Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Τριτον τα μαγαζια αυτα προσεχουν καλυτερα τον πελατη τψν 100 ευρω και ανω απο τον πελατη των 50 και 65 ευρω
Επιτέλους διατυπώθηκε το αυτονόητο!
Τριτον τα μαγαζια αυτα προσεχουν καλυτερα τον πελατη τψν 100 ευρω και ανω απο τον πελατη των 50 και 65 ευρω
Εμας στο μπαρ μας φτιαχνει η ολη φαση να γινει. Ειναι αλλιως η ατμοσφαιρα του κωλομπαρου απο το μασατζιδικο.Ειναι αλλο το σκηνικο αλλο το feeling.
Στη Μιχαλακοπούλου τουλάχιστον πηδηξες με το 60 Άρι?Το εξηγησα και πιο πανω χαλαω τα πορνοευρω μου για συγκεκριμενη κοπελα δε το βλεπω οτι πηγα στο κωλομπαρο και εκτονωθηκα μπορει να γνωρισεις 200 γυναικες με καποια ομως απο αυτες ανεξαρτητα αν ειναι εντος η εκτος μπαρ νοιωθεις κατι διαφορετικο. Γι αυτο και η φαση εκει λεγεται μπαρ.Δεν το βλεπω οτι μπηκα σε κψλομπαρο γαμησα και εφυγα με μια κοπελα που γνωριζω 5 χρονια.Σε αλλο στην Μιχαλακοπουλου που βρεθηκα χαλασα ενα 60 αρι.Αυτα.
Επιτελους βρισκω και καποιον συναγωνιστη να με καταλαβαινει.Πες τα χρυσόστομε!
Την εβαλα να σκυβει.Δε τη γουσταρα και ιδιαιτερα.Ενταξει αυτο το 60 αρι ενοιωσα να της δωσω.Στη Μιχαλακοπούλου τουλάχιστον πηδηξες με το 60 Άρι?
Ακριβως ετσι ειναι.Πιστευω οτι κι αλλοι συμφωνουν με μας απλα δε το γραφουν.Επιτέλους διατυπώθηκε το αυτονόητο!
Μελαχρινη με σκυλο = το boss του μαγαζιου ;)Χθεσινοβραδυνή καταδρομική στο Piruette στην Ιθάκης για τσεκάρισμα της Ρούλας. Στο μαγαζί υπήρχε μόνο ένας παππούς που έπινε ποτό στην μπάρα μια ξανθιά βυζαρού γύρω στα 50-60, η Ρούλα και μιά άλλη μελαχροινή που δεν βλεπότανε η οποία είχε μαζί της ένα σκύλο και μπαινοέβγαινε μαζί με τον σκύλο στο μαγαζί. Χωρίς πολλά πολλά παραγγέλνω ποτό και παίρνω θέση στον καναπέ. Αμέσως καταφτάνει η Ρούλα για παρέα. Πρόκειται για νεαρή με αρκετά πιασίματα, βυζάρες, και τεράστια περιφέρεια. Εμφανισιακά αν εξαιρέσεις τις βυζάρες δεν σε τραβάει και πολύ και για να πας μαζί της στην καβάτζα πρέπει πρώτα να έχεις κατεβάσει 2-3 ποτά πρώτα. Την κερνάω ποτό και κατεφτείαν αρχίζει να μου χαιδεύει τον πούτσο και να μου μιλάει για καβάτζα και για πίπες. Φαίνοταν ότι ήθελε να πάμε κατευθείαν μέσα, αλλά δεν σε προδιαθέτει και για 100% hardcore καταστάσεις(είχα διαβάσει και τα προηγούμενα ποσταρίσματα). Συνεχίσαμε τα χουφτώματα και αυτή συνέχιζε να με ζαλίζει με την καβάτζα, τελικά κέρασα και ένα δεύτερο ποτό και μέχρι εκεί. Δεν μου άρεσε ότι ήθελε να πάμε κατευθείαν μέσα γιατί καταλάβαινα ότι ήθελε να με ξεπετάξει και ότι μέσα δεν θα ήταν και τόσο καλή.
Και συμφωνουμε (καποιοι τουλαχιστον), και τα εχουμε γραψει στο παρελθον...Έκαστος εφ’ ω ετάχθη....η για ολους εχει ο μπαξες...η οπως τη βρισκει ο καθενας κλπ. Κανε το κεφι σου και μην δινεις αναφορα σε κανενα φιλε (αν και με τη συγκεκριμενη που κυνηγας δεν νομιζω να βγαλει καπου)...Ακριβως ετσι ειναι.Πιστευω οτι κι αλλοι συμφωνουν με μας απλα δε το γραφουν.
Αλλο θεμα αυτο αν θα γινει κατι ή αν εχω κανει κατι με τη Δωρα η καιμε αλλη δε θα το αναφερω για ευνοιτους λογους.Οπως εμεις ετσι και κεινες κανουν τις ζωηραδες τους εξω και σιγουρα δε θα θελουν να μαθευτει οπως και εμεις.Σιγουρα δε μπορω να τα αναφερω ολαΚαι συμφωνουμε (καποιοι τουλαχιστον), και τα εχουμε γραψει στο παρελθον...Έκαστος εφ’ ω ετάχθη....η για ολους εχει ο μπαξες...η οπως τη βρισκει ο καθενας κλπ. Κανε το κεφι σου και μην δινεις αναφορα σε κανενα φιλε (αν και με τη συγκεκριμενη που κυνηγας δεν νομιζω να βγαλει καπου)...
Μελαχρινη με σκυλο = το boss του μαγαζιου ;)
Χθεσινοβραδυνή καταδρομική στο Piruette στην Ιθάκης για τσεκάρισμα της Ρούλας. Στο μαγαζί υπήρχε μόνο ένας παππούς που έπινε ποτό στην μπάρα μια ξανθιά βυζαρού γύρω στα 50-60, η Ρούλα και μιά άλλη μελαχροινή που δεν βλεπότανε η οποία είχε μαζί της ένα σκύλο και μπαινοέβγαινε μαζί με τον σκύλο στο μαγαζί. Χωρίς πολλά πολλά παραγγέλνω ποτό και παίρνω θέση στον καναπέ. Αμέσως καταφτάνει η Ρούλα για παρέα. Πρόκειται για νεαρή με αρκετά πιασίματα, βυζάρες, και τεράστια περιφέρεια. Εμφανισιακά αν εξαιρέσεις τις βυζάρες δεν σε τραβάει και πολύ και για να πας μαζί της στην καβάτζα πρέπει πρώτα να έχεις κατεβάσει 2-3 ποτά πρώτα. Την κερνάω ποτό και κατεφτείαν αρχίζει να μου χαιδεύει τον πούτσο και να μου μιλάει για καβάτζα και για πίπες. Φαίνοταν ότι ήθελε να πάμε κατευθείαν μέσα, αλλά δεν σε προδιαθέτει και για 100% hardcore καταστάσεις(είχα διαβάσει και τα προηγούμενα ποσταρίσματα). Συνεχίσαμε τα χουφτώματα και αυτή συνέχιζε να με ζαλίζει με την καβάτζα, τελικά κέρασα και ένα δεύτερο ποτό και μέχρι εκεί. Δεν μου άρεσε ότι ήθελε να πάμε κατευθείαν μέσα γιατί καταλάβαινα ότι ήθελε να με ξεπετάξει και ότι μέσα δεν θα ήταν και τόσο καλή.
Τα βυζομυστικά κατέχεις,Αλλο θεμα αυτο αν θα γινει κατι ή αν εχω κανει κατι με τη Δωρα η καιμε αλλη δε θα το αναφερω για ευνοιτους λογους.Οπως εμεις ετσι και κεινες κανουν τις ζωηραδες τους εξω και σιγουρα δε θα θελουν να μαθευτει οπως και εμεις.Σιγουρα δε μπορω να τα αναφερω ολα
Στα νησιά και στα χωρία είναι οι φραγκάτοι χύστες. Μπορούν να φάνε μια περιουσία για μια πίπα ακα.
Τί έτσι ξεροσφύρι; Περιμένουμε πλήρες ρεπορτάζ για πυρφόρισμα! https://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Computer/smilie_pc_011.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Off topic ρε για εδώ, στείλε pm αν θες ;)