Νέα

Κωλόμπαρα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

mlw

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Like
10
Πόντοι
1
Τις προάλλες που πήγα Amnezia η κοπέλα που καθόταν δίπλα μου και φυσικά μου έπιασε την κουβέντα, στο πεντάλεπτο μου ζήτησε ποτάκι....

Hamilcar

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
''Τα καλωμπαρα λεγονται ετσι επειδη οταν φευγεις απο αυτα και εχεις πληρωσει ειναι σα να σου εχουν βαλει μια μπαρα στον κωλο'' 2funny 2funny 2funny

Και εγω που νομιζα οτι ειχε σχεση με το ''κατσε κατω απο την μπαρα''... :dancing:..
Εξαρτάται την οπτική γωνία παίχτη...θα μπορούσε να 'ναι και 'κάτσε πάνω στη μπάρα!'... :dancing:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.459
Πόντοι
6.305
Τις προάλλες που πήγα Amnezia η κοπέλα που καθόταν δίπλα μου και φυσικά μου έπιασε την κουβέντα, στο πεντάλεπτο μου ζήτησε ποτάκι....
Το βασικό ζήτημα των περισσοτέρων είναι να πηδήξουν σε κωλόμπαρο.Και εδώ που τα κορίτσια είναι πόρνες επίσημα θα πάει κάποιος για κοινωνικές επαφές??

mlw

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Like
10
Πόντοι
1
Το βασικό ζήτημα των περισσοτέρων είναι να πηδήξουν σε κωλόμπαρο.Και εδώ που τα κορίτσια είναι πόρνες επίσημα θα πάει κάποιος για κοινωνικές επαφές??
Θεωρώ ότι κανα 20λεπτο μπλα-μπλα με την κοπέλα πριν την άνοδο έχει πολλαπλά πλεονεκτήματα από το καλησπέρα-πήδημα.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.000
Πόντοι
6.515
εμενα παντως μεχρι τωρα μου εχουν πει καλησπερα πηδημα. Α, μια φορα μου ειπε μια, αντε πιες το ποτο σου πρωτα, περιμενω...

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16

Κοίτα να δεις, την τελευταία φορά που κατέβηκα Αθήνα πέρασα από το Amnezia επειδή είχα διαβάσει τόσα και τόσα εδώ μέσα. Και ήπια μόνο καφέ. Τίποτα άλλο δεν έκανα (ήμουνα κουρασμένος και δεν είχα και πολύ χρόνο). Βέβαια, η συντριπτική πλειοψηφία δεν πάει για καφέ εκεί, αλλά για άλλα πράγματα.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.459
Πόντοι
6.305
Θεωρώ ότι κανα 20λεπτο μπλα-μπλα με την κοπέλα πριν την άνοδο έχει πολλαπλά πλεονεκτήματα από το καλησπέρα-πήδημα.
Αν θέλει και 2 ποτά για να κάτσει μαζί σου για 20΄ ,δηλαδή +20 ευρώ(υποθέτω τόσο θα κάνει) σημαίνει ό,τι ο λογαριασμός φτάνει στα 70 για 20΄ ανούσιας κουβέντας και 30΄ για μια εκτόνωση.
Προσωπικά δε θα πλήρωνα για να μιλήσω με ιερόδουλη.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Κοίτα να δεις, την τελευταία φορά που κατέβηκα Αθήνα πέρασα από το Amnezia επειδή είχα διαβάσει τόσα και τόσα εδώ μέσα. Και ήπια μόνο καφέ. Τίποτα άλλο δεν έκανα (ήμουνα κουρασμένος και δεν είχα και πολύ χρόνο). Βέβαια, η συντριπτική πλειοψηφία δεν πάει για καφέ εκεί, αλλά για άλλα πράγματα.
Ενας ειχε παει εκει και ζηταγε να δεις μπαλα  :2funny: :2funny: :2funny:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.000
Πόντοι
6.515
ολο το στησιμο της επιχειρησης δεν βασιζεται στο να δωσει την ψευδαισθηση οτι ο πελατης "ριχνει" την κοπελιτσα στο μπαρ?

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Ενας ειχε παει εκει και ζηταγε να δεις μπαλα  :2funny: :2funny: :2funny:
Μολις ειδα, Μαντσεστερ - Τσελσι = 2-1  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ολο το στησιμο της επιχειρησης δεν βασιζεται στο να δωσει την ψευδαισθηση οτι ο πελατης "ριχνει" την κοπελιτσα στο μπαρ?
ΔΕΝ νομιζω φιλε !!!

mlw

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Like
10
Πόντοι
1
Αν θέλει και 2 ποτά για να κάτσει μαζί σου για 20΄ ,δηλαδή +20 ευρώ(υποθέτω τόσο θα κάνει) σημαίνει ό,τι ο λογαριασμός φτάνει στα 70 για 20΄ ανούσιας κουβέντας και 30΄ για μια εκτόνωση.
Προσωπικά δε θα πλήρωνα για να μιλήσω με ιερόδουλη.
Έχεις απόλυτο δίκιο. Το πολύ ΕΝΑ ποτό και ΜΟΝΟ στην περίπτωση που δεν γνωρίζεις την κοπέλα. Πιστεύω ότι σε αυτό το χρονικό διάστημα του ποτού που λες μια κουβέντα-γνωριμίας με την κοπέλα μπορείς να καταλάβεις κατά ένα μεγάλο ποσοστό αν θα περάσεις καλά μαζί της ή όχι και φυσικά αναλόγως αποφασίζεις.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.459
Πόντοι
6.305
Τί να ρίξεις??
Οι κοπέλες είναι εκδιδόμενες..Φωνάζεις αυτή που σου αρέσει, τις λες τί θες, σου λέει πόσα θέλει και αν τα βρείτε ,πηγαίνετε στο δωμάτιο.
Τόσο απλά.Αντί να κάνουν πιάτσα έξω, κάνουν στο μαγαζί..Σιγά μη θέλουν και κέρασμα σαμπάνια!!

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.459
Πόντοι
6.305
Έχεις απόλυτο δίκιο. Το πολύ ΕΝΑ ποτό και ΜΟΝΟ στην περίπτωση που δεν γνωρίζεις την κοπέλα. Πιστεύω ότι σε αυτό το χρονικό διάστημα του ποτού που λες μια κουβέντα-γνωριμίας με την κοπέλα μπορείς να καταλάβεις κατά ένα μεγάλο ποσοστό αν θα περάσεις καλά μαζί της ή όχι και φυσικά αναλόγως αποφασίζεις.
Δε διαφωνώ μαζί σου ,αλλά θα προτιμούσα αντί να την κεράσω ποτό να την κρατήσω περισσότερη ώρα στο δωμάτιο (δίνοντας εκεί τα χρήματα)..οι κοπέλες είναι επαγγελματίες, ξέρουν να παρουσιάζουν-καμουφλάρουν τον εαυτό τους.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.000
Πόντοι
6.515
δεν αμφιβαλω γι' αυτο. Μιλησα για ψευδαισθηση

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.459
Πόντοι
6.305
δεν αμφιβαλω γι' αυτο. Μιλησα για ψευδαισθηση
Στο απλό κωλόμπαρο ας πούμε ό,τι μπορεί να έχει κάποιος τη ψευδαίσθηση του παιχνιδιού κτλ..
Στο Amnezia αν κάποιος σκέφτεται με αυτόν τον τρόπο, έχει πρόβλημα.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Δε διαφωνώ μαζί σου ,αλλά θα προτιμούσα αντί να την κεράσω ποτό να την κρατήσω περισσότερη ώρα στο δωμάτιο (δίνοντας εκεί τα χρήματα)..οι κοπέλες είναι επαγγελματίες, ξέρουν να παρουσιάζουν-καμουφλάρουν τον εαυτό τους.
Το μαγαζι οικονομαει, με αυτον τον τροπο !!!
Το παιζεις καμακι, κερνας τα ποτα, πας ταμειο, υστερα πηδας και στο τελος το κοστος εχει παει στα ουρανια !!!
Απλα, πας πηδας και στο φευγα πινεις ενα ποτο για σενα και μονο για σενα !!!
Τα υπολοιπα ειναι  :jerking: :jerking: και βεβαια ελπιζω να μην παρεξηγηθω !!!

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.459
Πόντοι
6.305
Το μαγαζι οικονομαει, με αυτον τον τροπο !!!
Το παιζεις καμακι, κερνας τα ποτα, πας ταμειο, υστερα πηδας και στο τελος το κοστος εχει παει στα ουρανια !!!
Απλα, πας πηδας και στο φευγα πινεις ενα ποτο για σενα και μονο για σενα !!!
Τα υπολοιπα ειναι  :jerking: :jerking: και βεβαια ελπιζω να μην παρεξηγηθω !!!
Αυτό ακριβώς λέω..Βέβαια ο καθένας κάνει ό,τι θέλει, απλά προσωπικά το να κάνω καμάκι στο εν λόγω μαγαζί το θεωρώ ανευ λόγου..

mlw

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Like
10
Πόντοι
1
Προχθές που ανέφερα ότι κέρασα ποτάκι, σε κοπέλα της αριστερής πτέρυγας, έγινε το εξής:
Άρχισε να μου λέει πράγματα για την προσωπική της ζωή που με έκαναν να καταλάβω αμέσως (η πείρα του κωλόμπαρου) ότι της κοπέλας δεν της αρέσει αυτό που κάνει και έτσι αποφάσισα να μην ανέβω μαζί της. Δεν θεωρώ ότι πέταξα 10 € αλλά ότι απεναντίας γλίτωσα 50 + 23 €.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.459
Πόντοι
6.305
Προχθές που ανέφερα ότι κέρασα ποτάκι, σε κοπέλα της αριστερής πτέρυγας, έγινε το εξής:
Άρχισε να μου λέει πράγματα για την προσωπική της ζωή που με έκαναν να καταλάβω αμέσως (η πείρα του κωλόμπαρου) ότι της κοπέλας δεν της αρέσει αυτό που κάνει και έτσι αποφάσισα να μην ανέβω μαζί της. Δεν θεωρώ ότι πέταξα 10 € αλλά ότι απεναντίας γλίτωσα 50 + 23 €.
Οι κοπέλες που κάνουν αυτή τη δουλειά επειδή τους αρέσει είναι ελάχιστες..Δε λέει κάτι αυτό..

mlw

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Like
10
Πόντοι
1
Οι κοπέλες που κάνουν αυτή τη δουλειά επειδή τους αρέσει είναι ελάχιστες..Δε λέει κάτι αυτό..
Σίγουρα δεν τους αρέσει. Άλλες όμως κάνουν τα πάντα να ευχαριστήσουν τον πελάτη και άλλες ανοίγουν τα πόδια και .... περιμένουν να περάσει η ώρα. Τη διαφορά αυτή αν θα καταφέρεις να καταλάβεις πριν ανέβεις πάνω. Αν και βέβαια με τόσα που έχουν γραφτεί στο θρέντ, τα στανταρντάκια πια τα έχουμε μάθει απέξω οπότε ... βούρ κατευθείαν απάνω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom