Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
,
Λεωφόρος Σοφοκλή Βενιζέλου 56 Ηλιουπολη. Το νούμερο μπορεί να είναι εκεί 54 ή 60. Είναι πίσω από μια στάση δες στο Google
Ευχαριστώ!
,
Λεωφόρος Σοφοκλή Βενιζέλου 56 Ηλιουπολη. Το νούμερο μπορεί να είναι εκεί 54 ή 60. Είναι πίσω από μια στάση δες στο Google
Το εντόπισα στο χάρτη, αλλά τίποτε άλλο στο γουγλ. Πολλάν ύποπτο...Παίδες καλημέρα.
Έχω σταμπαρει ένα μπαράκι στη Χαμοστέρνας πάνω από γέφυρα με Πειραιώς royale 65. Κολομπαρο? Τζόγος? Το βράδυ πολλά αυτοκίνητα παρκαρισμένα και πορτιέρης. Ξέρει κανείς τι παίζει?
royale οπως λεμε flush royal.. και στην ταμπελα 4 τραπουλοχαρτα.. χμμμμ τι να είναι άραγε...
Αν παρατηρήσεις προσεκτικά το 65 στο σήμα της ταμπέλας, έχει 4 τραπουλόχαρτα ανάγλυφα, θέλει πολύ παρατηρητικότητα πάντως, με το ζόρι διακρίνεται.Πού τα βλέπεις τα τραπουλόχαρτα;
εγω που θελω να γαμηθω ?
[/quote]να πας να γαμηθειςεγω που θελω να γαμηθω ?
να πας να γαμηθειςεγω που θελω να γαμηθω ?
χερετω σας. καλη χρονια με υγεια. ενα περασμα απο χαλαρα το σαββατο εκανα μιας και ειχα ανυσηχιες. λιγος κοσμος μεσα ενω τ κοριτσια πανω κατω τ ιδια ενω πηρε τ ματι μου και 1,2 μαυρουλες. η βραδια περασε με την τζενη ενα ξανθο καυλιδιο αποβουλγαρια. ειχα ξαναπερασει μαζι της και δεν ηταν ο νουμερο ενα στοχος αλλα βαριομουν να περιμενω τισ αλλες οποτε την κερασα ενα ποτο και περασαμε στα ενδωτερα. ενα 70αρι εδωσα μαζι με το ποτο μου ,το κερασμα της και την ...αγαπη μας οπως ειπε. με λιγα λογια 5 ευρω το ποτο μου, 10 τ δικο της και 55 το σεξακι. μεσα στο παραβαν ξεσκιστηκαμε ενω οπως μου ειπε θα μπορουσε να φερει και καμια αλλη απο κει να με πιπωσουν ταυτοχρονως και να τισ χυσω στα προσωπακια τους. βεβαια αυτο πηγαινε παραπανω και δεν τ εψαξα να πω την αληθεια. μετα τον αγωνα αραξαμε ειπαμε 3,4 πιπες και εξαφανιστηκα. καποια στιγμη τυρουμενων των συνθηκων και των ευροπουλων θα κανω μια επισκεψη να χτυπησω νεο αιμα καθως εχω περασει με τζενη και φλωρα απο εκει και θελω ν δοκιμασω και καμια αλλη. υγειενεται και καλες τσαρκες.