jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Καλησπέρα συναγωνιστές,
Ξέρει κανεις αν παίζει τίποτα καλό στο Rasputin (Κηφισιά) ??
υπαρχει ακομα αυτο?
Καλησπέρα συναγωνιστές,
Καλησπέρα συναγωνιστές,
μολάς για το στριπτιτζαδικο?Καλησπέρα συναγωνιστές,
Νομίζω Ιθάκης 50 (κοντά στην 3ης Σεπτεμβρίου), αρκετά πιο πάνω από τον σταθμό Βικτώρια του ηλεκτρικού.Μαγκες καλησπερα το πιρουετ σε ποια περιοχη βρισκεται?μιας και ειμαστε απο μακρια..αν μπορει να με διαφωτισει καποιος με περιοχη οδο κτλπ ειμαι υποχρεος !!ευχαριστω
Νομίζω Ιθάκης 50 (κοντά στην 3ης Σεπτεμβρίου), αρκετά πιο πάνω από τον σταθμό Βικτώρια του ηλεκτρικού.
Προσοχή στην περιοχή αυτή γιατί μπορεί να συμβεί και αυτό...
Αν θυμαμαι καλα ειναι μετα τα Goodys επι της Δροσοπουλου..
πολωνικο σασι τυπε!!!Μετα απο καιρο περασα απο πιρουετ...στο σημειο η τανια με τις βυζαρες...ημουν ηδη ενημερωμενος οποτε με το που εκατσε την αρχισα γ ν παμε στη καβατζα...ποσο θες και τετοια...μη σας τα πολυλογω απο εκει π στην αρχη μ ελεγε κατι μαλακιρε περι 100 ευρω μπηκα με 60.αρχισε και μετα την εφερα πανω π μ ελεγε οτι δε μπορει γιατι εχει στενο μουνι..παρολα αυτα καβαλησε και τελειωσα στο λεπτο..καυλα μεγαλη!την ειχα σταμπαρει χρονια απο καιρο κατερινας παμπ.το ονειρο εγινε πραγματικοτητα...σπευσατε οσοι θελετε<!
Ψαχνω για χοντρούλα με τεράστιο στήθος 6+ , μηπως έχει κάποιο να προτείνει κάτι? Ευχαριστώ
Ψάχνω για γιαπωνέζα...ξέρουμε τίποτα?
Ευχαριστώ!
ναι τυπε η τανιαΥπαρχει Πολωνεζα στο Πιρουετ? καπου αλλου κοντα εκει στα πατησια?