Οδος Κυπρου κοντα στο μπουρναζι....Καλημερα
Το χαλαρα που ειναι στο Περιστέρι ???
Αξίζει να παει καποιος ???
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωλόμπαρα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
Golemis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.787
- Πόντοι
- 216
Χαλαρα αξιζει παντα. Ξεκινα με τη Φλωρα αν ειναι εκει και θα με θυμηθειςΚαλημερα
Το χαλαρα που ειναι στο Περιστέρι ???
Αξίζει να παει καποιος ???
Forgivebutnotforget
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 281
- Πόντοι
- 21
Ευχσριστω παρα πολυ οταν το κανω θα παραθεσω τις εντυπωσειςΘα σου πρότεινα το La Luna στα Ιλίσια, Μαιάνδρου 3 (παράλληλος της Μιχαλακοπούλου).
Έχει αρκετές γυναίκες, σε αυτές τις ηλικίες, και στην καβάντζα πας με 50 ευρώ συνήθως.
Με 100 που λες είσαι κομπλέ.
Intruder80
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3.476
- Πόντοι
- 456
Kαλησπερα κι απο μενα παίδες...το "Χαλαρα" στο Μπουρνάζι μου φαινεται να σταζει μέλι σύμφωνα με προηγούμενες περιγραφες και να ειναι και vfm καθοτι οι καιροι ειναι δύσκολοι....σκοπευω συντομα να το επισκεφθώ πειτε μου λιγο ποια προτείνετε να παρω στα πριβέ???Εχω ιδιαιτερη έφεση στα milfακια 30-40 ετων με δυνατα χαρίσματα κι ας ειναι λιγο τσιμπιμενα τα κιλά (οχι μπετονιέρες...ξεκαθαρίζω)!!!!
dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.882
- Πόντοι
- 746
Σκορπιός Τρούμπα αξίζει γενικά να περάσω η όχι.
Distro
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2019
- Like
- 203
- Πόντοι
- 1
Της αρέσει οτιδήποτε δεν είναι φυσιολογικό και συχενεται το " τεμπέλικο". Δηλαδή πίπα και cowgirl position και τέλος. Αλλά η ερώτηση για κάθε άτομο είναι διαφορετική εξαρτάται από 1000 παράγοντες. Άρχισε με κάτι πιο εύκολο στη χρήση αλλά πιο δύσκολο στην αποκτησηπου βρίσκεται το το μαγαζί σωματότυπος αμαντας και ποιες στάσεις κανατε κ τις αρεσουν και ποση διάρκεια έχει το σεξ με την ΑΜΑΝΤΑ
Golemis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.787
- Πόντοι
- 216
Ξεκινα με Φλωρα να σε φτιαξειKαλησπερα κι απο μενα παίδες...το "Χαλαρα" στο Μπουρνάζι μου φαινεται να σταζει μέλι σύμφωνα με προηγούμενες περιγραφες και να ειναι και vfm καθοτι οι καιροι ειναι δύσκολοι....σκοπευω συντομα να το επισκεφθώ πειτε μου λιγο ποια προτείνετε να παρω στα πριβέ???Εχω ιδιαιτερη έφεση στα milfακια 30-40 ετων με δυνατα χαρίσματα κι ας ειναι λιγο τσιμπιμενα τα κιλά (οχι μπετονιέρες...ξεκαθαρίζω)!!!!
Intruder80
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3.476
- Πόντοι
- 456
Το σημειώνω και το κρατάω...να σαι καλα τυπε μου ευχαριστώ!!!!Ξεκινα με Φλωρα να σε φτιαξει
Golemis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.787
- Πόντοι
- 216
Παντα καλα και μπορει να με πετυχεις και εκειΤο σημειώνω και το κρατάω...να σαι καλα τυπε μου ευχαριστώ!!!!
Intruder80
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3.476
- Πόντοι
- 456
Εισαι συχνος θαμώνας???Τις ξέρεις ολες ....με το μικρο τους...το στριγκάκι???Παντα καλα και μπορει να με πετυχεις και εκει
Golemis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.787
- Πόντοι
- 216
Οταν ειμαι Ελλαδα ναι. Τις ξερω σχεδον ολες ειδεικα Αμαντα (Τανυα), Φλωρα και ΒαλιαΕισαι συχνος θαμώνας???Τις ξέρεις ολες ....με το μικρο τους...το στριγκάκι???
dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.882
- Πόντοι
- 746
Πέρασα απο pub65 η απόλυτη παρακμή. 4 κοπέλες σύνολο. Ο θεός να κάνει τις 2 κοπέλες. Ήπια ένα ποτό και έφυγα. Οι δύο δεν πρέπει να βλέπανε στο μισό μέτρο απο την κόκα. Η τρίτη πρέπει να είχε τρακάρει με νταλίκα. Μόνο γύψο στο κεφάλι δεν είχε.
Έφυγα και πήγα athens queens να δώ κανα μουνί τοπ για να μου φύγει η βρώμα που είδαν τα μάτια μου.
Δεν ξέρω αν αξίζει να ξαναπεράσω ούτε απ'έξω.
Έφυγα και πήγα athens queens να δώ κανα μουνί τοπ για να μου φύγει η βρώμα που είδαν τα μάτια μου.
Golemis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.787
- Πόντοι
- 216
Αμεσως θεραπεια στην κλινικη του ΧαλαραΠέρασα απο pub65 η απόλυτη παρακμή. 4 κοπέλες σύνολο. Ο θεός να κάνει τις 2 κοπέλες. Ήπια ένα ποτό και έφυγα. Οι δύο δεν πρέπει να βλέπανε στο μισό μέτρο απο την κόκα. Η τρίτη πρέπει να είχε τρακάρει με νταλίκα. Μόνο γύψο στο κεφάλι δεν είχε.
Intruder80
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3.476
- Πόντοι
- 456
Ευχαριστω δικε μου πολυ ωραια μαγκια το κομμάτι...και κατι δικο μου...και τα υπόλοιπα.... σουξεδάκια επι το έργον!!!!Λοιπον και για τον Αρχηγο της νυχτας Intruder80 to χαριζω για να φτειαχνεται.
Beast of Burden
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 26
- Like
- 874
- Πόντοι
- 311
Να πούμε με την ευκαιρία οτι η γνωστή Δώρα από pub65, kiss, strass κλπ είναι πλέον στην πρώην μάσκα γ' Σεπτεμβρίου.
Μαζί με Μικαέλα (η μπαργουμαν) την μελαχρινή Ρωσίδα με την ξινή μούρη, ένα πιτσιρίκι γυφτορουμανάκι, και μια ξανθιά που μου διαφεύγει το όνομα αλλά όπως έχουν αναφέρει σε προηγούμενες σελίδες συναγωνιστές πέρασαν αρκετά καλά μαζί της
Μαζί με Μικαέλα (η μπαργουμαν) την μελαχρινή Ρωσίδα με την ξινή μούρη, ένα πιτσιρίκι γυφτορουμανάκι, και μια ξανθιά που μου διαφεύγει το όνομα αλλά όπως έχουν αναφέρει σε προηγούμενες σελίδες συναγωνιστές πέρασαν αρκετά καλά μαζί της
Golemis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.787
- Πόντοι
- 216
Το εχω ξεχασει μετα απο τοσα χρονια σε ποιο υψος στη Γ Σεπτεμβριου?Να πούμε με την ευκαιρία οτι η γνωστή Δώρα από pub65, kiss, strass κλπ είναι πλέον στην πρώην μάσκα γ' Σεπτεμβρίου.
El Papacito
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 8.064
- Πόντοι
- 1.056
Μεταξύ Ιθάκης και Κεφαλληνίας, στην αριστερή πλευρά. Τώρα λέγεται Comple το μαγαζί.Το εχω ξεχασει μετα απο τοσα χρονια σε ποιο υψος στη Γ Σεπτεμβριου?
Golemis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.787
- Πόντοι
- 216
Γι αυτο εισαι Αρχηγος της ΝυχταςΜεταξύ Ιθάκης και Κεφαλληνίας, στην αριστερή πλευρά. Τώρα λέγεται Comple το μαγαζί.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 6K