθια στην τουαλέτα με 50 ευρώ.
Πιστευω δεν αξιζει να πηδηξεις σαν το σκυλο μεσα σε μια τουαλετα και να δωσεις και 50 ευρώ. Ειχα μιλησει με τη σεριφισα απευθειας.
Δεν χρειάζεται καν να πας τουαλέτα, η είσοδος (αν δεν έχει άλλο κόσμο βέβαια) κλειδώνει και κάνεις παιχνίδι και στον κυρίως χώρο.... ;)
Αν κλειδωθεί η πόρτα γίνεται παντού, και μπροστά στο μπαρ και στο πλάι κλπ...Και στο καναπεδάκι που είναι πίσω απο το μπαρ γίνετε λίγο παιχνίδι
Για Κούβα δεν έχω, ούτε και θέλω να έχω άποψη.Στο Λούση όμως μου έχει συμβεί δυο φορές χωρίς καμιά εξτρά χρέωση...εξάλλου εκείνες τις μερες δεν πάταγε ψυχή, σιγά μην χάσει η άλλη τον ίσως και μοναδικό που θα της άφηνε κάνα ευρώΠόρτα μόνο στην Κούβα έχουν κλειδώσει για 5 δολάρια με καπότα δώρο!! Η γωνία του καναπέ είναι πίσω απο το μπάρ οπότε και με ξεκλείδωτη πόρτα τα λαιτ τα κάνεις εύκολα και εκεί
Πόρτα μόνο στην Κούβα έχουν κλειδώσει για 5 δολάρια με καπότα δώρο!! Η γωνία του καναπέ είναι πίσω απο το μπάρ οπότε και με ξεκλείδωτη πόρτα τα λαιτ τα κάνεις εύκολα και εκεί
Τι λογής (βυζιά, κώλο, κ.ο.κ.) είναι αυτή η Φλώρα ρε παιδιά;πολλες καλησπερες σε ολους. ειχα αρχιδοφαγουρα χθες τ βραδυ οποτε ντυθηκα και με τ πολλα εφτασα αγιο αντωνιο. ειχα 2 πραγματα στο μυαλο μ. 1) να πηγαινα γκολντεν που ειχα ετοιμη λιστα για στοχευμενες επιθεσεις σε καυλακια και 2) να αω χαλαρα για ξεματιασματης φλωρας.
Φίλε μας κατακαύλωσες με το ποστάρισμα σου. Η Φλώρα κάνει τα καλύτερα γαμήσια στον χώρο και το γουστάρει κιόλας. Μεγάλη φαντασίωση!πολλες καλησπερες σε ολους. ειχα αρχιδοφαγουρα χθες τ βραδυ οποτε ντυθηκα και με τ πολλα εφτασα αγιο αντωνιο. ειχα 2 πραγματα στο μυαλο μ. 1) να πηγαινα γκολντεν που ειχα ετοιμη λιστα για στοχευμενες επιθεσεις σε καυλακια και 2) να αω χαλαρα για ξεματιασματης φλωρας. τελικα αποφασισα το 2ο μιας και ειχα καιρο ν παω.κατα τισ 2 μπηκα μεσα και εμεινα...μονος ολομοναχος με τα κοριτσια. ημουν ο πρωτος πελατης;;;; δεν ειχε κοσμο;;; αγνωστο. με τ πολλα ηρθε η φλωρα αφου εστειλα ευγενικα τισ 2 πρωτες π ηρθαν. περασαμε στα ενδοτερα οπου την ωρα του παρασυνθηματος πηγε ν με πιασει κοροιδο αλλα φευ. 80 ειπε για σεξ και 50 μονο πιπα. ελα ομως που δεν περνανε αυτα και τισ το εξηγησα ορθα κοφτα οποτε επεσε στην φυσιολογικη τιμη. 5 το ποτο μου 10 τ δικο της και 50 το γαμησακι το συνολο 65 ευρα. πιπουλα, 69, γλυψιμο και δαχτυλιασμα των 2 τρυπουλων της , καβαλαρια, αυτη ξαπλα και τ ποδια στον αερα, στα 4 ξανα πιπα ξανα καβαλαρια και τελος.ηθελα και κωλο αλλα ζητησε επιπλεον ποτο και την γειωσα. καλα περασα ησυχα ηταν δεν βιαζοταν καθως δεν ειχε και κοσμο και μετα μιλησαμε περι ανεμων και υδατων για κανα 15 και αποχωρηση για σπιτι. μια ωραια βραδια ηταν αλλα θα επαναληφθει μετα απο αρκετο καιρο καθως εινι και λιγο ακριβο τ σπορ και θελει ρεγουλα. καλες τσαρκες και καλα ξεματιασματα σε ολους
Τι λογής (βυζιά, κώλο, κ.ο.κ.) είναι αυτή η Φλώρα ρε παιδιά;
τυπε στο Λουσυ δεν έχει καβατζα. Μονο στα ορθια στην τουαλέτα με 50 ευρώ.
Πιστευω δεν αξιζει να πηδηξεις σαν το σκυλο μεσα σε μια τουαλετα και να δωσεις και 50 ευρώ. Ειχα μιλησει με τη σεριφισα απευθειας.
πολλες καλησπερες σε ολους. ειχα αρχιδοφαγουρα χθες τ βραδυ οποτε ντυθηκα και με τ πολλα εφτασα αγιο αντωνιο. ειχα 2 πραγματα στο μυαλο μ. 1) να πηγαινα γκολντεν που ειχα ετοιμη λιστα για στοχευμενες επιθεσεις σε καυλακια και 2) να αω χαλαρα για ξεματιασματης φλωρας. τελικα αποφασισα το 2ο μιας και ειχα καιρο ν παω.κατα τισ 2 μπηκα μεσα και εμεινα...μονος ολομοναχος με τα κοριτσια. ημουν ο πρωτος πελατης;;;; δεν ειχε κοσμο;;; αγνωστο. με τ πολλα ηρθε η φλωρα αφου εστειλα ευγενικα τισ 2 πρωτες π ηρθαν. περασαμε στα ενδοτερα οπου την ωρα του παρασυνθηματος πηγε ν με πιασει κοροιδο αλλα φευ. 80 ειπε για σεξ και 50 μονο πιπα. ελα ομως που δεν περνανε αυτα και τισ το εξηγησα ορθα κοφτα οποτε επεσε στην φυσιολογικη τιμη. 5 το ποτο μου 10 τ δικο της και 50 το γαμησακι το συνολο 65 ευρα. πιπουλα, 69, γλυψιμο και δαχτυλιασμα των 2 τρυπουλων της , καβαλαρια, αυτη ξαπλα και τ ποδια στον αερα, στα 4 ξανα πιπα ξανα καβαλαρια και τελος.ηθελα και κωλο αλλα ζητησε επιπλεον ποτο και την γειωσα. καλα περασα ησυχα ηταν δεν βιαζοταν καθως δεν ειχε και κοσμο και μετα μιλησαμε περι ανεμων και υδατων για κανα 15 και αποχωρηση για σπιτι. μια ωραια βραδια ηταν αλλα θα επαναληφθει μετα απο αρκετο καιρο καθως εινι και λιγο ακριβο τ σπορ και θελει ρεγουλα. καλες τσαρκες και καλα ξεματιασματα σε ολους
Φίλε μας κατακαύλωσες με το ποστάρισμα σου. Η Φλώρα κάνει τα καλύτερα γαμήσια στον χώρο και το γουστάρει κιόλας. Μεγάλη φαντασίωση!
Τι λογής (βυζιά, κώλο, κ.ο.κ.) είναι αυτή η Φλώρα ρε παιδιά;
Με πρόλαβες...
Α! Και ηλικιακή κατηγορία...
Επιβεβαιώνω και προσυπογράφω ;)Ηλικία 30+... Αδύνατη, άβυζη με ωραίο κορμί, Βυζολάγνε δεν είναι του γούστου μας κανονικά αλλά καταλαβαίνεις ότι για να έχω πάει εγώ μαζί της και να νοσταλγώ τα γαμήσια μαζί της κάτι παίζει με την περίπτωσή της ;)
Ηλικία 30+... Αδύνατη, άβυζη με ωραίο κορμί, Βυζολάγνε δεν είναι του γούστου μας κανονικά αλλά καταλαβαίνεις ότι για να έχω πάει εγώ μαζί της και να νοσταλγώ τα γαμήσια μαζί της κάτι παίζει με την περίπτωσή της ;)
Απ'τιςΕπιβεβαιώνω και προσυπογράφω ;)
Τύπε μην αγχώνεσαι, ας βρω εγώ εκεί κάποια που να μου γυαλίσει και τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες, μην ξεχνάς ότι έχω γαμήσει μέχρι και στα όρθια στο μπαρ στο PUB 65 ;)