Νέα

Κωλόμπαρα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
μαργαριτα πολωνεζα.......ξερουμε κατι για την κυρια;

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
εμενα μου αρεσε το κατερινα pub ,αλλα δεν λεει να ανοιξει  :(

figa_lygourio

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2012
Like
53
Πόντοι
1
εμενα μου αρεσε το κατερινα pub ,αλλα δεν λεει να ανοιξει  :(

Δε θα ανοίξει! Το έχω πει από την επόμενη μέρα που σφραγίστηκε... ;)

Αν ανησυχείς για τις κυρίες ,, είναι στα παρακείμενα της περιοχής..  :) :rockon:

camel72

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2008
Like
24
Πόντοι
0
καλησπερα
εκτος απο τον πριγκηπα στον πειραια που εκει ρισκαρεις να παθεις ανακοπη μολισ δεις τις ''κοπελιτσες'' ακομη και στο σκοταδι υπαρχει καποιο αλλο στον Πειραια για καλο χαμουρεματακι και ισως και κατι παραπανω?

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
πιρουετες κανει

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Δε θα ανοίξει! Το έχω πει από την επόμενη μέρα που σφραγίστηκε... ;)

Αν ανησυχείς για τις κυρίες ,, είναι στα παρακείμενα της περιοχής..  :) :rockon:
η κατερινα η ρουφηχτρα :pipa1: η ψηλη  ξανθια ξερεις που πηγε,που δουλευε εκει μεσα? :think:

salesman

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
16
Πόντοι
1
καλησπερα στην παρεα.
επειδη ειμαι επισκεπτης και θα μεινω 2 βραδακια μονο,εχει κανενα κωλομπαρο στο Ηρακλειο για κανενα ποτακι και οτι αλλο παιξει?

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
επισκεψη στο πιο cult κωλομπαρο της επικρατειας.λαλουνια λεγεται και ειναι στην ηλιουπολη οπως μπαινεις απο την β εισοδο που ειναι το μετρο ολο ευθεια πανω μετα απο μια πλατεια.Μικρο μαγαζι με ενα κοντρα πλακε που χρησιμευει σαν ραφι για τα ποτα.Μπυρα δεν παιζει μονο ουισκακι μαζουτ.6 κανει το ποτο.Ξεχαστε τα μιλφακια στο συγκεκριμενο παιζουν μονο γκιλφακια που μπορειται να πατε και για τα περαιτερω σε ενα παταρι.Μαλιστα μου προτεινανε παρτουζιτσα αλλα αρνηθηκα ευγενικα.Οι θαμωνες δεν ειναι ναυαγια της ζωης αλλα τιτανικοι ολοκληροι.Το μαγαζι προτεινεται μονο σε μυημενους σκληροπυρηνικους κωλομπαραδες οι υπολοιποι προσπεραστε αφοβα.Ωραια μουσικουλα καταλληλη για το μερος.Συνολικα 4 5 κυριες που δουλευουν.Την κατασταση σωζει η μπαργουμαν που πρεπει να ειναι καμια 30αρια χρονια νεωτερη απο το μεσο ορο ηλικιας πελατων και προσωπικου :rockon:

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.314
Πόντοι
506
επισκεψη στο πιο cult κωλομπαρο της επικρατειας.λαλουνια λεγεται και ειναι στην ηλιουπολη οπως μπαινεις απο την β εισοδο που ειναι το μετρο ολο ευθεια πανω μετα απο μια πλατεια.Μικρο μαγαζι με ενα κοντρα πλακε που χρησιμευει σαν ραφι για τα ποτα.Μπυρα δεν παιζει μονο ουισκακι μαζουτ.6 κανει το ποτο.Ξεχαστε τα μιλφακια στο συγκεκριμενο παιζουν μονο γκιλφακια που μπορειται να πατε και για τα περαιτερω σε ενα παταρι.Μαλιστα μου προτεινανε παρτουζιτσα αλλα αρνηθηκα ευγενικα.Οι θαμωνες δεν ειναι ναυαγια της ζωης αλλα τιτανικοι ολοκληροι.Το μαγαζι προτεινεται μονο σε μυημενους σκληροπυρηνικους κωλομπαραδες οι υπολοιποι προσπεραστε αφοβα.Ωραια μουσικουλα καταλληλη για το μερος.Συνολικα 4 5 κυριες που δουλευουν.Την κατασταση σωζει η μπαργουμαν που πρεπει να ειναι καμια 30αρια χρονια νεωτερη απο το μεσο ορο ηλικιας πελατων και προσωπικου :rockon:
εκλαψα με τους θαμονες.τι τιμες παιζουν για παταρακι?

figa_lygourio

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2012
Like
53
Πόντοι
1
η κατερινα η ρουφηχτρα :pipa1: η ψηλη  ξανθια ξερεις που πηγε,που δουλευε εκει μεσα? :think:

την είχα πετύχει στην ιθάκης πριν μήνες ,, δίπλα στο parking.. εκεί είχε πάει,, δε γνωρίζω αν είναι ακόμα..

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ε ναι ρε τυπε γκιλφακια πανω απο 60 βεβαια γουστα ειναι αυτα

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ασε καλα εκανες και πηρες δρομο

τυπε το μαγαζι ειναι πολυ cult ενα βραδυ περναγε ενας φιλος μου με το αμαξι και μια εργαζομενη που βγηκε απο το μαγαζι τον περασε για ταξι και του εκανε νοημα να σταματησει οταν καταλαβε ομως οτι εκανε λαθος πηγε και κρυφτηκε πισω απο μια σταση λεωφορειου  :2funny:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
τυπε το μαγαζι ειναι πολυ cult ενα βραδυ περναγε ενας φιλος μου με το αμαξι και μια εργαζομενη που βγηκε απο το μαγαζι τον περασε για ταξι και του εκανε νοημα να σταματησει οταν καταλαβε ομως οτι εκανε λαθος πηγε και κρυφτηκε πισω απο μια σταση λεωφορειου  :2funny:
:tooth:

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.314
Πόντοι
506
το ψινω να κατεβω για το χαβαλε  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom