You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωλόμπαρα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)
figa_lygourio
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2012
- Like
- 53
- Πόντοι
- 1
εμενα μου αρεσε το κατερινα pub ,αλλα δεν λεει να ανοιξει
Δε θα ανοίξει! Το έχω πει από την επόμενη μέρα που σφραγίστηκε... ;)
Αν ανησυχείς για τις κυρίες ,, είναι στα παρακείμενα της περιοχής..
master xono2
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
bigpippis7 που δουλευει η Μαργαριτα?
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
η κατερινα η ρουφηχτρα η ψηλη ξανθια ξερεις που πηγε,που δουλευε εκει μεσα?Δε θα ανοίξει! Το έχω πει από την επόμενη μέρα που σφραγίστηκε... ;)
Αν ανησυχείς για τις κυρίες ,, είναι στα παρακείμενα της περιοχής..
takisarg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2007
- Like
- 1.697
- Πόντοι
- 206
Αν λες αυτη από την Γεωργία, στο Πιρουετ είναι Ιθάκης και 3ης Σεπτεμβρίου.η κατερινα η ρουφηχτρα η ψηλη ξανθια ξερεις που πηγε,που δουλευε εκει μεσα?
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
Αν λες αυτη από την Γεωργία, στο Πιρουετ είναι Ιθάκης και 3ης Σεπτεμβρίου.
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
επισκεψη στο πιο cult κωλομπαρο της επικρατειας.λαλουνια λεγεται και ειναι στην ηλιουπολη οπως μπαινεις απο την β εισοδο που ειναι το μετρο ολο ευθεια πανω μετα απο μια πλατεια.Μικρο μαγαζι με ενα κοντρα πλακε που χρησιμευει σαν ραφι για τα ποτα.Μπυρα δεν παιζει μονο ουισκακι μαζουτ.6 κανει το ποτο.Ξεχαστε τα μιλφακια στο συγκεκριμενο παιζουν μονο γκιλφακια που μπορειται να πατε και για τα περαιτερω σε ενα παταρι.Μαλιστα μου προτεινανε παρτουζιτσα αλλα αρνηθηκα ευγενικα.Οι θαμωνες δεν ειναι ναυαγια της ζωης αλλα τιτανικοι ολοκληροι.Το μαγαζι προτεινεται μονο σε μυημενους σκληροπυρηνικους κωλομπαραδες οι υπολοιποι προσπεραστε αφοβα.Ωραια μουσικουλα καταλληλη για το μερος.Συνολικα 4 5 κυριες που δουλευουν.Την κατασταση σωζει η μπαργουμαν που πρεπει να ειναι καμια 30αρια χρονια νεωτερη απο το μεσο ορο ηλικιας πελατων και προσωπικου
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.314
- Πόντοι
- 506
εκλαψα με τους θαμονες.τι τιμες παιζουν για παταρακι?επισκεψη στο πιο cult κωλομπαρο της επικρατειας.λαλουνια λεγεται και ειναι στην ηλιουπολη οπως μπαινεις απο την β εισοδο που ειναι το μετρο ολο ευθεια πανω μετα απο μια πλατεια.Μικρο μαγαζι με ενα κοντρα πλακε που χρησιμευει σαν ραφι για τα ποτα.Μπυρα δεν παιζει μονο ουισκακι μαζουτ.6 κανει το ποτο.Ξεχαστε τα μιλφακια στο συγκεκριμενο παιζουν μονο γκιλφακια που μπορειται να πατε και για τα περαιτερω σε ενα παταρι.Μαλιστα μου προτεινανε παρτουζιτσα αλλα αρνηθηκα ευγενικα.Οι θαμωνες δεν ειναι ναυαγια της ζωης αλλα τιτανικοι ολοκληροι.Το μαγαζι προτεινεται μονο σε μυημενους σκληροπυρηνικους κωλομπαραδες οι υπολοιποι προσπεραστε αφοβα.Ωραια μουσικουλα καταλληλη για το μερος.Συνολικα 4 5 κυριες που δουλευουν.Την κατασταση σωζει η μπαργουμαν που πρεπει να ειναι καμια 30αρια χρονια νεωτερη απο το μεσο ορο ηλικιας πελατων και προσωπικου
figa_lygourio
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2012
- Like
- 53
- Πόντοι
- 1
η κατερινα η ρουφηχτρα η ψηλη ξανθια ξερεις που πηγε,που δουλευε εκει μεσα?
την είχα πετύχει στην ιθάκης πριν μήνες ,, δίπλα στο parking.. εκεί είχε πάει,, δε γνωρίζω αν είναι ακόμα..
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
εκλαψα με τους θαμονες.τι τιμες παιζουν για παταρακι?
τυπε δεν ρωτησα καν ειναι πολυ ριψοκινδυνα αυτα τα πραματα
τοσο σαπιλα τυπε;τυπε δεν ρωτησα καν ειναι πολυ ριψοκινδυνα αυτα τα πραματα
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
ε ναι ρε τυπε γκιλφακια πανω απο 60 βεβαια γουστα ειναι αυτα
ασε καλα εκανες και πηρες δρομοε ναι ρε τυπε γκιλφακια πανω απο 60 βεβαια γουστα ειναι αυτα
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
ασε καλα εκανες και πηρες δρομο
τυπε το μαγαζι ειναι πολυ cult ενα βραδυ περναγε ενας φιλος μου με το αμαξι και μια εργαζομενη που βγηκε απο το μαγαζι τον περασε για ταξι και του εκανε νοημα να σταματησει οταν καταλαβε ομως οτι εκανε λαθος πηγε και κρυφτηκε πισω απο μια σταση λεωφορειου
τυπε το μαγαζι ειναι πολυ cult ενα βραδυ περναγε ενας φιλος μου με το αμαξι και μια εργαζομενη που βγηκε απο το μαγαζι τον περασε για ταξι και του εκανε νοημα να σταματησει οταν καταλαβε ομως οτι εκανε λαθος πηγε και κρυφτηκε πισω απο μια σταση λεωφορειου
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.314
- Πόντοι
- 506
το ψινω να κατεβω για το χαβαλετυπε το μαγαζι ειναι πολυ cult ενα βραδυ περναγε ενας φιλος μου με το αμαξι και μια εργαζομενη που βγηκε απο το μαγαζι τον περασε για ταξι και του εκανε νοημα να σταματησει οταν καταλαβε ομως οτι εκανε λαθος πηγε και κρυφτηκε πισω απο μια σταση λεωφορειου
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 6K