Επίσκεψη στο "La luna" στη Μιχαλακοπούλου μετά από καιρό. Η Μάρα απούσα, ρώτησα για τη Μαρία την Κρητικιά με τις βυζάρες με την οποία μου έχετε εξιτάρει την περιέργεια μ' αυτά που γράφετε γι' αυτήν εδώ μέσα αλλά ήταν κι αυτή απούσα, οπότε κέρασα το στανταράκι μου την Τάνια - τη μελαχρινή, μην μπερδεύεστε, η ξανθιά δουλεύει πάλι ως Αμάντα στο "Χαλαρά"! Κατεβήκαμε και στην καβάτζα με 50άρικο, πολύ άνετα από χρόνο και τα γνωστά μας, πίπα και γλειφομούνι από μεριάς μου στα τεράστια μουνόχειλα της αργά και βασανιστικά, ισπανικό στα απίστευτα βυζιά της, δυο - τρεις στάσεις στο sex και τελειωτικό στα βυζιά. Το πιο ωραίο κομμάτι όμως της βραδιάς ήταν όταν ανεβήκαμε ξανά πάνω απ' την καβάτζα, συνεχίσαμε τα ποτά, στο μεθύσι μας τα γλωσσόφιλα και το χαμούρεμα έδινε και έπαιρνε, μέχρι που κάποια στιγμή όπως καθόμασταν και ήταν και κόσμος γύρω η Τάνια πετάει πρώτα τις βυζάρες έξω και μετά ξαπλώνει στο καναπεδάκι, ανοίγει τα πόδια, μετακινεί το κοιλοτάκι και αρχίζω να της κάνω ένα τρελό γλειφομούνι μπροστά σε όλον τον κόσμο... Κάποια στιγμή σταματήσαμε για λίγο αλλά λίγα λεπτά μετά μου λέει "αχ θέλω κι άλλο" και δώσ' του ξανά, η γυναίκα το ζει, καβλώνει κανονικά πέρα από το οικονομικό, από τις πιο αξιόπιστες επιλογές στο μαγαζί! Με το που σχόλασε φύγαμε μαζί και χτυπήσαμε κι ένα βρώμικο στην καντίνα της Μιχαλακοπούλου μετά από τα τόσα "βρώμικα" που κάναμε στο μαγαζί, οπότε άλλη μια βραδιά στο "La luna" έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο!