Νέα

Κωλόμπαρα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Η Λανα το αφεντικο θα τα κανονισει ολα. Απολυτη καλτιλα και θα τρελαθειτε με τα πριβε. Μονο αυτο σας λεω. Στο Χαλαρα ειναι τελειως χυμα

Εμ γα καλτιλα κ εμπειρια παμε :heavymetalbig:

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216
Βρε κ γω αν κ λιγο δυσκολο λογω πρωινης δουλειας!@
Καμια τεταρτη η πεμπτη μονο

Καλυτερα Πεμπτη πριν τις 3:00 το πρωι γιατι κλεινει νωρις αμα δεν εχει δουλεια. Καλυτερη ωρα γυρω στις 1 το πρωι

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Κωλοκαφενείο-μπαρ, παίζει κανένα; Από αυτά που έχουν ανατολικές πορνοσερβιτόρες , να παω πρωινό καφέ κατά τις 12.30
με συνοδευτικά και κιτσιμπού ;

Πολλά αλλά εδώ το thread είναι για κωλόμπαρα - γαμησάδικα, σίγουρα θα βρεις κάποιο σχετικό thread μ' αυτό που ρωτάς για να σε κατατοπίσουν καλύτερα

και εγώ πρωτάρης σε αυτό τον τομέα...ακούω συμβουλές ....

Τις 5 τελευταίες σελίδες του thread αν μπεις στον κόπο να τις διαβάσεις θα πάρεις τις απαντήσεις που θες

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216
Πολλά αλλά εδώ το thread είναι για κωλόμπαρα - γαμησάδικα, σίγουρα θα βρεις κάποιο σχετικό thread μ' αυτό που ρωτάς για να σε κατατοπίσουν καλύτερα

Τις 5 τελευταίες σελίδες του thread αν μπεις στον κόπο να τις διαβάσεις θα πάρεις τις απαντήσεις που θες

Ειναι νεοι και αβγαλτοι τα παιδια

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216
Quiz: Απο ποιο κωλομπαρο ξεκινησε αυτη?

Ο ευρων (πλην Βυζολαγνου-Γουμανχολικ) κερδιζει μπουκαλακι στο Pub65 απο μενα

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
Ειναι νεοι και αβγαλτοι τα παιδια

Σε αυτό τον τομέα άρχοντα μου εντελώς. ΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ όμως.. Φυσικά οι συμβουλές σας θα μας καθοδηγήσουν στα επιθυμητά αποτελέσματα μία νύχτας γεμάτη καλτιά και ακολασία...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Σε αυτό τον τομέα άρχοντα μου εντελώς. ΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ όμως.. Φυσικά οι συμβουλές σας θα μας καθοδηγήσουν στα επιθυμητά αποτελέσματα μία νύχτας γεμάτη καλτιά και ακολασία...

Φίλε πρόσεξε γιατί τα κωλόμπαρα είναι επικίνδυνο σπορ, ή θα δεις το φως το αληθινό ή θα καταστραφείς

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216
Φίλε πρόσεξε γιατί τα κωλόμπαρα είναι επικίνδυνο σπορ, ή θα δεις το φως το αληθινό ή θα καταστραφείς

Συμφωνω με Γουμανχολικ εγω ειμουνα πολυ τυχερος που ξεκινησα να πηγαινω αρχες του 1990 με παλια καραβανα και βετερανο της μπαρονυχτας και ειδα οτι και αυτουνου :s&m_2: του φαγανε πολυ κοροιδιλικι λεφτα σε κωλομπαρα. Δυστυχως παιδια οτι και να γινει καποια λεφτα θα τα κλαψετε με μαυρο δακρυ Το καλυτερο που εχετε να κανετε ειναι να βαζετε συγκεκριμενες ερωτησεις και να κανουμε φροντιστηριο εγω ο βυζολαγνος και ο μαιτρ της καβατζας Γουμανχολικ  :2on1:

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216

Βρηκε κανεις σε πιο κωλομπαρο ξεκινησε την καριερα της αυτη? Δωρο μπουκαλι στον Πριγκηπα με πριβε τραπεζι τη Σια ολο το βραδυ

• Like
Αντιδράσεις: inno60

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Παιδιά μια διόρθωση: Η κοπέλα που πήρα προσφάτως στις γιορτές στο "Strass", η ξανθιά παχουλή αλλά σφιχτή με ωραίο πρόσωπο που την είχα αναφέρει ως Ελίνα δε δουλεύει ως Ελίνα αλλά ως Μπάρμπαρα, Ελίνα είναι το κανονικό της όνομα άρα το ξεχνάτε. Οπότε πρέπει να είναι η ίδια κοπέλα στην οποία είχε αναφερθεί κι ο βυζολάγνος πριν κάτι μήνες
Να τον ακούς το χοντρολάγνο!

Δυστυχως παιδια οτι και να γινει καποια λεφτα θα τα κλαψετε με μαυρο δακρυ Το καλυτερο που εχετε να κανετε ειναι να βαζετε συγκεκριμενες ερωτησεις και να κανουμε φροντιστηριο εγω ο βυζολαγνος και ο μαιτρ της καβατζας Γουμανχολικ  :2on1:
Πρωτομάστορα της καβάτζας, στα κωλόμπαρα παίζω ακόμα κατηγορία παμπαίδων...

Τρικάλτ εκπομπή. Και Τζίνα Ντρούλης για πολύ πιρφ εδώ.

nasos98

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2019
Like
12
Πόντοι
0
ξερετε κανενα απο βορεια προαστεια κωλομπαρο που γαμας;

Vyzomaster

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2019
Like
10
Πόντοι
0
Παλιά στον γρυλλο στο Χαλάνδρι δούλευε μια ντραρντανα ειρήνη ξέρει κανείς που δουλεύει τώρα?

manmegas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2018
Κριτικές
16
Like
1.076
Πόντοι
371
Καλημέρα, δεν είμαι πολύ φαν του είδους αυτού των μαγαζιών πλέον ( παλαιότερα τα είχα πλουτίσει αυτά τα μαγαζιά ειδικά στην επαρχία), απλά να ρωτήσω θέλω κάτι : κατεβαίνοντας τη Συγγρού προς Πειραιά μετά το 40-42 δεξιά είδα ένα μαγαζί - bar που έγραφε open 24hours. Υπάρχει πιθανότητα να είναι ανοιχτό και πρωινές ώρες? Ξέρει κάποιος κάτι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom