Το αποχετευτικό σύστημα στο κωλόμπαρο
«Η νύχτα άπλωσε ξανά τα μαύρα της πέπλα
Άλλοι ησύχαζαν στις αγκάλες του Μορφέα
κι άλλοι ξεφάντωναν με τους ήχους του Ορφέα
Και στο καπηλειό της Lucy έψαχνα ηδονής τσιμπούσι»
Ντεκαντάνς... στο εν λόγω χαμαιτυπείον ήταν μονάχα τρεις κοκότες, δυο επισκέπτες κι η συμπαθής πατρόνα στο σερβίρισμα και το τεφτέρι...
Η μία μου γυάλισε, αλλά ήταν ρεζερβέ... σκέφτηκα να κάνω μεταβολή για Μιχαλακοπούλου, μασουλώντας τα πατατάκια που συνόδευαν τη μπύρα (σουμάδα δεν είχε)...
Αλλά, η τρίτη η ελεύθερη μου έγινε τσιμπούρι... την κέρασα ένα για προθέρμανση... εάν και εφόσον ο γηραιός μύστης απάλλασσε αυτή που ποθούσα...
Προσπάθησα να κρατηθώ, χουφτώνοντάς της τον γλουτό... με άγγιζε όλο και πιο φιλήδονα, αλλά παρόλο που το πέος μου είχε σκληρύνει τα μάλα, δεν υπέκυψα...
Εν τέλει, ο ενοχλητικός ξέμεινε από μάρκες και ο στόχος έκατσε δίπλα... η βουλγάρα έτζασε, οπότε το πεδίο ήταν πλέον ελεύθερο...
Ρωσοτέτοια (το ξέχασα τ'όνομα) λοιπόν... 40 Μαΐων κατά προσέγγιση, ξανθομαλλούσα με ιριδίζοντες κυανούς οφθαλμούς, ψηλοκάνα με ισχνή περιφέρεια και μεγάλα φαινομενικά στήθη, αλλά παραπλανητικά με μικρότερο βυζοπιάστη για να ξεγελούν τα πλήθη...
Γέμισα τον κρατήρα της με οίνο και φυσικά ζήτησε κι άλλο, όμως δεν είχα όρεξη για σαχλαμαρίζειν... ήθελα να συνουσιαστώ και να εξαφανιστώ...
Αφού μου ζάλισε τους όρχεις μήπως ήμουν μπάτσος (σιγά μην είμαι κι ο αστυνόμος Μπέκας μπλιάτ), ζήτησε 100άρικο... το ρεσιτάλ Βύζος Ξανθόπουλος έριξε το τίμημα στα 70, συν 10 το πουτό...
Αποσυρθήκαμε στα ιδιαίτερα... όπου έλαβε χώρα στοματικός έρωτας, πριν τη γενετήσια πράξη και εκσπερμάτιση στο κορμί της...
Τωόντι, όπως φανερώνει ο τίτλος, η συνεύρεση έγινε στον απόπατο του καμπαρέ... φυσικά ουδεμία σχέση με Βυζάντιο... μπιντές δεν υπήρχε, πολλώ δε μάλλον ψηφιδωτός...