Νέα

Κωλόμπαρα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Παντως το Piruette πολυ παρακμιακο μου φανηκε και απο τις κοπελες μονο η ξανθια βυζαρου σε πειθει λιγο να την πας στην καβατζα.. Οσο για την αφεντικινα πολυ καρια μου φανηκε στο υφος..

Η ξανθιά η βυζαρού (προφανώς την Έλενα εννοείς) αξίζει και παρααξίζει για καβάτζα... Όσο για την αφεντικίνα, μακριά (είναι και σκέτη φρίκη)

Vizuvios

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2018
Like
80
Πόντοι
0
:happy:
Τα βυζομυστικά κατέχεις,
μα θέλεις και ρομαντισμό,
αυτή τη Δώρα να προσέχεις,
φαίνεται ολίγο αρπακτικό.

Το Βόσπορο μη την κεράσεις,
προτού το διαπραγματευτείς,
τις ζαβολιές της να δικάσεις
και τα υγρά της να γευτείς.

Ούτε τσιπιές, ούτε σπατάλες,
παν μέτρον άριστον αλλιώς,
γιατί άμα πέσεις σε κουφάλες,
θα σου ρουφήξουνε το βιός.

(αν σου ρουφήξουν και το σπέρμα,
τουλάχιστον έχει καλώς... https://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/SML/smilie_x_066.gif[/img[/URL]])
Αβάδιστα... [img]http://[URL unfurl="true"]www.mysmiley.net/imgs/smile/tongue/tongue0017.gif[/img[/URL]]
Τι έτσι ξεροσφύρι; Περιμένουμε πλήρες ρεπορτάζ για πιρφόρισμα! [img]https://user.de/include/Computer/smilie_pc_011.gif :
Ολα ειναι υπο ελεγχο.Το μονο αρπακτικο πλεον ειναι το πουλι μου.Αρπαζει στηθη.  :tits: :happy: :happy:

nikos111969

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
6
Η ξανθιά η βυζαρού (προφανώς την Έλενα εννοείς) αξίζει και παρααξίζει για καβάτζα... Όσο για την αφεντικίνα, μακριά (είναι και σκέτη φρίκη)
αυτο το κοτετσι ποτε δεν ειχε κατι να σε παει κατα εκει.εχω να παω 5-6 χρονια θα παω συντωμα και θα σας πω. αν και μες στα πακισταν ποια παει εκει. οσο για την ξυνοπετση την ελενη την αφεντικηνα καποτε ψωφουσε για πουτσο,.

Manolis6969

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2018
Like
63
Πόντοι
1
απο τι ώρα ανοίγουν τα μπαράκια αυτά; Παλιά ανοίγανε απο απόγευμα μερικά.

nikos111969

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
6
απο οσο ξερω μετα τις 9-10 το βραδυ. υπαρχουν και καπποια που δεν γαμας που ανοιγουν το μεσημερι φιλε μου

Vizuvios

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2018
Like
80
Πόντοι
0
Το pub 65 το Quantro πρωην Bizar και το Λιλη ανοιγουν απο τις 11 και μετα.Την ιδια ωρα ανοιγουν στο Περιστερι το Kiss και το Χαλαρα.Για σιγουρο fuck:takethis: :tn04:

Vizuvios

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2018
Like
80
Πόντοι
0
Α να διορθωσω κατι το Quantro στην Αγ.Μελετιου δεν εχει fuck. Αν παιζει κατι για εξω με κοπελες θελει τσεκαρισμα

takisarg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
1.628
Πόντοι
206

Story, Corner και Live ξεκινούν απόγευμα.

Α να διορθωσω κατι το Quantro στην Αγ.Μελετιου δεν εχει fuck. Αν παιζει κατι για εξω με κοπελες θελει τσεκαρισμα

Cointreau, ειναι το σωστό, το ποτό δλδ.

• Like
Αντιδράσεις: spyvar

Johnny doe

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2018
Κριτικές
4
Like
123
Πόντοι
280
Εντωμεταξύ μένω Μόλις λίγα λεπτά απτο Χαλαρά και δεν το Έχω επισκεφτει ποτέ..

bill noxas

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2010
Like
268
Πόντοι
26
Μια ανακεφαλαιωση για τα μαγαζια της γειτονιας μου (3ης Σεπτεμβριου απο Πιπινου εως Αγιου Μελετιου) .....

Ανοιχτα απο νωρις (γυρω στις 8, σπανια και νωριτερα) Story, Corner και Live (Ποτακι, κουβεντα, μπαλαμουτι).

Ανοιγουν γυρω στις δεκα και μιση με εντεκα Λιλη και Cointreau (Ποτακι, κουβεντα, μπαλαμουτι), Balloolloo (αν το γραφω σωστα, πρωην Μασκα) και Pub 65 (σε αυτα εχουμε και πιο δυνατο παιχνιδι) και φυσικα το Pirouette (τα παντα ολα).

Αυτα τα ολιγα εχουν απομεινει πλεον.....

vendeta7

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2015
Like
352
Πόντοι
21
γνωριζει καποιος αν επεστρεψε η φλωρα στο χαλαρα;;; αρχες αυγουστου π ειχα παει ελειπε και σκεφτομουν αν ηρθε να την επισκεφτω :happy: :happy: :happy: :happy:

bill noxas

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2010
Like
268
Πόντοι
26
γνωριζει καποιος αν επεστρεψε η φλωρα στο χαλαρα;;; αρχες αυγουστου π ειχα παει ελειπε και σκεφτομουν αν ηρθε να την επισκεφτω :happy: :happy: :happy: :happy:
Σε περασμα μου last week ηταν εκει.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Παντως για μενα δεν λεει κατι η Φλωρα βαρεθηκα να την βλεπω. Ειναι αρκετο καιρο εκει.

Έχεις κάνει ποτέ κάτι μαζί της; Γιατί για να βαρέθηκες να τη βλέπεις μάλλον δεν την έχεις "τιμήσει"...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom