Απόλυτα σεβαστό αυτό που λες, αλίμονο!Μάλλον το δίνει σε άτομα που γνωρίζει εκεί και εμπιστεύεται να δώσει τηλ. Δεν έχω θέμα με το να δώσω τηλ, έχω θέμα με το να βρω τον μπελά μου χωρίς λόγω και αιτία. Πήγαινε εκεί, ρώτα για μία Κουβανή και κάνε παιχνίδι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωλόμπαρα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
takisarg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2007
- Like
- 1.608
- Πόντοι
- 206
Σιγά την απώλεια. Μετακόμισε Πειραιά τώρα και την βολεύει τα μαγαζιά που είναι εκεί. Αν και έκανε ένα πέρασμα και από Ράδιο στην Συγγρού.Οχι δεν θυμαμαι καν την κοπελα,στο διπλα μαγαζι το Corner πηγεs καθολου?Εχω χασει τα ιχνη τηs Τιναs απο Τριπολη, εχει φυγει μεγαλο διαστημα.....
Befuddled
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2022
- Like
- 121
- Πόντοι
- 0
Ένα βράδυ,πρόσφατα,πέρασα έξω από ένα μαγαζί στα Ιλίσια που φέρνει σε καφενείο-μεζεδοπωλείο καί σε μπαράκι ταυτόχρονα,αλλά,αν κρίνω από το περιβάλλον,θα μπορούσε να γίνεται καί κάτι άλλο εκεί.Λέγεται «Καφέ Το Στέκι».Γνωρίζει κανείς τίποτα παραπάνω;
Τελευταία τροποποίηση:
Giannis_127
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.083
- Πόντοι
- 86
Καμία σχέση το μαγαζί με την κατηγορία εδώ…Ένα βράδυ,πρόσφατα,πέρασα έξω από ένα μαγαζί στα Ιλίσια που φέρνει σε καφενείο-μεζεδοπωλείο καί σε μπαράκι ταυτόχρονα,αλλά,αν κρίνω από το περιβάλλον,θα μπορούσε να γίνεται καί κάτι άλλο εκεί.Λέγεται «Καφέ Το Στέκι».Γνωρίζει κανείς τίποτα παραπάνω;
Πάντως μέσα σε τόσες λίγες μέρες να τα μάθεις όλα αυτά μπράβοΆσε που έμαθα για φύλακες και χίλια δυο άλλα...
Για να λες ότι έχει βυζιά μέχρι το πάτωμα πρέπει να τα είδες χωρίς τα ενυσχιτικα για δώσε πληροφορίεςΝαι συμφωνω αλλά προτιμώ να είμαι σε μια νορμάλ σχέση από το να έχω μια τύπισσα να μου ζητάει κάθε τρεις και λίγο λεφτά για νοίκια λεφτά για ρεύματα λεφτά για φαγητό σούπερ μάρκετ...δλδ μην τρελαθουμε έμαθα πολλά πράγματα για αυτήν και το βρισκω τελείως ανήθικο και χαζό να θέλει να μπει κάποιος σε μια τέτοια φάση..και αν παρατηρήσετε καλά κάτω από το σοβατισμα και το εχτριμ κορσαρισμα στη μέση εχει κάτι βυζιά μέχρι το πάτωμα και έχει και τα κιλακια της από ότι παρατήρησα αλλά τα κρύβει εξυπνα με διάφορα φίλτρα στα σόσιαλ και με ρούχα που έχουν ενυσχιτικα..τέλος πάντων προτιμώ να παίρνω call girls και να πηγαίνω σε στούντιο...άκου λέει του άλλου του έτρωγε 600 ευρώ το μήνα...νταξει με 600 ευρώ το μήνα γαμας κάθε μέρα σε καλό μπουρδελο και αν συννενοηθεις και με καμία καλή τσατσά σου δίνει και καμία έκπτωση.Ας μην είμαστε θύματα..
Knoper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2022
- Like
- 2.735
- Πόντοι
- 446
Που ακριβώς το είδες αυτό το μαγαζί;;;Ένα βράδυ,πρόσφατα,πέρασα έξω από ένα μαγαζί στα Ιλίσια που φέρνει σε καφενείο-μεζεδοπωλείο καί σε μπαράκι ταυτόχρονα,αλλά,αν κρίνω από το περιβάλλον,θα μπορούσε να γίνεται καί κάτι άλλο εκεί.Λέγεται «Καφέ Το Στέκι».Γνωρίζει κανείς τίποτα παραπάνω;
El Papacito
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 8.036
- Πόντοι
- 1.056
Παπανδρέου 3, Ζωγράφου.Που ακριβώς το είδες αυτό το μαγαζί;;;
El Papacito
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 8.036
- Πόντοι
- 1.056
Το Strass έχει μικρό ρόστερ 1-2 γυναίκες, το LaLuna πολλές και για όλα τα γούστα συνήθως και οι περισσότερες πάνε καβάντζα.μαγγιτες,ποιο εχει τις πιο ωραιες γυναικες απο τα δυο?λα λουνα η στρας?διοτι και στα δυο σπρωχνεις ετσι?
Distro
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2019
- Like
- 203
- Πόντοι
- 1
Παιδιά να ρωτήσω κάτι όποιον γνωρίζει, σε ένα καινούριο μαγαζί στα Καμίνια ονόματι "Όνειρο" παίζει έστω φραπές ή κάτι σχετικό ή είναι απλά κερασματάδικο
καλημερα σε ολους,πρινλιγες μερες βρηκα σε εφαρμογη γνωριμιων του facebook τυπισα η οποιαδουλευει σε ενα μπαρ"Ριτα"στην Νικαια,μετααπο καποιες συνομιλιες με προετρεψε να περασωαπο εκει,προφανως προκειται για κωλομπαρο εχει γνωση καποιος φιλος για το τι παιζεται εκει?
inno60
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 130
- Πόντοι
- 1
Για ρώτα την που είναι, στην Νίκαια μένω αλλά δεν το ξέρω.καλημερα σε ολους,πρινλιγες μερες βρηκα σε εφαρμογη γνωριμιων του facebook τυπισα η οποιαδουλευει σε ενα μπαρ"Ριτα"στην Νικαια,μετααπο καποιες συνομιλιες με προετρεψε να περασωαπο εκει,προφανως προκειται για κωλομπαρο εχει γνωση καποιος φιλος για το τι παιζεται εκει?
στην οδο ΓεμελουΓια ρώτα την που είναι, στην Νίκαια μένω αλλά δεν το ξέρω.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 6K