Ακριβώς έτσι. Η 3ης Σεπτεμβρίου, ειδικά στο κομμάτι μετά την Πλατεία Βικτωρίας και μέχρι την Αγίου Μελετίου ήταν η καρδιά των κωλόμπαρων στον Δήμο μας.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωλόμπαρα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
παλια σε κάθε γειτωνιά υπήρχαν 5 με 6 μπαρ και η πιάτσα ήταν απο λιοσίων έως δροσοπούλου κα η μηχαλακοπούλου με καμμιά 100στη τουλάχιστον και στην επαρχία χαμός... θυμάμαι τις πάρα π[ολλές αγγελίες που βάζαν στις εφημερίδες με τρελά μεροκάματα κυρίως επαρχεία .φυσικά έπεφτε χοντρό δούλεμα πλην ορισμένων εξαιρέσεων.το άνοιγμα των στριπτιτζίδικων απο το 92 και μετά τους εκλεισε τους περισσότερους...
Δουλεύει μια φίλη και θελω να περάσω για ποτό για αυτό ρωτάω γιατί βλέπω πολύ άσχημες κριτικέςΤο Reina είναι άλλη κατηγορία, Μαγαζί για τουρίστες και περαστικούς, όπως όλα στη Συγγρού. Όταν βλέπεις κράχτη απέξω να ψαρεύει πελάτες να είσαι σίγουρος ότι παιχνίδι μέσα δεν γίνεται, μόνο μάδημα πορτοφολιού χωρίς αντίκρισμα.
El Papacito
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 8.166
- Πόντοι
- 1.056
Κερασματάδικο είναι. Αν γουστάρεις κέρασμα και κουβεντούλα με την φίλη πας και δοκιμάζεις, αλλά μην περιμένεις περισσότερα εκεί.Δουλεύει μια φίλη και θελω να περάσω για ποτό για αυτό ρωτάω γιατί βλέπω πολύ άσχημες κριτικές
Εδώ μένω κάτι γίνεται και τώρα σε όλα τα στενά μεταξύ Ιθάκης και πιπινου είμαι εγώΑκριβώς έτσι. Η 3ης Σεπτεμβρίου, ειδικά στο κομμάτι μετά την Πλατεία Βικτωρίας και μέχρι την Αγίου Μελετίου ήταν η καρδιά των κωλόμπαρων στον Δήμο μας.
Λιγο ποιο κατω απ το Reina, θυμαμαι οτι παλια ειχα παει για καταδρομικο ποτο σε ενα μπαρακι λεγομενο Baby Gold.. Ειχε κατι καβατζες - καναπεδες στο βαθος, αλλα δεν προσεξα πολυ κινηση.. Μαλλο μου φανηκε προς κερασματαδικο.. Λογικα, το μαγαζι θα πρεπει να εχει κλεισει.
Έχει περάσει και η Sunny Wild από εκεί κάτι φεγγάριαΛιγο ποιο κατω απ το Reina, θυμαμαι οτι παλια ειχα παει για καταδρομικο ποτο σε ενα μπαρακι λεγομενο Baby Gold.. Ειχε κατι καβατζες - καναπεδες στο βαθος, αλλα δεν προσεξα πολυ κινηση.. Μαλλο μου φανηκε προς κερασματαδικο.. Λογικα, το μαγαζι θα πρεπει να εχει κλεισει.
El Papacito
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 8.166
- Πόντοι
- 1.056
Γείτονες είμαστε τότε.Εδώ μένω κάτι γίνεται και τώρα σε όλα τα στενά μεταξύ Ιθάκης και πιπινου είμαι εγώ
Το μόνο που γίνεται είναι ότι τα έξι τελευταία κωλόμπαρα της περιοχής είναι εδώ , δύο στην Πιπίνου, 2 στην Κεφαλληνίας, το Πιρουέτ στην Ιθάκης και το Comple στην 3ης Σεπτεμβρίου...... αυτά έχουν μείνει και τίποτα άλλο.......
Κεφαλληνίας ποιο είναι το δεύτερο? Ένα ξέρω όπως στρίβεις από 3ης Σεπτεμβρίου αριστερά στο αριστερό σου χέριΓείτονες είμαστε τότε.
Το μόνο που γίνεται είναι ότι τα έξι τελευταία κωλόμπαρα της περιοχής είναι εδώ , δύο στην Πιπίνου, 2 στην Κεφαλληνίας, το Πιρουέτ στην Ιθάκης και το Comple στην 3ης Σεπτεμβρίου...... αυτά έχουν μείνει και τίποτα άλλο.......
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 7.005
- Πόντοι
- 1.056
Καλησπερα RT....πρεπει ο El Pap να εννοει το After....θυμαμαι 2-3 εκει...το ενα σχεδον διπλα στο αλλο.....Κεφαλληνίας ποιο είναι το δεύτερο? Ένα ξέρω όπως στρίβεις από 3ης Σεπτεμβρίου αριστερά στο αριστερό σου χέρι
El Papacito
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 8.166
- Πόντοι
- 1.056
Αν στρίψεις δεξιά, στο αριστερό σου χέρι πάλι είναι το Life.Κεφαλληνίας ποιο είναι το δεύτερο? Ένα ξέρω όπως στρίβεις από 3ης Σεπτεμβρίου αριστερά στο αριστερό σου χέρι
El Papacito
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 8.166
- Πόντοι
- 1.056
Όχι, Pub 65 και Life.Καλησπερα RT....πρεπει ο El Pap να εννοει το After....θυμαμαι 2-3 εκει...το ενα σχεδον διπλα στο αλλο.....
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 7.005
- Πόντοι
- 1.056
life???αυτο ειναι πρωτου βγεις Πατησιων ????ανεβαινωντας???θυμαμαι ειχε και ενα-δυο στο υψος του μουσειου???αυτα κλεισανε????ανοιγανε απο τις 6-7 και για καφε....αν θυμαμαι λεγοταν Corner......Όχι, Pub 65 και Life.
Α ναι μπράβο δίπλα στην στοά σωστόςΑν στρίψεις δεξιά, στο αριστερό σου χέρι πάλι είναι το Life.
Εμένα μου αρέσει πιο πολύ αυτό που είναι στην 3ης Σεπτεμβρίου δίπλα στον Bobo δεν θυμάμαι πως το λένε τώραΑν στρίψεις δεξιά, στο αριστερό σου χέρι πάλι είναι το Life.
El Papacito
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 8.166
- Πόντοι
- 1.056
Το Corner είναι το ένα από τα δύο στην Πιπίνου, μεταξύ 3ης Σεπτεμβρίου και Πατησίων. Το άλλο είναι το Story.life???αυτο ειναι πρωτου βγεις Πατησιων ????ανεβαινωντας???θυμαμαι ειχε και ενα-δυο στο υψος του μουσειου???αυτα κλεισανε????ανοιγανε απο τις 6-7 και για καφε....αν θυμαμαι λεγοταν Corner......
Το Life είναι εκεί που λες.
Στο ύψος του Μουσείου δεν υπάρχει τίποτα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Comple λέγεται τώρα.Εμένα μου αρέσει πιο πολύ αυτό που είναι στην 3ης Σεπτεμβρίου δίπλα στον Bobo δεν θυμάμαι πως το λένε τώρα
Προτιμάω περισσότερο Bobo να λέμε την αλήθεια χαχαχαΤο Corner είναι το ένα από τα δύο στην Πιπίνου, μεταξύ 3ης Σεπτεμβρίου και Πατησίων. Το άλλο είναι το Story.
Comple λέγεται τώρα.
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 7.005
- Πόντοι
- 1.056
......εχεις δικιο.....αυτα ελεγα....δουλευουνε τωρα.....?Το Corner είναι το ένα από τα δύο στην Πιπίνου, μεταξύ 3ης Σεπτεμβρίου και Πατησίων. Το άλλο είναι το Story.
Comple λέγεται τώρα.
El Papacito
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 8.166
- Πόντοι
- 1.056
Ναι, αυτά τα δύο ανοίγουν και νωρίτερα, νομίζω στις οκτώ.......εχεις δικιο.....αυτα ελεγα....δουλευουνε τωρα.....?
Εγώ δεν ασχολούμαι με αυτάΠροτιμάω περισσότερο Bobo να λέμε την αλήθεια χαχαχα
Ε νταξει και στις δυο περιπτώσεις τα λεφτά σου χάνειςΝαι, αυτά τα δύο ανοίγουν και νωρίτερα, νομίζω στις οκτώ.
Εγώ δεν ασχολούμαι με αυτά
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 6K