Νέα

Κωλόμπαρα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Δυο κοπέλες είδα την ξανθιά καινουργια η οποία είναι δυνατή υποψηφιότητα για κοπάνημα στη καβατζα και την Νανά την υπεροπτική πουρατζα που σε απαξιώνει αμα δεν περασεις πριβε μαζί της. Εχω περασει για πιπα κ μαλακια με αυτήν και με έπρηζε για παραπανω. Είναι λίγο αρχιδοσπαστρια. Τη Τζένη εχω προτιμησει 3 φορές στο παρελθον με δυνατές Καβάλες και καλές εντυπώσεις και τις 3 φορές ελπίζω να μη βρήκε κανέναν και κρέμασε ζαρτιέρες.
Τώρα δεν ξέρω πώς έχει γίνει εμφανισιακά, τί καπνό φουμάρει και αν αξίζει όντως να περάσεις για prive μαζί της στην καβάτζα, μέχρι πριν 6 χρόνια πάντως που την πήρα τελευταία φορά ήταν μπόμπα και σίγουρα δεν το είχα μετανιώσει

karlota

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2015
Like
8
Πόντοι
0
re paides ena kolomparo en onomati rantevou sto peristeri uparxei akoma? kserei kaneis tpt?

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216
re paides ena kolomparo en onomati rantevou sto peristeri uparxei akoma? kserei kaneis tpt?
Εχει κλεισει ως κωλομπαρο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δυο κοπέλες είδα την ξανθιά καινουργια η οποία είναι δυνατή υποψηφιότητα για κοπάνημα στη καβατζα και την Νανά την υπεροπτική πουρατζα που σε απαξιώνει αμα δεν περασεις πριβε μαζί της. Εχω περασει για πιπα κ μαλακια με αυτήν και με

έπρηζε για παραπανω. Είναι λίγο αρχιδοσπαστρια. Τη Τζένη εχω προτιμησει 3 φορές στο παρελθον με δυνατές Καβάλες και καλές εντυπώσεις και τις 3 φορές ελπίζω να μη βρήκε κανέναν και κρέμασε ζαρτιέρες.
Και επαναλαμβαμω αρχηγε της καβλας! Την ανανεωμενη Τανια θα την τιμησεις?

BOMBAS21

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2016
Like
268
Πόντοι
21
ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΡΟΥΕΤ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ. ΜΟΛΙΣ ΒΡΩ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΚΑΟΥΤΙΝΓΚ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΚΕΥΤΩ ΛΟΓΟ ...ΠΑΡΕΑΣ.

pefotis

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Like
85
Πόντοι
0
Pub65, Life, πρώην Maska, Lilly? Γνωρίζουμε τίποτα? Λειτουργούν? Πώς λειτουργούν?

Ρόστερ κλπ?

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216
Pub65, Life, πρώην Maska, Lilly? Γνωρίζουμε τίποτα? Λειτουργούν? Πώς λειτουργούν?

Ρόστερ κλπ?
Ενημερωση απο Κυρ Βαγγελη οτι Pub65 εχει ανοιξει καλα και το ροστερ οχι κακο

BOMBAS21

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2016
Like
268
Πόντοι
21
Το Pub65 ειναι κλειστο. Μενω στην περιοχη. Το life ειναι ανοιχτο. Αραζουν και εξω οι γριες. Αν περασεις απ τις 11 και μετα θα τις δεις ολες εξω λεζαντα.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.402
Πόντοι
14.936
Το Pub65 ειναι κλειστο. Μενω στην περιοχη. Το life ειναι ανοιχτο. Αραζουν και εξω οι γριες. Αν περασεις απ τις 11 και μετα θα τις δεις ολες εξω λεζαντα.
1627687605504.png

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.402
Πόντοι
14.936
ενταξει αλαναρε εχω περασει απιστευτες βραδιες με γελιο και χαβαλε
ομως σε τετοια μαγαζια.
να σου πω τα προτιμω απο τα λεζαντοκωλομαγαζα που ολες την εχουν δει
διασημοτητες και θεαρες.
τουλαχιστον στην λασπη εχει πολυ πλακα και πολυ πιο καλες ψυχες.
γνωμη μου παντα.

BOMBAS21

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2016
Like
268
Πόντοι
21
ενταξει αλαναρε εχω περασει απιστευτες βραδιες με γελιο και χαβαλε
ομως σε τετοια μαγαζια.
να σου πω τα προτιμω απο τα λεζαντοκωλομαγαζα που ολες την εχουν δει
διασημοτητες και θεαρες.
τουλαχιστον στην λασπη εχει πολυ πλακα και πολυ πιο καλες ψυχες.
γνωμη μου παντα.
Συμφωνω απολυτα

pefotis

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Like
85
Πόντοι
0
Καταλαβαίνω ότι το να συζητάμε μια μέρα σαν τη σημερινή για κωλόμπαρα είναι τραγικό.

Ξέρω όμως ότι υπάρχουν αρκετοί που ενδιαφέρονται και η ενημέρωση είναι ελάχιστη για το θέμα.

Χθες βράδυ λοιπόν έκανα μια βόλτα από τα στέκια στην περιοχή Κεφαλληνίας-Γ` Σεπτεμβρίου.

Περισσότερο πήγα για να δω αν λειτουργούν και ποια λειτουργούν και πώς λειτουργούν και λιγότερο για να κάτσω να τα πιω.

η ώρα της βόλτας ήταν περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα.

Ανέβηκα την Αγ. Μελετίου από Αχαρνών με πρώτο στόχο το Cointreau. Δεν κατάφερα να δω καν αν είναι ανοικτό ή όχι, γιατί η Αγ. Μελετίου ήταν κλειστή από οχήματα που έριχναν άσφαλτο. Ελλάς το μεγαλείο σου!!!

Μπαίνω Γ Σεπτεμβρίου και τρώω την πρώτη κρυάδα! Lilly off!

Προχωράω, στρίβω το κεφάλι αριστερά, βλέπω έξω από το Life ένα τραπεζάκι με καρέκλες στο οποίο καθόταν η γνωστή 60χρονη ιδιοκτήτρια.

Στρίβω το κεφάλι δεξιά, τρώω το μεγάλο σοκ. Pub65 κλειστό. (Γκολέμη, μήπως να αναθεωρήσεις την αξιοπιστία του φίλου σου)???

Βλέπω φωτά στο πρώην Μάσκα και πάω να αναθαρρήσω. Μπαίνω μέσα και συνειδητοποιώ ότι σε όλο το μαγαζί είμαστε η barwoman κι εγώ...

Κοπάνησα 2 ποτά και την έκανα.

Τραγική η κατάσταση.

vais77

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2013
Κριτικές
9
Like
5.647
Πόντοι
1.436
Πέρασμα από τον πρίγκηπα στην δραπετσωνα
Είχε μέσα γύρω στις 7 κοπέλες.
6 μεγάλοκοπελες και ηλικιακα αλλα και σωματικά, και 1 πιτσιρικά από Βουλγαρία αδυνάτουλα.
Αβγαλτη και ντροπαλή αφού όπως είπε 5 μέρες είναι που κάνει αυτήν την δουλειά

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
Ο βαιρους τα φάγε τα κολομπαρεισον δυστυχώς....

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Ο βαιρους τα φάγε τα κολομπαρεισον δυστυχώς....
Πώς να μην τα φάει; Εδώ όσοι δεν ήμασταν αρνητές περιμέναμε μήνες για να βγει το εμβόλιο, να το κάνουμε και να επιστρέψουμε στο αγαπημένο μας σπορ, και τώρα μας λένε "ακόμα και αν το έχεις κάνει κολλάς και μπορεί να νοσήσεις κιόλας, κάποιοι μάλιστα νοσηλεύονται", "η μετάλλαξη Δ θερίζει" και άλλα τέτοια, πού εμπιστοσύνη και δη καλοκαιριάτικα που όλοι όλο και κάτι έχουν κανονίσει για διακοπές και δε θέλουν να μπλέξουν...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Καταλαβαίνω ότι το να συζητάμε μια μέρα σαν τη σημερινή για κωλόμπαρα είναι τραγικό.

Ξέρω όμως ότι υπάρχουν αρκετοί που ενδιαφέρονται και η ενημέρωση είναι ελάχιστη για το θέμα.

Χθες βράδυ λοιπόν έκανα μια βόλτα από τα στέκια στην περιοχή Κεφαλληνίας-Γ` Σεπτεμβρίου.

Περισσότερο πήγα για να δω αν λειτουργούν και ποια λειτουργούν και πώς λειτουργούν και λιγότερο για να κάτσω να τα πιω.

Ανέβηκα την Αγ. Μελετίου από Αχαρνών με πρώτο στόχο το Cointreau. Δεν κατάφερα να δω καν αν είναι ανοικτό ή όχι, γιατί η Αγ. Μελετίου ήταν κλειστή από οχήματα που έριχναν άσφαλτο. Ελλάς το μεγαλείο σου!!!

Προχωράω, στρίβω το κεφάλι αριστερά, βλέπω έξω από το Life ένα τραπεζάκι με καρέκλες στο οποίο καθόταν η γνωστή 60χρονη ιδιοκτήτρια.

Στρίβω το κεφάλι δεξιά, τρώω το μεγάλο σοκ. Pub65 κλειστό. (Γκολέμη, μήπως να αναθεωρήσεις την αξιοπιστία του φίλου σου)???

Βλέπω φωτά στο πρώην Μάσκα και πάω να αναθαρρήσω. Μπαίνω μέσα και συνειδητοποιώ ότι σε όλο το μαγαζί είμαστε η barwoman κι εγώ...

Τραγική η κατάσταση.
Για το Pirouette δε μας είπες συναγωνιστή αν ήταν ανοιχτό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πέρασμα από τον πρίγκηπα στην δραπετσωνα
Είχε μέσα γύρω στις 7 κοπέλες.
6 μεγάλοκοπελες και ηλικιακα αλλα και σωματικά, και 1 πιτσιρικά από Βουλγαρία αδυνάτουλα.
Αβγαλτη και ντροπαλή αφού όπως είπε 5 μέρες είναι που κάνει αυτήν την δουλειά
Ονόματα θυμάσαι μήπως φίλε για να ξέρουμε ποιες επέστρεψαν στο πόστο τους;

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216

Τραγική η κατάσταση.
Αρχηγε μου Κυρ-Βαγγελης ειναι παντα αξιοπιστος. Μου ειχε πει οτι το ειχε πετυχει ανοιχτο αλλα το ειχε πετυχει και κλειστο. Πρεπει να επεσες ατην περιπτωση

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26

Τραγική η κατάσταση.
Pub 65 πριν 20 μερεs ηταν ανοιχτο ,η Κατερινα αφεντικο του μαγαζιου ,μου ειπε οτι το πουλαει κουραστηκε λεει....Τωρα εμαθα οτι ειχε καποιο ατυχημα,γι αυτο και ειναι κλειστο....

cartepillas23

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Like
40
Πόντοι
1
Καλησπέρα που βρίσκεται το μαγαζί Life

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom