Νέα

Κωλόμπαρα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Purkavlos70

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2018
Κριτικές
5
Like
287
Πόντοι
280
φιλε ναι ειναι κοντουλα προσωπο πολυ γαματο κωλαρα πατουρα σκετη και βυζια 6αρια που βγαιναν αρκετα προς τα εξω .τι να πω ρε φιλε ΤΟΥΜΠΑΝΟ.εχει καμμια κριτικη καπου ξερεις αν πηδιεται ?

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.036
Πόντοι
1.056
Η Δώρα που δούλευε στο Σκορπιό στον Πειραιά; Δηλαδή παίζει φάση στο Comple ή έχει αποσυρθεί από το άθλημα;
Η Δώρα που ήταν στο Pub 65, στο Kiss κλπ.
Σκορπιό δεν την έχω πετύχει εγώ.
Στο Comple δεν ξέρω τι κάνει, είχε πάει εκεί όμως για δουλειά σίγουρα.

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.036
Πόντοι
1.056
φιλε ναι ειναι κοντουλα προσωπο πολυ γαματο κωλαρα πατουρα σκετη και βυζια 6αρια που βγαιναν αρκετα προς τα εξω .τι να πω ρε φιλε ΤΟΥΜΠΑΝΟ.εχει καμμια κριτικη καπου ξερεις αν πηδιεται ?
Άρα αυτή είναι.
Σε άλλα μαγαζιά έκανε παιχνίδι, με φραπέ και τσιμπούκι.
Πήδημα δε νομίζω όμως.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.125
Πόντοι
3.846
κρίμα ρε μύστη, είχα ακούσει τα καλύτερα για τη Δώρα. Το χάσαμε το κορμί. Σίγουρα δεν έπαιζε μπάλα, έχω διαβάσει σε αυτό το νήμα πολλές διθυραμβικές κριτικές για τα γαμήσια της Δώρας; Μήπως είναι συνωνυμία;

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.036
Πόντοι
1.056
κρίμα ρε μύστη, είχα ακούσει τα καλύτερα για τη Δώρα. Το χάσαμε το κορμί. Σίγουρα δεν έπαιζε μπάλα, έχω διαβάσει σε αυτό το νήμα πολλές διθυραμβικές κριτικές για τα γαμήσια της Δώρας; Μήπως είναι συνωνυμία;
Αυτή που ήταν στον Σκορπιό είναι άλλη από ότι έχω μάθει από την Δώρα του 65.
Γιατί υπήρχε και άλλη Δώρα πολύ δυνατή σε όλα για μένα, Βουλγάρα αυτή, με πολύ μεγάλη προϋπηρεσία στον χώρο (Κατερίνα στην Τροίας, Σταρ, Πρίγκηπα κλπ.).
Νομίζω ότι στον Σκορπιό όμως ήταν άλλη, τρίτη.
Το έχει το όνομα φαίνεται.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Παιδιά μην μπερδεύετε τις Δώρες, είναι τρεις. Η μία είναι η Δώρα που ήταν για χρόνια στο "Pub 65", μετά στο "Kiss" και τώρα τελευταία στο "Comple" και περιγραφή της δόθηκε πιο πάνω. Αυτή η Δώρα όμως σταμάτησε προσφάτως από το "Comple", ίσως και μόνιμα από τη νύχτα, πιθανότατα ο τύπος να είναι αρκετές μέρες που την είδε και απλά να έγραψε τώρα γι' αυτήν εδώ. Η άλλη Δώρα είναι η ξανθιά μεσόκοπη Ελληνορωσίδα που δουλεύει στον "Σκορπιό" στην Τρούμπα, με τα μεγάλα βυζιά και τα τεράστια μουνόχειλα. Και η τρίτη Δώρα είναι η τσιγγανοβουλγάρα το υπερτούμπανο στην οποία αναφέρεται ο El Papacito πιο πάνω ("Κατερίνα", "Star", "Πρίγκηπας" την τελευταία φορά που εθεάθη) την οποία εγώ δεν πρόλαβα να την πάρω και ακόμα την κλαίω...

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.036
Πόντοι
1.056
Παιδιά μην μπερδεύετε τις Δώρες, είναι τρεις. Η μία είναι η Δώρα που ήταν για χρόνια στο "Pub 65", μετά στο "Kiss" και τώρα τελευταία στο "Comple" και περιγραφή της δόθηκε πιο πάνω. Αυτή η Δώρα όμως σταμάτησε προσφάτως από το "Comple", ίσως και μόνιμα από τη νύχτα, πιθανότατα ο τύπος να είναι αρκετές μέρες που την είδε και απλά να έγραψε τώρα γι' αυτήν εδώ. Η άλλη Δώρα είναι η ξανθιά μεσόκοπη Ελληνορωσίδα που δουλεύει στον "Σκορπιό" στην Τρούμπα, με τα μεγάλα βυζιά και τα τεράστια μουνόχειλα. Και η τρίτη Δώρα είναι η τσιγγανοβουλγάρα το υπερτούμπανο στην οποία αναφέρεται ο El Papacito πιο πάνω ("Κατερίνα", "Star", "Πρίγκηπας" την τελευταία φορά που εθεάθη) την οποία εγώ δεν πρόλαβα να την πάρω και ακόμα την κλαίω...
Την δεύτερη δεν την έχω γνωρίσει, αν και δεν είμαι φαν του ξανθού χρώματος οπότε δεν με πειράζει και πολύ, η πρώτη είναι πολύ δυνατή αλλά η τρίτη είναι όλα τα λεφτά, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΆ!!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Την δεύτερη δεν την έχω γνωρίσει, αν και δεν είμαι φαν του ξανθού χρώματος οπότε δεν με πειράζει και πολύ, η πρώτη είναι πολύ δυνατή αλλά η τρίτη είναι όλα τα λεφτά, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΆ!!
Σταμάτα σατανά, μη με βασανίζεις, την είχα πετύχει κάποιες φορές στον "Πρίγκηπα" αλλά η Σία και η Άννα δε με άφηναν να τους την κάνω και μου έμεινε απωθημένο. Στα μαγαζιά που δούλευε παλιότερα δεν την είχα πετύχει

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.036
Πόντοι
1.056
Σταμάτα σατανά, μη με βασανίζεις, την είχα πετύχει κάποιες φορές στον "Πρίγκηπα" αλλά η Σία και η Άννα δε με άφηναν να τους την κάνω και μου έμεινε απωθημένο. Στα μαγαζιά που δούλευε παλιότερα δεν την είχα πετύχει
Έχω αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αλλά για αυτήν και την μελαχρινή Τάνια (:smiling-face-with-heart-eyes:) θα έκανα ευχαρίστως κάποιες επισκέψεις ξανά αν γνώριζα ότι δουλεύουν κάπου τώρα.

Beast of Burden

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2015
Κριτικές
26
Like
874
Πόντοι
311
Η μία είναι η Δώρα που ήταν για χρόνια στο "Pub 65", μετά στο "Kiss" και τώρα τελευταία στο "Comple" και περιγραφή της δόθηκε πιο πάνω. Αυτή η Δώρα όμως σταμάτησε προσφάτως από το "Comple", ίσως και μόνιμα από τη νύχτα, πιθανότατα ο τύπος να είναι αρκετές μέρες που την είδε και απλά να έγραψε τώρα γι' αυτήν εδώ.
Περίεργο, χθες βράδι ήταν εκεί κανονικά. Εν τω μεταξύ θέλετε να ακούσετε κάτι αστείο; Σε τρία μαγαζιά πήγα χθες, κόρνερ, κομπλέ, pub65. Από τη μια μέχρι τις πέντε, όση ώρα καθησα, ο μόνος άντρας που μπήκε ήταν ο Αλη που πουλάει λουλούδια
Ψέματα ήταν κι ένας τυπάκος στην Κατερίνα που καθόταν μόνος του στην μπάρα κι έφυγε λίγο αφού πηγα. Για τέτοια κατάντια μιλάμε. Απορώ τί πάω και κάνω πλέον εκεί

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.125
Πόντοι
3.846
η Δώρα του Σκορπιού αξίζει;

incall

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2023
Like
14
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας

Μπορεί κάποιος να γράψει μια λίστα με τα καλύτερα Κωλόμπαρα ;

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.205
Πόντοι
2.456
Περίεργο, χθες βράδι ήταν εκεί κανονικά. Εν τω μεταξύ θέλετε να ακούσετε κάτι αστείο; Σε τρία μαγαζιά πήγα χθες, κόρνερ, κομπλέ, pub65. Από τη μια μέχρι τις πέντε, όση ώρα καθησα, ο μόνος άντρας που μπήκε ήταν ο Αλη που πουλάει λουλούδια
Ψέματα ήταν κι ένας τυπάκος στην Κατερίνα που καθόταν μόνος του στην μπάρα κι έφυγε λίγο αφού πηγα. Για τέτοια κατάντια μιλάμε. Απορώ τί πάω και κάνω πλέον εκεί
Μύστη πλέον είσαι επίτιμο μέλος των χαμαιτυπειων..:hi:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Έχω αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αλλά για αυτήν και την μελαχρινή Τάνια (:smiling-face-with-heart-eyes:) θα έκανα ευχαρίστως κάποιες επισκέψεις ξανά αν γνώριζα ότι δουλεύουν κάπου τώρα.

Ε η μελαχρινή Τάνια ξέρεις πού δουλεύει, γιατί δεν πας; :wink:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
η Δώρα του Σκορπιού αξίζει;
Όπως το πάρεις, στο γαμήσι είναι μπόμπα ειδικά αν έχετε χημεία, έχει βυζάρες και τεράστια μουνόχειλα απ' αυτά που λίγες έχουν στην πιάτσα... Απ' την άλλη είναι μιας άλφα ηλικίας και τα χρόνια φαίνονται πάνω της, εξαρτάται πόσο μυημένος κωλομπαράκιας είσαι

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.036
Πόντοι
1.056

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.794
Πόντοι
3.886
Όπως το πάρεις, στο γαμήσι είναι μπόμπα ειδικά αν έχετε χημεία, έχει βυζάρες και τεράστια μουνόχειλα απ' αυτά που λίγες έχουν στην πιάτσα... Απ' την άλλη είναι μιας άλφα ηλικίας και τα χρόνια φαίνονται πάνω της, εξαρτάται πόσο μυημένος κωλομπαράκιας είσαι
Πόσο πάει το μαλλί;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Πόσο πάει το μαλλί;
Στον "Σκορπιό" συνήθως σου ζητάνε 90 - 100 ευρώ για το πατάρι όπου με τη Δώρα μπορείς να κάνεις κυριολεκτικά ΤΑ ΠΑΝΤΑ εκτός από κώλο και να τη χύσεις στο στόμα ή στο πρόσωπο... Βέβαια κάποιοι εδώ όπως ο El Papacito αν θυμάμαι καλά έχουν γράψει ότι μπορείς να γαμήσεις και στα καναπεδάκια της καβάτζας του ισογείου

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Πήραμε φωτιά απόψε με τη Δώρα στο Comple στην 3ης Σεπτεμβρίου η οποία όντως επέστρεψε πάλι ίσως προσωρινά και πήγα και τη βρήκα... Χαμούρεμα και γλωσσόφιλα για πάρα πολλή ώρα στο μέσα καναπεδάκι σαν να ήμασταν ζευγάρι - άλλωστε είχαμε τόσα χρόνια να βρεθούμε - και πράγματα που δε γράφονται στη μικρή καβάτζα όπως μπαίνεις στο μαγαζί αριστερά, και λέω δε γράφονται γιατί στο συγκεκριμένο μαγαζί δε γίνονται επισήμως παιχνίδια όπως στο "Χαλαρά" π.χ. και καλό είναι να μην εκθέτω καταστάσεις οι οποίες πιθανότατα μπορεί να μην ισχύουν κιόλας για τον χ ή ψ πελάτη, εγώ την ξέρω και 8 χρόνια οπότε δε μπορεί να μου πει όχι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom