n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.703
- Πόντοι
- 46.232
δεν γράφω εγώ σε τέτοια....αλλά να δώσω μιά βοήθεια μπορώ.....
;)Τρομερή η ιδέα με την..κωδικοποίηση..Μπράβο στον συναγωνιστή
Με..προυποθέσεις ..μετάφραση..Ισχύει μεν αλλά δεν είναι πάγια κατάσταση εντός/εκτός και για..όλους!
Έκανα μερικές..προσθέσεις..αλλαγές?? Μην τσακωθούμε κιόλας
Λα Λουνα - Μιχαλακοπουλου (με..προυποθέσεις εντός/εκτός)
Planet - Μικρομανης (Πανορμου ) : (με..προυποθέσεις εκτός)
Κεφαλληνιας 65 (με..προυποθέσεις εντός/εκτός)
Κατερίνα- Τροίας (μεταξύ Γ.Σεπτεμβρίου-Πατησίων) (με..προυποθέσεις)
Μάσκα- Γ.Σεπτεμβρίου : (με..προυποθέσεις εκτός)
Corner - Πιπίνου : (με..προυποθέσεις εντός) (με..προυποθέσεις εκτός)
Lilly- Τέρμα Γ.Σεπτεμβρίου : (με..προυποθέσεις εντός/εκτός)
ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΓΑΜΩΝ και εδω εισαι ? ζηλεψεs και εσυ σαν τον φιλιππο και τον ναθαναηλ ?αααα πόσα ξέρεις εσύ........
αααα πόσα ξέρεις εσύ........
Δεν τα ξέρει απλώς..... Τα ζεί! ;)
που είναι το μαγαζί αυτό;
που ειναι το πλανετ συναγωνιστη ? κατι μου θυμιζει , για βοηθαεχουν γραψει για το κορνερ για μεσα στο μαγαζι. δεν ειμαι βεβαια ολεs τιs μερεσ συνεχεια και απο την ωρα που ανοιγει μεχρι να κλεισει, αλλα δεν νομιζω να γινεται κατι μεσα στο μαγαζι. τωρα για εξω εξαρταται σε ποια θα πεσειs και πωs θα κανειs το παιχνιδι. παντωs προχτεs στο πλανετ ηταν πολυ ρομαντικα στην καβαντζα με αυτον τον φωτισμο που ειχε.
το ξεχασεs ? μικρομανηs . ενα πολυ μικρο δρομακι καθετοs στην κηφισιαs και δευτερη η τριτη παραλληλοs τηs πανορμου. προs τα κατω ομωs. εχει φαι το μαγαζι, σχεδον απο τιs περισσοτερεs. την τελευταια φορα που πηγα πριν 10 μερεs , με ενα 80 ευρω επεισα μια για γκομενουλα. απο την αλλη μερα με ζαλισε στα τηλεφωνα και στα μηνυματα. αλλα το μετανιωσα και βαρεθηκα. μια γιατι εχω μπλεξει με μια αλλη, μια γιατι δεν εχω και πολυ χρονο. θα βρει καποιον αλλον. δεν θα παει χαμενη.που ειναι το πλανετ συναγωνιστη ? κατι μου θυμιζει , για βοηθα
ναι ρε φιλε, ωχ εφαγα κολλημα. κι αν δεν εχω δωσει εκει μεσα. Κι εγω εχω καιρο να παω δεν κανει καμμια ανανεωση ολο τισ ιδιες και τις ιδιες ειχε. Εχει φερει τιποτα καινουργιο?το ξεχασεs ? μικρομανηs . ενα πολυ μικρο δρομακι καθετοs στην κηφισιαs και δευτερη η τριτη παραλληλοs τηs πανορμου. προs τα κατω ομωs. εχει φαι το μαγαζι, σχεδον απο τιs περισσοτερεs. την τελευταια φορα που πηγα πριν 10 μερεs , με ενα 80 ευρω επεισα μια για γκομενουλα. απο την αλλη μερα με ζαλισε στα τηλεφωνα και στα μηνυματα. αλλα το μετανιωσα και βαρεθηκα. μια γιατι εχω μπλεξει με μια αλλη, μια γιατι δεν εχω και πολυ χρονο. θα βρει καποιον αλλον. δεν θα παει χαμενη.