Μπα, δε σε ρωτήσαμε απλά γιατί απ' την κριτική σου ακριβώς μετά όλοι καταλάβαμε ότι πήγες στο "Χαλαρά"

Φίλε στο "Πωλίνα" θα ξαναπάω κι εγώ σύντομα, αυτή η Φανή η Βουλγάρα που μένει και μόνιμα Χαλκίδα ήταν πολύ δυνατό μωρό. Μέσα στο μαγαζί γίνεται η φάση, ίσως έχει και κανένα ξενοδοχείο εκεί κοντά αλλά δε ρώτησα
Έλα ρε χυσταρά μου τρανέ κωλομπαρά

Θα το τιμήσω και εγω το Πωλίνα κάπου στις γιορτές μάλλον.... θα τα κόψω ενα διάστημα τα κωλόμπαρα (όλο έτσι λέω το ξέρω) αλλα οι κάβλες αυτη τη περίοδο που δεν έχω γκόμενα ειναι στα ύψη και δεν βγαινω να δινω δυο φορές την εβδομάδα 80άρια.... θα παίξω συνδυαστικά με μασάζ και κανα μπουρδελάκι.
Λοιπόν αποψινή καταδρομική στη Λα λούνα.... θα ανεβεί και κριτική πάω να τη γράψω μέχρι τοτε
Ρόστερ
Τάνια (καστανή)
Ρόζα (ξανθιά γεματούλα)
Μελί (μελαχροινή αδύνατη χαζοχαρούμενη - γιαννης πίνει γιαννης κερνάει μονη της καθεται και χορεύει)
Μαρία η Κρητικιά.
Η Σύλβια έλειπε πάει Παρασκευές - Σάββατα.
δυο ξανθιές η μια νομίζω λέγεται Μαργαρίτα... ενδιαφέρουσες μίλφ αλλα δεν πρόλαβα
και φυσικά η αδιάφορη που κάθεται μπάρα μια καστανη μολδαβη δεν θυμάμαι καν όνομα που δεν κανει και τίποτα απο όσο μου είπε.
Κατέβηκα στη καβάτζα μετά απο σκληρές πορνοδιαπραγματεύσεις και έπαιξε το πλήρες προγραμμα.... με σέξ εννοείται.
Η ΛΑ λουνα ωσαν όαση... μέσα στην άγρια νύχτα , απολαύσε την... με μια ματιά απο το παρκάκι :