Knoper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2022
- Like
- 2.735
- Πόντοι
- 446
Θα κάνεις πεντικιούρ αδερφέ;;;εμενα μια που κανει νυχια μου προτεινε να περασω απο το νυχαδικο τη γνωρισα στο ινστα λετε να παω?
Θα κάνεις πεντικιούρ αδερφέ;;;εμενα μια που κανει νυχια μου προτεινε να περασω απο το νυχαδικο τη γνωρισα στο ινστα λετε να παω?
Ναι αμέ.. ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να ανοίξει νέους ορίζοντες στην ζωή σου!!!ετσι με προτεινε λες να παω να κανω?
Ανοίγεις πόρτες σε επαγγέλματα του μέλλοντος!!!δλδ τι υπονοεις
Πως φαίνεται ο βορράς!ετσι με προτεινε λες να παω να κανω?
Εδώ είναι της Μιρέλλας?????????εμενα μια που κανει νυχια μου προτεινε να περασω απο το νυχαδικο τη γνωρισα στο ινστα λετε να παω?
Μόνο ο "Σκορπιός" στην Τρούμπα έχει να κάνει με αυτά που αναζητούμε στο συγκεκριμένο threadπαιδια, στον πειραια πια κωλομπαρα εχουν μεινει? τπτ καινουριο παιζει? έλειπα καιρο και εχω μεινει πισω...
εμενα μια που κανει νυχια μου προτεινε να περασω απο το νυχαδικο τη γνωρισα στο ινστα λετε να παω?
Ισχύει, κι εγώ κλειστό το βλέπω πολλές μέρες τώρα. Στον αγύριστο να πάει, έχω περάσει πολύ καλά εκεί με την Έλενα που τώρα είναι στο Pirouette αλλά οι κατάρες που έριξα την τελευταία φορά που πήγα με την άλλη την πουτάνα που με γείωσε φαίνεται ότι έπιασαν τόποΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. ΤΟ BAR LUSY S ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΙΣΕ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ 20ΑΡΙΑ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΩ ΒΡΑΔΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. ΤΟ BAR LUSY S ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΙΣΕ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ 20ΑΡΙΑ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΩ ΒΡΑΔΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ.
Είναι ακριβός αυτό που περιγράφεις, καφενείο – μεζεδοπωλείο και από κάποια ώρα και μετά γίνεται ποτάδικο.Ένα βράδυ,πρόσφατα,πέρασα έξω από ένα μαγαζί στα Ιλίσια που φέρνει σε καφενείο-μεζεδοπωλείο καί σε μπαράκι ταυτόχρονα,αλλά,αν κρίνω από το περιβάλλον,θα μπορούσε να γίνεται καί κάτι άλλο εκεί.Λέγεται «Καφέ Το Στέκι».Γνωρίζει κανείς τίποτα παραπάνω;
Η παλιά Μάσκα (και άλλα ονόματα), ιστορικό μαγαζί εδώ στην γειτονιά. Η μιλφάρα που λες είναι κοντή;Παιδιαξερει κανεις για ενα καφε μπαρ που το απογευμα ειναι καφε και βρισκεται στο 147 3ης Σεπτεμβριου? λεγεται Comple club και δουλευει μια μιλφαρα τουμπαναρα με σγουρο μαλλι και 6αρες βυζαρες.την ειδα τυχαια που εβγαινε ξημερωματα απο κει με εναν μπαρμπα