Νέα

Κωλόμπαρα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
12 Νοε 2022
Like
4
Πόντοι
0
Σίγουρα γαμιέται καλά κι ας μην έχω κάνει ποτέ τίποτα μαζί της, είναι φωτιά λέμε, γυαλίζει το μάτι της. Από εκεί και πέρα όσον αφορά το πρώτο σκέλος της επισήμανσής σου ακριβώς όπως τα λες έχουν τα πράγματα μαζί της
Επίσης έμαθα ότι με όποιον τα είχε έπαθε μεγάλη νειλς τους τρώει τα λεφτά και μετά η την παρατάνε η τους αφήνει σεκους...και είχε μπει και σφήνα σε μια οικογένεια με 4 παιδιά τους διέλυσε τους ανθρωπους...γενικά μακρυά παίδες...να μην πληρρωνουμε για να γαμαμε είναι το θέμα η άμα πληρρωνουμε να μην μας γδερνουν ζωντανούς...

Εγγρ.
12 Νοε 2022
Like
4
Πόντοι
0
Σίγουρα γαμιέται καλά κι ας μην έχω κάνει ποτέ τίποτα μαζί της, είναι φωτιά λέμε, γυαλίζει το μάτι της. Από εκεί και πέρα όσον αφορά το πρώτο σκέλος της επισήμανσής σου ακριβώς όπως τα λες έχουν τα πράγματα μαζί της
Άσε που έμαθα για φύλακες και χίλια δυο άλλα...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Μετά από νυχτερινή έξοδο στα πέριξ του κέντρου της Αθήνας μέρη απόψε κατευθύνθηκα κατά τις τέσσερις παρά δέκα στο "Pirouette" που τόσον καιρό το λέω να ξαναπάω και δε μου κάθεται... Φτάνω στο μαγαζί απ' έξω, αναμμένη η ταμπέλα, ωραία λέω αλλά έλα που δεν είχε θέση και κάνω έναν γύρο για να παρκάρω... Με το που ξαναπερνάω από μπροστά τρία λεπτά ακριβώς μετά σβηστή η πινακίδα κι ήταν μόλις 4:00, τί κόλπα είναι αυτά ρε πούστη μου, του κορωνοϊού αποτελέσματα; Εμείς της παλιάς φρουράς 4:00 η ώρα πηγαίναμε στα κωλόμπαρα ως after, δε φεύγαμε... Τσαντισμένος κι ενώ στα ξενυχτάδικα "La luna" Μιχαλακοπούλου, "Χαλαρά" κ.τ.λπ. έχω πάει πάρα πολλές φορές και δεν ήθελα να ξαναπάω, ξεκινάω για μια ακόμα φορά για το "La luna" του Ιλίου. Ανοιχτό ευτυχώς, η μιλφάρα η μελαχρινή η Ρωσίδα η Γερασμία που είχα σταμπάρει απ' την προηγούμενη φορά ελεύθερη, σημειωτέον είχε πάλι live με την Κατερίνα Γαλανοπούλου και τον Κώστα Πένητα... Λοιπόν η φάση με το μαγαζί και τις τιμές του έχει ως εξής, πολύ περίεργες οι χρεώσεις του: Το απλό κερασμένο γυναικείο ποτό είναι στα 5 (!) ευρώ, το διπλό γυναικείο στα 10 (!!!) και το ανδρικό, αυτό που πίνει δηλαδή ο πελάτης στα... 7,5 ευρώ, δηλαδή το απλό ανδρικό είναι πιο ακριβό απ' το απλό γυναικείο, τέτοιο πράγμα δεν έχω ξανασυναντήσει... Κατά τα άλλα παρότι το πατάρι συνεχίζει να υπάρχει πάλι δεν είδα καμία κίνηση, στην μπάρα δεν πέφτουν καν χαμουρέματα, η Γερασμία που καθόμουν μαζί της παρότι μου έδωσε Facebook και τηλέφωνο απ' το πρώτο κιόλας ποτό που την κέρασα και μου είπε να βρεθούμε και έξω (απλά να βρεθούμε, δε διευκρίνισε για ξενοδοχείο κ.λπ.), μέσα στο μαγαζί δε μου έδωσε το παραμικρό θάρρος για να προχωρήσω σε άλλα κόλπα και φυσικά ούτε λόγος για το πατάρι... Συμπερασματικά όσοι ψάχνεστε για κερασματάδικο VFM περάστε καμιά βόλτα μήπως πετύχετε και τη Γερασμία αλλά μέχρι εκεί, η φάση στο "La luna" του Ιλίου είναι πεθαμένη και ακόμα κι αν είναι εύκολο να βγάλεις από εκεί γυναίκα έξω για ξενοδοχείο στο μαγαζί μέσα απ' ό,τι φαίνεται δεν παίζει τίποτα οπότε θα πρότεινα να το βγάλουμε οριστικά απ' τη λίστα των υπ' όψιν εκτός αν κάποιος φίλος μας καταθέσει μια διαφορετική εμπειρία.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.229
Πόντοι
3.846
αν με το κονέ που έκανες στο μαγαζί παίζει να γίνει η φάση σε κανένα ξενοδοχείο, τότε μπορεί και να αξίζει τον κόπο.

Μου θύμησες μια περίπτωση το 2005 που ήμουν φαντάρος στα Χανιά υπήρχε ένα μπαρ στην περιοχή των ΚΤΕΛ (εκεί που είναι μαζεμένα όλα) που ήταν ανοιχτό και το απόγευμα. Υποπτεύομαι για να μαζεύει τα φανταράκια και τους περαστικούς. Δε θυμάμαι το όνομα ,πήγα μία φορά και ήρθε για κέρασμα μία Ρουμάνα φωτιά. Έπεσε βέβαια τρελό χαμούρεμα για 6 το απόγευμα και μου είπε ότι το βράδυ θα την έβρισκα σε ένα άλλο μπαρ που είχε το ίδιο αφεντικό και το έλεγαν Αστέρια. Αυτό βρισκόταν λίγο πιο έξω από τα Χανιά (περιοχή Τσικαλαριά για όσους ξέρουν). Πήρα διανυκτέρευση στην επόμενη έξοδο και πήγα. Τα Αστέρια ήταν όντως κωλόμπαρο που γαμούσες σε μια αποθήκη στο πίσω μέρος και μάλιστα από τα καλύτερα που έχω πάει ποτέ με πάνω απο 10 γυναίκες και όλες αστέρια.
Καμιά φορά λοιπόν το μαγαζί λειτουργεί ως βιτρίνα για να δει και να εκτιμήσει ο πελάτης. Θα σου έλεγα αξιοποίησε το τηλέφωνο και πες στη Ρωσίδα ανοιχτά τι θέλεις. Δεν έχεις να χάσεις και τίποτα.

Beast of Burden

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2015
Κριτικές
26
Like
874
Πόντοι
311
Βόλτα κι εγώ χτες κέντρο μόνος, αφού έφαγα άκυρο από έναν φίλο που συνήθως πυρφορίζει κάθε Σάββατο.
Πρώτη στάση κόρνερ, έχει φέρει δύο καλά μουνάκια νεαρά. Η μία είχε μαδησει έναν φουκαρα ο οποίος έφυγε τύφλα και τους άφησε κι ενα πιστόλι γύρω στο κατοστάρικο και μαζί την κάρτα του της τράπεζας για να πάει κάποιος από το μαγαζί να τα σηκώσει (!!!)
Επόμενη στάση pub65 όπου δυστυχώς αυτή που έψαχνα έλειπε, έχει εξαφανιστεί μυστηριωδώς και μάλιστα ρωτούσαν εμένα αν ξέρω πώς και γιατί lol
Τέλος πάντων αφού απαξιωσα την Σοφία για άλλη μια φορά (σορι αγάπη μου αλλά έχεις γίνει ναυάγιο) ευχήθηκα και στην Κατερίνα που γιόρταζε προχτές (και δεν κέρασε ούτε ένα ποτήρι νερό ως συνήθως ) και...αυτά
Ήρεμη βραδιά χωρίς πολλές συγκινήσεις

Τελευταία τροποποίηση:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.290
Πόντοι
7.885
Μετά από νυχτερινή έξοδο στα πέριξ του κέντρου της Αθήνας μέρη απόψε κατευθύνθηκα κατά τις τέσσερις παρά δέκα στο "Pirouette" που τόσον καιρό το λέω να ξαναπάω και δε μου κάθεται... Φτάνω στο μαγαζί απ' έξω, αναμμένη η ταμπέλα, ωραία λέω αλλά έλα που δεν είχε θέση και κάνω έναν γύρο για να παρκάρω... Με το που ξαναπερνάω από μπροστά τρία λεπτά ακριβώς μετά σβηστή η πινακίδα κι ήταν μόλις 4:00, τί κόλπα είναι αυτά ρε πούστη μου, του κορωνοϊού αποτελέσματα; Εμείς της παλιάς φρουράς 4:00 η ώρα πηγαίναμε στα κωλόμπαρα ως after, δε φεύγαμε... Τσαντισμένος κι ενώ στα ξενυχτάδικα "La luna" Μιχαλακοπούλου, "Χαλαρά" κ.τ.λπ. έχω πάει πάρα πολλές φορές και δεν ήθελα να ξαναπάω, ξεκινάω για μια ακόμα φορά για το "La luna" του Ιλίου. Ανοιχτό ευτυχώς, η μιλφάρα η μελαχρινή η Ρωσίδα η Γερασμία που είχα σταμπάρει απ' την προηγούμενη φορά ελεύθερη, σημειωτέον είχε πάλι live με την Κατερίνα Γαλανοπούλου και τον Κώστα Πένητα... Λοιπόν η φάση με το μαγαζί και τις τιμές του έχει ως εξής, πολύ περίεργες οι χρεώσεις του: Το απλό κερασμένο γυναικείο ποτό είναι στα 5 (!) ευρώ, το διπλό γυναικείο στα 10 (!!!) και το ανδρικό, αυτό που πίνει δηλαδή ο πελάτης στα... 7,5 ευρώ, δηλαδή το απλό ανδρικό είναι πιο ακριβό απ' το απλό γυναικείο, τέτοιο πράγμα δεν έχω ξανασυναντήσει... Κατά τα άλλα παρότι το πατάρι συνεχίζει να υπάρχει πάλι δεν είδα καμία κίνηση, στην μπάρα δεν πέφτουν καν χαμουρέματα, η Γερασμία που καθόμουν μαζί της παρότι μου έδωσε Facebook και τηλέφωνο απ' το πρώτο κιόλας ποτό που την κέρασα και μου είπε να βρεθούμε και έξω (απλά να βρεθούμε, δε διευκρίνισε για ξενοδοχείο κ.λπ.), μέσα στο μαγαζί δε μου έδωσε το παραμικρό θάρρος για να προχωρήσω σε άλλα κόλπα και φυσικά ούτε λόγος για το πατάρι... Συμπερασματικά όσοι ψάχνεστε για κερασματάδικο VFM περάστε καμιά βόλτα μήπως πετύχετε και τη Γερασμία αλλά μέχρι εκεί, η φάση στο "La luna" του Ιλίου είναι πεθαμένη και ακόμα κι αν είναι εύκολο να βγάλεις από εκεί γυναίκα έξω για ξενοδοχείο στο μαγαζί μέσα απ' ό,τι φαίνεται δεν παίζει τίποτα οπότε θα πρότεινα να το βγάλουμε οριστικά απ' τη λίστα των υπ' όψιν εκτός αν κάποιος φίλος μας καταθέσει μια διαφορετική εμπειρία.
Τυπε σου αρεσαν οι γαλανοπουλου και ο πενητας ?? Κάνα λουλούδι τους πέταξες??

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
Περασα και εγω Παρασκευη βραδυ,απo το Corner ,εχει φερει μια πιτσιρικα ελληνιδα ,με το ονομα Μαγδαληνη ωραιο γκομενακι,αλλα την εκοψα για βιαστικη ,και δεν την κερασα....Εχει μια μιλφ Ρωσιδα με το ονομα Ινεσα ,και αλλη μια που δεν ηρθε ,καλο γκομενακι και αυτο....Αλλα το μαγαζι ειναι μονο για καβλαντα.Αλλα ωρες ωρες, φερνει κατι ωραιες ελληνιδες στο ξεκινημα τους.....Μπας και καταφερει κανενας για εξω.....Εκανα πριν και μια σταση στην Pub 65 ,χαλι μαυρο,δεν εφερε κατι νεο,και καθε φορα η Σοφια ,την βλεπω ολο και ποιο χαλια σε εμφανιση.....μαλλον το ποτο την εχει καταστρεψει.....Τι ηλικια λετε να εχει η Σοφια?

Beast of Burden

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2015
Κριτικές
26
Like
874
Πόντοι
311
Περασα και εγω Παρασκευη βραδυ,απo το Corner ,εχει φερει μια πιτσιρικα ελληνιδα ,με το ονομα Μαγδαληνη ωραιο γκομενακι,αλλα την εκοψα για βιαστικη ,και δεν την κερασα....Εχει μια μιλφ Ρωσιδα με το ονομα Ινεσα ,και αλλη μια που δεν ηρθε ,καλο γκομενακι και αυτο....Αλλα το μαγαζι ειναι μονο για καβλαντα.Αλλα ωρες ωρες, φερνει κατι ωραιες ελληνιδες στο ξεκινημα τους.....Μπας και καταφερει κανενας για εξω.....Εκανα πριν και μια σταση στην Pub 65 ,χαλι μαυρο,δεν εφερε κατι νεο,και καθε φορα η Σοφια ,την βλεπω ολο και ποιο χαλια σε εμφανιση.....μαλλον το ποτο την εχει καταστρεψει.....Τι ηλικια λετε να εχει η Σοφια?
Τύπε σίγουρα έχει προλάβει Αντρέα και ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ....40++
Την θυμάμαι από εποχή Κατερίνας στην Τροίας

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.072
Πόντοι
1.056
40-45

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.363
Πόντοι
5.595
Παίδες μια μικρή ενημέρωση: Το προηγούμενο Σάββατο πέρασα από το "La luna" στον Άγιο Φανούριο στο Ίλιον γύρω στις 4:00 και ήταν κλειστό. Λέω τυχαίο θα είναι λόγω του ότι ήταν ο καιρός βροχερός... Στη συνέχεια κατέβηκα στο "Fantasia" στην Τρούμπα για να ξανατσεκάρω το μαγαζί επειδή κάποιος εδώ είχε αφήσει υπόνοιες για παιχνίδια στον ομολουμένως πολύ ωραίο χώρο - καβάτζα δεξιά από τον κυρίως χώρο του μαγαζιού, με μόνο αρνητικό το ότι εκεί κάθεται και ο dj... Μιάμιση - δυο ώρες που κάθησα με το μαγαζί ΤΙΓΚΑ δεν είδα να παίζει απολύτως τίποτα, 60άρηδες ή και μεγαλύτεροι σε ηλικία πυρφόροι κερνούσαν αβέρτα ποτά, εμένα με πλησίασαν μια μέτρια milf Ρωσίδα και ένα άλλο θεόμουνο επίσης Ρωσίδα απ' αυτές που "φωνάζουν" όμως ότι έχοντας ως όπλο την εμφάνισή τους δεν πρόκειται να κάνουν κανένα εξτραδάκι, δεν κέρασα καμία τους - οι υπόλοιπες, μέτριες σε εμφάνιση, δε με πλησίασαν καν γιατί τα έτρωγαν από χορηγούς. Προκλητικά όπως είχα κάνει κάποτε και στο "Europa" πλήρωσα το ένα μόλις ποτό που είχα πάρει και την έκανα, φεύγοντας είδα να φεύγουν κάποιες απ' αυτές με τους χορηγούς τους και μπορεί να είχε και συνέχεια το πράγμα αλλά τουλάχιστον μες το μαγαζί δεν παίζει κάτι.

Το Σάββατο που μας πέρασε ξαναπήγα στο "La luna" στον Άγιο Φανούριο στο Ίλιον γύρω στις 4:30, πάλι κλειστό, αν και δεν έχει κάποιο ενοικιαστήριο απ' έξω νομίζω ότι το μαγαζί μας άφησε χρόνους, αν κάποιος μένει εκεί κοντά ας ρίξει κι εκείνος μια ματιά καμιά καθημερινή νωρίς να μας πει για σίγουρα. Αμέσως μετά συνέχισα για "Χαλαρά" παρότι ήξερα ότι κατά πάσα πιθανότητα θα δουλεύει μόνη της η Φλώρα, μπήκα μέσα, θερμές χαιρετούρες με τη Ρίτα, όμως δούλευε μόνη της πάλι η Φλώρα και είχε και πελάτη στην μπάρα και άλλον έναν παραδίπλα που την περίμενε να τελειώσει για να την κεράσει αυτός. Δεν κάθησα γιατί ήμουν μ' ένα φιλαράκι μαζί και δε θα μπορούσαμε να "εξυπηρετηθούμε" και οι δύο ούτως ή άλλως, η Ρίτα μου είπε ότι από απόψε Δευτέρα περιμένει να επιστρέψει η Βάλια και άλλες δυο καινούριες κοπέλες, να τις δούμε όταν έρθουν αν θα λένε τίποτα. Αμάντα (Τάνια) και Νανά τέλος οριστικά όπως γράφτηκε και από άλλους
Καλημέρα καλή Κυριακή
Κάποτε δούλευε μια Βουλγάρα εκεί, δεν θυμάμαι όνομα. Είναι ακόμα εκεί?

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Καλημέρα καλή Κυριακή
Φίλε η μόνη που βλέπεται εκεί μέσα είναι η Γερασμία οπότε μάλλον έχει φύγει η Βουλγάρα που λες

• Like
Αντιδράσεις: nzg

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
αν με το κονέ που έκανες στο μαγαζί παίζει να γίνει η φάση σε κανένα ξενοδοχείο, τότε μπορεί και να αξίζει τον κόπο.

Μου θύμησες μια περίπτωση το 2005 που ήμουν φαντάρος στα Χανιά υπήρχε ένα μπαρ στην περιοχή των ΚΤΕΛ (εκεί που είναι μαζεμένα όλα) που ήταν ανοιχτό και το απόγευμα. Υποπτεύομαι για να μαζεύει τα φανταράκια και τους περαστικούς. Δε θυμάμαι το όνομα ,πήγα μία φορά και ήρθε για κέρασμα μία Ρουμάνα φωτιά. Έπεσε βέβαια τρελό χαμούρεμα για 6 το απόγευμα και μου είπε ότι το βράδυ θα την έβρισκα σε ένα άλλο μπαρ που είχε το ίδιο αφεντικό και το έλεγαν Αστέρια. Αυτό βρισκόταν λίγο πιο έξω από τα Χανιά (περιοχή Τσικαλαριά για όσους ξέρουν). Πήρα διανυκτέρευση στην επόμενη έξοδο και πήγα. Τα Αστέρια ήταν όντως κωλόμπαρο που γαμούσες σε μια αποθήκη στο πίσω μέρος και μάλιστα από τα καλύτερα που έχω πάει ποτέ με πάνω απο 10 γυναίκες και όλες αστέρια.
Καμιά φορά λοιπόν το μαγαζί λειτουργεί ως βιτρίνα για να δει και να εκτιμήσει ο πελάτης. Θα σου έλεγα αξιοποίησε το τηλέφωνο και πες στη Ρωσίδα ανοιχτά τι θέλεις. Δεν έχεις να χάσεις και τίποτα.
Αυτό ακριβώς σκοπεύω να κάνω. Απλά βάσει της θεματικής του thread οποιεσδήποτε αναφορές στο "La luna" του Ιλίου μετά κι απ' τις καταδρομικές που έκανα μάλλον είναι off topic, εκτός όπως είπα αν κάποιος έχει διαφορετική πρόσφατη εμπειρία και με διαψεύσει. Κάποιοι παλιότερα είχαν γράψει κάπως αόριστα ότι γίνεται δουλίτσα στο πατάρι, το ίδιο ισχυρίζεται και ο Μπάμπης που κρατάει το μαγαζί επίσης αόριστα, αλλά δουλίτσα δε βλέπω να γίνεται... Δε γράφει και κανείς εδώ που να έχει πάει έστω παλιότερα την εμπειρία του για να ξέρουμε πού βαδίζουμε

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.363
Πόντοι
5.595
Φίλε η μόνη που βλέπεται εκεί μέσα είναι η Γερασμία οπότε μάλλον έχει φύγει η Βουλγάρα που λες
Καλημέρα καλή εβδομάδα, μιλάω για κάποια που εργαζόταν εκεί πριν το 2014. ευχαριστώ.

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.363
Πόντοι
5.595
Καλημέρα καλή Κυριακή
Για τη Βουλγαρα εννοούσα στο Χαλαρά όχι στο Laluna
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για τη Βουλγαρα εννοούσα στο Χαλαρά όχι στο Laluna

mirmidonas1976

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2017
Like
201
Πόντοι
0
Καλησπέρα μια ερώτηση για τους παλαιότερους υπάρχει σε κωλόμπαρο μαύρη όχι τσιγγάνα που να το δίνει και αν κάποιος γνωρίζει επίσης γυναίκα με μεγάλα στήθη όχι όμως παχουλή γιατί μια Στέλλα από Λαλούνα Μιχαλακοπούλου ρε παιδιά εντάξει το κορίτσι ευχάριστο και ομιλητικό αλλά είναι αρκετά κυβικά.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Παίδες μια ενημέρωση: Η Βάλια επέστρεψε από απόψε στο "Χαλαρά" και αναμένεται και νέα άφιξη στο μαγαζί η οποία έμαθα όμως ότι δε θα μιλάει πολύ καλά ελληνικά, για όσους βέβαια δεν είναι των κερασμάτων δε θα είναι πρόβλημα αυτό... Επίσης ήθελα να ρωτήσω, "Σκορπιό" στην Τρούμπα έχει πάει κανείς τώρα τελευταία να μας ρίξει καμιά ενημέρωση; Καιρό έχουμε να γράψουμε γι' αυτό το μαγαζί που είναι πολύ τίμιο όσον αφορά τις υπηρεσίες που προσφέρει. Τέλος θα ήθελα αν τυχόν έχει πάει κάποιος στο "Lucy' s" στην αρχή της Μεσογείων μετά από την αλλαγή ιδιοκτήτη να μας γράψει την εμπειρία του, γίνονται ακόμα άλλα κόλπα στις τουαλέτες ή έχει αλλάξει ρότα το μαγαζί; Θα πήγαινα και εγώ για αυτοψία αλλά έχουμε βριστεί διαδικτυακά με το μαλάκα που το αγόρασε προ κορωνοϊού και δε θέλω πάρε - δω΄σε μαζί του

jimbo24

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Απρ 2016
Κριτικές
32
Like
1.240
Πόντοι
1.071
Καλησπέρα μια ερώτηση για τους παλαιότερους υπάρχει σε κωλόμπαρο μαύρη όχι τσιγγάνα που να το δίνει και αν κάποιος γνωρίζει επίσης γυναίκα με μεγάλα στήθη όχι όμως παχουλή γιατί μια Στέλλα από Λαλούνα Μιχαλακοπούλου ρε παιδιά εντάξει το κορίτσι ευχάριστο και ομιλητικό αλλά είναι αρκετά κυβικά.
Και τι στεναχωριεσαι; Γεφυροπλαστιγγα είσαι και φοβάσαι μη λυγίσεις;

PSK13

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Like
16
Πόντοι
0
Παίδες μια ενημέρωση: Η Βάλια επέστρεψε από απόψε στο "Χαλαρά" και αναμένεται και νέα άφιξη στο μαγαζί η οποία έμαθα όμως ότι δε θα μιλάει πολύ καλά ελληνικά, για όσους βέβαια δεν είναι των κερασμάτων δε θα είναι πρόβλημα αυτό... Επίσης ήθελα να ρωτήσω, "Σκορπιό" στην Τρούμπα έχει πάει κανείς τώρα τελευταία να μας ρίξει καμιά ενημέρωση; Καιρό έχουμε να γράψουμε γι' αυτό το μαγαζί που είναι πολύ τίμιο όσον αφορά τις υπηρεσίες που προσφέρει. Τέλος θα ήθελα αν τυχόν έχει πάει κάποιος στο "Lucy' s" στην αρχή της Μεσογείων μετά από την αλλαγή ιδιοκτήτη να μας γράψει την εμπειρία του, γίνονται ακόμα άλλα κόλπα στις τουαλέτες ή έχει αλλάξει ρότα το μαγαζί; Θα πήγαινα και εγώ για αυτοψία αλλά έχουμε βριστεί διαδικτυακά με το μαλάκα που το αγόρασε προ κορωνοϊού και δε θέλω πάρε - δω΄σε μαζί του

Δεν ειχε αλλάξει η ιδιοκτησία αυτός που λες δεν είναι στο μαγαζί πλέον

Knoper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2022
Like
2.724
Πόντοι
446
Αυτό το μαγαζί είναι κοντά στον πύργο των Αθηνών;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom