Distro
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2019
- Like
- 203
- Πόντοι
- 1
Εχτές πηγε ένα φίλος να με πάει για 1η φορά (στο Πιρουέτ) και ήτανε κλειστοί με κατεβασμενα ρολλα κυριολεκτικα.ΕΚΕΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
Εχτές πηγε ένα φίλος να με πάει για 1η φορά (στο Πιρουέτ) και ήτανε κλειστοί με κατεβασμενα ρολλα κυριολεκτικα.ΕΚΕΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
Και χθες;Εχτές πηγε ένα φίλος να με πάει για 1η φορά (στο Πιρουέτ) και ήτανε κλειστοί με κατεβασμενα ρολλα κυριολεκτικα.
Οι ηλικίες είναι πλέον από 35 και πάνω, πολύ πάνω.Ρε παιδιά επειδή δεν έχω ιδέα από κωλομπαρα, είναι αλήθεια αυτό που λένε ότι έχουν γυναίκες μεγάλης ηλικίας και κακής εμφάνισης; Εκεί πλησιάζουν τον πελάτη οι εργαζόμενες ή συμβαίνει το αντίθετο; Από ποτά τι παίζει; Εκτός από τον Κάβο και το la luna στη Μιχαλακοπούλου υπάρχει κάτι καλύτερο στον χάρτη ή επειδή έχω μάθει στα στριπτιζαδικα η εμπειρία θα είναι άσχημη;
Μπορείς να κανεις μια περιγραφή για την εμφάνιση της; Ηλικία αναλογίες κλπ; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!Εκτακτη επισκεψη χαλαρα, μοναδικη που δουλευε η Φλωρα. Μαζι με την μπαργουμαν ειχαν πιασει κουβεντα με κατι γερους. Με το που με βλεπει η Φλωρα αφηνει τους γερους και ηρθε σε μενα. Με πηγε κατευθειαν στο ιδιαιτερο και με πλακωσε στα γλωσοφιλλα. Συννενοουμαστε για την τιμη και ηρθε μετα απο λιγο. Την ιδρωσε την φανελα ειδικα στο τσιμπουκι. Σεξ σε αρκετες στασεις, οσο καναμε οτι καναμε, απεξω κουβεντιαζαν οι αλλοι. Οπως ειπε και ο Golemis συστηνεται ανεπιφυλακτα η Φλωρα.
Πολυ καλες αναλογιες αν σου αρεσουν οι βυζουδες. λιγο σπασμενο προδωπο αλλα πολυ καλη. Ηλικια απροσδιοριστη ισως 45+Μπορείς να κανεις μια περιγραφή για την εμφάνιση της; Ηλικία αναλογίες κλπ; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Golemi αρχοντα εννοείται ριξε ξεκουραση κανε αυτα που πρεπει με οικογενεια και λοιπους συγγενεις και φιλους και οταν γουσταρεις πραγματικα χωρις καμμια πιεση απο πλευρας μου στειλε μηνυμα να βγουμε τσαρκα γιατι θελω απο παρτη σου ενα σεμιναριο καλης και εξυπνης συμπεριφορας που πρεπει να εχω στα κωλομπαρα για να περναω καλα χωρις να με μαδανε οικονομικα σε εμπιστευομαι και το κατεχεις καλο βραδυ και εδω ειμαστε Σε ευχαριστω εκ των προταιρων ΑρχηγεΑρχηγοι μου μετα απο πολυ ταλαιπωρια εφτασα Αθηνα. Πολυ κουραση απο το ταξιδι 23 ωρες. Ποια εχουν μεινει ανοιχτα για καταδρομικη απο Τριτη και μετα? Ειμαι πτωμα για αυτο το ΠΣΚ αλλα απο Τριτη αρχιζει η τουρνε σε οτι ομπαρο εχει μεινει ανοιχτο
Μεσα και εγω εαν γουσταρετε, Γκολεμης δεν γουσταρει ΛαΛουνα αλλα θαανθεωρησει οταν δει κατι καινουριες που εχουν ερθει. Εγω κανωενα μπανιο και κατεβαινω μια και μενω απο επανω ακριβως.Golemi αρχοντα εννοείται ριξε ξεκουραση κανε αυτα που πρεπει με οικογενεια και λοιπους συγγενεις και φιλους και οταν γουσταρεις πραγματικα χωρις καμμια πιεση απο πλευρας μου στειλε μηνυμα να βγουμε τσαρκα γιατι θελω απο παρτη σου ενα σεμιναριο καλης και εξυπνης συμπεριφορας που πρεπει να εχω στα κωλομπαρα για να περναω καλα χωρις να με μαδανε οικονομικα σε εμπιστευομαι και το κατεχεις καλο βραδυ και εδω ειμαστε Σε ευχαριστω εκ των προταιρων Αρχηγε
Φυσικα αν θες να ερθεις στη κωλομπαροτσαρκα με Golemi!!!Τυχερος που εισαι φιλε μου να μενεις απο πανω απο το λαλουνα ζηλευω ( με τη καλη εννοια παντα)καλα να περασεις!!!Μεσα και εγω εαν γουσταρετε, Γκολεμης δεν γουσταρει ΛαΛουνα αλλα θαανθεωρησει οταν δει κατι καινουριες που εχουν ερθει. Εγω κανωενα μπανιο και κατεβαινω μια και μενω απο επανω ακριβως.
;Oxi δεν είναι πια Χαλαρά. Αλλα θα γυρίσει η Βάλια λείαν συντόμως. Είναι η Φλώρα, μια καινουρια και η Νανά εφυγε μόνιμα.Η Αμαντα είναι ακόμα στο Χαλαρά; Έχει πάει κάνεις πρόσφατα;
Α ευχαριστώ. Έχει πάει άλλου η έχει σταματήσει γενικά; Μήπως ξέρεις ;;Oxi δεν είναι πια Χαλαρά. Αλλα θα γυρίσει η Βάλια λείαν συντόμως. Είναι η Φλώρα, μια καινουρια και η Νανά εφυγε μόνιμα.
Α ευχαριστώ. Έχει πάει άλλου η έχει σταματήσει γενικά; Μήπως ξέρεις ;
Ξέρουμε τι λεει η καινουργια. Εμφάνιση γουστα κτλπ.. Ευχαριστώ;Oxi δεν είναι πια Χαλαρά. Αλλα θα γυρίσει η Βάλια λείαν συντόμως. Είναι η Φλώρα, μια καινουρια και η Νανά εφυγε μόνιμα.
Η Δώρα πριν περίπου 3 εβδομάδες ήταν που πήγα..Για Φωτεινή θα σε γελάσω δε την ξέρω καν και ούτε που πρόσεξα τις υπόλοιπεςκαλησπέρα ξέρει κανείς αν είναι η Φωτεινή και η δώρα στον Scorpio στη τρουμπα?
Σ ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!!!Η Δώρα πριν περίπου 3 εβδομάδες ήταν που πήγα..Για Φωτεινή θα σε γελάσω δε την ξέρω καν και ούτε που πρόσεξα τις υπόλοιπες