Νέα

Κωλόμπαρα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Εμας στο μπαρ μας φτιαχνει η ολη φαση να γινει. Ειναι αλλιως η ατμοσφαιρα του κωλομπαρου απο το μασατζιδικο.Ειναι αλλο το σκηνικο αλλο το feeling.

Πες τα χρυσόστομε!

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.672
Πόντοι
6.495
Το εξηγησα και πιο πανω χαλαω τα πορνοευρω μου για συγκεκριμενη κοπελα δε το βλεπω οτι πηγα στο κωλομπαρο και εκτονωθηκα μπορει να γνωρισεις 200 γυναικες με καποια ομως απο αυτες ανεξαρτητα αν ειναι εντος η εκτος μπαρ νοιωθεις κατι διαφορετικο. Γι αυτο και η φαση εκει λεγεται μπαρ.Δεν το βλεπω οτι μπηκα σε κψλομπαρο γαμησα και εφυγα με μια κοπελα που γνωριζω 5 χρονια.Σε αλλο στην Μιχαλακοπουλου που βρεθηκα χαλασα ενα 60 αρι.Αυτα.
Στη Μιχαλακοπούλου τουλάχιστον πηδηξες με το 60 Άρι?

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
196
Like
4.606
Πόντοι
15.775
Χθεσινοβραδυνή καταδρομική στο Piruette στην Ιθάκης για τσεκάρισμα της Ρούλας. Στο μαγαζί υπήρχε μόνο ένας παππούς που έπινε ποτό στην μπάρα μια ξανθιά βυζαρού γύρω στα 50-60, η Ρούλα και μιά άλλη μελαχροινή που δεν βλεπότανε η οποία είχε μαζί της ένα σκύλο και μπαινοέβγαινε μαζί με τον σκύλο στο μαγαζί. Χωρίς πολλά πολλά παραγγέλνω ποτό και παίρνω θέση στον καναπέ. Αμέσως καταφτάνει η Ρούλα για παρέα. Πρόκειται για νεαρή με αρκετά πιασίματα, βυζάρες, και τεράστια περιφέρεια. Εμφανισιακά αν εξαιρέσεις τις βυζάρες δεν σε τραβάει και πολύ και για να πας μαζί της στην καβάτζα πρέπει πρώτα να έχεις κατεβάσει 2-3 ποτά πρώτα. Την κερνάω ποτό και κατεφτείαν αρχίζει να μου χαιδεύει τον πούτσο και να μου μιλάει για καβάτζα και για πίπες. Φαίνοταν ότι ήθελε να πάμε κατευθείαν μέσα, αλλά δεν σε προδιαθέτει και για 100% hardcore καταστάσεις(είχα διαβάσει και τα προηγούμενα ποσταρίσματα). Συνεχίσαμε τα χουφτώματα και αυτή συνέχιζε να με ζαλίζει με την καβάτζα, τελικά κέρασα και ένα δεύτερο ποτό και μέχρι εκεί. Δεν μου άρεσε ότι ήθελε να πάμε κατευθείαν μέσα γιατί καταλάβαινα ότι ήθελε να με ξεπετάξει και ότι μέσα δεν θα ήταν και τόσο καλή.

bill noxas

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2010
Like
268
Πόντοι
26
Χθεσινοβραδυνή καταδρομική στο Piruette στην Ιθάκης για τσεκάρισμα της Ρούλας. Στο μαγαζί υπήρχε μόνο ένας παππούς που έπινε ποτό στην μπάρα μια ξανθιά βυζαρού γύρω στα 50-60, η Ρούλα και μιά άλλη μελαχροινή που δεν βλεπότανε η οποία είχε μαζί της ένα σκύλο και μπαινοέβγαινε μαζί με τον σκύλο στο μαγαζί. Χωρίς πολλά πολλά παραγγέλνω ποτό και παίρνω θέση στον καναπέ. Αμέσως καταφτάνει η Ρούλα για παρέα. Πρόκειται για νεαρή με αρκετά πιασίματα, βυζάρες, και τεράστια περιφέρεια. Εμφανισιακά αν εξαιρέσεις τις βυζάρες δεν σε τραβάει και πολύ και για να πας μαζί της στην καβάτζα πρέπει πρώτα να έχεις κατεβάσει 2-3 ποτά πρώτα. Την κερνάω ποτό και κατεφτείαν αρχίζει να μου χαιδεύει τον πούτσο και να μου μιλάει για καβάτζα και για πίπες. Φαίνοταν ότι ήθελε να πάμε κατευθείαν μέσα, αλλά δεν σε προδιαθέτει και για 100% hardcore καταστάσεις(είχα διαβάσει και τα προηγούμενα ποσταρίσματα). Συνεχίσαμε τα χουφτώματα και αυτή συνέχιζε να με ζαλίζει με την καβάτζα, τελικά κέρασα και ένα δεύτερο ποτό και μέχρι εκεί. Δεν μου άρεσε ότι ήθελε να πάμε κατευθείαν μέσα γιατί καταλάβαινα ότι ήθελε να με ξεπετάξει και ότι μέσα δεν θα ήταν και τόσο καλή.
Μελαχρινη με σκυλο = το boss του μαγαζιου  ;)

bill noxas

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2010
Like
268
Πόντοι
26
Ακριβως ετσι ειναι.Πιστευω οτι κι αλλοι συμφωνουν με μας απλα δε το γραφουν.
Και συμφωνουμε (καποιοι τουλαχιστον), και τα εχουμε γραψει στο παρελθον...Έκαστος εφ’ ω ετάχθη....η για ολους εχει ο μπαξες...η οπως τη βρισκει ο καθενας κλπ. Κανε το κεφι σου και μην δινεις αναφορα σε κανενα φιλε (αν και με τη συγκεκριμενη που κυνηγας δεν νομιζω να βγαλει καπου)...

Vizuvios

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2018
Like
80
Πόντοι
0
Και συμφωνουμε (καποιοι τουλαχιστον), και τα εχουμε γραψει στο παρελθον...Έκαστος εφ’ ω ετάχθη....η για ολους εχει ο μπαξες...η οπως τη βρισκει ο καθενας κλπ. Κανε το κεφι σου και μην δινεις αναφορα σε κανενα φιλε (αν και με τη συγκεκριμενη που κυνηγας δεν νομιζω να βγαλει καπου)...
Αλλο θεμα αυτο αν θα γινει κατι ή αν εχω κανει κατι με τη Δωρα η καιμε αλλη δε θα το αναφερω για ευνοιτους λογους.Οπως εμεις ετσι και κεινες κανουν τις ζωηραδες τους εξω και σιγουρα δε θα θελουν να μαθευτει οπως και εμεις.Σιγουρα δε μπορω να τα αναφερω ολα

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.672
Πόντοι
6.495
Από το La Luna ποιές μου προτείνεται ? Να βλέπονται, όχι ξεπέτα και όσο το δυνατό λιγότερο φραγκοκυνηγοί. Κόστος πριβέ στα 50?
Θα κατέβω με φίλο που  μένει κοντά.

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Κριτικές
35
Like
3.742
Πόντοι
2.836
Συναγωνιστές καλησπέρα! Έχει πάει κάποιος πρόσφατα στο ΛΑΛΟΥΝΙΑ στην Ηλιούπολη, ώστε να μας πει τι παίζει αυτή την εποχή; Ευχαριστώ

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015

Γενικά όλες οι κοπέλες του Pirouette σε πιέζουν απ' την αρχή να πάτε καβάτζα.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Παίδες κάτι λίγο off topic, αλλά επειδή κάποιοι από εδώ είχαν ενδιαφερθεί τότε (και ειδικά ο βυζολάγνος νομίζω): Πριν κάμποσο καιρό είχα ποστάρει εδώ δυο φωτογραφίες μιας μουνάρας πανύψηλης ξανθιάς Ουκρανής με βυζάρες (χωρίς να φαίνεται πρόσωπο) που δουλεύει τώρα σε γνωστό κωλόμπαρο της Ερμούπολης στη Σύρο. Σήμερα την επισκέφτηκα επιτέλους και απ' την κουβέντα μας έμαθα ότι η εν λόγω κοπέλα δουλεύει ως Γιούλια το χειμώνα στο Athens Queens κι έχει έρθει Σύρο μόνο για σεζόν (αν και δέχεται πιέσεις απ' ό,τι έμαθα να μείνει μόνιμα Σύρο να δουλέψει καθώς είναι το πιο δυνατό "χαρτί" του μαγαζιού). Μου αποκάλυψε ότι μετά τις 10 Σεπτέμβρη επιστρέφει Αθήνα και θα είναι ξανά στο μαγαζί που προανέφερα, οπότε σε όσους είχε γυαλίσει τότε και το Χαϊδάρι δεν τους πέφτει πολύ μακριά ας σπεύσουν να το επισκεφτούν! (Για περισσότερες πληροφορίες όποιος ενδιαφέρεται pm)

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
196
Like
4.606
Πόντοι
15.775
Παντως το Piruette πολυ παρακμιακο μου φανηκε και απο τις κοπελες μονο η ξανθια βυζαρου σε πειθει λιγο να την πας στην καβατζα.. Οσο για την αφεντικινα πολυ καρια μου φανηκε στο υφος..

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Αλλο θεμα αυτο αν θα γινει κατι ή αν εχω κανει κατι με τη Δωρα η καιμε αλλη δε θα το αναφερω για ευνοιτους λογους.Οπως εμεις ετσι και κεινες κανουν τις ζωηραδες τους εξω και σιγουρα δε θα θελουν να μαθευτει οπως και εμεις.Σιγουρα δε μπορω να τα αναφερω ολα
Τα βυζομυστικά κατέχεις,
μα θέλεις και ρομαντισμό,
αυτή τη Δώρα να προσέχεις,
φαίνεται ολίγο αρπακτικό.

Το Βόσπορο μη την κεράσεις,
προτού το διαπραγματευτείς,
τις ζαβολιές της να δικάσεις
και τα υγρά της να γευτείς.

Ούτε τσιπιές, ούτε σπατάλες,
παν μέτρον άριστον αλλιώς,
γιατί άμα πέσεις σε κουφάλες,
θα σου ρουφήξουνε το βιός.

(αν σου ρουφήξουν και το σπέρμα,
τουλάχιστον έχει καλώς... https://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/SML/smilie_x_066.gif[/img[/URL]])

[QUOTE="milfs/gilfs wanted, post: 8502027, member: 96512"]
Μελαχρινη με σκυλο = το boss του μαγαζιου  ;)
[/quote]
Αβάδιστα... [img]http://[URL unfurl="true"]www.mysmiley.net/imgs/smile/tongue/tongue0017.gif[/img[/URL]]

[QUOTE="Womanaholic, post: 8506080, member: 39279"]
Παίδες κάτι λίγο off topic, αλλά επειδή κάποιοι από εδώ είχαν ενδιαφερθεί τότε (και ειδικά ο βυζολάγνος νομίζω): Πριν κάμποσο καιρό είχα ποστάρει εδώ δυο φωτογραφίες μιας μουνάρας πανύψηλης ξανθιάς Ουκρανής με βυζάρες (χωρίς να φαίνεται πρόσωπο) που δουλεύει τώρα σε γνωστό κωλόμπαρο της Ερμούπολης στη Σύρο. Σήμερα την επισκέφτηκα επιτέλους και απ' την κουβέντα μας έμαθα ότι η εν λόγω κοπέλα δουλεύει ως Γιούλια το χειμώνα στο Athens Queens κι έχει έρθει Σύρο μόνο για σεζόν (αν και δέχεται πιέσεις απ' ό,τι έμαθα να μείνει μόνιμα Σύρο να δουλέψει καθώς είναι το πιο δυνατό "χαρτί" του μαγαζιού).
[/quote]
Τι έτσι ξεροσφύρι; Περιμένουμε πλήρες ρεπορτάζ για πιρφόρισμα! [img]https://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Computer/smilie_pc_011.gif[/img[/URL]]

Manolis6969

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2018
Like
63
Πόντοι
1
Στα νησιά και στα χωρία είναι οι φραγκάτοι χύστες. Μπορούν να φάνε μια περιουσία για μια πίπα ακα.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015

Stories

Νέο!