Νέα

Κωλόμπαρα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
5.562
Πόντοι
1.336
Μάλλον το δίνει σε άτομα που γνωρίζει εκεί και εμπιστεύεται να δώσει τηλ. Δεν έχω θέμα με το να δώσω τηλ, έχω θέμα με το να βρω τον μπελά μου χωρίς λόγω και αιτία. Πήγαινε εκεί, ρώτα για μία Κουβανή και κάνε παιχνίδι
Απόλυτα σεβαστό αυτό που λες, αλίμονο!

takisarg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
1.608
Πόντοι
206
Οχι δεν θυμαμαι καν την κοπελα,στο διπλα μαγαζι το Corner πηγεs καθολου?Εχω χασει τα ιχνη τηs Τιναs απο Τριπολη, εχει φυγει μεγαλο διαστημα.....
Σιγά την απώλεια. Μετακόμισε Πειραιά τώρα και την βολεύει τα μαγαζιά που είναι εκεί. Αν και έκανε ένα πέρασμα και από Ράδιο στην Συγγρού.

• Like
Αντιδράσεις: Paldim

Befuddled

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2022
Like
121
Πόντοι
0
Ένα βράδυ,πρόσφατα,πέρασα έξω από ένα μαγαζί στα Ιλίσια που φέρνει σε καφενείο-μεζεδοπωλείο καί σε μπαράκι ταυτόχρονα,αλλά,αν κρίνω από το περιβάλλον,θα μπορούσε να γίνεται καί κάτι άλλο εκεί.Λέγεται «Καφέ Το Στέκι».Γνωρίζει κανείς τίποτα παραπάνω;

Τελευταία τροποποίηση:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.125
Πόντοι
3.846
νομιζω αυτο που λες ειναι ταβερνα

Befuddled

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2022
Like
121
Πόντοι
0
Γενικά,οι σερβιτόρες στην μπάρα καί οι πελάτες εκεί,μόνο σε ταβέρνα δεν θα παρέπεμπαν νομίζω…

Giannis_127

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
1.083
Πόντοι
86
Ένα βράδυ,πρόσφατα,πέρασα έξω από ένα μαγαζί στα Ιλίσια που φέρνει σε καφενείο-μεζεδοπωλείο καί σε μπαράκι ταυτόχρονα,αλλά,αν κρίνω από το περιβάλλον,θα μπορούσε να γίνεται καί κάτι άλλο εκεί.Λέγεται «Καφέ Το Στέκι».Γνωρίζει κανείς τίποτα παραπάνω;
Καμία σχέση το μαγαζί με την κατηγορία εδώ…

GRP4

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2023
Like
442
Πόντοι
20
Ναι συμφωνω αλλά προτιμώ να είμαι σε μια νορμάλ σχέση από το να έχω μια τύπισσα να μου ζητάει κάθε τρεις και λίγο λεφτά για νοίκια λεφτά για ρεύματα λεφτά για φαγητό σούπερ μάρκετ...δλδ μην τρελαθουμε έμαθα πολλά πράγματα για αυτήν και το βρισκω τελείως ανήθικο και χαζό να θέλει να μπει κάποιος σε μια τέτοια φάση..και αν παρατηρήσετε καλά κάτω από το σοβατισμα και το εχτριμ κορσαρισμα στη μέση εχει κάτι βυζιά μέχρι το πάτωμα και έχει και τα κιλακια της από ότι παρατήρησα αλλά τα κρύβει εξυπνα με διάφορα φίλτρα στα σόσιαλ και με ρούχα που έχουν ενυσχιτικα..τέλος πάντων προτιμώ να παίρνω call girls και να πηγαίνω σε στούντιο...άκου λέει του άλλου του έτρωγε 600 ευρώ το μήνα...νταξει με 600 ευρώ το μήνα γαμας κάθε μέρα σε καλό μπουρδελο και αν συννενοηθεις και με καμία καλή τσατσά σου δίνει και καμία έκπτωση.Ας μην είμαστε θύματα..
Για να λες ότι έχει βυζιά μέχρι το πάτωμα πρέπει να τα είδες χωρίς τα ενυσχιτικα για δώσε πληροφορίες

Knoper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2022
Like
2.735
Πόντοι
446
Που ακριβώς το είδες αυτό το μαγαζί;;;

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.037
Πόντοι
1.436
μαγγιτες,ποιο εχει τις πιο ωραιες γυναικες απο τα δυο?λα λουνα η στρας?διοτι και στα δυο σπρωχνεις ετσι?

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.036
Πόντοι
1.056
μαγγιτες,ποιο εχει τις πιο ωραιες γυναικες απο τα δυο?λα λουνα η στρας?διοτι και στα δυο σπρωχνεις ετσι?
Το Strass έχει μικρό ρόστερ 1-2 γυναίκες, το LaLuna πολλές και για όλα τα γούστα συνήθως και οι περισσότερες πάνε καβάντζα.

manch84

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
10
Πόντοι
0
παιδια, στον πειραια πια κωλομπαρα εχουν μεινει? τπτ καινουριο παιζει? έλειπα καιρο και εχω μεινει πισω...

manch84

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
10
Πόντοι
0
Μιας και ειπες φιλε για Καμίνια, το stone στην Δωδεκανήσου, τι παιζει?

peoklis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Κριτικές
7
Like
340
Πόντοι
21
καλημερα σε ολους,πρινλιγες μερες βρηκα σε εφαρμογη γνωριμιων του facebook τυπισα η οποιαδουλευει σε ενα μπαρ"Ριτα"στην Νικαια,μετααπο καποιες συνομιλιες με προετρεψε να περασωαπο εκει,προφανως προκειται για κωλομπαρο εχει γνωση καποιος φιλος για το τι παιζεται εκει?

• Like
Αντιδράσεις: inno60

inno60

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
130
Πόντοι
1
καλημερα σε ολους,πρινλιγες μερες βρηκα σε εφαρμογη γνωριμιων του facebook τυπισα η οποιαδουλευει σε ενα μπαρ"Ριτα"στην Νικαια,μετααπο καποιες συνομιλιες με προετρεψε να περασωαπο εκει,προφανως προκειται για κωλομπαρο εχει γνωση καποιος φιλος για το τι παιζεται εκει?
Για ρώτα την που είναι, στην Νίκαια μένω αλλά δεν το ξέρω.

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
729
Πόντοι
96
εμενα μια που κανει νυχια μου προτεινε να περασω απο το νυχαδικο τη γνωρισα στο ινστα λετε να παω?

• Χαχα
Αντιδράσεις: nick9x

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom