Νέος στα μπαρ θα πω και εγω την εμπειρία μου, με παει πρόσφατα φίλος στο λαλουνα μου λεει πως παιζει το μαγαζί αν και γνώστης απο ολα τα μαγαζια στην μιχαλακοπουλου. 5 αν θυμάμαι καλα γυναίκες μεσα, μου διηγήθηκε και μια ιστορία με μια ρουμανα που μετα ειχε τραβήγματα με τον άντρα της. Τελος πάντων εκείνη την μερα μου κάθεται ενα μωρό στο ματι η εν λόγω Πατρίτσια . τελικά εκείνο το βράδυ δεν έρχεται κοντα έρχονται κατι άλλες της έδιωξα. Και μαζεύω ενέργεια για να παω μετα απο ενα μηνα σχεδόν να την βρω. Εεε μια εβδομαδα σερί παω και δεν την εχω πετύχει. Τελικα εφυγα πηγα στη Λούσι γιατί ειχα διαβάσει για μια ελενα. Βρίσκω μια ελενα ξανθια Ρωσίδα καλή και με αρχίζει στην φουλ επίθεση και καταλήξαμε στην τουαλέτα. Αλλα μετά διαπίστωσα πως δεν ηταν η ελενα και ηταν η Ελένη . Τωρα οποιος εχει νεα για αυτα τα δυο κοριτσια που παίζουν ας μου πει (Πατρίτσια μετά τα τατουάζ ) την επόμενη μέρα λεω δεν παμε και στο ιστρος παμε και εκει αλλα πολύ ζόρι τα πράγματα οχι τοσο ξεκάθαρα όπως στο λαλουνα και το Λούσι.