Νέα

Κωλόμπαρα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Distro

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2019
Like
203
Πόντοι
1

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.475
Πόντοι
206
Ρε παιδιά επειδή δεν έχω ιδέα από κωλομπαρα, είναι αλήθεια αυτό που λένε ότι έχουν γυναίκες μεγάλης ηλικίας και κακής εμφάνισης; Εκεί πλησιάζουν τον πελάτη οι εργαζόμενες ή συμβαίνει το αντίθετο; Από ποτά τι παίζει; Εκτός από τον Κάβο και το la luna στη Μιχαλακοπούλου υπάρχει κάτι καλύτερο στον χάρτη ή επειδή έχω μάθει στα στριπτιζαδικα η εμπειρία θα είναι άσχημη;

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.072
Πόντοι
1.056
Εχτές πηγε ένα φίλος να με πάει για 1η φορά (στο Πιρουέτ) και ήτανε κλειστοί με κατεβασμενα ρολλα κυριολεκτικα.
Και χθες;
Δευτέρα βράδυ ήταν κλειστά και το Πιρουέτ, και το Pub65, και το Comple.
Και σκέφτηκα μήπως καθιέρωσαν το Δευτέρα κλειστά.
Βέβαια το Πιρουέτ ήταν πάντα κλειστό Κυριακή.

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.072
Πόντοι
1.056
Ρε παιδιά επειδή δεν έχω ιδέα από κωλομπαρα, είναι αλήθεια αυτό που λένε ότι έχουν γυναίκες μεγάλης ηλικίας και κακής εμφάνισης; Εκεί πλησιάζουν τον πελάτη οι εργαζόμενες ή συμβαίνει το αντίθετο; Από ποτά τι παίζει; Εκτός από τον Κάβο και το la luna στη Μιχαλακοπούλου υπάρχει κάτι καλύτερο στον χάρτη ή επειδή έχω μάθει στα στριπτιζαδικα η εμπειρία θα είναι άσχημη;
Οι ηλικίες είναι πλέον από 35 και πάνω, πολύ πάνω.
Η εμφάνιση είναι θέμα γούστου, εμένα μου αρέσουν αλλά αν έχεις απαιτήσεις στριπ κλάμπ άστο καλύτερα, καμία σχέση.
Σε πλησιάζουν εκείνες μόλις σου έρθει το ποτό σου. Μερικές που σπάνε τον άγραφο κανόνα της δουλειάς σε πλησιάζουν και πριν.
Με ποτά δεν είχα ποτέ πρόβλημα.
Τώρα σαν μαγαζί, από αυτά που έχουν μείνει προτιμώ το Λαλούνα.

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
196
Like
4.637
Πόντοι
15.775
Εκτακτη επισκεψη χαλαρα, μοναδικη που δουλευε η Φλωρα. Μαζι με την μπαργουμαν ειχαν πιασει κουβεντα με κατι γερους. Με το που με βλεπει η Φλωρα αφηνει τους γερους και ηρθε σε μενα. Με πηγε κατευθειαν στο ιδιαιτερο και με πλακωσε στα γλωσοφιλλα. Συννενοουμαστε για την τιμη και ηρθε μετα απο λιγο. Την ιδρωσε την φανελα ειδικα στο τσιμπουκι. Σεξ σε αρκετες στασεις, οσο καναμε οτι καναμε, απεξω κουβεντιαζαν οι αλλοι. Οπως ειπε και ο Golemis συστηνεται ανεπιφυλακτα η Φλωρα.

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.692
Πόντοι
736
Εκτακτη επισκεψη χαλαρα, μοναδικη που δουλευε η Φλωρα. Μαζι με την μπαργουμαν ειχαν πιασει κουβεντα με κατι γερους. Με το που με βλεπει η Φλωρα αφηνει τους γερους και ηρθε σε μενα. Με πηγε κατευθειαν στο ιδιαιτερο και με πλακωσε στα γλωσοφιλλα. Συννενοουμαστε για την τιμη και ηρθε μετα απο λιγο. Την ιδρωσε την φανελα ειδικα στο τσιμπουκι. Σεξ σε αρκετες στασεις, οσο καναμε οτι καναμε, απεξω κουβεντιαζαν οι αλλοι. Οπως ειπε και ο Golemis συστηνεται ανεπιφυλακτα η Φλωρα.
Μπορείς να κανεις μια περιγραφή για την εμφάνιση της; Ηλικία αναλογίες κλπ; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.788
Πόντοι
216
Μπορείς να κανεις μια περιγραφή για την εμφάνιση της; Ηλικία αναλογίες κλπ; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Πολυ καλες αναλογιες αν σου αρεσουν οι βυζουδες. λιγο σπασμενο προδωπο αλλα πολυ καλη. Ηλικια απροσδιοριστη ισως 45+

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.788
Πόντοι
216
Αρχηγοι μου μετα απο πολυ ταλαιπωρια εφτασα Αθηνα. Πολυ κουραση απο το ταξιδι 23 ωρες. Ποια εχουν μεινει ανοιχτα για καταδρομικη απο Τριτη και μετα? Ειμαι πτωμα για αυτο το ΠΣΚ αλλα απο Τριτη αρχιζει η τουρνε σε οτι ομπαρο εχει μεινει ανοιχτο

Forgivebutnotforget

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
281
Πόντοι
21
Αρχηγοι μου μετα απο πολυ ταλαιπωρια εφτασα Αθηνα. Πολυ κουραση απο το ταξιδι 23 ωρες. Ποια εχουν μεινει ανοιχτα για καταδρομικη απο Τριτη και μετα? Ειμαι πτωμα για αυτο το ΠΣΚ αλλα απο Τριτη αρχιζει η τουρνε σε οτι ομπαρο εχει μεινει ανοιχτο
Golemi αρχοντα εννοείται ριξε ξεκουραση κανε αυτα που πρεπει με οικογενεια και λοιπους συγγενεις και φιλους και οταν γουσταρεις πραγματικα χωρις καμμια πιεση απο πλευρας μου στειλε μηνυμα να βγουμε τσαρκα γιατι θελω απο παρτη σου ενα σεμιναριο καλης και εξυπνης συμπεριφορας που πρεπει να εχω στα κωλομπαρα για να περναω καλα χωρις να με μαδανε οικονομικα σε εμπιστευομαι και το κατεχεις καλο βραδυ και εδω ειμαστε Σε ευχαριστω εκ των προταιρων Αρχηγε

• Like
Αντιδράσεις: Distro

Distro

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2019
Like
203
Πόντοι
1
Golemi αρχοντα εννοείται ριξε ξεκουραση κανε αυτα που πρεπει με οικογενεια και λοιπους συγγενεις και φιλους και οταν γουσταρεις πραγματικα χωρις καμμια πιεση απο πλευρας μου στειλε μηνυμα να βγουμε τσαρκα γιατι θελω απο παρτη σου ενα σεμιναριο καλης και εξυπνης συμπεριφορας που πρεπει να εχω στα κωλομπαρα για να περναω καλα χωρις να με μαδανε οικονομικα σε εμπιστευομαι και το κατεχεις καλο βραδυ και εδω ειμαστε Σε ευχαριστω εκ των προταιρων Αρχηγε
Μεσα και εγω εαν γουσταρετε, Γκολεμης δεν γουσταρει ΛαΛουνα αλλα θαανθεωρησει οταν δει κατι καινουριες που εχουν ερθει. Εγω κανωενα μπανιο και κατεβαινω μια και μενω απο επανω ακριβως.

Desperado88

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2015
Like
284
Πόντοι
21
Η Αμαντα είναι ακόμα στο Χαλαρά; Έχει πάει κάνεις πρόσφατα;

Forgivebutnotforget

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
281
Πόντοι
21
Μεσα και εγω εαν γουσταρετε, Γκολεμης δεν γουσταρει ΛαΛουνα αλλα θαανθεωρησει οταν δει κατι καινουριες που εχουν ερθει. Εγω κανωενα μπανιο και κατεβαινω μια και μενω απο επανω ακριβως.
Φυσικα αν θες να ερθεις στη κωλομπαροτσαρκα με Golemi!!!Τυχερος που εισαι φιλε μου να μενεις απο πανω απο το λαλουνα ζηλευω ( με τη καλη εννοια παντα)καλα να περασεις!!!

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: Distro

Distro

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2019
Like
203
Πόντοι
1
Η Αμαντα είναι ακόμα στο Χαλαρά; Έχει πάει κάνεις πρόσφατα;
;Oxi δεν είναι πια Χαλαρά. Αλλα θα γυρίσει η Βάλια λείαν συντόμως. Είναι η Φλώρα, μια καινουρια και η Νανά εφυγε μόνιμα.

Desperado88

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2015
Like
284
Πόντοι
21
;Oxi δεν είναι πια Χαλαρά. Αλλα θα γυρίσει η Βάλια λείαν συντόμως. Είναι η Φλώρα, μια καινουρια και η Νανά εφυγε μόνιμα.
Α ευχαριστώ. Έχει πάει άλλου η έχει σταματήσει γενικά; Μήπως ξέρεις ;

takis84

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2021
Like
18
Πόντοι
0
Ξέρουμε τι λεει η καινουργια. Εμφάνιση γουστα κτλπ.. Ευχαριστώ

Sonik2121

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2021
Like
200
Πόντοι
21
Οχι ρε παιδια εφυγε αμαντα απο χαλαρα;;;η μονη συνηθισμενη μ επιλογη...κριμα...με ειχε τρελανει την τελευταια φορα..παει κι αυτη

loukaniko

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2009
Like
64
Πόντοι
1
καλησπέρα ξέρει κανείς αν είναι η Φωτεινή και η δώρα στον Scorpio στη τρουμπα?

Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
461
Πόντοι
21
καλησπέρα ξέρει κανείς αν είναι η Φωτεινή και η δώρα στον Scorpio στη τρουμπα?
Η Δώρα πριν περίπου 3 εβδομάδες ήταν που πήγα..Για Φωτεινή θα σε γελάσω δε την ξέρω καν και ούτε που πρόσεξα τις υπόλοιπες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom