Έτσι, το ίδιο προσπάθησε να μου κάνει κι εμένα η Ρούλα στο Pirouette νομίζοντας ότι έχω πιει ή ότι είμαι κανένας χθεσινός αλλά την επανέφερα στην τάξη. Το ανάσκελα είναι πάντα το καλύτερο για ν' αποφεύγονται τέτοιες απάτες αλλά στα γαμησάδικα πολλές φορές δεν υπάρχει η άνεση χώρου για κάτι τέτοιο (μόνο καναπές διαθέσιμος κ.τ.λπ.)
Μπορει και κει να χει κατι με 50 και 60 ευρω δεν το γνωριζω παιδια.Παντως ο καναπες ειναι ευρυχωρος αν η αλλη θελει να γαμηθει.Παρολα αυτα περασα ωραια ακομα και αναμεσα στα μπουτακια της.Τη γουσταρα.Αυτο δε σημαινει οτι απο ολους θα ζηταει 180 εννοειται οτι υαρχει λογικη τιμη.Γιατι θυμαμαι που πηρε ενα 20αρικο ποτο στη μπαρα και μετα για να παμε καναπε πηρε ενα με 50 αλλιως θα λεγε βαλε ενα ποτο με 100 ευρω.Αρα καπου στο 60αρι με 70αρι παιζει η δουλεια.Ασχετα αν εγω κερασα κι αλλα.Ποια δωρα μωρε .... εμεις ψάχνουμε ψυχοπονες πουτανιτσες να τον αρπάζουν χωρις να ειναι πονηρές.
Και τα 100 για πηδημα πολλά μου φαινονται. Τα 50-60 που έχω ακουσει για το κωλομπαρο στο περιστέρι το χαλαρα ειναι μια δικαιη ας πουμε συναλλαγή. Λέω το ας πουμε γιατι ένα γαμησι εξαρταται πως θα εξελιχθει. Η άλλη τωρα το βάζει αναμεσα στα μπουτια και προσπαθει να σε πεισει οτι την γαμάς.
Αυτη ειναι να την βάλεις ανασκελα ... τα μπουτια διαβήτης! Πάνω να κοιτάνε. Και να την καρφώσεις πανηγυρικα. Οποτε δεν θα έχει τέτοια κολπα της απάτης.