dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.882
- Πόντοι
- 746
Θα ήθελα την Διεύθ του Σκορπιού.
Να περάσω αξίζει η όχι.
Να περάσω αξίζει η όχι.
Στην Τρούμπα είναι, στην οδό Νοταρά. Νούμερο δεν θυμάμαι, αλλά είναι κοντά στην διασταύρωση με την 2ας Μεραρχίας. Αν αξίζει τώρα δεν ξέρω, παλαιότερα όμως είχα περάσει πολύ καλά.Θα ήθελα την Διεύθ του Σκορπιού.
Να περάσω αξίζει η όχι.
Τερμα Νοταρα λιγο πριν βγεις ΔικαστηριαΣτην Τρούμπα είναι, στην οδό Νοταρά. Νούμερο δεν θυμάμαι, αλλά είναι κοντά στην διασταύρωση με την 2ας Μεραρχίας. Αν αξίζει τώρα δεν ξέρω, παλαιότερα όμως είχα περάσει πολύ καλά.
Νοταρά 93-95 η διεύθυνση του Σκορπιού..Θα ήθελα την Διεύθ του Σκορπιού.
Να περάσω αξίζει η όχι.
Και με 50 έπαιρνα πλήρες μενού στο παρελθόν.Νοταρά 93-95 η διεύθυνση του Σκορπιού..
Μπορείς να πάρεις φραπεδακι με λεφτά αρκετά λιγότερα από 50..Μου έχει τύχει με τελικό κόστος 25
Δε διαφωνω. Για κιαλους πελατες ορισμενες ειχαν και τετοιες τιμεςΚαι με 50 έπαιρνα πλήρες μενού στο παρελθόν.
Είναι αυτό που έχει μια κορωνα απέξω; Ρε μάγκες είναι κωλομπαρο ή λέσχη γιατί έχω δει κόσμο να μπαινοβγαίνει αλλά δν έχω ιδέα τι φάση! Λέω για το μαγαζι που ουσιαστικά είναι γωνία με Ιθακης!Μεταξύ Ιθάκης και Κεφαλληνίας, στην αριστερή πλευρά. Τώρα λέγεται Comple το μαγαζί.
Αυτό που λες, το γωνιακό, με το μαύρο χρώμα, είναι λέσχη. Το μπαρ είναι ακριβώς δίπλα.Είναι αυτό που έχει μια κορωνα απέξω; Ρε μάγκες είναι κωλομπαρο ή λέσχη γιατί έχω δει κόσμο να μπαινοβγαίνει αλλά δν έχω ιδέα τι φάση! Λέω για το μαγαζι που ουσιαστικά είναι γωνία με Ιθακης!
Καλό πελάτη εκεί δεν θα με έλεγε κάποιος.Δε διαφωνω. Για κιαλους πελατες ορισμενες ειχαν και τετοιες τιμες
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!Αυτό που λες, το γωνιακό, με το μαύρο χρώμα, είναι λέσχη. Το μπαρ είναι ακριβώς δίπλα.
Χαλαρά μπορείς και με ένα 60αριΣε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!
Όποτε σε κωλομπαρο τύπου χαλαρά και άλλο ένα που είπατε μεταμόρφωση θες κάνα 100αρικο για να ρίξεις μανίκι σωστα;
Στο Χαλαρά συνήθως ζητάνε 70 αλλά παίρνει παζάρι η τιμή και κατεβαίνει εύκολα.Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!
Όποτε σε κωλομπαρο τύπου χαλαρά και άλλο ένα που είπατε μεταμόρφωση θες κάνα 100αρικο για να ρίξεις μανίκι σωστα;
Λαλουνα εννοούσα σορρυ νόμιζα ότι ήταν μεταμόρφωση !Στο Χαλαρά συνήθως ζητάνε 70 αλλά παίρνει παζάρι η τιμή και κατεβαίνει εύκολα.
Στη Μεταμόρφωση δεν θυμάμαι κωλόμπαρο γενικότερα, όχι να γαμάς κιόλας. Πότε αναφέρθηκε κάτι τέτοιο εδώ;
Άλλες επιλογές για γαμήσι που δουλεύουν ακόμα (γιατί έχουν κλείσει πολλά πχ. Μύθος, Kiss) είναι το Λαλούνα στα Ιλίσια, το Stass πίσω από το Caravel, ο Σκορπιός στην Τρούμπα και το Πιρουέτ στην Ιθάκης.
Προσωπικά θεωρώ το Λαλούνα την καλύτερη επιλογή.Λαλουνα εννοούσα σορρυ νόμιζα ότι ήταν μεταμόρφωση !
Σ ευχαριστώ απλά ξέρεις σαν πρωτάρης και νέος εμφανισιακά σχετικά δεν ξέρω πως θα το διαχειριστώ εκεί για να μπω στ ψητό!Προσωπικά θεωρώ το Λαλούνα την καλύτερη επιλογή.
ΕΚΕΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.παιδια ξερει κανεις που δουλευει τωραη Ελενα η ξανθια ρωσιδα που δουλευε παλια στο Πιρουετ στην Ιθακης?
Στο Πιρουέτ είναι και τώρα.παιδια ξερει κανεις που δουλευει τωραη Ελενα η ξανθια ρωσιδα που δουλευε παλια στο Πιρουετ στην Ιθακης?
Θα στο προτείνουν μόνες τους αν είναι.Σ ευχαριστώ απλά ξέρεις σαν πρωτάρης και νέος εμφανισιακά σχετικά δεν ξέρω πως θα το διαχειριστώ εκεί για να μπω στ ψητό!
Ευχαριστώ για την βοήθεια!Θα στο προτείνουν μόνες τους αν είναι.