Νέα

Κωλόμπαρα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
γραψτε συναγωνιστες για κανενα δυνατό σκηνικο με την Έλενα που δουλεύει στο πιρουετ
Γιατί, για να τον παίξεις; Να πας στο μαγαζί και να κάνεις το δικό σου σκηνικό, ούτως ή άλλως η γυναίκα είναι εγγύηση, το έχουμε δηλώσει όλοι εδώ. Αν ανατρέξεις και σε προηγούμενες σελίδες θα βρεις σκηνικά μ' αυτή στα οποία έχουμε αναφερθεί, απ' τον καιρό που δούλευε στο "Lucy's" αλλά και στο "Pirouette"

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.477
Πόντοι
8.345
Ένα βράδυ,πρόσφατα,πέρασα έξω από ένα μαγαζί στα Ιλίσια που φέρνει σε καφενείο-μεζεδοπωλείο καί σε μπαράκι ταυτόχρονα,αλλά,αν κρίνω από το περιβάλλον,θα μπορούσε να γίνεται καί κάτι άλλο εκεί.Λέγεται «Καφέ Το Στέκι».Γνωρίζει κανείς τίποτα παραπάνω;

Συνήθως έχει μπάλα κια μπάσκετ. Έχουν περάσει πολύ ωραίες και αλητικες σερβιτόρες και το βράδυ κλείνει πόρτες και βαράει μέσα ενώ έξω βλέπεις αθλητικά αλλά αν γινει κάτι θα είναι πιο amateur

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Αφού δεν πήγε κανείς σας να τσεκάρει το νέο μιλφάκι που δουλεύει απ' το Γενάρη στη Ρίτα στο "Χαλαρά" έκανα εγώ απόψε την καταδρομική... Επίσκεψη στις 6:00 το πρωί (πάλι καλά που υπάρχει ΄έστω και ένα μαγαζί που λειτουργεί στα ωράρια των παλιών κωλόμπαρων) όπου παρούσες ήταν και η αδυναμία μου η Φλώρα, και η Νανά (επανήλθε) και η καινούρια, η οποία με το που είδε τί υποδοχή μου επεφύλαξαν όλες εκεί μέσα μιας και είχα να πατήσω το πόδι μου από τις γιορτές των Χριστουγέννων ήρθε και στρογγυλοκάθισε δίπλα μου και με πασπάτευε. Πρόκειται για ένα μιλφάκι γύρω στα 40 - φεύγα (τόσο την έκοψα), Ελληνίδα με κωδικό όνομα στη δουλειά Αναστασία η οποία διατείνεται πως είναι από το Περιστέρι, ξανθιά με κοντό μαλλί κουρεμένο λίγο περίεργα, πρόσωπο όχι άσχημο αλλά δεν είναι και το δυνατό της σημείο, φοβερό στήθος (ΕΙΝΑΙ το δυνατό της σημείο), μπουτάρες και σώμα με πιασίματα γενικώς και συνήθη ελαττωματάκια τα οποία όμως εμείς οι φίλοι των κωλόμπαρων πιο πολύ τα γουστάρουμε, παρά μας χαλάνε. Ο κώλος της παρότι κοσμείται ψηλά από ένα υπέροχο τατού δεν είναι απ' τα δυνατά της σημεία. Όπως και να 'χει, για τα δικά μου γούστα κρίνοντας το σώμα της στο σύνολό του είναι άκρως καβλωτικό. Από εκεί και πέρα γλωσσόφιλα δίνει, πίπα καλή και με παιχνίδια, γλειφομούνι δέχεται, στο ισπανικό το "έχει" και με το παραπάνω, στο γαμήσι το "έχει" επίσης και αντέχει σφυροκόπημα με καλύτερη στάση της να είναι αυτή από πάνω, το μόνο που πρέπει λίγο να διορθώσει είναι το πώς στήνεται στην ούτως ή άλλως άβολη καβάτζα που δεν προσφέρει πολλές ανέσεις. Δέχεται και τελειωτικό στο σώμα, τα μόνα που δεν κάνει είναι πρωκτικό, τελειωτικό στο στόμα (αν και η αλήθεια είναι ότι δεν τη ρώτησα κιόλας γι' αυτό αλλά μου έδωσε την εντύπωση πως δεν το κάνει) και γενικώς κάποια "εξτραδάκια" που κάνουν οι άλλες δύο και ο νοών νοείτω. Γενικά δεν είναι σκυλί του πολέμου όπως η Φλώρα που έχει χιλιόμετρα στο άθλημα και απ' την άλλη πρέπει να βελτιώσει λίγο και το socializing και να βγάζει περισσότερη κάβλα στον πελάτη. Σημειωτέον, έχει δουλέψει και στο Europa στην Τρούμπα, οπότε κάποιοι μπορεί να τη θυμηθείτε από εκεί.

Σε κάθε περίπτωση προτείνεται και το crash test ήταν θετικό. Βέβαια εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι αστέρι όπως η Φλώρα δεν είναι καμιά τους εκεί μέσα και νομίζω πως όταν ξαναπάω στο "Χαλαρά" πάλι τη Φλώρα θα πάρω και τη Φλώρα θα παίρνω γενικώς όποτε πηγαίνω από εδώ και πέρα, η κάβλα που βγάζει αυτή η κοπέλα και το γεγονός ότι κατέχει το άθλημα όσο λίγες της δίνουν πάντα ένα προβάδισμα στο μυαλό μου όσον αφορά το συγκεκριμένο μαγαζί. Αυτά και αν πάει κανείς να μας πει τις εντυπώσεις του!

andre26

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
272
Πόντοι
21
εχει παει κανεις προσφατα στο μπαρ moulen rouge στο περιστερι Πελασγίας 54 τι φαση ειναι εκει δουλεύει μια γκόμενα που λέγεται Νταιάνα ειναι πολυ ψηλή με βυζαρες αν γνωριζετε κατι παρακαλω γραψτε το εδω η στειλτε μου p.m αν δεν θελετε να γραψετε δημοασια

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.477
Πόντοι
8.345
εχει παει κανεις προσφατα στο μπαρ moulen rouge στο περιστερι Πελασγίας 54 τι φαση ειναι εκει δουλεύει μια γκόμενα που λέγεται Νταιάνα ειναι πολυ ψηλή με βυζαρες αν γνωριζετε κατι παρακαλω γραψτε το εδω η στειλτε μου p.m αν δεν θελετε να γραψετε δημοασια

αυτη την Νταιανα λες που ηταν στο απλο μπαρ και πηγαινε στον hayate Facebook ?

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.477
Πόντοι
8.345
γεια δωσε πληροφοριες φιλε αν θελεις στειλε και p.m

δεν την ξερω προωσπιλα φιλε, απλα τι ειχαν γραψει αλλοι ανεφερα. ψαξε εδω μεσα για aplo bar να δεις τι εχει αναφερθει

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
γεια δωσε πληροφοριες φιλε αν θελεις στειλε και p.m
Μ' αρέσει που σου γράφει ο άλλος ότι με 250άρι (!) ίσως κάτι να γίνεται και συνεχίζεις να ενδιαφέρεσαι... Ρε πώς χαλάτε την πιάτσα μερικοί!

Beast of Burden

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2015
Κριτικές
26
Like
874
Πόντοι
311
Δύο 50αρια είπε, όχι 250 αλλά και πάλι από μένα είναι όχι
Αυτή είναι αντρογυναίκα

andre26

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
272
Πόντοι
21
ξερει κανεις τι παιζει με το lori cafe bar στην αγιου μελετίου

Ben Dover

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2011
Like
825
Πόντοι
81
ξερει κανεις τι παιζει με το lori cafe bar στην αγιου μελετίου
Είναι το bar-cafe της Φλώρας από το Χαλαρά.
Το δουλεύει εκείνη από το πρωί μέχρι το βράδυ και κατά τις 22:00 κλείνει και πάει στο Χαλαρά.
Ήθελα να ξερα πότε προλαβαίνει να κοιμηθεί!

drifter81

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
117
Πόντοι
0
Το δουλεύει εκείνη από το πρωί μέχρι το βράδυ και κατά τις 22:00 κλείνει και πάει στο Χαλαρά.
Προσφέρει τίποτα εκεί μέσα ή μόνο κουβέντα?

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Δεν προλαβαίνει, τρεις ώρες κοιμάται κάθε μέρα απ' ό,τι μου έχει πει

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Προσφέρει τίποτα εκεί μέσα ή μόνο κουβέντα?
Τυπικά τίποτα παρότι αν τη δεις πώς ντύνεται στο μαγαζί της μπορεί να καβλώσεις περισσότερο κι απ' όταν τη βλέπεις στο "Χαλαρά". Γενικά η Φλώρα χάρες δεν κάνει, είναι επαγγελματίας, αν πληρώσεις δίνεται 100% και απογειώνεστε, ειδάλλως μένεις με το πουλί στο χέρι. Τώρα όσον αφορά το μαγαζί της δεν μπορώ να πάρω και όρκο ότι αν της πεις ότι έχεις καμιά φαντασίωση να την πάρεις εκεί μέσα και της σκάσεις τα λεφτά δε θα κλειδώσει την πόρτα και θα γίνει το σώσε, αλλά γενικά προσέχει πολύ. Και σας δίνω το λόγο μου ότι πραγματικά δε γνωρίζω κάτι παραπάνω παρότι έχω πάει κάποιες φορές από εκεί, γενικά όποτε την επισκέπτομαι στο "Lori" δε μου έχει αφήσει την παραμικρή υποψία ότι μπορεί να κάνει κάτι εκεί ή ότι ψαρεύει "προσφορές", όπως επίσης ούτε μια φορά που να έχω πάει στο "Χαλαρά" δε μου έχει αφήσει υπόνοια για να τα πούμε εκτός μαγαζιού... Αν κάποιος άλλος έχει κάποια άλλη εμπειρία μαζί της ή του έχει δώσει να καταλάβει κάτι διαφορετικό ας μας γράψει εδώ

Beast of Burden

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2015
Κριτικές
26
Like
874
Πόντοι
311
Παρασκευή βράδυ χτες και τί καλύτερο από μια βόλτα στην Τρούμπα αφού τα μαγαζιά της Αθήνας είναι σχεδόν όλα σε ημίνεκρη κατάσταση. Η αλήθεια είναι οτι κι εκεί δεν κυκλοφορούσε πάρα πολλής κόσμος αλλά τα ντουπ ντουπ απ' τα λογής λογής ξενυχτάδικα σου φτιάχνουν την ψυχολογία και σου θυμίζουν οτι βγήκες για διασκέδαση και όχι για μνημόσυνο.
Πρώτη στάση Λευκές Νύχτες για να κόψω κίνηση και να περάσει λίγο η ώρα. Τα έχουμε ξαναπεί για αυτό το μαγαζί, ωραίος χώρος, καθαρά ποτά αλλά τίποτα που να ενδιαφέρει το παρόν νήμα. Αφού ήπια δυο ποτάκια την έκανα, άλλωστε για άλλο λόγο είχα κατέβει.
Λίγα λεπτά αργότερα περνούσα την αμαρτωλή πόρτα του Σκορπιού. Παρούσες εκτός από την αφεντικίνα άλλες πέντε γυναίκες: μια μελαμψή κατσαρομάλλα που απο οτι είπε είναι καινούργια, η γνωστή Δώρα, μια γκράνι σαν την μαύρη συμφορά, η κοντή δομινικάνα με τις βυζάρες με την οποία και κάθησα τελικά, κι ένα άλλο κοντοπούτανο που την είχε περιλάβει μύστης στην καβάντζα πίσω και κυριολεκτικά την σούβλισε.
Γενικά λίγος κόσμος κι εδώ, αλλά η πελατεία του Σκορπιού συνήθως είναι συνειδητοποιημένοι σκληροί χύστες και όχι φλωράκια και αγαπούληδες. Και πίσω αλλά και επάνω που ανέβηκα έπεφτε πόνος και τα κορίτσια την ίδρωναν την φανέλα.
Αποκορύφωμα όταν κάποια στιγμή έσκασε μύτη ένας νάνος και πάλευε κανα τρίλεπτο να ανέβει στο σκαμπό ο φουκαράς. Γι' αυτές τις καλτίλες ζώ και αναπνέω αδέρφια :headbang2::headbang2:

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.038
Πόντοι
1.056
Τυπικά τίποτα παρότι αν τη δεις πώς ντύνεται στο μαγαζί της μπορεί να καβλώσεις περισσότερο κι απ' όταν τη βλέπεις στο "Χαλαρά". Γενικά η Φλώρα χάρες δεν κάνει, είναι επαγγελματίας, αν πληρώσεις δίνεται 100% και απογειώνεστε, ειδάλλως μένεις με το πουλί στο χέρι. Τώρα όσον αφορά το μαγαζί της δεν μπορώ να πάρω και όρκο ότι αν της πεις ότι έχεις καμιά φαντασίωση να την πάρεις εκεί μέσα και της σκάσεις τα λεφτά δε θα κλειδώσει την πόρτα και θα γίνει το σώσε, αλλά γενικά προσέχει πολύ. Και σας δίνω το λόγο μου ότι πραγματικά δε γνωρίζω κάτι παραπάνω παρότι έχω πάει κάποιες φορές από εκεί, γενικά όποτε την επισκέπτομαι στο "Lori" δε μου έχει αφήσει την παραμικρή υποψία ότι μπορεί να κάνει κάτι εκεί ή ότι ψαρεύει "προσφορές", όπως επίσης ούτε μια φορά που να έχω πάει στο "Χαλαρά" δε μου έχει αφήσει υπόνοια για να τα πούμε εκτός μαγαζιού... Αν κάποιος άλλος έχει κάποια άλλη εμπειρία μαζί της ή του έχει δώσει να καταλάβει κάτι διαφορετικό ας μας γράψει εδώ
Επιβεβαιώνω, καθότι γείτονας του μαγαζιού και όχι μόνο.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Παρασκευή βράδυ χτες και τί καλύτερο από μια βόλτα στην Τρούμπα αφού τα μαγαζιά της Αθήνας είναι σχεδόν όλα σε ημίνεκρη κατάσταση. Η αλήθεια είναι οτι κι εκεί δεν κυκλοφορούσε πάρα πολλής κόσμος αλλά τα ντουπ ντουπ απ' τα λογής λογής ξενυχτάδικα σου φτιάχνουν την ψυχολογία και σου θυμίζουν οτι βγήκες για διασκέδαση και όχι για μνημόσυνο.
Πρώτη στάση Λευκές Νύχτες για να κόψω κίνηση και να περάσει λίγο η ώρα. Τα έχουμε ξαναπεί για αυτό το μαγαζί, ωραίος χώρος, καθαρά ποτά αλλά τίποτα που να ενδιαφέρει το παρόν νήμα. Αφού ήπια δυο ποτάκια την έκανα, άλλωστε για άλλο λόγο είχα κατέβει.
Λίγα λεπτά αργότερα περνούσα την αμαρτωλή πόρτα του Σκορπιού. Παρούσες εκτός από την αφεντικίνα άλλες πέντε γυναίκες: μια μελαμψή κατσαρομάλλα που απο οτι είπε είναι καινούργια, η γνωστή Δώρα, μια γκράνι σαν την μαύρη συμφορά, η κοντή δομινικάνα με τις βυζάρες με την οποία και κάθησα τελικά, κι ένα άλλο κοντοπούτανο που την είχε περιλάβει μύστης στην καβάντζα πίσω και κυριολεκτικά την σούβλισε.
Γενικά λίγος κόσμος κι εδώ, αλλά η πελατεία του Σκορπιού συνήθως είναι συνειδητοποιημένοι σκληροί χύστες και όχι φλωράκια και αγαπούληδες. Και πίσω αλλά και επάνω που ανέβηκα έπεφτε πόνος και τα κορίτσια την ίδρωναν την φανέλα.
Αποκορύφωμα όταν κάποια στιγμή έσκασε μύτη ένας νάνος και πάλευε κανα τρίλεπτο να ανέβει στο σκαμπό ο φουκαράς. Γι' αυτές τις καλτίλες ζώ και αναπνέω αδέρφια :headbang2::headbang2:
Πάντως αυτή η γκράνι που λες ότι είναι σαν τη μαύρη συμφορά (τη Φωτεινή πρέπει να εννοείς) έχει κωλάρα αν προσέξεις και γι' αυτό έχει περάσει έστω και σαν σφαίρα απ' το ανώμαλο μυαλό μου να την πάρω κάποια στιγμή :P Δε μας είπες όμως, τί έκανες με την κοντή Δομινικανή με τις βυζάρες; Είναι μία που είναι κάβλα αλλά δεν ανεβαίνει στο πατάρι αν θυμάμαι καλά;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom