Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Το Playboy το έχω δει , τι παίζει με αυτό ? Οι κοπέλες που έχει, τί λένε? Πάντως ότι και να παίζει με το μαγαζί, στο σημείο που είναι λίγο δύσκολο να πας. Δεν γινόταν σε πιο κεντρικό σημείο!!!![]()
φιλε ειναι καπως κιριλε μαγαζι με κονσομασιον.Δηλαδη δεν εχει καβατζες και πολλα χουφτωματα.βρισκεται στην δροσοπουλου μετα την πλ αμερικης προς πατησια.Ειχα παει πριν κανα μηνα δεν θυμαμαι ονοματα κοριτσιωνΦιλε μου ευχαριστω για την απαντηση. Ο σκοπος μου δεν ηταν να παω,το πραγμα εχει ως εξης: Πριν λιγες μερες σε κανονικο μπαρακι στα βορεια προαστεια μαζι με φιλαρακι και καμακι σε δυο κοπελιες. Ελληνιδες,περιποιημενες κτλπ....Ολα κανονικα μεχρι που αναφερουν οτι εργαζονται στο συγκεκριμενο μαγαζι. Με τα πολλα και επειδη η περιοχη εμενα μου εκανε καπως παραδεχτηκαν οτι το μαγαζι που εργαζονται εχει και κονσομασιον. Το θεμα ειναι οτι η κοπελιες αυτες θελουν να ξαναβρεθουμε και ποτε δε προτειναν να παμε στο μαγαζι που εργαζονται. Γιαυτο λοιπον εχω την απορεια τι ειδους ακριβως μαγαζι ειναι αυτο το bluz. Αν καποιος το εχει επισκευτει προσφατα θα χαρω να μου απαντησει και να μου δωσει και λεπτομερειες με ονοματα κοριτσιων αν θυμαται.
φιλε ειναι καπως κιριλε μαγαζι με κονσομασιον.Δηλαδη δεν εχει καβατζες και πολλα χουφτωματα.βρισκεται στην δροσοπουλου μετα την πλ αμερικης προς πατησια.Ειχα παει πριν κανα μηνα δεν θυμαμαι ονοματα κοριτσιων
Σε ευχαριστω για την απαντηση...Η μια εχει παθει κολημα και με παιρνει 100 τηλεφωνα την ημερα(επαναλαμβανω οτι δε μου εχει ζητησει να παω στο μαγαζι και ηθελε χθες να πληρωσει και τα μισα εξω που βγηκαμε για φαγητο!)
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΙΔΙΕΣ.....Έχε στο πίσω μέρος του μυαλού σου, ότι κάποιες φορές χρησιμοποιείται αυτή η τεχνική (δε ζητάνε τίποτα), μέχρι να καψουρευτείς και μετά αρχίζουν οι τραβηχτικές......
Μπορεί (και εύχομαι βέβαια) να λανθάνω στην περίπτωσή σου.
Έχε στο πίσω μέρος του μυαλού σου, ότι κάποιες φορές χρησιμοποιείται αυτή η τεχνική (δε ζητάνε τίποτα), μέχρι να καψουρευτείς και μετά αρχίζουν οι τραβηχτικές......
Μπορεί (και εύχομαι βέβαια) να λανθάνω στην περίπτωσή σου.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΙΔΙΕΣ.....![]()
ναι φιλε προχωρα κανονικα και αφοβα!!!Σε ευχαριστω για την απαντηση...Η μια εχει παθει κολημα και με παιρνει 100 τηλεφωνα την ημερα(επαναλαμβανω οτι δε μου εχει ζητησει να παω στο μαγαζι και ηθελε χθες να πληρωσει και τα μισα εξω που βγηκαμε για φαγητο!)...μαλον θα την αφησω την επομενη φορα να μου παρειχωρις ιδιαιτερο αγχος μη κολησω τιποτα!
![]()
Έχε στο πίσω μέρος του μυαλού σου, ότι κάποιες φορές χρησιμοποιείται αυτή η τεχνική (δε ζητάνε τίποτα), μέχρι να καψουρευτείς και μετά αρχίζουν οι τραβηχτικές......
απο καπου το εχεις κλεψει και αυτο .
γκομενος ?Δεν διεκδικώ την πατρότητά του....καθ'ότι δεν είμαι γκόμενα.![]()
γκομενος ?
εσυ ξερεις και εγω .Πολίτης.