Στα πλοκάμια της λαγνείας
Περνώντας την πλατεία της φίλτατης Ουρουγουάης, η καρδιά μου κόντευε να σπάσει...
Ο «Κάβος» ήταν τόσο κοντά και τόσο μακριά...
Αλλά, αίφνης, άκουσα μια φωνή απ'το υπερπέραν (του άρχοντα Γκολέμη): "Με τους πιρφορόγερους θα πας ρε;"...
Υπάκουσα και τελικά πέρασα για άλλη μια φορά το κατώφλι του λαοφιλούς ιδρύματος «Η Σελήνη»...
Χαιρέτησα την τσαπερδόνα Δανάη κι έκατσα στο μπαρ σκανάροντας το πεδίο...
Μια ντυμένη κοκκινομουνίτσα στο βάθος είχε λοκαριστεί...
Πλησιάζοντας προς εμέ, φάνηκε η πληθωρικότης του κορμιού της και ιδιαιτέρως των γοφών της...
Αυτό ήταν... την ερωτεύτηκα κεραυνοκώλα...
Ντανιέλα λοιπόν... γνωστή στους μύστες του θρεντ, αλλά άγνωστη στον άβγαλτο βυζοτέτοιο...
Ένα πουτάκι συνοδεία πουτσομουνοβυζοκωλοχαμουρεμάτων με γαρνιτούρα γλωσσόφιλων και βουρ για κάτω...
Ενώ γλειφοπηδιόμασταν, κατέβηκε ένα μιλφέιγ να εξυπηρετήσει έτερο τύπο...
Η αλήθεια είναι ότι το είχα σταμπάρει από προηγούμενη φορά...
Δεν έχει μήτε βυζάρες, μήτε κωλάρες, μήτε μπουτάρες αλλά... άγνωσται αι βουλαί του πιρφόρου...
Εκεί, στη σκοτεινή και επονείδιστη καβάτζα, ξε-ερωτεύτηκα τη μία και ερωτεύτηκα την άλλη. Έτσι ξαφνικά...
Tην ώρα που η Ντανιέλα ρούφαγε το τρομπόνι, εγώ υπολόγιζα αν μου έφταναν τα λεφτά για 2ο πιπόγυρο...
http://[URL unfurl="true"]www.erosblog.com/sex-blog-pictures/tit-job-fellatio.jpg[/img[/URL]]
Κρατιόμουν μη χύσω, γιατί αν έχυνα θα μου τελείωναν οι ζωές. Σουρεάλ κατάσταση...
Όταν είπε ότι δε μπορούσε να κάτσει άλλο, έτριβα τα χέρια μου από ικανοποίηση...
Της έδωσα την ευχή μου και πήγα στο μπάνιο να φρεσκάρω το πουλί μου...
Ανέβηκα περιμένοντας σαν πεινασμένος λύκος το τρυφερό πουταρνάκι...
[img]https://tbib.org//samples/5461/sample_ec0e70f8e6544f6fd187d4af77e77dd6bea21de7.jpg?5975639
- Γεια σου, είμαι η Στέλλα, τι κάνεις;
- Χάρηκα, είμαι ο Βύζος. Τώρα είμαι καλύτερα...
- Καπνίζεις;
- Όχι!
- Σε πειράζει να καπνίσω;
- ΟΚ... (τημπουταναμουμεσα)
Η Στέλλα η σαλονικιά, είναι μια κυνόφατσα με προκλητικό στυλ...
Στα αρχαία κωλόμπαρα θα χαρακτηριζόταν ανασεισίφαλλος...
Τη μέρα πιθανόν να είναι τρομακτική... αλλά ποιος νοιάζεται... εμείς τη θέλουμε για τη νύχτα...
Κέρασμα για ζέσταμα και οι κλασικές περιπτύξεις, μόνο που αυτή τη φορά το δαχτυλάκι μου ανακάλυψε ένα υδαρότατο αιδοίο...
Το δοκίμαζα ξανά και ξανά, όπως ο αρκούδος το μέλι...
Είχε σαλιώσει κι αυτή τη βάλανο και πέφτανε και βαθιά γλωσσόφιλα και αφήστε με τώρα μη τα ξανασκέφτομαι...
Δεν αργήσαμε να βρεθούμε στο γνωστό κρησφύγετο, όπου στον στενό καναπεδάκο την έβαλα να κάνουμε 69...
Δε θα'χανα την ευκαιρία να της ξερογλείψω τις τρύπες και ω λα λα γούσταρε κωλοδακτυλοσκόπηση... είναι αυτή μία...
Φυσικά, παρήγγειλα πισωκολλητό, για να συνεχίσω αυτό που λέγαμε, με αυτή να ξεστομίζει άσεμνες εκφράσεις...
Βγήκα από μέσα της και πέταξα την περικεφαλαία, σε ένα ερωτικό ντελίριο, όσο μου τον έκρουε όλο και εντονότερα...
Έχυσα πάνω της, κάτω της, στους καναπέδες (στα ρούχα του επόμενου δηλαδή), στα τασάκια, ίσως και στο παρκάκι απ'έξω...
Αφού μου έμειναν τα 3 (τυχαίο;) απ'τα 170 που είχα, πήρα λίγο μάτι ακόμα ως κοινός γυναικοπίπης...
Με τη γεύση τους στο στόμα μου, την πούλεψα. Στα μισά του δρόμου συνειδητοποίησα ότι για 28η φορά δε βρήκα Εκείνη...