bill noxas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2010
- Like
- 268
- Πόντοι
- 26
Καλό κορίτσι.....αλλά μικρό ακόμα ;)Αχ Δώρα (η γνήσια όχι η μαϊμού)...
Καλό κορίτσι.....αλλά μικρό ακόμα ;)Αχ Δώρα (η γνήσια όχι η μαϊμού)...
Βέβαια ηλικιακά υστερεί, αλλά έχει ψαχνό η άτιμη...Καλό κορίτσι.....αλλά μικρό ακόμα ;)
Θυμάμαι πριν χρόνια,τότε που δούλευε στο Pub 65, δίπλα στο σπίτι μου.Στην ουρά περίμεναν οι συναγωνιστές για πάρτη της, οι άλλες εκεί μέσα σα αν μην υπήρχαν.Βέβαια ηλικιακά υστερεί, αλλά έχει ψαχνό η άτιμη...
Eγώ ευτυχώς την πέτυχα Strass που έχει καβάτζα...Τη θυμάμαι πριν χρόνια,τότε που δούλευε στο Pub 65, δίπλα στο σπίτι μου.Στην ουρά περίμεναν οι συναγωνιστές για πάρτη της, οι άλλες εκεί μέσα σα αν μην υπήρχαν.
Αχ Δώρα (η γνήσια όχι η μαϊμού)...
που βρισκεται η Δωρα ρε παιδες και τι ηλικια εχει;..στο κιςς;..που ειναι αυτο;
Καρυάτιδος 159 στο Περιστέρι
Ο ναος της καλτιλας με την αρχιερεια Λανα. Συστηνεται μονο για σκληροπυρηνικους θαμωνες. Νο πυρφοροι allowed
Αφεντικίνα...check p.m.Λάνα είναι η αφεντικίνα, η barwoman ή το "αστέρι" του μαγαζιού; Για περιέγραψέ τη λίγο...
Αφεντικίνα...check p.m.
Λάνα είναι η αφεντικίνα, η barwoman ή το "αστέρι" του μαγαζιού; Για περιέγραψέ τη λίγο...
Λοιπόν, αυτός είναι ο χάρτης με τις σφαίρες επιρροής των τύπων...Κάλησπέρα σας!
Θέλω πλήρης ενημέρωση και κατατόπηση για το τι υπάρχει και που έξω στην Αθήνα
σχετικα με το Θέμα που κάνουμε αναπτυξη εδω μέσα...???
Η Λάνα όχι, άλλες μπαίνουν αν και για μένα δεν αξίζει το μαγαζί γενικά.....Μπαίνει καβάτζα η Λάνα ή μόνο δουλίτσα για το σπίτι παίρνουμε;
Λοιπόν, αυτός είναι ο χάρτης με τις σφαίρες επιρροής των τύπων...
O νοτιοανατολικός τομέας χρήζει διερεύνησης, τον οποίο και θα αναλάβεις εσύ βεβαίως βεβαίως...
(Βυζούβιε δεν έχεις αβατάρ ρε, σου έβαλα δικό μου https://[URL unfurl="true"]www.f1technical.net/forum/images/smilies/icon_mrgreen.gif[/img[/URL]])
[/quote]Αν και μου ανέθεσες "λάθος" περιοχή, μιας και το σπίτι μου είναι ανάμεσα σε Πιρουέτ και Pub 65, δέχομαι τον τομέα "Μιχαλακοπούλου και πέριξ" με μεγάλη χαρά.Μερικές από τις καλύτερες μου νυχτερινές αναμνήσεις είναι από αυτή τη γειτονιά.
O νοτιοανατολικός τομέας χρήζει διερεύνησης, τον οποίο και θα αναλάβεις εσύ βεβαίως βεβαίως...
(Βυζούβιε δεν έχεις αβατάρ ρε, σου έβαλα δικό μου https://[URL unfurl="true"]www.f1technical.net/forum/images/smilies/icon_mrgreen.gif[/img[/URL]])
[/quote]
Εγώ με την σειρά μου και μόνο που βρίσκομαι στον χάρτη "σφαιρών επιρροής"...
:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:
(ειδικότητα βέβαια στα PUB65, Πρίγκηπα και πολύ λιγότερο La Luna)
[/quote]
Πριβε παρτυ εχτες Kiss χωρις τους φιλους δυστυχως. Το μαγαζι εχει ανεβει απο περυσι και εχει πολυ κεφι. Δυστυχως η Δωρα σταματησε οποτε αυτο στα μειον.
Και να συστησω το La Luna του Περιστεριου οδος Αγιου Φανουριου στην πλατειουλα απεναντι απο την εκκλησια για σκληροπυρηνικη καλτιλα και καβατζα πριβε στον οροφο