Νέα

Κωλόμπαρα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
παλια σε κάθε γειτωνιά υπήρχαν 5 με 6 μπαρ και η πιάτσα ήταν απο λιοσίων έως δροσοπούλου κα η μηχαλακοπούλου με καμμιά 100στη τουλάχιστον και στην επαρχία χαμός... θυμάμαι τις πάρα π[ολλές αγγελίες που βάζαν στις εφημερίδες με τρελά μεροκάματα κυρίως επαρχεία .φυσικά έπεφτε χοντρό δούλεμα πλην ορισμένων εξαιρέσεων.το άνοιγμα των στριπτιτζίδικων απο το 92 και μετά τους εκλεισε τους περισσότερους...

RT103

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
1.785
Πόντοι
216
Το Reina είναι άλλη κατηγορία, Μαγαζί για τουρίστες και περαστικούς, όπως όλα στη Συγγρού. Όταν βλέπεις κράχτη απέξω να ψαρεύει πελάτες να είσαι σίγουρος ότι παιχνίδι μέσα δεν γίνεται, μόνο μάδημα πορτοφολιού χωρίς αντίκρισμα.
Δουλεύει μια φίλη και θελω να περάσω για ποτό για αυτό ρωτάω γιατί βλέπω πολύ άσχημες κριτικές

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.166
Πόντοι
1.056
Δουλεύει μια φίλη και θελω να περάσω για ποτό για αυτό ρωτάω γιατί βλέπω πολύ άσχημες κριτικές
Κερασματάδικο είναι. Αν γουστάρεις κέρασμα και κουβεντούλα με την φίλη πας και δοκιμάζεις, αλλά μην περιμένεις περισσότερα εκεί.

RT103

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
1.785
Πόντοι
216
Ακριβώς έτσι. Η 3ης Σεπτεμβρίου, ειδικά στο κομμάτι μετά την Πλατεία Βικτωρίας και μέχρι την Αγίου Μελετίου ήταν η καρδιά των κωλόμπαρων στον Δήμο μας.
Εδώ μένω κάτι γίνεται και τώρα σε όλα τα στενά μεταξύ Ιθάκης και πιπινου είμαι εγώ

abcxyz

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2013
Like
518
Πόντοι
81
Λιγο ποιο κατω απ το Reina, θυμαμαι οτι παλια ειχα παει για καταδρομικο ποτο σε ενα μπαρακι λεγομενο Baby Gold.. Ειχε κατι καβατζες - καναπεδες στο βαθος, αλλα δεν προσεξα πολυ κινηση.. Μαλλο μου φανηκε προς κερασματαδικο.. Λογικα, το μαγαζι θα πρεπει να εχει κλεισει.

RT103

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
1.785
Πόντοι
216
Λιγο ποιο κατω απ το Reina, θυμαμαι οτι παλια ειχα παει για καταδρομικο ποτο σε ενα μπαρακι λεγομενο Baby Gold.. Ειχε κατι καβατζες - καναπεδες στο βαθος, αλλα δεν προσεξα πολυ κινηση.. Μαλλο μου φανηκε προς κερασματαδικο.. Λογικα, το μαγαζι θα πρεπει να εχει κλεισει.
Έχει περάσει και η Sunny Wild από εκεί κάτι φεγγάρια

• Like
Αντιδράσεις: abcxyz

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.166
Πόντοι
1.056
Εδώ μένω κάτι γίνεται και τώρα σε όλα τα στενά μεταξύ Ιθάκης και πιπινου είμαι εγώ
Γείτονες είμαστε τότε.
Το μόνο που γίνεται είναι ότι τα έξι τελευταία κωλόμπαρα της περιοχής είναι εδώ , δύο στην Πιπίνου, 2 στην Κεφαλληνίας, το Πιρουέτ στην Ιθάκης και το Comple στην 3ης Σεπτεμβρίου...... αυτά έχουν μείνει και τίποτα άλλο.......

RT103

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
1.785
Πόντοι
216
Γείτονες είμαστε τότε.
Το μόνο που γίνεται είναι ότι τα έξι τελευταία κωλόμπαρα της περιοχής είναι εδώ , δύο στην Πιπίνου, 2 στην Κεφαλληνίας, το Πιρουέτ στην Ιθάκης και το Comple στην 3ης Σεπτεμβρίου...... αυτά έχουν μείνει και τίποτα άλλο.......
Κεφαλληνίας ποιο είναι το δεύτερο? Ένα ξέρω όπως στρίβεις από 3ης Σεπτεμβρίου αριστερά στο αριστερό σου χέρι

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.005
Πόντοι
1.056
Κεφαλληνίας ποιο είναι το δεύτερο? Ένα ξέρω όπως στρίβεις από 3ης Σεπτεμβρίου αριστερά στο αριστερό σου χέρι
Καλησπερα RT....πρεπει ο El Pap να εννοει το After....θυμαμαι 2-3 εκει...το ενα σχεδον διπλα στο αλλο.....

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.166
Πόντοι
1.056
Αν στρίψεις δεξιά, στο αριστερό σου χέρι πάλι είναι το Life.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.005
Πόντοι
1.056
life???αυτο ειναι πρωτου βγεις Πατησιων ????ανεβαινωντας???θυμαμαι ειχε και ενα-δυο στο υψος του μουσειου???αυτα κλεισανε????ανοιγανε απο τις 6-7 και για καφε....αν θυμαμαι λεγοταν Corner......

RT103

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
1.785
Πόντοι
216
Αν στρίψεις δεξιά, στο αριστερό σου χέρι πάλι είναι το Life.
Εμένα μου αρέσει πιο πολύ αυτό που είναι στην 3ης Σεπτεμβρίου δίπλα στον Bobo δεν θυμάμαι πως το λένε τώρα

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.166
Πόντοι
1.056
life???αυτο ειναι πρωτου βγεις Πατησιων ????ανεβαινωντας???θυμαμαι ειχε και ενα-δυο στο υψος του μουσειου???αυτα κλεισανε????ανοιγανε απο τις 6-7 και για καφε....αν θυμαμαι λεγοταν Corner......
Το Corner είναι το ένα από τα δύο στην Πιπίνου, μεταξύ 3ης Σεπτεμβρίου και Πατησίων. Το άλλο είναι το Story.
Το Life είναι εκεί που λες.
Στο ύψος του Μουσείου δεν υπάρχει τίποτα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εμένα μου αρέσει πιο πολύ αυτό που είναι στην 3ης Σεπτεμβρίου δίπλα στον Bobo δεν θυμάμαι πως το λένε τώρα
Comple λέγεται τώρα.

• Like
Αντιδράσεις: 69fil

RT103

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
1.785
Πόντοι
216
Το Corner είναι το ένα από τα δύο στην Πιπίνου, μεταξύ 3ης Σεπτεμβρίου και Πατησίων. Το άλλο είναι το Story.

Comple λέγεται τώρα.
Προτιμάω περισσότερο Bobo να λέμε την αλήθεια χαχαχα

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.005
Πόντοι
1.056

Comple λέγεται τώρα.
......εχεις δικιο.....αυτα ελεγα....δουλευουνε τωρα.....?

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.166
Πόντοι
1.056
......εχεις δικιο.....αυτα ελεγα....δουλευουνε τωρα.....?
Ναι, αυτά τα δύο ανοίγουν και νωρίτερα, νομίζω στις οκτώ.

Προτιμάω περισσότερο Bobo να λέμε την αλήθεια χαχαχα
Εγώ δεν ασχολούμαι με αυτά :P

RT103

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
1.785
Πόντοι
216
Ναι, αυτά τα δύο ανοίγουν και νωρίτερα, νομίζω στις οκτώ.

Εγώ δεν ασχολούμαι με αυτά :P
Ε νταξει και στις δυο περιπτώσεις τα λεφτά σου χάνεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom