bill noxas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2010
- Like
- 268
- Πόντοι
- 26
Η αλήθεια είναι όμως ότι ενημερώνουμε και συχνά και το παλεύουμε γενικά, είναι ένα υγιές νήμα το οποίο παλιότερα κατά καιρούς ήταν σχεδόν ανενεργό
Η αλήθεια είναι όμως ότι ενημερώνουμε και συχνά και το παλεύουμε γενικά, είναι ένα υγιές νήμα το οποίο παλιότερα κατά καιρούς ήταν σχεδόν ανενεργό
Στο Μενίδι , παίζει κανένα μαγαζί με φουλ εξυπηρέτηση ;
ή δεν έχει βγει κανείς ποτέ ζωντανός να μας πει ;;;
Μα αυτό είναι βάρβαρο!Παίζει δυνατά αυτό το ενδεχόμενο...
Στο μενίδι , παίζει κανένα μαγαζί με φουλ εξυπηρέτηση ;
ή δεν έχει βγει κανείς ποτέ ζωντανός να μας πει ;;;
Συναγωνιστη, ειναι απο τα λιγα νηματα στο φορουμ, που δεν πεφτει βρισιμο, τρολαρισμα και σπονσοριλικι.Αυτο εκτιμαται απο τους γνωστες ;)
ROSSE ηθελα να πωμετα απο καιρο απουσιας ρωταω αν ξερει κανεις τι παιζει στο ROYALE ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ και ανοιξε και ενα καινουριο στην θεση του παλιου RISE στον λοφο αξιωματικων στο περιστερι το NIKOLLE....αν καποιος γνωριζει για να μην φαμε φολα
μετα απο καιρο απουσιας ρωταω αν ξερει κανεις τι παιζει στο ROYALE ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ και ανοιξε και ενα καινουριο στην θεση του παλιου RISE στον λοφο αξιωματικων στο περιστερι το NIKOLLE....αν καποιος γνωριζει για να μην φαμε φολα
καλησπερα απανταχου. εχω καιρο να παω και θελω τ φωτα σας οσοι γνωριζετε. μιλαω για το χαλαρα. η τιμη για το ποτο και για ακολασιες πισω απο το παραβαν την τελευταια φορα π ειχα παει ηταν γυρω στα 60-65 ευρα. παλαιοτερα ηταν 80 αλλα εριξαν πρατοντας σοφα τισ τιμες. οποιοσ εχει παει προσφατα και θυμαται ας βοηθησει λεγοντας ποσο παει συνολικα το μαρουλι για ενα ποτο και για ακολασιες.
αρα μαπα το καρπουζι....ευχαριστω για την πληροφορια αδερφε
Δεοι πιασανε γιορ κωλος που λεμε εδω στο καταραμενο Συδνευ. %0 και αμα θελουνε γιατι αμα κανεις οτι σηκωνεσαι να φυγεις πεφτει το τιμολογιο
καλησπερα απανταχου. εχω καιρο να παω και θελω τ φωτα σας οσοι γνωριζετε. μιλαω για το χαλαρα. η τιμη για το ποτο και για ακολασιες πισω απο το παραβαν την τελευταια φορα π ειχα παει ηταν γυρω στα 60-65 ευρα. παλαιοτερα ηταν 80 αλλα εριξαν πρατοντας σοφα τισ τιμες. οποιοσ εχει παει προσφατα και θυμαται ας βοηθησει λεγοντας ποσο παει συνολικα το μαρουλι για ενα ποτο και για ακολασιες.
Man μου, εμένα στην αρχή μου έλεγαν 85€ όλα μαζί αλλά πάντα πήγαινα και τους έλεγα ότι έχω πάνω μου μόνο 65€ και τέτοια και δεν έφερναν αντίρρηση. Θα τα φέρεις την επόμενη φορά όμως ε; Ναι ναι έλεγα εγώ...