Παίδες μια μικρή ενημέρωση: Το προηγούμενο Σάββατο πέρασα από το "La luna" στον Άγιο Φανούριο στο Ίλιον γύρω στις 4:00 και ήταν κλειστό. Λέω τυχαίο θα είναι λόγω του ότι ήταν ο καιρός βροχερός... Στη συνέχεια κατέβηκα στο "Fantasia" στην Τρούμπα για να ξανατσεκάρω το μαγαζί επειδή κάποιος εδώ είχε αφήσει υπόνοιες για παιχνίδια στον ομολουμένως πολύ ωραίο χώρο - καβάτζα δεξιά από τον κυρίως χώρο του μαγαζιού, με μόνο αρνητικό το ότι εκεί κάθεται και ο dj... Μιάμιση - δυο ώρες που κάθησα με το μαγαζί ΤΙΓΚΑ δεν είδα να παίζει απολύτως τίποτα, 60άρηδες ή και μεγαλύτεροι σε ηλικία πυρφόροι κερνούσαν αβέρτα ποτά, εμένα με πλησίασαν μια μέτρια milf Ρωσίδα και ένα άλλο θεόμουνο επίσης Ρωσίδα απ' αυτές που "φωνάζουν" όμως ότι έχοντας ως όπλο την εμφάνισή τους δεν πρόκειται να κάνουν κανένα εξτραδάκι, δεν κέρασα καμία τους - οι υπόλοιπες, μέτριες σε εμφάνιση, δε με πλησίασαν καν γιατί τα έτρωγαν από χορηγούς. Προκλητικά όπως είχα κάνει κάποτε και στο "Europa" πλήρωσα το ένα μόλις ποτό που είχα πάρει και την έκανα, φεύγοντας είδα να φεύγουν κάποιες απ' αυτές με τους χορηγούς τους και μπορεί να είχε και συνέχεια το πράγμα αλλά τουλάχιστον μες το μαγαζί δεν παίζει κάτι.
Το Σάββατο που μας πέρασε ξαναπήγα στο "La luna" στον Άγιο Φανούριο στο Ίλιον γύρω στις 4:30, πάλι κλειστό, αν και δεν έχει κάποιο ενοικιαστήριο απ' έξω νομίζω ότι το μαγαζί μας άφησε χρόνους, αν κάποιος μένει εκεί κοντά ας ρίξει κι εκείνος μια ματιά καμιά καθημερινή νωρίς να μας πει για σίγουρα. Αμέσως μετά συνέχισα για "Χαλαρά" παρότι ήξερα ότι κατά πάσα πιθανότητα θα δουλεύει μόνη της η Φλώρα, μπήκα μέσα, θερμές χαιρετούρες με τη Ρίτα, όμως δούλευε μόνη της πάλι η Φλώρα και είχε και πελάτη στην μπάρα και άλλον έναν παραδίπλα που την περίμενε να τελειώσει για να την κεράσει αυτός. Δεν κάθησα γιατί ήμουν μ' ένα φιλαράκι μαζί και δε θα μπορούσαμε να "εξυπηρετηθούμε" και οι δύο ούτως ή άλλως, η Ρίτα μου είπε ότι από απόψε Δευτέρα περιμένει να επιστρέψει η Βάλια και άλλες δυο καινούριες κοπέλες, να τις δούμε όταν έρθουν αν θα λένε τίποτα. Αμάντα (Τάνια) και Νανά τέλος οριστικά όπως γράφτηκε και από άλλους