You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωλόμπαρα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Tunes_of_war
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 322
- Πόντοι
- 281
Αυτά είναι παρακμιακά κονέ!!!! Ζηλευω
2o γαμήσι μου είπε 10 ευρώ...απλά για να χει δικαιολογία να πάρει 2η καπότα έπρεπε να βάλει ποτό...εντάξει δεν είμαι ο Ρόκο σιφρέντι αλλά απο κάτι θείους εκεί μεσα καλύτερος ήμουν οπότε σίγουρα γουσταρε πιο πολύ...ψηνόταν και για χοτέλι...Να σου πω την αλήθεια πάντα με καυλώνει όποτε πάω άσχετα που ναι θεία αλλά ντάξει ξεφτίλα να την συναντάω στα ξενοδοχεία...Με περνάει 20 χρόνια
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.670
- Πόντοι
- 6.495
La Luna θα λεςΤο άλλο μπαρ στη μιχαλακοπουλου μου διαφεύγει το όνομα πως λέγεται μια μελαχρινή το έχει που είναι στη μπάρα μέσα μου διαφεύγει το ονομα
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Kαλημερα στην παρεα και καλη χρονια!!Ειμαι καινουριο μελος εδω και θα ηθελα να ρωτησω με το Lucy στην Μεσογειων τι παιζει απο τεμαχια και επισης αν παιζει και καβατζα για κατι παραπανω!Η μεχρι τωρα εμπειρια μου ειναι στο Χαλαρα και στο λα λουνα τα οποιο ειναι στανταρακια εδω και 2 χρονια τουλαχιστον και ειπα να διευρυνω τους οριζοντες μου για κατι καινουργιο!
Λίγες επιλογές απ' ό,τι λένε συναγωνιστές από εδώ που έχουν πάει. Απ' ό,τι λένε καβάτζα δεν έχει, αλλά αν "ψηθεί" η φάση γαμάς στα όρθια στην τουαλέτα
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Το άλλο μπαρ στη Μιχαλακοπουλου μου διαφεύγει το όνομα πώς λέγεται μια μελαχρινή το έχει που είναι στην μπάρα μέσα μου διαφεύγει το όνομα
La Luna θα λες
Το έχει μελαχρινή αφεντικίνα που δουλεύει και μέσα από την μπάρα το "La luna";
Athanasios kolompar
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2019
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Mμ καταλαβα φιλε ευχαριστω!Ισως περασω μια βολτα απο κει να κοψω κινηση αλλιως με βλεπω για κανα Lords στο περιστερι για πιο σιγουρη καβατζα!Οπως και να χει εντος εβδομαδας θα ενημερωσω για εντυπωσεις!Λίγες επιλογές απ' ό,τι λένε συναγωνιστές από εδώ που έχουν πάει. Απ' ό,τι λένε καβάτζα δεν έχει, αλλά αν "ψηθεί" η φάση γαμάς στα όρθια στην τουαλέτα
Athanasios kolompar
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2019
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Στο περιστερι στην οδο Ελ.Βενιζελου και Υψηλαντου αριθμο δεν εχω συγκρατησει αλλα διανυωντας την Βενιζελου ειναι πολυ χαρακτηριστικο και οφθαλμοφανες απεξω και εχει και πινακιδα που γραφει Lords!
spyvar
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Like
- 165
- Πόντοι
- 16
Στο περιστερι στην οδο Ελ.Βενιζελου και Υψηλαντου αριθμο δεν εχω συγκρατησει αλλα διανυωντας την Βενιζελου ειναι πολυ χαρακτηριστικο και οφθαλμοφανες απεξω και εχει και πινακιδα που γραφει Lords!
Τιμές; Καβάτζα (που λες και πιο πάνω); Πες τίποτε ντε...
Πόσο παιχνίδι γίνεται;
ANDREIOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.744
- Πόντοι
- 6.255
Αστο το εχω οδο Ελ.Βενιζελου 27 και Υψηλαντου 1 ΠεριστεριΣτο περιστερι στην οδο Ελ.Βενιζελου και Υψηλαντου αριθμο δεν εχω συγκρατησει αλλα διανυωντας την Βενιζελου ειναι πολυ χαρακτηριστικο και οφθαλμοφανες απεξω και εχει και πινακιδα που γραφει Lords!
τσεκαρε και λιγο το street view!!
πες μας κοπελες που εχει μεσα νουμερα βυζιων που διαθετουν ειδος καβατζας και τιμη και εισαι κομπλε
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Αστο το εχω οδο Ελ.Βενιζελου 27 και Υψηλαντου 1 Περιστερι
τσεκαρε και λιγο το street view!!
πες μας κοπελες που εχει μεσα νουμερα βυζιων που διαθετουν ειδος καβατζας και τιμη και εισαι κομπλε
Αυτό το θέλω κι εγώ, η πιο βασική πληροφορία
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Κι είναι κακό αυτό???Με περνάει 20 χρόνια
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Με περνάει 20 χρόνια
Κι είναι κακό αυτό???
Έλα ντε... Μερικούς δεν τους καταλαβαίνω καθόλου
analskipper
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 3.625
- Πόντοι
- 2.660
Κι είναι κακό αυτό???
Εξαρτάται από το πόσο ετών είσαι εσύ.
Αν είσαι 50 και αυτή 70 .... ε ναι είναι κακό !!!
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Αν είναι η 70άρα αμαρτίαΑν είσαι 50 και αυτή 70 .... ε ναι είναι κακό !!!
θα βγω να το φωνάξω με λατρεία
θα βγω να το φωνάξω να το πω
πως είμαι αμαρτωλός που την ποθώ
mailakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 816
- Πόντοι
- 96
Πιστευω ειναι η απολυτη παρακμη να πινεις μπομπες σε κολομπα 3 ης κατηγοριας με σιτεμενες 50 + και να θες στη καβατζα να παρεις και τον κωλο της που θα ειναι και απλυτος και ιδρωμενος απο το καθησιο!!!καλησπερες. γνωριζει καποιος αν και ποια/ες απο τισ κορες που ειναι στο χαλαρα εχει στο βασικο μενου υπηρεσια το κωλαρακι της;;; και δεν εννοω να θελει παραπανω λεφτα οπως μ ειχε πει πχ η φλωρη. γνωριζει κανεις κατι επ αυτου;;
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Ο ανακάλτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω...Πιστευω ειναι η απολυτη παρακμη να πινεις μπομπες σε κολομπα 3 ης κατηγοριας με σιτεμενες 50 + και να θες στη καβατζα να παρεις και τον κωλο της που θα ειναι και απλυτος και ιδρωμενος απο το καθησιο!!!
Tunes_of_war
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 322
- Πόντοι
- 281
Κι είναι κακό αυτό???
Κακό δεν είναι...μπορεί για 2-3 γαμήσια να ταν ok...και απότι είχα καταλάβει ( βέβαια δεν το επιβεβαίωσα) θα μου το δίνε τζάμπα...μην με ρωτήσεις γτ, αλλά αυτή την εντύπωση μου δημιούργησε...
Δεν είμαι κανάς καυλέας...αλλά πάνω στο γαμήσι μου έλεγε κάτι "μην χύσεις ακόμα μωρό μου", και την περίμενα....Μετά προσπάθησε για φιλιά στο στόμα κλπ τα οποία απέφυγα γτ κάνει και ακάποτο τσιμπούκι...
Και μου έστελνε...ακόμα και στην γιορτή μου...και όποτε πάω εκεί είναι η πρώτη που μου έρχετε....
Απλά ΑΚΟΜΑ και εκεί μέσα έχει πιο όμορφες και νεότερες...βέβαια με φράγκα σίγουρα αλλά έχω την εντύπωση παίζουν άνετα μπάλα έξω...
εγώ είμαι 30...αυτή πρέπει να ταν μια 50άρα...ΑΝΤΕ 45...
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Αν είναι η 70άρα αμαρτία
θα βγω να το φωνάξω με λατρεία