Νέα

Κωλόμπαρα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.049
Πόντοι
1.436
ευχαριστω γερο μου.θα κανω παιχνιδι,τριτη- τεταρτη που θα ειμαι αθηνα.θα παω και στο λα λουνα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ευχαριστω γερο μου.θα κανω παιχνιδι,τριτη- τεταρτη που θα ειμαι αθηνα.θα παω και στο λα λουνα.

andre26

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
272
Πόντοι
21
ψηνεται κανεις για να παρουμε παρτουζα σημερα την Έλενα απο πιρουετ θα παω νωρις κατα τις εννιαμισι οποιος γουσταρει μου λεει παιδια

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.074
Πόντοι
1.056
ψηνεται κανεις για να παρουμε παρτουζα σημερα την Έλενα απο πιρουετ θα παω νωρις κατα τις εννιαμισι οποιος γουσταρει μου λεει παιδια
Θα σου πρότεινα να πας λίγο αργότερα για να έχει προλάβει να ανοίξει το μαγαζί, να έχουν έρθει οι κοπέλες και να έχουν αλλάξει κιόλας.

andre26

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
272
Πόντοι
21
Θα σου πρότεινα να πας λίγο αργότερα για να έχει προλάβει να ανοίξει το μαγαζί, να έχουν έρθει οι κοπέλες και να έχουν αλλάξει κιόλας.
τι ωρα φιλε θα ηθελα να παω νωρις εσυ ψηνεσαι να παμε για παρτουζα?

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.074
Πόντοι
1.056
τι ωρα φιλε θα ηθελα να παω νωρις εσυ ψηνεσαι να παμε για παρτουζα?
Μετά τις δέκα για πιο σίγουρα.
Όσο για παρτούζα δεν ενδιαφέρομαι, τις ξέρω όλες στο μαγαζί και με ξέρουν καλά, εκεί δίπλα μένω.......

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Μετά τις δέκα για πιο σίγουρα.
Όσο για παρτούζα δεν ενδιαφέρομαι, τις ξέρω όλες στο μαγαζί και με ξέρουν καλά, εκεί δίπλα μένω.......
Την ξέρω αυτήν την αίσθηση οικειότητας με εκδιδόμενες.
Κανα-δυο φορές που έχω συναντήσει τυχαία στο δρόμο κάποιες, μου πήρε λίγη ώρα να σιγουρευτώ ότι δεν είναι μακρινοί συγγενείς.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.236
Πόντοι
3.846
Έχει πεθάνει ουσιαστικά αυτή η φάση. Εδώ στα στενάκια στις καθέτους της Αχαρνών και της Πατησίων βρίσκονται πολλά ξενοίκιαστα εδώ και 10 -15 χρόνια μαγαζιά με τις ξεχασμένες στον χρόνο πινακίδες τους να θυμίζουν τα καλά χρόνια που ζήσαμε......
Tις προάλλες πέρασα έξω από Booker's στη Μιχαλακοπούλου και είδα κάτι μαστόρους - βρε λες;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.010
Πόντοι
5.015
πάντως ηταν εκκπληξη το πιρουετ.είναι αναβαθμισμενο και μου θυμισε ππαλιες εποχές.85με 95 τοτε που σε καθε στενό πατησια κυψελη υπήρχαε και ενα και 2....μπαρ. και μερικά ηταν σαν αυτό.προσωπικά σαν παλιός μου αρέσουν οι 45ρεςρες συν πλην σκύλες εμφανίσιμες και καλοστεκούμενες πουχει,,,.θεωρω οτι σε διαβαζουν και σε προσεχουν σαν πελάτη αλλά όπως έχει γραφτεί αυτά τα μαγαζιά είναι για μια συγκεκριμένη ηλικία και συγκεκριμένα γούστα
Υπήρχαν όντως τόσα μαγαζιά, τα θυμάμαι μέχρι κι εγώ αμυδρά παρότι πιτσιρικάς τότε γιατί έμενε η θεία μου Κυψέλη και πήγαινα συχνά, γαμούσες όμως σε κάποια απ' αυτά όπως τώρα ή εκείνη την εποχή ούτε κατά διάνοια; Αφήστε που πριν απ' το '91 φαντάζομαι ότι οι Ελληνίδες που δούλευαν σ' αυτά δε θα βλέπονταν... Όσο για την Κατερίνα είναι σίγουρα Γεωργιανή γιατί μπήκα στο προφίλ της στο Facebook και είδα αναρτήσεις της και σχόλια με το χαρακτηριστικό αλφάβητο που έχουν οι Γεωργιανοί, το οποίο διαφέρει από το κυριλλικό

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.236
Πόντοι
3.846
Χτες πέρασα απο Σκορπιό αλλά δεν έλεγε. Η Χριστίνα από Αλβανία, κάποια Σούλα που τρομάζει τον κόσμο και μία μελαχροινή ψηλή που δεν της μίλησα γιατί ήταν με πελάτη. Μεταβολή και έξοδος και επιστροφή στο Λα Λούνα (Μιχαλακοπούλου) μετά από καιρό. Εκεί πήρα την Αμάντα που με έστειλε για τακάκια και πλατίνες. Η γυναίκα αυτή όταν έχει κέφια είναι πυρηνικό όπλο.

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.074
Πόντοι
1.056
Tις προάλλες πέρασα έξω από Booker's στη Μιχαλακοπούλου και είδα κάτι μαστόρους - βρε λες;
Αυτό είχε ανοίξει με άλλο όνομα πριν αρκετά χρόνια και έκλεισε πολύ σύντομα.....το'χει η μοίρα του του χώρου αυτού. Στο Booker δεν είχα καταφέρει να πάω ποτέ, την μια εβδομάδα άνοιγε, την άλλη έκλεινε......
Το πιο πιθανό είναι φαντάζομαι να ανοίγει κάτι τελείως άσχετο εκεί, είναι καλό το σημείο για επαγγελματική χρήση.

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.074
Πόντοι
1.056
Υπήρχαν όντως τόσα μαγαζιά, τα θυμάμαι μέχρι κι εγώ αμυδρά παρότι πιτσιρικάς τότε γιατί έμενε η θεία μου Κυψέλη και πήγαινα συχνά, γαμούσες όμως σε κάποια απ' αυτά όπως τώρα ή εκείνη την εποχή ούτε κατά διάνοια; Αφήστε που πριν απ' το '91 φαντάζομαι ότι οι Ελληνίδες που δούλευαν σ' αυτά δε θα βλέπονταν... Όσο για την Κατερίνα είναι σίγουρα Γεωργιανή γιατί μπήκα στο προφίλ της στο Facebook και είδα αναρτήσεις της και σχόλια με το χαρακτηριστικό αλφάβητο που έχουν οι Γεωργιανοί, το οποίο διαφέρει από το κυριλλικό
Εγώ είμαι ενεργός στο χώρο από το 2000 περίπου, παλαιότερα θυμάμαι τα μαγαζιά αλλά δεν έδινα σημασία. Το αν γαμούσες δεν ξέρω, αλλά όταν υπάρχει το τρίπτυχο αρσενικό -θηλυκό- χρήμα όλα είναι πιθανά... ίσως όχι εντός του χώρου όμως όπως τώρα. Στην επαρχία όμως μου είχαν γίνει προτάσεις τέλη των '80'ς σε παρακμιακά μαγαζιά από κάτι γριές ( για μένα γριές, σκέψου δηλαδή). Τώρα αν βλέπονταν οι εργαζόμενες Ελληνίδες γούστα είναι αυτά, εμένα μου αρέσουν οι ντόπιες , και εσένα απότι θυμάμαι κάποιες αρκετά.....
Πάντως τα τουλάχιστον 60 μαγαζιά που έγραψα στην περιοχή αυτή, τα είχα καταγράψει το 2005 περίπου, και είχαν ήδη κλείσει κάποια παλαιότερα.

RT103

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
1.726
Πόντοι
216
Darlings συγγρου έχει πάει κανένας? Το παλιό Reina

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.074
Πόντοι
1.056
Μην μου πεις για μασαζ...τα εχω βαρεθει
Γουσταρω καλτιλα :rockon:
Όχι μασάζ, για κωλόμπαρο μιλάω. Στο LaLuna είχε πάντα αρκετές βυζαρούδες και από ότι γράφουν εδώ οι ρεπόρτερ έχει ακόμα στάνταρ 2-3 στο ρόστερ.
Ενώ στο Πιρουέτ μόνο η Ελένη θα σε καλύψει στον τομέα αυτό.

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.074
Πόντοι
1.056
Darlings συγγρου έχει πάει κανένας? Το παλιό Reina
Το Reina είναι άλλη κατηγορία, Μαγαζί για τουρίστες και περαστικούς, όπως όλα στη Συγγρού. Όταν βλέπεις κράχτη απέξω να ψαρεύει πελάτες να είσαι σίγουρος ότι παιχνίδι μέσα δεν γίνεται, μόνο μάδημα πορτοφολιού χωρίς αντίκρισμα.

papacool

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2006
Like
46
Πόντοι
1
Τώρα, μερικοί είστε πράγματι παλιοί και θυμάστε μαγαζιά και εποχές που δεν θα ξαναγυρίσουν. Με 10 ακόμα και 20 κοπέλες μέσα στο καθένα να γίνεται μάχη. 3ης Σεπτεμβρίου και όλοι οι κάθετοι δρόμοι γεμάτα. Η παλιά "Κατερίνα" το μεγάλο, και μετά από δίπλα το μικρό, το STAR που κάηκε, πόσα και πόσα μαγαζιά, Σωστά θυμηθήκατε τη Δώρα τη Βουλγάρα με τα τεράστια κανόνια, λογικά θα σταμάτησε πέρασαν και τα χρόνια. Εγώ την είχα μεγάλη αδυναμία την έπαιρνα συνήθως παρέα με την Ελβίρα την Πολωνή μεγάλη μύστρια και αυτή. Αλλά και πόσες άλλες εμπειρίες, αδελφές (μεταξύ τους εννοώ), μέχρι και μητέρα με κόρη δούλευαν τότε. Ας μην πούμε ονόματα. Τώρα πια κανένα Πιρουέτ από συνήθεια και τίποτα άλλο. Πέθανε ο χώρος.

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.074
Πόντοι
1.056
Τώρα, μερικοί είστε πράγματι παλιοί και θυμάστε μαγαζιά και εποχές που δεν θα ξαναγυρίσουν. Με 10 ακόμα και 20 κοπέλες μέσα στο καθένα να γίνεται μάχη. 3ης Σεπτεμβρίου και όλοι οι κάθετοι δρόμοι γεμάτα. Η παλιά "Κατερίνα" το μεγάλο, και μετά από δίπλα το μικρό, το STAR που κάηκε, πόσα και πόσα μαγαζιά, Σωστά θυμηθήκατε τη Δώρα τη Βουλγάρα με τα τεράστια κανόνια, λογικά θα σταμάτησε πέρασαν και τα χρόνια. Εγώ την είχα μεγάλη αδυναμία την έπαιρνα συνήθως παρέα με την Ελβίρα την Πολωνή μεγάλη μύστρια και αυτή. Αλλά και πόσες άλλες εμπειρίες, αδελφές (μεταξύ τους εννοώ), μέχρι και μητέρα με κόρη δούλευαν τότε. Ας μην πούμε ονόματα. Τώρα πια κανένα Πιρουέτ από συνήθεια και τίποτα άλλο. Πέθανε ο χώρος.
Ακριβώς έτσι. Η 3ης Σεπτεμβρίου, ειδικά στο κομμάτι μετά την Πλατεία Βικτωρίας και μέχρι την Αγίου Μελετίου ήταν η καρδιά των κωλόμπαρων στον Δήμο μας.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.809
Πόντοι
3.506
Ακριβώς έτσι. Η 3ης Σεπτεμβρίου, ειδικά στο κομμάτι μετά την Πλατεία Βικτωρίας και μέχρι την Αγίου Μελετίου ήταν η καρδιά των κωλόμπαρων στον Δήμο μας.
Ακριβέστατα. Στην ευρύτερη γειτονιά έμενα τη περίοδο 1973-1990 και πιστοποιώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom