El Papacito
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 8.068
- Πόντοι
- 1.056
Σίγουρα, αλλά στη μια βγάζω τα γούστα μου......Ε νταξει και στις δυο περιπτώσεις τα λεφτά σου χάνεις
Σίγουρα, αλλά στη μια βγάζω τα γούστα μου......Ε νταξει και στις δυο περιπτώσεις τα λεφτά σου χάνεις
Womanholic, οχι οτι αφορά και ιδιαίτερα το νήμα, αλλά το Γεωργιανό αλφάβητο, μοιάζει πάρα πολύ με το Αρμένικο, αφού και το Γεωργιανό το έχει φτιάξει Αρμένιος.Υπήρχαν όντως τόσα μαγαζιά, τα θυμάμαι μέχρι κι εγώ αμυδρά παρότι πιτσιρικάς τότε γιατί έμενε η θεία μου Κυψέλη και πήγαινα συχνά, γαμούσες όμως σε κάποια απ' αυτά όπως τώρα ή εκείνη την εποχή ούτε κατά διάνοια; Αφήστε που πριν απ' το '91 φαντάζομαι ότι οι Ελληνίδες που δούλευαν σ' αυτά δε θα βλέπονταν... Όσο για την Κατερίνα είναι σίγουρα Γεωργιανή γιατί μπήκα στο προφίλ της στο Facebook και είδα αναρτήσεις της και σχόλια με το χαρακτηριστικό αλφάβητο που έχουν οι Γεωργιανοί, το οποίο διαφέρει από το κυριλλικό
Strass πίσω από το Caravel και La Luna στον παράδρομο της Μιχαλακοπούλου απέναντι από την καντίνα.Womanholic, οχι οτι αφορά και ιδιαίτερα το νήμα, αλλά το Γεωργιανό αλφάβητο, μοιάζει πάρα πολύ με το Αρμένικο, αφού και το Γεωργιανό το έχει φτιάξει Αρμένιος.
Ερώτηση, γύρω απο το Χίλτον και γενικότερα στα πέριξ του, υπάρχει κανά τέτοιο μπαράκι; Ξέρει κανείς;
Μέχρι και πριν τον κορωνοϊό δούλευε κανονικά η Δώρα η Βουλγάρα, άσε, μην ξύνεις πληγές γιατί δεν πρόλαβα να την πάρω...Τώρα, μερικοί είστε πράγματι παλιοί και θυμάστε μαγαζιά και εποχές που δεν θα ξαναγυρίσουν. Με 10 ακόμα και 20 κοπέλες μέσα στο καθένα να γίνεται μάχη. 3ης Σεπτεμβρίου και όλοι οι κάθετοι δρόμοι γεμάτα. Η παλιά "Κατερίνα" το μεγάλο, και μετά από δίπλα το μικρό, το STAR που κάηκε, πόσα και πόσα μαγαζιά, Σωστά θυμηθήκατε τη Δώρα τη Βουλγάρα με τα τεράστια κανόνια, λογικά θα σταμάτησε πέρασαν και τα χρόνια. Εγώ την είχα μεγάλη αδυναμία την έπαιρνα συνήθως παρέα με την Ελβίρα την Πολωνή μεγάλη μύστρια και αυτή. Αλλά και πόσες άλλες εμπειρίες, αδελφές (μεταξύ τους εννοώ), μέχρι και μητέρα με κόρη δούλευαν τότε. Ας μην πούμε ονόματα. Τώρα πια κανένα Πιρουέτ από συνήθεια και τίποτα άλλο. Πέθανε ο χώρος.
Το στούντιο είναι άλλη φάση, δεν περιλαμβάνει γνωριμία - καβλάντα, δίνεις το 50άρικο και μπαίνεις... Μόνο με τα στριπ μπορεί να γίνει σύγκριση αλλά κι αυτά δεν είναι σε άνθησητο κωλόμπαρο δεν εκφράζει πολύ τους νέους, κάτι οι μουσικές επιλογές ,κάτι η καλτίλα δε συμβαδίζει με τα γούστα των περισσότερων.
Το στούντιο είναι πιο φτηνό και μπορείς να πεταχτείς από τη δουλειά και να πας ,πιο πρακτικό όπως και το μασατζίδικο.
Λίγοι μείναμε οι λάτρεις του σπορ.
Δεν είναι συγκρίσιμα μεταξύ τους στούντιο, μασατζίδικα και κωλόμπαρα. Στο κωλόμπαρο δεν πάνε όλοι για να γαμήσουν ή να χύσουν, και σε πολλά δεν γίνεται και τίποτα έτσι κι αλλιώς.το κωλόμπαρο δεν εκφράζει πολύ τους νέους, κάτι οι μουσικές επιλογές ,κάτι η καλτίλα δε συμβαδίζει με τα γούστα των περισσότερων.
Το στούντιο είναι πιο φτηνό και μπορείς να πεταχτείς από τη δουλειά και να πας ,πιο πρακτικό όπως και το μασατζίδικο.
Λίγοι μείναμε οι λάτρεις του σπορ.
Έχεις απόλυτο δίκιο. Και καινούργιες δεν πρόκειται να μπουν πλέον γιατί γνωρίζουν ότι λεφτά δεν θα βγάλουν.Έχοντας συμπληρώσει 30 (ολογράφως τριάντα) χρόνια στο σπορ, νομίζω οτι δικαιούμαι να πω την άποψη μου. Λοιπόν, σαφώς τα μαγαζιά είναι πολύ λιγότερα αλλά το πρόβλημα είναι άλλο. Δεν μπαίνουν καινούργιες γυναίκες σε αυτή την δουλειά.
Και δεν εννοώ πιτσιρίκες που εμφανίζονται κατά καιρούς, αυτές κάθονται 2,3,5 μήνες μέχρι να μαζέψουν ένα χαρτζιλίκι και φεύγουν. Εννοώ πιο μεγάλες, 30,35,40
Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι οι εποχές που και η τελευταία μπαρόβια έφευγε με 100 μεροκάματο μίνιμουμ έχουν περάσει. Τώρα υπάρχουν βραδιές που μπορεί να φύγεις με ένα εικοσάρικο, ή και με τίποτα.
Αλλά τον πελάτη δεν τον ενδιαφέρει ούτε η μουσική, ούτε το ντεκόρ ούτε τα ξηροκαρπια. Θέλει κάτι να δει, κάτι ενδιαφέρον που θα τον κάνει να ανοίξει το πορτοφόλι. Τί να την κάνω την άλλη που έχει βγάλει ρίζες στα μπαρ και την ξέρω είκοσι χρόνια; Τί να της πω και τί να μου πει;
Δεν είναι συγκρίσιμα μεταξύ τους στούντιο, μασατζίδικα και κωλόμπαρα. Στο κωλόμπαρο δεν πάνε όλοι για να γαμήσουν ή να χύσουν, και σε πολλά δεν γίνεται και τίποτα έτσι κι αλλιώς.
Άλλος πάει για παρέα, άλλος πάει με παρέα, άλλος για να παίξει το παμπάλαιο παιχνίδι κερνάω και ότι προκύψει, άλλος πάει απλώς για να πιει βλέποντας και κάνα μπούτι κλπ. Και φυσικά κάποιοι πάνε στοχευμένα για σεξουαλικές υπηρεσίες εντός του μαγαζιού.
Καθαρά ποτάδικοΞέρει κανείς τι παίζει με το cafe ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στην Καλλιθέα; Είναι χαμηλά προς Τζιτζιφιές.
Μαθαίνω οτι οι σερβιτόρες μέσα είναι τσόντες. Ευχαριστώ φίλος.Καθαρά ποτάδικο
πηγενε λαλουνα παρα και σαβ θα βρεις σιγουρα την τανια με αλλο ονομα και με φτιαγμενα βιζια μικροτερα την λενε αμαντα νομιζωΚαλημερα μαγκες και απο εμνεα! εχω παρα πολυ καιρο να παω για τετοιο σπορ..ειχα προλαβει ακι εγω το κατερινα στην τροιας και μου δημιουργησατε μια νοσταλγια για τοτε!
Επισης ειχα γνωρισει την Τανια ορωτη φορα στο πιρουετ περιπου το 2007.,αργοτερα τη δωρα στο 65 αλλα το κολλημα το Ειχα με μια μιλφοτζιλφαρα χοντρουλα ξανθια με καρε αλλα κατι βυζαρες τεραστιες στο μπαρ Λιλυ ενω θυμαμαι πως δουλευε εκεινη την εποχη επισης εντος μπαρ μια κοπελα μυγαδα ομορφη τσουπωτη..ισως απο αρμενια να ηταν...!
με αυτη την ξανθια ειχα κολλησει αλλα εχασα τα ιχνη της μετα δυστυχως..
Στα νεοτερα μπαρ δεν εχω καταφερει να παω οπως το λουνα που εχω περασει τυχαια 3-4 φορες Κυριακη κατα τις 5 τα ξημερωματα αλλα ηταν κλειστο..
γιατι ειμαι και λατρης του τεραστιου στηθους..
Να περνατε καλα μαγκες!