mailakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 816
- Πόντοι
- 96
Μπαρμπουτιερα δυνατη!!royale οπως λεμε flush royal.. και στην ταμπελα 4 τραπουλοχαρτα.. χμμμμ τι να είναι άραγε...
Μπαρμπουτιερα δυνατη!!royale οπως λεμε flush royal.. και στην ταμπελα 4 τραπουλοχαρτα.. χμμμμ τι να είναι άραγε...
χερετω σας. καλη χρονια με υγεια. ενα περασμα απο χαλαρα το σαββατο εκανα μιας και ειχα ανυσηχιες. λιγος κοσμος μεσα ενω τ κοριτσια πανω κατω τ ιδια ενω πηρε τ ματι μου και 1,2 μαυρουλες. η βραδια περασε με την τζενη ενα ξανθο καυλιδιο αποβουλγαρια. ειχα ξαναπερασει μαζι της και δεν ηταν ο νουμερο ενα στοχος αλλα βαριομουν να περιμενω τισ αλλες οποτε την κερασα ενα ποτο και περασαμε στα ενδωτερα. ενα 70αρι εδωσα μαζι με το ποτο μου ,το κερασμα της και την ...αγαπη μας οπως ειπε. με λιγα λογια 5 ευρω το ποτο μου, 10 τ δικο της και 55 το σεξακι. μεσα στο παραβαν ξεσκιστηκαμε ενω οπως μου ειπε θα μπορουσε να φερει και καμια αλλη απο κει να με πιπωσουν ταυτοχρονως και να τισ χυσω στα προσωπακια τους. βεβαια αυτο πηγαινε παραπανω και δεν τ εψαξα να πω την αληθεια. μετα τον αγωνα αραξαμε ειπαμε 3,4 πιπες και εξαφανιστηκα. καποια στιγμη τυρουμενων των συνθηκων και των ευροπουλων θα κανω μια επισκεψη να χτυπησω νεο αιμα καθως εχω περασει με τζενη και φλωρα απο εκει και θελω ν δοκιμασω και καμια αλλη. υγειενεται και καλες τσαρκες.
καλο μεσημερι. εκει ηταν η φλωρα αλλα ηταν σε αλλη παρεα και πηρε εναν μαχητη και πηγαν να απομωνοθουν για μαχη. τωρα οσον αφορα μεγαλα βυζια μονο μια ξανθια πουρατζα πηρε τ ματι μου με μαγααααλα μασταρια. οι υπολοιπες νορμαλ μεγεθη.Δύο ερωτήσεις: Πρώτον, αν ήταν εκεί η Φλώρα. Δεύτερον, από μεγάλα βυζιά τί παίζει στις κοπέλες που δουλεύουν τώρα που πήγες ;)
καλο μεσημερι. εκει ηταν η φλωρα αλλα ηταν σε αλλη παρεα και πηρε εναν μαχητη και πηγαν να απομωνοθουν για μαχη. Τωρα οσον αφορα μεγαλα βυζια μονο μια ξανθια πουρατζα πηρε το ματι μου με μεγααααλα μασταρια. οι υπολοιπες νορμαλ μεγεθη.
Μας κάνει
Απορώ πώς σας αρέσουν τα μεγάλα στήθη...
Άντε ντε!
Σου ορκίζομαι πως πριν δω ότι το έγραψες εσύ το μήνυμα, μου πετάχτηκαν τα μάτια έξω κι ήμουν έτοιμος να τσαμπουκαλευτώ
χερετω σας. καλη χρονια με υγεια. ενα περασμα απο χαλαρα το σαββατο εκανα μιας και ειχα ανυσηχιες. λιγος κοσμος μεσα ενω τ κοριτσια πανω κατω τ ιδια ενω πηρε τ ματι μου και 1,2 μαυρουλες. η βραδια περασε με την τζενη ενα ξανθο καυλιδιο αποβουλγαρια. ειχα ξαναπερασει μαζι της και δεν ηταν ο νουμερο ενα στοχος αλλα βαριομουν να περιμενω τισ αλλες οποτε την κερασα ενα ποτο και περασαμε στα ενδωτερα. ενα 70αρι εδωσα μαζι με το ποτο μου ,το κερασμα της και την ...αγαπη μας οπως ειπε. με λιγα λογια 5 ευρω το ποτο μου, 10 τ δικο της και 55 το σεξακι. μεσα στο παραβαν ξεσκιστηκαμε ενω οπως μου ειπε θα μπορουσε να φερει και καμια αλλη απο κει να με πιπωσουν ταυτοχρονως και να τισ χυσω στα προσωπακια τους. βεβαια αυτο πηγαινε παραπανω και δεν τ εψαξα να πω την αληθεια. μετα τον αγωνα αραξαμε ειπαμε 3,4 πιπες και εξαφανιστηκα. καποια στιγμη τυρουμενων των συνθηκων και των ευροπουλων θα κανω μια επισκεψη να χτυπησω νεο αιμα καθως εχω περασει με τζενη και φλωρα απο εκει και θελω ν δοκιμασω και καμια αλλη. υγειενεται και καλες τσαρκες.
Ρε τύπεεε... :Sγια ποιο λες?
ενα περασμα απο
[move]χαλαρα [/move]
το σαββατο εκανα μιας και ειχα ανυσηχιες.
Δεν ξέρω αν πρέπει να το γράψω εδώ το θέμα αλλά...
Πριν τρεις εβδομάδες,ψάχνοντας τις αγγελίες του κάνε σεξ για κάποια ανεξάρτητη,βρήκα την αγγελία μιας κοπέλας με το όνομα Ανθή.
Ξανθιά,με νορμάλ φωτογραφίες που δεν έδειχναν ψεύτικες.
Τηλέφωνο επικοινωνίας δεν είχε παρα μόνο email.
Της έστειλα λοιπόν και μου είπε τα σχετικά (τιμές,πρόγραμμα,τηλέφωνο,περιοχή που κινειται) αλλά της ζήτησα να μου στείλει και μια φωτογραφία της με πρόσωπο:
Απλά μια συμπαθητική κοπέλα δίχως κάτι το ιδιαίτερο επάνω της για να την πεις κούκλα.
Η φωτογραφία της ήταν τραβηγμένη από μαγαζί μπαρ.
Για να μη τα πολυλογώ από την κουβέντα που κάναμε κατάλαβα που μπορεί να δουλεύει αλλά και πάλι ήθελε ψάξιμο!
Ώσπου τελικά μέσω φίλου που παίζει τα συνοικιακά μπαράκια στα δάκτυλα,δείχνοντάς του τη φωτογραφία,ανακάλυψα ότι δουλεύει σε ένα μικρό μπαρ στην Ιουλιανού 85.Blue planet ή τέλος πάντων κάπως έτσι είναι το όνομά του.
Δεν ξέρω αν η κοπέλα κάνει παιχνίδι και εκεί στο μαγαζί αλλά η αγγελία της ήταν ξεκάθαρη!
Νομίζω την ξέρω...μου βγήκε 55 ευρώ γαμήσι και ποτά...έχει άλλη μια ξανθιά με ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΥΖΙΑ αλλά πιεστική, έχω πάρει κανα δυο τρια τηλέφωνα απο εκεί μέσα....
Η πουράτζα μου έστελνε και μηνύματα viber μετά
καλο μεσημερι. στην κυπρου ειναι. οπως ανεβαινεις στο δεξι σου χερι μετα απο 2.3 τετραγωνα. και με τ ποδια να πας απο την πλατεια του μετρο κοντα ειναιΚαλημέρα, έχουμε διεύθυνση για το ΧΑΛΑΡΑ στο Περιστέρι?