Νέα

Κωλόμπαρα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

caravan

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2007
Like
10
Πόντοι
0
Πρόταση για κανα καινούργιο τεμάχιο σε κανα μαγαζί;;

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.672
Πόντοι
6.495
Παίδες καλημέρα.
Έχω σταμπαρει ένα μπαράκι στη Χαμοστέρνας πάνω από γέφυρα με Πειραιώς royale 65. Κολομπαρο?  Τζόγος?  Το βράδυ πολλά αυτοκίνητα παρκαρισμένα και πορτιέρης.  Ξέρει κανείς τι παίζει?

• Like
Αντιδράσεις: abcxyz

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Παίδες καλημέρα.
Έχω σταμπαρει ένα μπαράκι στη Χαμοστέρνας πάνω από γέφυρα με Πειραιώς royale 65. Κολομπαρο?  Τζόγος?  Το βράδυ πολλά αυτοκίνητα παρκαρισμένα και πορτιέρης.  Ξέρει κανείς τι παίζει?
Το εντόπισα στο χάρτη, αλλά τίποτε άλλο στο γουγλ. Πολλάν ύποπτο...

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035

Συνημμένα

• Untitled.png
    Untitled.png
    2,1 MB · Εμφανίσεις: 64

ps4ks3

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2014
Like
56
Πόντοι
1
royale οπως λεμε flush royal.. και στην ταμπελα 4 τραπουλοχαρτα.. χμμμμ τι να είναι άραγε...

Stavros P

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2018
Κριτικές
2
Like
384
Πόντοι
26
Πού τα βλέπεις τα τραπουλόχαρτα;
Αν παρατηρήσεις προσεκτικά το 65 στο σήμα της ταμπέλας, έχει 4 τραπουλόχαρτα ανάγλυφα, θέλει πολύ παρατηρητικότητα πάντως, με το ζόρι διακρίνεται.

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.672
Πόντοι
6.495
Έχει δίκιο
Το Νούμερο 65 είναι μέσα στο σχέδιο από 4 τραπουλόχαρτα.
Αρα τζόγος
Ασε προτιμώ να τα χώσω σε πιπίνια και όχι σε αετονύχηδες
Εκτός αν κυκλοφορούν και μωρά ανάμεσα ... χλωμό..

danni

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
94
Πόντοι
6
είναι πολλές βίζιτες και πουτάνες πουχουν απογευματινή ή βραδυνη δουλεια σε χαρτοπαιχτικές και τούμπαλιν!

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.672
Πόντοι
6.495
Πρόταση για νυχτερινή επιτυ-χυμένη έξοδο?
Μιχαλακοπούλου χαμηλά La Luna
ή ψηλά στο Lucy?

BOMBAS21

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2016
Like
268
Πόντοι
21
Και στα 2. Απλα στο λαλουνα εχεις ...περισοτερες επιλογες!!!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Ε ναι, καλύτερα στο La luna...

vendeta7

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2015
Like
352
Πόντοι
21
χερετω σας. καλη χρονια με υγεια. ενα περασμα απο χαλαρα το σαββατο εκανα μιας και ειχα ανυσηχιες. λιγος κοσμος μεσα ενω τ κοριτσια πανω κατω τ ιδια ενω πηρε τ ματι μου και 1,2 μαυρουλες. η βραδια περασε με την τζενη ενα ξανθο καυλιδιο αποβουλγαρια. ειχα ξαναπερασει μαζι της και δεν ηταν ο νουμερο ενα στοχος αλλα βαριομουν να περιμενω τισ αλλες οποτε την κερασα ενα ποτο και περασαμε στα ενδωτερα. ενα 70αρι εδωσα μαζι με το ποτο μου ,το κερασμα της και την ...αγαπη μας οπως ειπε. με λιγα λογια 5 ευρω το ποτο μου, 10 τ δικο της και 55 το σεξακι. μεσα στο παραβαν ξεσκιστηκαμε ενω οπως μου ειπε θα μπορουσε να φερει και καμια αλλη απο κει να με πιπωσουν ταυτοχρονως και να τισ χυσω στα προσωπακια τους. βεβαια αυτο πηγαινε παραπανω και δεν τ εψαξα να πω την αληθεια. μετα τον αγωνα αραξαμε ειπαμε 3,4 πιπες και εξαφανιστηκα. καποια στιγμη τυρουμενων των συνθηκων και των ευροπουλων θα κανω μια επισκεψη να χτυπησω νεο αιμα καθως εχω περασει με τζενη και φλωρα απο εκει και θελω ν δοκιμασω και καμια αλλη. υγειενεται και καλες τσαρκες.

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Κριτικές
7
Like
580
Πόντοι
306
χερετω σας. καλη χρονια με υγεια. ενα περασμα απο χαλαρα το σαββατο εκανα μιας και ειχα ανυσηχιες. λιγος κοσμος μεσα ενω τ κοριτσια πανω κατω τ ιδια ενω πηρε τ ματι μου και 1,2 μαυρουλες. η βραδια περασε με την τζενη ενα ξανθο καυλιδιο αποβουλγαρια. ειχα ξαναπερασει μαζι της και δεν ηταν ο νουμερο ενα στοχος αλλα βαριομουν να περιμενω τισ αλλες οποτε την κερασα ενα ποτο και περασαμε στα ενδωτερα. ενα 70αρι εδωσα μαζι με το ποτο μου ,το κερασμα της και την ...αγαπη μας οπως ειπε. με λιγα λογια 5 ευρω το ποτο μου, 10 τ δικο της και 55 το σεξακι. μεσα στο παραβαν ξεσκιστηκαμε ενω οπως μου ειπε θα μπορουσε να φερει και καμια αλλη απο κει να με πιπωσουν ταυτοχρονως και να τισ χυσω στα προσωπακια τους. βεβαια αυτο πηγαινε παραπανω και δεν τ εψαξα να πω την αληθεια. μετα τον αγωνα αραξαμε ειπαμε 3,4 πιπες και εξαφανιστηκα. καποια στιγμη τυρουμενων των συνθηκων και των ευροπουλων θα κανω μια επισκεψη να χτυπησω νεο αιμα καθως εχω περασει με τζενη και φλωρα απο εκει και θελω ν δοκιμασω και καμια αλλη. υγειενεται και καλες τσαρκες.

Respect ...αναμένουμε μετ' αγωνίας περιγραφή με το τι παίζει με τα δίπλα σε κωλομπαρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom