Νέα

Κωλόμπαρα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
χερετω σας. καλη χρονια με υγεια. ενα περασμα απο χαλαρα το σαββατο εκανα μιας και ειχα ανυσηχιες. λιγος κοσμος μεσα ενω τ κοριτσια πανω κατω τ ιδια ενω πηρε τ ματι μου και 1,2 μαυρουλες. η βραδια περασε με την τζενη ενα ξανθο καυλιδιο αποβουλγαρια. ειχα ξαναπερασει μαζι της και δεν ηταν ο νουμερο ενα στοχος αλλα βαριομουν να περιμενω τισ αλλες οποτε την κερασα ενα ποτο και περασαμε στα ενδωτερα. ενα 70αρι εδωσα μαζι με το ποτο μου ,το κερασμα της και την ...αγαπη μας οπως ειπε. με λιγα λογια 5 ευρω το ποτο μου, 10 τ δικο της και 55 το σεξακι. μεσα στο παραβαν ξεσκιστηκαμε ενω οπως μου ειπε θα μπορουσε να φερει και καμια αλλη απο κει να με πιπωσουν ταυτοχρονως και να τισ χυσω στα προσωπακια τους. βεβαια αυτο πηγαινε παραπανω και δεν τ εψαξα να πω την αληθεια. μετα τον αγωνα αραξαμε ειπαμε 3,4 πιπες και εξαφανιστηκα. καποια στιγμη τυρουμενων των συνθηκων και των ευροπουλων θα κανω μια επισκεψη να χτυπησω νεο αιμα καθως εχω περασει με τζενη και φλωρα απο εκει και θελω ν δοκιμασω και καμια αλλη. υγειενεται και καλες τσαρκες.

Δύο ερωτήσεις: Πρώτον, αν ήταν εκεί η Φλώρα. Δεύτερον, από μεγάλα βυζιά τί παίζει στις κοπέλες που δουλεύουν τώρα που πήγες ;)

vendeta7

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2015
Like
352
Πόντοι
21
Δύο ερωτήσεις: Πρώτον, αν ήταν εκεί η Φλώρα. Δεύτερον, από μεγάλα βυζιά τί παίζει στις κοπέλες που δουλεύουν τώρα που πήγες ;)
καλο μεσημερι. εκει ηταν η φλωρα αλλα ηταν σε αλλη παρεα και πηρε εναν μαχητη και πηγαν να απομωνοθουν για μαχη. τωρα οσον αφορα μεγαλα βυζια μονο μια ξανθια πουρατζα πηρε τ ματι μου με μαγααααλα μασταρια. οι υπολοιπες νορμαλ μεγεθη.

• Like
Αντιδράσεις: spyvar

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
καλο μεσημερι. εκει ηταν η φλωρα αλλα ηταν σε αλλη παρεα και πηρε εναν μαχητη και πηγαν να απομωνοθουν για μαχη. Τωρα οσον αφορα μεγαλα βυζια μονο μια ξανθια πουρατζα πηρε το ματι μου με μεγααααλα μασταρια. οι υπολοιπες νορμαλ μεγεθη.

Μας κάνει :P

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Απορώ πώς σας αρέσουν τα μεγάλα στήθη... :dunno:

Tunes_of_war

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2017
Κριτικές
4
Like
322
Πόντοι
281

Νομίζω την ξέρω...μου βγήκε 55 ευρώ γαμήσι και ποτά...έχει άλλη μια ξανθιά με ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΥΖΙΑ αλλά πιεστική, έχω πάρει κανα δυο τρια τηλέφωνα απο εκεί μέσα....

Η πουράτζα μου έστελνε και μηνύματα viber μετά

giwrgos@

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Like
40
Πόντοι
1
Κανα μαγαζι με μιλφ σε αθηνα σε μαγκες για πειτε... :fuck2:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035

Συνημμένα

• titsagain.jpg
    titsagain.jpg
    36,5 KB · Εμφανίσεις: 34

Jason86

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Κριτικές
9
Like
131
Πόντοι
1
χερετω σας. καλη χρονια με υγεια. ενα περασμα απο χαλαρα το σαββατο εκανα μιας και ειχα ανυσηχιες. λιγος κοσμος μεσα ενω τ κοριτσια πανω κατω τ ιδια ενω πηρε τ ματι μου και 1,2 μαυρουλες. η βραδια περασε με την τζενη ενα ξανθο καυλιδιο αποβουλγαρια. ειχα ξαναπερασει μαζι της και δεν ηταν ο νουμερο ενα στοχος αλλα βαριομουν να περιμενω τισ αλλες οποτε την κερασα ενα ποτο και περασαμε στα ενδωτερα. ενα 70αρι εδωσα μαζι με το ποτο μου ,το κερασμα της και την ...αγαπη μας οπως ειπε. με λιγα λογια 5 ευρω το ποτο μου, 10 τ δικο της και 55 το σεξακι. μεσα στο παραβαν ξεσκιστηκαμε ενω οπως μου ειπε θα μπορουσε να φερει και καμια αλλη απο κει να με πιπωσουν ταυτοχρονως και να τισ χυσω στα προσωπακια τους. βεβαια αυτο πηγαινε παραπανω και δεν τ εψαξα να πω την αληθεια. μετα τον αγωνα αραξαμε ειπαμε 3,4 πιπες και εξαφανιστηκα. καποια στιγμη τυρουμενων των συνθηκων και των ευροπουλων θα κανω μια επισκεψη να χτυπησω νεο αιμα καθως εχω περασει με τζενη και φλωρα απο εκει και θελω ν δοκιμασω και καμια αλλη. υγειενεται και καλες τσαρκες.

για ποιο λες?

Ben Leiper

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
118
Πόντοι
0
Δεν ξέρω αν πρέπει να το γράψω εδώ το θέμα αλλά...

Πριν τρεις εβδομάδες,ψάχνοντας τις αγγελίες του κάνε σεξ για κάποια ανεξάρτητη,βρήκα την αγγελία μιας κοπέλας με το όνομα Ανθή.
Ξανθιά,με νορμάλ φωτογραφίες που δεν έδειχναν ψεύτικες.
Τηλέφωνο επικοινωνίας δεν είχε παρα μόνο email.
Της έστειλα λοιπόν και μου είπε τα σχετικά (τιμές,πρόγραμμα,τηλέφωνο,περιοχή που κινειται) αλλά της ζήτησα να μου στείλει και μια φωτογραφία της με πρόσωπο:
Απλά μια συμπαθητική κοπέλα δίχως κάτι το ιδιαίτερο επάνω της για να την πεις κούκλα.
Η φωτογραφία της ήταν τραβηγμένη από μαγαζί μπαρ.

Για να μη τα πολυλογώ από την κουβέντα που κάναμε κατάλαβα που μπορεί να δουλεύει αλλά και πάλι ήθελε ψάξιμο!
Ώσπου τελικά μέσω φίλου που παίζει τα συνοικιακά μπαράκια στα δάκτυλα,δείχνοντάς του τη φωτογραφία,ανακάλυψα ότι δουλεύει σε ένα μικρό μπαρ στην Ιουλιανού 85.Blue planet ή τέλος πάντων κάπως έτσι είναι το όνομά του.
Δεν ξέρω αν η κοπέλα κάνει παιχνίδι και εκεί στο μαγαζί αλλά η αγγελία της ήταν ξεκάθαρη!

barfly05

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Blue Cafe λες μαλλον αριστερα κατεβαινοντας Ιουλιανου, μετα την Μ.Βοδα.Εχω καιρο να περασω τυπε , αλλα δεν ηταν για παιχνιδι, μπλα μπλα, κανα χουφτωμα, κερασμα κλπ κλπ κλπ.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Δεν ξέρω αν πρέπει να το γράψω εδώ το θέμα αλλά...

Πριν τρεις εβδομάδες,ψάχνοντας τις αγγελίες του κάνε σεξ για κάποια ανεξάρτητη,βρήκα την αγγελία μιας κοπέλας με το όνομα Ανθή.
Ξανθιά,με νορμάλ φωτογραφίες που δεν έδειχναν ψεύτικες.
Τηλέφωνο επικοινωνίας δεν είχε παρα μόνο email.
Της έστειλα λοιπόν και μου είπε τα σχετικά (τιμές,πρόγραμμα,τηλέφωνο,περιοχή που κινειται) αλλά της ζήτησα να μου στείλει και μια φωτογραφία της με πρόσωπο:
Απλά μια συμπαθητική κοπέλα δίχως κάτι το ιδιαίτερο επάνω της για να την πεις κούκλα.
Η φωτογραφία της ήταν τραβηγμένη από μαγαζί μπαρ.

Για να μη τα πολυλογώ από την κουβέντα που κάναμε κατάλαβα που μπορεί να δουλεύει αλλά και πάλι ήθελε ψάξιμο!
Ώσπου τελικά μέσω φίλου που παίζει τα συνοικιακά μπαράκια στα δάκτυλα,δείχνοντάς του τη φωτογραφία,ανακάλυψα ότι δουλεύει σε ένα μικρό μπαρ στην Ιουλιανού 85.Blue planet ή τέλος πάντων κάπως έτσι είναι το όνομά του.
Δεν ξέρω αν η κοπέλα κάνει παιχνίδι και εκεί στο μαγαζί αλλά η αγγελία της ήταν ξεκάθαρη!

Πιθανότατα την έκαψες...

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Κριτικές
7
Like
580
Πόντοι
306
Νομίζω την ξέρω...μου βγήκε 55 ευρώ γαμήσι και ποτά...έχει άλλη μια ξανθιά με ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΥΖΙΑ αλλά πιεστική, έχω πάρει κανα δυο τρια τηλέφωνα απο εκεί μέσα....

Η πουράτζα μου έστελνε και μηνύματα viber μετά

Αυτά είναι παρακμιακά κονέ!!!! Ζηλευω

• Like
Αντιδράσεις: spyvar

Athanasios kolompar

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2019
Like
20
Πόντοι
0
Kαλημερα στην παρεα και καλη χρονια!!Ειμαι καινουριο μελος εδω και θα ηθελα να ρωτησω με το Lucy στην μεσογειων τι παιζει απο τεμαχια και επισης αν παιζει και καβατζα για κατι παραπανω!Η μεχρι τωρα εμπειρια μου ειναι στο Χαλαρα και στο λα λουνα τα οποιο ειναι στανταρακια εδω και 2 χρονια τουλαχιστον και ειπα να διευρυνω τους οριζοντες μου για κατι καινουργιο!

arsenikos100

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
61
Πόντοι
0
Καλημέρα, έχουμε διεύθυνση για το ΧΑΛΑΡΑ στο Περιστέρι?

vendeta7

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2015
Like
352
Πόντοι
21
Καλημέρα, έχουμε διεύθυνση για το ΧΑΛΑΡΑ στο Περιστέρι?
καλο μεσημερι. στην κυπρου ειναι. οπως ανεβαινεις στο δεξι σου χερι μετα απο 2.3 τετραγωνα. και με τ ποδια να πας απο την πλατεια του μετρο κοντα ειναι

Athanasios kolompar

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2019
Like
20
Πόντοι
0
Επισκεψη σττο Χαλαρα πριν απο δυο βδομαδες!Απο ροστερ 6 κοπελες ψιλοσαπιλα φαση και τελικα ξεχωρισα μια μαυρουλα απο Νιγηρια της οποιας το ονομα δεν το συγκρατησα και με οποια πηγαμε στην καβατζα στους καναπεδες για τα παρελκομενα με 50 ευρω!Βεβαια ολο το κοστος με κατι ποτα πηγε στα 85 ευρω.Μια Ραμονα που δουλευε εκει ξερετε τι απεγινε?Απο τι ξερω πηγε στο lords μετα αλλα απο κει κι επειτα η τυχη της αγνοειται αν γνωριζει κανεις κατι ας ενημερωσει!Επισης μαγκες για Lucy στην μεσογειων τι παιζει?Απο τεμαχια και καβαντζα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom