Πέρασμα από "Χαλαρά" απόψε κατά τις δύο παρά τη νύχτα. Είχε προηγηθεί συνομιλία μου με την Αμάντα όπου συνειδητοποιήσαμε ότι δεν είχα πάει στο μαγαζί αφότου επέστρεψε και ψήθηκα να την επισκεφτώ. Η κάβλα στα ύψη τόσους μήνες που είχαμε να ιδωθούμε, καλά - καλά δεν προλάβαμε ούτε ένα ποτό να πιούμε και άρχισαν τα σφαλιαρίσματα στο κωλαράκι της, τα δάχτυλα, τα γλωσσόφιλα κ.τ.λπ. Κάποια στιγμή η Αμάντα - προσέξτε - πήρε το καβλί μου πριν του φορέσει σκουφάκι και το βούτηξε μέσα στο ποτό της, στη συνέχεια ισορρόπησε πάνω σ' αυτό ένα παγάκι (!) κι όπως ήταν το έκανε μια χαψιά, ενώ στη συνέχεια ήπιε και το ποτό της που το είχε βουτήξει μέσα, η κοπέλα είναι θεότρελη! Περιττό να πω ότι από εκείνη τη στιγμή και μετά η κατάσταση εκτραχύνθηκε και περάσαμε χωρίς πολλά - πολλά στο ψητό όπου η καβάτζα μετατράπηκε πάλι σε χώρο γυρίσματος τσόντας, για να μη γράφω πολλά ενδεικτικά θα αναφέρω ότι μου πήρε πίπα ανάποδα ξαπλωμένη ανάσκελα πάνω στο τραπεζάκι, ενώ σε κάποια φάση που της ζήτησα να μου τραβήξει ποδομαλακία έβγαλε το τακούνι της και μου ζήτησε δυο φορές να τη βαρέσω (ελαφρά, ευτυχώς) μ' αυτό... Εν τέλει ολοκλήρωσα χύνοντάς τη πάνω στα μουνόχειλα κι ενώ γαμηθήκαμε δεν ξέρω κι εγώ σε πόσες στάσεις. Στη συνέχεια ήπιαμε και 2-3 ποτά όπου συζητήσαμε σε ήρεμο και αγαπησιάρικο πλέον κλίμα κάποια πράγματα πιο προσωπικά που δεν μπορώ να τα μοιραστώ εδώ. Πάντως κάποιοι που σκέφτεστε να την επισκεφτείτε να ξέρετε πως μπορεί όλο αυτό να ακούγεται κάπως εντυπωσιακό, αλλά χωρίς να είναι ο σκοπός μου να περιαυτολογήσω όσοι είστε από μια ηλικία και πάνω δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να ανταποκριθείτε σ' όλο αυτό και με καλή στύση όλη την ώρα, το γαμήσι με την Αμάντα είναι σκάψιμο και ιδρώτας, γι' αυτό δε θα την πρότεινα και σε πρωτάρηδες παρά μόνο σε πολύ - πολύ έμπειρους παίχτες. Παρούσες στο "Χαλαρά" και η Φλώρα (σταθερή αξία), η Νανά και η Βάλια η οποία απόψε είναι η αλήθεια παρατήρησα ότι ομολογουμένως είναι πολύ όμορφη, αλλά το σώμα της δεν είναι της αρεσκείας μου. Από εκεί και πέρα, χωρίς φυσικά να έχω παράπονο απ' το μαγαζί, φεύγοντας εκτυλίχθηκε ένα περιστατικό στο οποίο είχα κι εγώ άθελά μου κάποια εμπλοκή το οποίο λίγο με ξενέρωσε, λίγο με έκανε να αισθανθώ άβολα, και ειλικρινά δεν ξέρω αν θα ξαναπατήσω το πόδι μου εκεί, με βλέπω να πηγαίνω που και που μόνο στο μαγαζί της Φλώρας να της λέω ένα "γεια" γιατί είναι από τις παλιότερες κοπέλες και τη γνωρίζω χρόνια και τέλος. Επαναλαμβάνω δεν έχει να κάνει με κάποια πουστιά που μου παίξανε ή κάτι τέτοιο οπότε κάθε άλλο παρά σας προτείνω να ρίξετε μαύρο στο μαγαζί, ίσα - ίσα, μιλάμε για το μπαράκι με μια από τις πιο άνετες (αν όχι την πιο άνετη) καβάτζες στην Αθήνα και όλες οι κοπέλες εκεί έχουν διδακτορικό σ' αυτό που κάνουν. Την καλημέρα μου!