Νέα

Κωλόμπαρα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

amoust

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2006
Like
6
Πόντοι
0
Πέρασμα χθες ξημερώματα κατά τις 05.00 από La Luna. Ναι άνοιξε. Επειδή όμως δεν είχα πολύ χρόνο μπήκα μέσα και ήπια μόνο μια μπύρα και κέρασα κι ένα ποτό την Μαγδαλένα, μελαχροινή με κοντό μαλλί. Προσοχή γιατί μιλάει ακατάπαυστα προφανώς για να πάρει άλλα ποτά, ευτυχώς της είχα ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι βιάζομαι . Ήμουν μόνο εγώ κι ένας άλλος συναγωνιστής.

stalion286

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2014
Like
34
Πόντοι
0
Μαγκες καλησπερα το πιρουετ σε ποια περιοχη βρισκεται?μιας και ειμαστε απο μακρια..αν μπορει να με διαφωτισει καποιος με περιοχη οδο κτλπ ειμαι υποχρεος !!ευχαριστω

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Μαγκες καλησπερα το πιρουετ σε ποια περιοχη βρισκεται?μιας και ειμαστε απο μακρια..αν μπορει να με διαφωτισει καποιος με περιοχη οδο κτλπ ειμαι υποχρεος !!ευχαριστω
Νομίζω Ιθάκης 50 (κοντά στην 3ης Σεπτεμβρίου), αρκετά πιο πάνω από τον σταθμό Βικτώρια του ηλεκτρικού.

takisarg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
1.632
Πόντοι
206
Αν θυμαμαι καλα ειναι μετα τα Goodys επι της Δροσοπουλου..

Όσες φορές πέρασα το βρήκα κλειστό. Πρέπει να ήταν παλιά ταβέρνα ή μπυραρία, πάντως άσχετο με το παρών νύμα.

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
Μετα απο καιρο περασα απο πιρουετ...στο σημειο η τανια με τις βυζαρες...ημουν ηδη ενημερωμενος οποτε με το που εκατσε την αρχισα γ ν παμε στη καβατζα...ποσο θες και τετοια...μη σας τα πολυλογω απο εκει π στην αρχη μ ελεγε κατι μαλακιρε περι 100 ευρω μπηκα με 60.αρχισε  :pipa2: και μετα την εφερα πανω π μ ελεγε οτι δε μπορει γιατι εχει στενο μουνι..παρολα αυτα καβαλησε και τελειωσα στο λεπτο..καυλα μεγαλη!την ειχα σταμπαρει χρονια απο καιρο κατερινας παμπ.το ονειρο εγινε πραγματικοτητα...σπευσατε οσοι θελετε<!

mastakounass

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
18
Πόντοι
1
Ψαχνω για χοντρούλα με τεράστιο στήθος 6+ , μηπως έχει κάποιο να προτείνει κάτι? Ευχαριστώ

koyiot1312

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Κριτικές
14
Like
79
Πόντοι
26
Μετα απο καιρο περασα απο πιρουετ...στο σημειο η τανια με τις βυζαρες...ημουν ηδη ενημερωμενος οποτε με το που εκατσε την αρχισα γ ν παμε στη καβατζα...ποσο θες και τετοια...μη σας τα πολυλογω απο εκει π στην αρχη μ ελεγε κατι μαλακιρε περι 100 ευρω μπηκα με 60.αρχισε  :pipa2: και μετα την εφερα πανω π μ ελεγε οτι δε μπορει γιατι εχει στενο μουνι..παρολα αυτα καβαλησε και τελειωσα στο λεπτο..καυλα μεγαλη!την ειχα σταμπαρει χρονια απο καιρο κατερινας παμπ.το ονειρο εγινε πραγματικοτητα...σπευσατε οσοι θελετε<!
πολωνικο σασι τυπε!!!

takisarg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
1.632
Πόντοι
206
Από την Ουκρανία δεν ειναι?

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Ψαχνω για χοντρούλα με τεράστιο στήθος 6+ , μηπως έχει κάποιο να προτείνει κάτι? Ευχαριστώ

Έτσι στα γρήγορα.. σε αυτά τα μεγέθη..5-6
Η μανταμίτσα που έχει αναφερθεί πολλές φορές εδώ. Η Τάνια στο Πιρουέτ.
Άννα (αν θυμάμαι καλά το όνομα) γύρω στα 25, Ελληνίς, αν είναι ακόμη, στο Κεφαλληνίας 65.
Ακόμη μία συμπατριώτισα, ετών 40...και βάλε, στο Λούσυ, Μεσογείων και Φειδιπίδου,..μάλον Λίτσα.
Ναταλία ή Νατάσα.. :think: made RUS, ετών ..πέρα από 45, στο LALUNA, Μιχαλακοπούλου.

giannos69

Μέγας
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
2.151
Πόντοι
4.642
Ψάχνω για γιαπωνέζα...ξέρουμε τίποτα?
Ευχαριστώ!

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
περασμα σαββατο από λαλουνα παρουσες ανθη το φροκαλο δε τη παω με τιποτα λαρισα εχουμε γνωριστεί ιδιωτικος μια μελαχρινη με κοντο μαλλι...εντυπωση μου εκανε μια ψηλη ξανθια το ονομα της οποιας μου διαφευγει δε ξερω αν περναει στην υπογα...

Taichimasterkf

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Υπαρχει Πολωνεζα στο Πιρουετ? καπου αλλου κοντα εκει στα πατησια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom