cartepillas23
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Like
- 40
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα νομίζω ότι έκλεισε διακοπές Σεπτέμβριος είπε ότι θα ανοίξει
Εγώ πήγα τις προάλλες, αλλά με αυτή που πήρα μου παρουσιάστηκε ως Φλωρίνα, δεν ξέρω αν είναι η ίδια λογικά.Παίδες έφτασε μια πληροφορία στ' αυτιά μου ότι επέστρεψε η Φλώρα στο "Χαλαρά", μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος;
Εκλεισε ανοιγει στις 21 του μηνα φιλεΠαιδιά πέρασα απόψε κατά τη 1:00 έξω από το "Kiss" στο Περιστέρι και ήταν κλειστό με ένα λουκέτο να απ' έξω, ξέρει κανείς τί παίζει; Γιατί κάποιοι συναγωνιστές είχαν αναφέρει ότι ξανάνοιξε κανονικά με το άνοιγμα της εστίασης
Η Φλώρα είναι εκεί, απλά πάει αργότερα από τις άλλες στο μαγαζί. Και φυσικά έχει και την επιστροφή της Τάνιας με μικρότερο βυζίΚάποιος που να γνωρίζει καλά τη Φλώρα και να πήγε μια βόλτα απ' το "Χαλαρά" και να επιβεβαιώσει;
Την Τάνια εγώ δεν την ξαναπαίρνω με μικρότερο βυζί και με τα tattoos που έει κάνει, προτιμώ να τη θυμάμαι όπως τη θυμάμαι. Η Φλώρα τί ώρα πάει περίπου στο "Χαλαρά" που λες ότι αργεί, έχεις τσεκάρει; Επίσης δουλεύει με το ίδιο όνομα; Γιατί κάποιος έγραψε ότι δουλεύει πλέον με άλλο όνομαΗ Φλώρα είναι εκεί, απλά πάει αργότερα από τις άλλες στο μαγαζί. Και φυσικά έχει και την επιστροφή της Τάνιας με μικρότερο βυζί
Διαβασε πιο πανωμαγκες που βρισκετε το μαγαζι χαλαρα?
Φιλε χαιρομαι που βελτιωθηκε το μαγαζι (εστω και ελαφρα) απο μενα Τανια και Μελη εχουν φαει κοκκινη καρτα και κιτρινη η Φλωρα. Νανα τεραστια παρουσια αξιος Φιλε Γουμανχολικ και θα τιμηθει οταν επιστρεψω με το καλοΠαίδες πήγα απόψε στο "Χαλαρά" για να ξεκαθαρίσει κάπως η κατάσταση, να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά με τα αγαπημένα μας μαγαζιά και να ξέρουμε με τί έχουμε να κάνουμε. Λοιπόν πλέον στο μαγαζί δουλεύουν τέσσερις κοπέλες πλήρως εμβολιασμένες που αν σας πω ποιες είναι δε θα εκπλαγείτε γιατί είναι όλες τους παλιές καραβάνες: Η Νανά, η Μέλη, η γνωστή μας Φλώρα ως "Φλωρίνα" και η γνωστή μας Τάνια ως "Αμάντα" πλέον με τις γνωστές αλλαγές που έχει κάνει στην εμφάνισή της. Την ώρα που πήγα οι κοπέλες κάθονταν σε τραπεζάκι έξω, εκτός από τη Φλώρα που εκείνη την ώρα ίδρωνε τη φανέλα. Ενώ σκέφτηκα να κεράσω και να παίξω με τη Μέλη που είναι η μοναδική από αυτές που δεν έχω κάνει τίποτα ποτέ μαζί της, με "άρπαξε" κυριολεκτικά η Νανά η οποία με είδε σαν ξερολούκουμο πριν προλάβει να με ψήσει καμιά τους και αφού την κέρασα πρώτα ένα διπλό ποτό πήγαμε στην καβάτζα, με δική της προτροπή μάλιστα χωρίς να θελήσει να συνεχίσει τα ποτά. Όποιος αρέσκεται στη Νανά και θέλει να μάθει τί έγινε μαζί της ας μου στείλει PM, την τακτική μου πλέον την ξέρετε, δε θέλω να γράφω για τα "ενδότερα" δημοσίως. Φεύγοντας η Φλώρα μετά από ένα μικρό διάλειμμα είχε πάει και πάλι στην καβάτζα με πελάτη, ενώ η Τάνια (Αμάντα πλέον όπως είπα) και η Μέλη προσπαθούσαν να με πείσουν να τις κεράσω από ένα ποτό και να κάτσουμε στο έξω τραπεζάκι, η Αμάντα μάλιστα μου έδειξε το sexy tattoo της στο μπούτι για να με "ψήσει" ενώ η Μέλη μου πέταξε το ένα βυζί και τη ρόγα κανονικά ενώ μου κουνούσε επιδεικτικά και το κωλαράκι της, αν δεν είχε πάει 5:00 το πρωί η ώρα κι αν δεν είχα εκτονωθεί υπέρμετρα με τη Νανά δεν το 'χα σε τίποτα να πάω και για δεύτερο γύρο με τις δυο τους... Αυτά λοιπόν τα νέα με το αγαπημένο μας μαγαζί που ομολογουμένως είχα χρόνια να πατήσω το πόδι μου γιατί κάποια στιγμή τις είχα κεράσει όλες εκεί μέσα, αλλά τώρα έχω όρεξη για νέες περιπέτειες!
Κύπρου 42Παίδες δεν έχω ακόμα καταλάβει που είναι αυτό το χαλαρά αν και το έψαξα... καμιά πρόταση για απόψε στην περιοχή του Πειραιά;
Μου είπαν ότι είναι Βουλγαρία και δεν έχει ενημερώσει αν θα γυρίσειH Τζένη έχει φύγει από το Χαλαρά;
Μετά το φανάρι της 25ης Μαρτίου δίπλα στο μανάβικο…στο 42…όπως ανεβαίνεις την Κύπρου και πας για Μπουρνάζι θα δεις το μαγαζί στα δεξιά σου, δεν το χάνεις. Βάλε στο GPS Κύπρου 30 και λίγο παρακάτω θα το δεις.
Γκολέμη γιατί κόκκινη κάρτα σε Τάνια και Μέλη και κίτρινη στη Φλώρα; Αν δε θέλεις να μου γράψεις εδώ στείλε μου PMΦιλε χαιρομαι που βελτιωθηκε το μαγαζι (εστω και ελαφρα) απο μενα Τανια και Μελη εχουν φαει κοκκινη καρτα και κιτρινη η Φλωρα. Νανα τεραστια παρουσια αξιος Φιλε Γουμανχολικ και θα τιμηθει οταν επιστρεψω με το καλο
Τυπε ποσα πληρωσες γι αυτην την επισκεψη?? Αν ντρεπεσαι μην σε κακοχαρακτηρισουν οι κωλομπαρουδες μην απαντησεις.Παίδες πήγα απόψε στο "Χαλαρά" για να ξεκαθαρίσει κάπως η κατάσταση, να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά με τα αγαπημένα μας μαγαζιά και να ξέρουμε με τί έχουμε να κάνουμε. Λοιπόν πλέον στο μαγαζί δουλεύουν τέσσερις κοπέλες πλήρως εμβολιασμένες που αν σας πω ποιες είναι δε θα εκπλαγείτε γιατί είναι όλες τους παλιές καραβάνες: Η Νανά, η Μέλη, η γνωστή μας Φλώρα ως "Φλωρίνα" και η γνωστή μας Τάνια ως "Αμάντα" πλέον με τις γνωστές αλλαγές που έχει κάνει στην εμφάνισή της. Την ώρα που πήγα οι κοπέλες κάθονταν σε τραπεζάκι έξω, εκτός από τη Φλώρα που εκείνη την ώρα ίδρωνε τη φανέλα. Ενώ σκέφτηκα να κεράσω και να παίξω με τη Μέλη που είναι η μοναδική από αυτές που δεν έχω κάνει τίποτα ποτέ μαζί της, με "άρπαξε" κυριολεκτικά η Νανά η οποία με είδε σαν ξερολούκουμο πριν προλάβει να με ψήσει καμιά τους και αφού την κέρασα πρώτα ένα διπλό ποτό πήγαμε στην καβάτζα, με δική της προτροπή μάλιστα χωρίς να θελήσει να συνεχίσει τα ποτά. Όποιος αρέσκεται στη Νανά και θέλει να μάθει τί έγινε μαζί της ας μου στείλει PM, την τακτική μου πλέον την ξέρετε, δε θέλω να γράφω για τα "ενδότερα" δημοσίως. Φεύγοντας η Φλώρα μετά από ένα μικρό διάλειμμα είχε πάει και πάλι στην καβάτζα με πελάτη, ενώ η Τάνια (Αμάντα πλέον όπως είπα) και η Μέλη προσπαθούσαν να με πείσουν να τις κεράσω από ένα ποτό και να κάτσουμε στο έξω τραπεζάκι, η Αμάντα μάλιστα μου έδειξε το sexy tattoo της στο μπούτι για να με "ψήσει" ενώ η Μέλη μου πέταξε το ένα βυζί και τη ρόγα κανονικά ενώ μου κουνούσε επιδεικτικά και το κωλαράκι της, αν δεν είχε πάει 5:00 το πρωί η ώρα κι αν δεν είχα εκτονωθεί υπέρμετρα με τη Νανά δεν το 'χα σε τίποτα να πάω και για δεύτερο γύρο με τις δυο τους... Αυτά λοιπόν τα νέα με το αγαπημένο μας μαγαζί που ομολογουμένως είχα χρόνια να πατήσω το πόδι μου γιατί κάποια στιγμή τις είχα κεράσει όλες εκεί μέσα, αλλά τώρα έχω όρεξη για νέες περιπέτειες!