Νέα

Κωλόμπαρα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
το ivo ειναι πολωνεζικη ντισκο και οι πελατες ειναι κυριως πολωνοι , παει και κανας ελληνας αν εχει πολω
νεζα γκομενα.Παντως σιγουρα δεν ειναι κωλομπαρο και σαν μαγαζι δεν λεει τιποτα εχω παει μια φορα με μια ψοφια πολωνεζα και το μετανοιωσα
¨Αρα τσάμπα το καρτέρι που έστησα, αν και τα δύο τρία γκομενάκια που είδα φαινόταν σαν να είναι της δουλειάς. Thx συναγωνιστές για τις  πληροφορίες

uricom

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Επίσκεψη PLANET χθες βράδυ, το μαγαζί έχει όντως αλλάξει μέσα και η "καβάντζα" που ήταν κρυμένη πίσω από κάτι φυτά τώρα είναι σε πιο εμφανή θέση.
Τέλος πάντον είμουνα και λίγο ψιλογκόλ από το ποτό από αλλού, μπαίνω μέσα κοντοστέκομαι λίγο, τελικά άραξα στο μπαρ.
Μου την έπεσε με το καλημέρα μία Τζένη από Ουκρανία πολύ έντονη ξανθιά η οποία και καλά με "γούσταρε" από προηγούμενες επισκέψεις μου στο μαγαζί όπου είχα κάτσει με άλλες.
Εντάξη από πιασίματα καλή ήταν και πρόθυμη για παιχνίδια αλλά από την πολύ την τύφλα μου δεν κατάλαβα συνολικά από σώμα τι έλεγε.
Μου φάνηκε λίγο γεματούλα ή κάνω λάθος ?
Τελικά τα 4-5 ποτά της μου τα πήρε - απλά των 10ε ευτυχώς.  

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Επίσκεψη PLANET χθες βράδυ, το μαγαζί έχει όντως αλλάξει μέσα και η "καβάντζα" που ήταν κρυμένη πίσω από κάτι φυτά τώρα είναι σε πιο εμφανή θέση.
Τέλος πάντον είμουνα και λίγο ψιλογκόλ από το ποτό από αλλού, μπαίνω μέσα κοντοστέκομαι λίγο, τελικά άραξα στο μπαρ.
Μου την έπεσε με το καλημέρα μία Τζένη από Ουκρανία πολύ έντονη ξανθιά η οποία και καλά με "γούσταρε" από προηγούμενες επισκέψεις μου στο μαγαζί όπου είχα κάτσει με άλλες.
Εντάξη από πιασίματα καλή ήταν και πρόθυμη για παιχνίδια αλλά από την πολύ την τύφλα μου δεν κατάλαβα συνολικά από σώμα τι έλεγε.
Μου φάνηκε λίγο γεματούλα ή κάνω λάθος ?
[glow=red,2,300]Τελικά τα 4-5 ποτά της μου τα πήρε - απλά των 10ε ευτυχώς[/glow].  
ρε φιλαρακο εδω γραφουμε για κωλομπαρα που γαμας , οχι κωλομπαρα που σε γαμανε....

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
Η καβαντζα στο Πλανετ λειτουργει κανονικα , τα ποτα που παιρνουν να προσεχετε να εχετε υπο ελεγχο

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Η καβαντζα στο Πλανετ λειτουργει κανονικα , τα ποτα που παιρνουν να προσεχετε να εχετε υπο ελεγχο

ΡΕ συνάδελφοι τον ΚΑΒΟ δεν αναφέρετε καθόλου εδώ. Βασανίζεσε στην Γ ΕΘΝΙΚΗ και σας στοιχίζει.

Η Α ΕΘΝΙΚΗ είναι πιο καλή και ωραία μωρά . Φανταστικό κλίμα στου ΑΡΚΟΥΔΑ!

nasouliskk

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
11
Για το επωνυμο στο περιστερι ξερει κανεις κατι???Τι παιζει???Περασα προχθες απ'εξω τυχαια...και ειδα να μπαινουν μεσα 2-3 ανατολικες και 2 μαυρακια 2 μετρα....

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Για το επωνυμο στο περιστερι ξερει κανεις κατι???Τι παιζει???Περασα προχθες απ'εξω τυχαια...και ειδα να μπαινουν μεσα 2-3 ανατολικες και 2 μαυρακια 2 μετρα....

Μακρυά συνάδελφε . Βγάζεις σχετικά εύκολα μωρό εαν εισαι 'εμπειρος.

Θέλει προσοχή γιατί πολλές από εκεί ειναι ρουφήχτρες.

Οτι κάνεις έξω από εκεί.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.459
Πόντοι
6.305
ΡΕ συνάδελφοι τον ΚΑΒΟ δεν αναφέρετε καθόλου εδώ. Βασανίζεσε στην Γ ΕΘΝΙΚΗ και σας στοιχίζει.

Η Α ΕΘΝΙΚΗ είναι πιο καλή και ωραία μωρά . Φανταστικό κλίμα στου ΑΡΚΟΥΔΑ!
΄Εχεις απόλυτο δίκιο..Ο ΚΑΒΟΣ είναι από τα πιο σικ μπαρ συντροφιάς που μπορείς να πας, οι πελάτες είναι πανω από το μέσο όρο,πολλές και για όλα τα γούστα κοπέλες απλά δεν πιστεύω να γίνεται κάτι, με τον τρόπο που εννοούν οι προλαλήσαντες, μέσα στο μαγαζί..τώρα αν γίνεις μεγαλο-χορηγός (και το μεγάλο- εξηγείται λόγω της σύνθεσης των πελατών ,οι περισσότεροι των οποίων είναι οικονομικά ΟΚ) εντάξει..
Προσωπικά όταν είμαι στην περιοχή το επισκέπτομαι για ένα ποτό όμορφα και χαλαρά..

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
Ποιο ειναι αυτο συναδελφε? μπορεις να ενημερωσεις?

mlw

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Like
10
Πόντοι
1
Ποιό εννοείς επώνυμο στο Περιστέρι, γιατί το ΧΑΛΑΡΑ δεν είναι σίγουρα αφού τα τελευταία 2 χρόνια που πηγαίνω ποτέ δεν είχε μαύρες και μάλιστα .... 2 μέτρα. Μήπως λες για το Illusions στον πεζόδρομο της πλατείας Μπουρναζίου ? Αλλά αυτό παλι  είναι στρηπτιζάδικο. :think:

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
΄Εχεις απόλυτο δίκιο..Ο ΚΑΒΟΣ είναι από τα πιο σικ μπαρ συντροφιάς που μπορείς να πας, οι πελάτες είναι πανω από το μέσο όρο,πολλές και για όλα τα γούστα κοπέλες απλά δεν πιστεύω να γίνεται κάτι, με τον τρόπο που εννοούν οι προλαλήσαντες, μέσα στο μαγαζί..τώρα αν γίνεις μεγαλο-χορηγός (και το μεγάλο- εξηγείται λόγω της σύνθεσης των πελατών ,οι περισσότεροι των οποίων είναι οικονομικά ΟΚ) εντάξει..
Προσωπικά όταν είμαι στην περιοχή το επισκέπτομαι για ένα ποτό όμορφα και χαλαρά..

Συνάδελφε έχω φάει πολλές φορές από τον ΚΑΒΟ ! Από Ρωσίδια μέχρι Ρουμανάκια!
Πάντα χαλαρά , δεν θέλω να στο παίξω σοφός αλλά θέλει σχέδιο .
ΟΥΤΕ ΧΟΡΗΓΙΑ ,ούτε τίποτα !!!!!
ΚΙΝΗΣΕΙΣ αρχοντικές χρειάζονται απλά για να ξεχωρίζεις και να παίζεις από θέση ισχύος!

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.459
Πόντοι
6.305
ΚΙΝΗΣΕΙΣ αρχοντικές χρειάζονται απλά για να ξεχωρίζεις και να παίζεις από θέση ισχύος!
Σε αυτή τη φάση δε με ενδιαφέρει να κάνω κάτι..Απλά όταν είμαι στην περιοχή (συνήθως Galaxy ή Pulitzer) περνάω για ένα ποτό και από εκεί.Είναι καλό μαγαζί πάντως..

kavliariss

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
για καντο πιο λιανα αυτο.και πες μας και ποσα χαλασες μεχρι/για να να γαμησεις?

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
για καντο πιο λιανα αυτο.και πες μας και ποσα χαλασες μεχρι/για να να γαμησεις?
Οι φορές που έχω τσιμπίσει μωρό από εκεί είναι πάνω από 10.

Πάντα κερνάω το στόχο μου 30 ποτό με μαξιμ τα 4 30Χ4 = 120
Αντε 2 φορές 120 χ 2 = 240 με την ίδια.
ΒΓΑΙΝΩ μαζί της μένω 2 - 6 μήνες το πολύ διαρκεί.
Οταν έχω σχέση ΦΥΣΙΚΑ και δεν πάω στο μαγαζί ουτε παίζω με άλλες απο το ίδιο μπαρ.

Μετά αφήνω και την καλή φήμη έξω να δουλεύει.Είμαι καλός στο ΠΑΡΑΜΥΘΙ.

kavliariss

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1

Οταν έχω σχέση ΦΥΣΙΚΑ και δεν πάω στο μαγαζί ουτε παίζω με άλλες απο το ίδιο μπαρ.

ωραιος

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16

Φιλε με 240 ευρω ψηστηρι γαμαει ο οποιοσδηποτε

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795

μάλλον για πλευ μπόυ τού παραμυθιού σέ κόβω
η διαφημηστή

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom