Νέα

Κωλόμπαρα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
:grin: :grin: :grin: :grin: δεν γράφω εγώ σε τέτοια....αλλά να δώσω μιά βοήθεια μπορώ.....

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
να  συμπληρωσω και το κεφαλληνιαs 48.        για μεσα στο μαγαζι  φθανουν  μεχρι  :jerking:   αλλα οχι ομωs απο ολεs.     ναι απο τιs εξηs =         απο τιs 2-3  μαυρουλεs ,  που μαλλον πρεπει να παιζουν και εξω.     απο ενα αλλο καλο ρουμανικο σκυλι( με μερικα ποτα πολυ ευκολα εξω ) .   επισηs απο  την αντριαννα την αλβανιδα που ηταν στο κεφαλλ. 65.  και απο 2-3 αλλεs.    

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
αααα πόσα ξέρεις εσύ........

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
Τρομερή η ιδέα με την..κωδικοποίηση..Μπράβο στον συναγωνιστή  :)

Με..προυποθέσεις ..μετάφραση..Ισχύει μεν αλλά δεν είναι πάγια κατάσταση εντός/εκτός και για..όλους!

Έκανα μερικές..προσθέσεις..αλλαγές?? Μην τσακωθούμε κιόλας :)
Λα Λουνα - Μιχαλακοπουλου   :pipa1:  :fuck1: (με..προυποθέσεις εντός/εκτός)
Planet - Μικρομανης (Πανορμου ) :  :jerking:  :pipa1:  :fuck1: (με..προυποθέσεις εκτός)
Κεφαλληνιας 65  :jerking:  :pipa1:  :fuck1: (με..προυποθέσεις εντός/εκτός)
Κατερίνα- Τροίας (μεταξύ Γ.Σεπτεμβρίου-Πατησίων)  :jerking:  :pipa1: (με..προυποθέσεις)
Μάσκα- Γ.Σεπτεμβρίου : :jerking:  :pipa1:  :fuck1: (με..προυποθέσεις εκτός)
Corner - Πιπίνου : :jerking:  :pipa1:  (με..προυποθέσεις εντός) :fuck1: (με..προυποθέσεις εκτός)
Lilly- Τέρμα Γ.Σεπτεμβρίου ::jerking:  :pipa1:  :fuck1: (με..προυποθέσεις εντός/εκτός)
;)

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
εχουν γραψει για το κορνερ  για μεσα στο μαγαζι.  δεν ειμαι βεβαια  ολεs τιs μερεσ συνεχεια και απο την ωρα που ανοιγει μεχρι να κλεισει, αλλα δεν νομιζω να γινεται κατι μεσα στο μαγαζι.  τωρα για εξω εξαρταται σε ποια θα πεσειs και πωs θα κανειs το παιχνιδι.  παντωs προχτεs στο πλανετ ηταν πολυ ρομαντικα  στην καβαντζα  με αυτον τον φωτισμο που ειχε.         

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Πέρασμα από Lilly (πριν 2 εβδομάδες )
Υπάρχουν ακόμη 3 βασικά χαρτιά, αλλά έχουν προστεθεί 3-4 καινούργιες.
Από τις παλιές ισχύουν ότι υπάρχει πλέον καταχωρημένο στον πίνακα με τα κωλόμπαρα.
Βέβαια από ποιότητα είναι σαν τις καντίνες με τα βρώμικα όπου απλά τρως και δεν πολυψάχνεις τι και πώς.  :grin:
Εξαίρεση μερικά τεμάχια μικρής ηλικίας που όμως είναι σαν λαχείο, αφού δεν τα κρατάνε εκεί για καιρό. Το μαγαζί αυτό είναι εντελώς καταγώγιο. Αν μη τι άλλο όμως έχει...στύλ
Τώρα κυριαρχούν οι συμπατριώτισσες.
Στύλ..καλντεριμιτζούδες, milf ..δεσποινίς ετών 39.
Στα extra ενδιαφέροντα όμως η μία από αυτές, αρκετά ποιο νέα, 35αρα,ξανθιά, που μάλλον βαρέθηκε να την  :fuck1: στον δρόμο και είπε να το κάνει και μουσικοχορευτικά.  :cheesy:
Δεν έχω περισσότερο ιδιαίτερο ρεπορτάζ για την κυρία γιατί την 1 ώρα που έμεινα εκεί ήταν για 50 περίπου λεπτά με το ''αίσθημα''? αλλά μόλις αποχώρησε ο..έρωτας, απλά επιβεβαίωσε τις αρχικές μου εκτιμήσεις.
Και τις ξεπέρασε μπορώ να πω, αφού συνήθως οι ποιο πολλές πεταχτούλες  ''μιλάνε''  με τα μάτια :boobies: αυτή είναι της σχολής ... :fuck1: με εδώ και τώρα ή άντε αργότερα σε λίγο.
Το πάλεψα να βρω τρόπο, δικαιολογία, να καθυστερήσω να πάω εκεί που είχα προγραμματισμένη συνάντηση από νωρίς, αλλά δεν τα κατάφερα  :headbang:
και τελικά αποχώρησα χωρίς κάτι περισσότερο πέρα από τα βασικά.
Κορμί λαμπάδα, δέρμα σφιχτό για τα χρόνια της και όχι μόνο, πολύ ωραία πόδια, έξτρα ντεκαβλέ περίπτωση, λαϊκών  προδιαγραφών με αμπαλάζ μεταμοντέρνο και με ένα mini μέχρι τον... λαιμό! όπως ίσως καταλάβατε την ''πήρα φωτογραφικά'' μαζί μου με αποτέλεσμα να μου χαλάσει όλη η υπόλοιπη βραδιά αφού μου είχε..κολλήσει η εικόνα της, το δέρμα της, το άρωμα της και πάνω απ όλα, ο...χαρακτήρας της :rolleyes:
Και δεν προλάβαινα με τίποτα και να γυρίσω...πίσω. Όχι ότι δεν το σκέφθηκα δηλαδή  :grin: αλλά ήμουν μακριά στην άλλη πλευρά της Αθήνας.
Ελπίζω ότι θα έχει παραμείνει στο κατάστημα, καθότι απουσίασα και δεν μπόρεσα να κάνω νέα καταγραφή που βεβαίως, βεβαίως και θα γίνει λίαν συντόμως.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
που είναι το μαγαζί αυτό;

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
που είναι το μαγαζί αυτό;

Αδιάβαστο σε βρίσκω ( κάπου έχω γράψει και άλλα για αυτό νομίζω ποιο πίσω είναι)και την επόμενη θα σε μαλώσω :cheesy:
Τέρμα Γ.Σεπτεμβρίου, στο φανάρι, στο αριστερό μέρος.

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
αυτη η περιοχη.....απο πατησιων μεχρι λιοσιων...η πιο ''γαμημενη'' :2funny: ;)περιοχη στην αθηνα :rockon:

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
:pipa1:
εχουν γραψει για το κορνερ  για μεσα στο μαγαζι.  δεν ειμαι βεβαια  ολεs τιs μερεσ συνεχεια και απο την ωρα που ανοιγει μεχρι να κλεισει, αλλα δεν νομιζω να γινεται κατι μεσα στο μαγαζι.  τωρα για εξω εξαρταται σε ποια θα πεσειs και πωs θα κανειs το παιχνιδι.   παντωs προχτεs στο πλανετ ηταν πολυ ρομαντικα  στην καβαντζα  με αυτον τον φωτισμο που ειχε.           
που ειναι το πλανετ συναγωνιστη ? κατι μου θυμιζει , για βοηθα

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
:pipa1:που ειναι το πλανετ συναγωνιστη ? κατι μου θυμιζει , για βοηθα
  το ξεχασεs ?    μικρομανηs .    ενα  πολυ  μικρο  δρομακι  καθετοs στην κηφισιαs  και  δευτερη η τριτη παραλληλοs  τηs πανορμου.  προs τα κατω ομωs.    εχει φαι το μαγαζι,    σχεδον απο τιs περισσοτερεs.    την  τελευταια φορα που πηγα  πριν 10 μερεs , με ενα 80 ευρω  επεισα μια  για γκομενουλα.  απο την αλλη μερα με ζαλισε στα τηλεφωνα και στα μηνυματα.    αλλα  το μετανιωσα και βαρεθηκα.  μια γιατι εχω μπλεξει με μια αλλη, μια γιατι δεν εχω και πολυ χρονο.  θα βρει καποιον αλλον. δεν θα παει χαμενη.

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
  το ξεχασεs ?    μικρομανηs .    ενα  πολυ  μικρο  δρομακι  καθετοs στην κηφισιαs  και  δευτερη η τριτη παραλληλοs  τηs πανορμου.   προs τα κατω ομωs.    εχει φαι το μαγαζι,     σχεδον απο τιs περισσοτερεs.     την  τελευταια φορα που πηγα  πριν 10 μερεs , με ενα 80 ευρω  επεισα μια   για γκομενουλα.   απο την αλλη μερα με ζαλισε στα τηλεφωνα και στα μηνυματα.    αλλα  το μετανιωσα και βαρεθηκα.  μια γιατι εχω μπλεξει με μια αλλη, μια γιατι δεν εχω και πολυ χρονο.  θα βρει καποιον αλλον. δεν θα παει χαμενη.
ναι ρε φιλε, ωχ εφαγα κολλημα. κι αν δεν εχω δωσει  :pipa2: εκει μεσα. Κι εγω εχω καιρο να παω δεν κανει καμμια ανανεωση ολο τισ ιδιες και τις ιδιες ειχε. Εχει φερει τιποτα καινουργιο?

08skl

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
τα μπερδεύτετε τι παει να πεί έψησα κλπ γκόλ γίνεται στι μαγαζί σε ώρα εργασίας

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
  και  στο κεφαλληνιαs 48 εχει φαι και το δινουν καποιεs. 

michael967

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2006
Κριτικές
7
Like
1
Πόντοι
1
κάποιος που να ξέρει που είναι ο Μύθος ?
στη Θεομήτορος διάβασα πιο πρίν, αλλά δεν το είδα

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Εγω το μονο που ξερω οτι  :fuck2: ειναι to orange στην καλλιθεα με καλο σχετικα επιπεδο.

michael967

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2006
Κριτικές
7
Like
1
Πόντοι
1
το orange στην καλλιθέα που είναι ?
δεν τα βρίσκει κανείς και στο google αυτά τα μαγαζιά ... :S