Μετά από νυχτερινή έξοδο στα πέριξ του κέντρου της Αθήνας μέρη απόψε κατευθύνθηκα κατά τις τέσσερις παρά δέκα στο "Pirouette" που τόσον καιρό το λέω να ξαναπάω και δε μου κάθεται... Φτάνω στο μαγαζί απ' έξω, αναμμένη η ταμπέλα, ωραία λέω αλλά έλα που δεν είχε θέση και κάνω έναν γύρο για να παρκάρω... Με το που ξαναπερνάω από μπροστά τρία λεπτά ακριβώς μετά σβηστή η πινακίδα κι ήταν μόλις 4:00, τί κόλπα είναι αυτά ρε πούστη μου, του κορωνοϊού αποτελέσματα; Εμείς της παλιάς φρουράς 4:00 η ώρα πηγαίναμε στα κωλόμπαρα ως after, δε φεύγαμε... Τσαντισμένος κι ενώ στα ξενυχτάδικα "La luna" Μιχαλακοπούλου, "Χαλαρά" κ.τ.λπ. έχω πάει πάρα πολλές φορές και δεν ήθελα να ξαναπάω, ξεκινάω για μια ακόμα φορά για το "La luna" του Ιλίου. Ανοιχτό ευτυχώς, η μιλφάρα η μελαχρινή η Ρωσίδα η Γερασμία που είχα σταμπάρει απ' την προηγούμενη φορά ελεύθερη, σημειωτέον είχε πάλι live με την Κατερίνα Γαλανοπούλου και τον Κώστα Πένητα... Λοιπόν η φάση με το μαγαζί και τις τιμές του έχει ως εξής, πολύ περίεργες οι χρεώσεις του: Το απλό κερασμένο γυναικείο ποτό είναι στα 5 (!) ευρώ, το διπλό γυναικείο στα 10 (!!!) και το ανδρικό, αυτό που πίνει δηλαδή ο πελάτης στα... 7,5 ευρώ, δηλαδή το απλό ανδρικό είναι πιο ακριβό απ' το απλό γυναικείο, τέτοιο πράγμα δεν έχω ξανασυναντήσει... Κατά τα άλλα παρότι το πατάρι συνεχίζει να υπάρχει πάλι δεν είδα καμία κίνηση, στην μπάρα δεν πέφτουν καν χαμουρέματα, η Γερασμία που καθόμουν μαζί της παρότι μου έδωσε Facebook και τηλέφωνο απ' το πρώτο κιόλας ποτό που την κέρασα και μου είπε να βρεθούμε και έξω (απλά να βρεθούμε, δε διευκρίνισε για ξενοδοχείο κ.λπ.), μέσα στο μαγαζί δε μου έδωσε το παραμικρό θάρρος για να προχωρήσω σε άλλα κόλπα και φυσικά ούτε λόγος για το πατάρι... Συμπερασματικά όσοι ψάχνεστε για κερασματάδικο VFM περάστε καμιά βόλτα μήπως πετύχετε και τη Γερασμία αλλά μέχρι εκεί, η φάση στο "La luna" του Ιλίου είναι πεθαμένη και ακόμα κι αν είναι εύκολο να βγάλεις από εκεί γυναίκα έξω για ξενοδοχείο στο μαγαζί μέσα απ' ό,τι φαίνεται δεν παίζει τίποτα οπότε θα πρότεινα να το βγάλουμε οριστικά απ' τη λίστα των υπ' όψιν εκτός αν κάποιος φίλος μας καταθέσει μια διαφορετική εμπειρία.